Wpisy użytkownika Wojtt
Łącznie 11 695 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 515 313. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Forsami ja gram ok.10 lat prawie codziennie i napewno jestem na minusie
Owszem cos tam wygralem kilka razy najwyzsza moja wygrana to keno 1500
Ja przez neta to nie zagram raczej zawsze moze sie cos stac i kasa z konta zniknie he he
Spoko Serw,zycze dalszych sukcesow,ja niestety nic wiekszego od dluzszego czasu nie moge wygrac,jakas blokada
Kiedys trafilem 5/5 w mm wyrzucilem blankiet do kosza ,okazalo sie ze babka ktora stala za mna w kolejce jak uslyszala ,ze wygralem to wziela ten blankiet i puszczala z tego co mi potem mowila dwa tyg. I wygrala na te same liczby
Pierwsza moja wygrana na 5/5to bylo na takie liczby tez pamietam
5,6,24,32,56
5,6,24,32,56
6/6 tez pamietam skreslalem wszystkie obok z poprzedniego losowania to byly liczby 11,13,16,24,73,78
I jeszcze jedna 6/6
10,16,35,36,51,58
I jeszcze jedna 6/6
10,16,35,36,51,58
tomi77 no ta babka powiedziala o tym mojemu koledze z pracy,zeby mi przekazal
Ogolnie to jak narazie to tylko wspieram ts,ciekawe kiedy on mnie wesprze jakas wieksza wygrana?
Arczibalik daj Ci Boze wygrac z calego serca Ci tego życze,ale wiesz sam jak ciezko cos sensownego trafic
Teraz ludzie sie inaczej bawia nie ma takiego pijanstwa,ze prawie kazdy lezy pod stolem jak kiedys,bardziej kultura jest,
Ja juz mysle 10 lat nad liczbami i sie chyba rozmysle:-) no widze widze co pisze jak tak bedzie dlugo zwlekal to sie rozmysli on lub wybranka i nie bedzie wesela
Seba chyba najlepiej jest postawic ten trzon na stole i wrzucac kase do niego ,a nie do ts zobaczysz po 10 latach tyle kasy jakbys trafil 8/8 w mm lub lepiej
Tylko ,ze wiadomo kazdy chce tu i teraz,ale nie zawsze to jak widac wychodzi,wiec trzeba cierpliwosci
Nie raz slyszalem ,ze ten co wogole nie gra ,to jak cos pusci raz to wygra,ale nie znam nikogo takiego
Kiedys to wystarczyl jeden zaklad lub wlasnie dwa i byla wygrana,a jak puscilem 20 zakladow to juz nic nie bylo lub drobnica
Teraz to wlasnie dosyc czesto puszczam 6-8 zakladow i lipa ,czasami puszcze nawet jeden,ale ani tak ,ani tak nic nie wchodzi
Mysle ,ze jutro Legia wygra z Arka a to tylko dlatego ,ze teraz Arka bardzo cieniuje,Niemieckiej pilki nie kumam
Proste,a wczesniej jak byla korupcja w Polskiej pilce to mogles grac i grac i tak bys nic nie wygral,bo wynik byl ustalony przed meczem
Bylem na kilku ,a nawet na kilkunastu meczach w Polskiej lidze na roznych szczeblach rozgrywkowych
He he polonez a teraz nie tak dawno byly jakies afery z tym pzpn juz dokladnie nie pamietam ktore to lata ,ale mysle ze gdzies 2004 rok cos takiego to chyba bylo
Eee to wiesz ile zakladow mm lub mini by bylo? He he no i wieksza kasa do wygrania
Wiem wiem widzialem ze tak gra bylem w Warszawie ostatnio chciale puscic multi to nie moglem sie dostac do kasy zeby wyslac tyle ludzi gralo w te wyscigi,
O to w tym chodzi ,zeby nie z portfela wyciagac i grac tylko grac z wygranych jak juz
Oj nie powiem Ci po prostu nie pamietam, wiem ze tak samo w Piasecznie pod Warszawa bylo to samo w jednym totku scisk ,ekran kazdy wnika jak na keno a tu wyscigi obstawiali te konie
Ja bylem blisko ostatnio 7/7 zabraklo dwoch losowan czyli jak bym puscil na 4 losowania to bym trafil
Sam te liczby motam zawsze to musi byc to cos z tylu glowy chyba zeby trafic
Moj znajomy gra tak ,ze skresla te liczby ,ktorych by nie skreslil
Kiedys puszczalem taka 5
11,13,19,23,27 nigdy nie weszla ,jak juz nie wysylalem tych liczb to weszla nie w tak dlugim czasie
11,13,19,23,27 nigdy nie weszla ,jak juz nie wysylalem tych liczb to weszla nie w tak dlugim czasie
Znowu kolega mi opowiadal ,ze jego znajomy trafil dwa razy 7/7 na ciag liczb od 11 do 17 i wisialy te kartki wlasnie ze tu padla ta wygrana
Od czasu do czasu tak jest ze jakbym gral jakimis liczbami co sobie wymyslilem to bym wygral cos tam wiecej
Raz sie uparlem i gralem 3 zakladami jakis czas moze 2,5 tygodnia i trafilem 5/5,5/6,6,7
Nie mam kompletnie kiedys dalem koledze 8,13,25 bo chcial 3 liczby na stawke 10 ,rano w robocie pytam sie to odpal cos z wygranej ,a ten mi mowi ze nie wyslal he he
Ja wyslalem te 3 ,ale dolozylem jeszcze 2 tak wtedy weszly te liczby wszystkie
Nie nawet nie puszczaj ,bo to wszystko trzeba przemyslec,ja ogolnie nie lubie dawac liczb nikomu zeby na mnie nie bylo
Witam! Tylko na chwile. ide cos wyslac moze taka 10
3,4,5,7,8,10,15,18,19,20?
3,4,5,7,8,10,15,18,19,20?
Cos tam wyslalem,ale nie mam wiary w te liczby mm i mini tylko ,w duzego nie gralem.
Gosia77 ja juz tez jestem zniecheconywyslalem ,a raczej powtorzylem pare kuponow multi i mini+ na chybil z 7 na 3 losowania