Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 501 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 545 445. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
No tak...za 100 zł mogłem mieć zegarek, kamerkę i 2 wody perfumowane..Ale.. gość jakiś miał akcent Cygana..może jakby to G Shogi Casio był..to bym poszedł na to...
Ja.. Nowe otwarcie.. 1 lotto plus z trzech budek... Koło 11 pojadę..
Od jutra typuje same staruszki..ciekawe ile pkt uzbieraja przez 10 losowan Multi..
A..teraz wiadomo czemu do policji tak rwa się.. na dzień dobry.. 6000 zł na rękę..
Wtorek.. Po południu.. 1 lotto plus z 3 budek na 3 losowania.. Z 3 maszyn.. Albo 4...trza walczyć..
Tajemniczy klient w akcji.. Po 10 dniach.. Śledzę.. Pokaże potem ile wydał.. Ile wygrał.. Ile przegrał.. Jest ciekawie..
Nigdzie nie jadę..
Wyślę jutro..O 18 Puchar Polski..
Zawisza. Górnik..
Wyślę jutro..O 18 Puchar Polski..
Zawisza. Górnik..
Tajemniczy klient.. Trochę go śledziłem..
10 dni głównie zdrapki.. Czasem keno..
Wydane..
Koło 1950 zł..
Wygrane... Koło 780 zł...
To pokazuje że nawet połowy nie odzyskał..
Nie euerzd że z filmików y tube zarobi 30000 zl miesusc..
10 dni głównie zdrapki.. Czasem keno..
Wydane..
Koło 1950 zł..
Wygrane... Koło 780 zł...
To pokazuje że nawet połowy nie odzyskał..
Nie euerzd że z filmików y tube zarobi 30000 zl miesusc..
W poniedziałek test..po sztuce lotto plus z 4 budek..na 3 losowania .
W końcu tajemniczy klient z You tuba trafił coś.. W mini wyżej niż 2000 zł.. Ale ile wtopil
We Wrześni trafiono 6 lotto plus.. Ale system 9 liczb.. 250.. Plus minus.. Musiał ktoś bogaty grać.. I nie jeden raz..
Tajemniczy klient. Wygrał 10000 zł z groszami a mini lotki.. Jak tk możliwe
Może po południu dołożę 1 lotto plus 3 losowania z... Cpn Kokoszki.. Czas pokaże
Dobiłem 1 lotto plus 2 losowania z cpn.. Łysy mówił że piwo powinienem lepiej kupi.. Ale piwo już kupiłem..
Źle zrobiłem.. miałem na każde losowanie brać 1 lotto plus 3 zakłady.. I za każdym razem z innej budki..
Jutro 1 lotto plus parkowa.. 3 losowania.. I 1 lotto plus dworcowa 3 losowania...
Nie żyje Łukasz Litewka.. Poseł, społecznik.. Chociaż z Lewicy to duuuzo zrobił dla ludzi i zwierząt.. Los człowieka i zwierząt nie był mu.. Obojętny..
Kur#@
Znowu 2 na 6..i obok.. A w drugim losowaniu.. 2 na 6..i obok o 2
Znowu 2 na 6..i obok.. A w drugim losowaniu.. 2 na 6..i obok o 2

nawet było blisko 4..ale oboki. Na 3 losowania.. Z cpn.. Kokoszki.Jutro zamiast piwa.. Se 1 lotto plus wezmę z 2 budek.. Nie zawodzie.. Bo lipa była..
Ogólnie jest lipa.. Ake jeśli inni wygrywają.. Może ja... Kiedyś.. Obym dożył tego dnia...
Ci dobre 5 mini trafili po 5000..no chyba osrani..czekasz aż ci padnie ...A tu masz.jak 5 lotto
Jutro.. 1 lotto plus 2 losowania z cpn. Ale tylko jak Justyna będzie..
Jest lipa.. Gramy dalej.. Niby do 3 lotto było blisko.. Ale 2 obok..
Witka
Ujowa atmosfera a sztuczny Multi pasko.. Wszystko zepsuł.. Warto wrócić do.. Tego co było kiedyś.. JANUSZ
Ujowa atmosfera a sztuczny Multi pasko.. Wszystko zepsuł.. Warto wrócić do.. Tego co było kiedyś.. JANUSZ
No zrobił I się grubo..20 mln ..Ale ludzie przestali grać w lotto..biorą zdrapki jak u mnie..bardzo dużo tego idzie..j walczę o 6 lotto plus..I nic więcej..
No jutro po sztuce lotto plus z.. T2ech budek jak będzie kopulacja..
Na bank 1 lotto plus z cpon.. Może jakieś piwo.. Nie piłem od prawie 2 tyg.. Ta choroba.. Mnie wykańcza..
7
no w końcu ta trojczyna.. Na grę jest.. Po południu 1 lotto plus z cpn.. Ha 2 losowania wezme
no w końcu ta trojczyna.. Na grę jest.. Po południu 1 lotto plus z cpn.. Ha 2 losowania wezmeU Pani Teresy.. No tam coś się trafia.. Może jutro dobije 1 lotto plus 2 losowania..
Nic nie dosylam..miałem z Zawodzie...Ale już wysłane jest na wtorek..
Jak się bawić.. To się bawić... Jutro 1 lotto plus 2 losowania.. Parkowa
Jutro 1 lotto plus z zawodzia 2 losowania.. Tam jeszcze szansa.. Na cokolwiek.. Ale chcę też z cpnu trafić.. Coś..
s4..przebieg 8850 km..wczoraj kontrola policji pierwsza w tym roku..Nawet policjant miał wpisane ..Pan niepijacy więc po co alkomat..A..miałem przyjemność jechać tydzień temu 2 x 1000 W Ale.. to żadna przyjemność.. ok 1 oska spoko. Ale gość przełączyć jed na 2 koła 2 silniki. Wyrywa z butów..
Ake jak moja padnie nie wiem czy Skutera używki nie kupić.. 4500 zł agility City 125 cm3..A hulajke jak już kupię to do 2500 zł góra.. I tak szybciej nic 30 nie jeżdżę. Bo się przeziębiam..
Johno.. Fajna ta hukajka.. Mocna... Te opony w teren super.. Ale u mnie gość miał terenowe przy tej 2 x 1000 W.. Masakra na jezdni.. No ja moja przy 30 jedna ręka na prostej bo mam szosowe.. A tu.. No na jezdnię i chodnik nie nadają się te terenowe..
nic wygrać nie można.. po raz 3 to samo..
było blisko do 3 lotto
muktipasko pisze ze sobą.. Stukniety profil..
z góry na 3 losowania..
zamiast piwa
dobite z Zawodzie 1 lotto plus 3 losowania
blisko kolejnej trójki..
1 obok do 3 lotto
bez komentarza..