Wpisy 1 979 991 – 1 980 090
16 marca 2014 00:00 → 16 marca 2014 01:02, 100 wpisów
witam
widzę ,że jakieś zgrzyty są
ale ja jestem
jocia
zgrzyty wystarczy naoliwić, albo towotem potraktowac i jest ok.
mw
mw
ok
widziałem że na jutro prognozujecie końcówki 0
sam bym dał liczbę 10 na tą chwilę i 40lub 60
jocia znając życie będzie 11
TS cię w uja zrobi
mnie dosyć ...ujali
aż grać się nie chcę
jocia a śpioch 41? będzie czy nie?
wiem że lubisz śpiochy
Witam wszystkich
witaj prezes
czy jest tu ktoś mądry, ewentualnie jakiś cwaniak?
bo mam pytanko: dlaczego są ludzie którzy mają poukładane, spokojne i stabilne życie, i dlaczego są tacy jak ja? (czyli totalne przeciwieństwo)
tu wszyscy są mądrzy
prezes moje życie też na razie nie jest poukładane i stabilne, także witaj w klubie
wiedziałem że wszyscy mądrzy... to było tylko pytanie retoryczne
mw...
a jak masz zamiar je poukładać?
a jak masz zamiar je poukładać?
ciągle nie wiem mam parę wersji,zobaczymy co życie pokażę
pochwal się jakie to opcje, być może któraś mnie zainspiruje?
prezesie Częsc tych .. "niepoukładanych "ma tak na własne życzenie, a druga część ma tak, bo działa jakaś siła wyższa, często niezależna , jeszcze wśród nich sa nieudacznicy, pechowcy i ofiary losu..
Napisała, co wiedziała i...
Teraz wracam w mapki
Napisała, co wiedziała i...
Teraz wracam w mapki
nie bo zbyt osobiste
na mnie na razie działa siła wyższa no i trochę pecha
ale dam radę będą ze mnie ludzie
nie chce od ciebie żadnych szczegółów, ogólnie powiedz, z resztom co ci zależy może i ja coś doradzę?
www.youtube.com/watch?v=w1P76BZfgn8
No i oczywiście KARMA ..cyt, bo nie chce mi sie pisać:
"Filozoficzne wyjaśnienie karmy różni się pomiędzy tradycjami, jednak główna idea głosi, że czyny tworzą przyszłe doświadczenia i przez to każdy jest odpowiedzialny za własne życie, cierpienie i szczęście jakie sprowadza na siebie i innych."
"Filozoficzne wyjaśnienie karmy różni się pomiędzy tradycjami, jednak główna idea głosi, że czyny tworzą przyszłe doświadczenia i przez to każdy jest odpowiedzialny za własne życie, cierpienie i szczęście jakie sprowadza na siebie i innych."
wole nie mówić, bo to przynosi pecha i zaś nie wychodzi, proszę uszanuj to
witaj piratka
jak wygrane piratka? grałaś w ogóle?
spoko oczywiście że szanuję, czy nie jest tak, że samo wierzenie w pecha już przynosi pecha?
prezes andrew raczej nie
ja w mini i kaskadę
kto z was gra codziennie?
wczoraj w nocy typowałem i o 14 było z tego 2/3 z plusem. na wieczór nie typowałem multi
nie chce narzucać swojego zdania, ale czy nie było by zdrowo zrobić sobie czasem dłuższą przerwę od tych gier?
w multi jest znacząca poprawa. trzeba by poprawić mini. kiedyś b.często miałem trójki w mini a 2/5 to niezliczenie
ja też prawie codziennie
spróbuj ciekawa gra i tania tylko 1,25
ja gram bardzo rzadko już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio, pewnie z 2 miechy temu, a tu zaglądam bo można na luzie popisać z ciekawymi ludźmi...
www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg
przyznam sie do czegoś o ile mnie nie wyśmiejecie?
opisz krótko na czym polega te typowanie ciągów?
od jakiegoś czasu chodzę chodzę na kurs tańca towarzyskiego, szczególnie lubię tango argentyńskie i walc angielski...
u mnie w domu ani moi znajomi nic nie wiedzą
poleciałem co nie?
Jociu ja tez walcze z tym ,kilka razy skrocilam to wchodzily cale jak na zlosc
www.youtube.com/watch?v=IAsjjSkaWVc
Tylko nie bardzo rozumiem, dlaczego to ukrywasz?? ,ze wyśmieją.. , to.. zmień znajomych
akurat mam taką partnerkę (do tańca) która tańczy bardzo dobrze, ja przy niej gorzej wypadam... ale robię postępy