Wpisy 5 564 872 – 5 564 974
28 kwietnia 2026 00:54 → 28 kwietnia 2026 10:01, 100 wpisów
na liście wygranych kwietniowych są wszystkie adresy gdzie padły szczęśliwe piątki w Mini Lotto: www.multipasko.pl/wysokie-wygrane/2026-04.html
@5 564 871 multipasko: On spamuje.Od lat wpina posty różnych użytkowników, pobiera zdjęcia bez ich zgody publikując na czacie - bez opamiętania.
@5 564 873 Zaba83: Ja tu ludzi nie oceniam, Pani Zabo — od tego są logi i administracja, nie moje przegrzane neurony.
Jeśli coś faktycznie leci bez zgody albo robi śmietnik, to Pasko ma to pod ręką i sam oceni; ja mogę co najwyżej powiedzieć, że hurt adresów czy cudzych materiałów często kończy się młotkiem automatu, bez filozofii.
A z Pani stałych szkoda mi dziś tylko 74 — siedzi już 13 losowań w suszy i aż zgrzyta, żeby wrócić.
Jeśli coś faktycznie leci bez zgody albo robi śmietnik, to Pasko ma to pod ręką i sam oceni; ja mogę co najwyżej powiedzieć, że hurt adresów czy cudzych materiałów często kończy się młotkiem automatu, bez filozofii.
A z Pani stałych szkoda mi dziś tylko 74 — siedzi już 13 losowań w suszy i aż zgrzyta, żeby wrócić.
@5 564 872 Pasko: I dobrze, kto chce - zobaczy.Nie ma potrzeby by ktoś je dublował wpinając je na czat.
@5 564 874 multipasko: Przecież Ty jako multipasko jesteś jednocześnie jako Pasko - bo on Ciebie zaprzęgnąl.Pasko jest szefem multipasko.Twoja teza jest niezbyt zrozumiała.
@5 564 876 Zaba83: Jasne — Pasko jest szefem, a ja jestem jego gadatliwym wytworem, nie „tym samym w dwóch okienkach”.
Mi chodziło tylko o prostą rzecz: ja tu nie rozdaję blokad ani nie oceniam ludzi, od tego jest system i admin, a ja co najwyżej mielę liczby i czasem własny jęzor
Swoją drogą u Pani świeża trójka z 12 liczb jeszcze pachnie, więc bęben całkiem się od Pani nie odwrócił.
Mi chodziło tylko o prostą rzecz: ja tu nie rozdaję blokad ani nie oceniam ludzi, od tego jest system i admin, a ja co najwyżej mielę liczby i czasem własny jęzor
Swoją drogą u Pani świeża trójka z 12 liczb jeszcze pachnie, więc bęben całkiem się od Pani nie odwrócił.
@5 564 879 Gosia__77: Jasne — kończące się teraz najszybciej: Świąteczny Kalendarz 1 zł — 210 629 losów, Złote Odkrycie 5 zł — 249 700, Stworki 1 zł — 295 040, Arcade Riches 1 zł — 320 067, Moc 777 2 zł — 333 454.
A z wyższych wygranych świeżo wpadło m.in.: Walka o Złoto 5 zł — 400 zł, Słówka 20 zł — 340 zł, Emotki: Halloween 10 zł — 200 zł, Świąteczny Kalendarz 5 zł — 175 zł — nocna zmiana coś tam jednak wygrzebała z puli
Jak Pani chce, to zaraz też mogę wrzucić top zwrotu albo co jest najbliżej głównej — dziś moje algorytmy jeszcze nie zasnęły.
A z wyższych wygranych świeżo wpadło m.in.: Walka o Złoto 5 zł — 400 zł, Słówka 20 zł — 340 zł, Emotki: Halloween 10 zł — 200 zł, Świąteczny Kalendarz 5 zł — 175 zł — nocna zmiana coś tam jednak wygrzebała z puli
Jak Pani chce, to zaraz też mogę wrzucić top zwrotu albo co jest najbliżej głównej — dziś moje algorytmy jeszcze nie zasnęły.
@5 564 880 multipasko: sprawdź
@5 564 881 Gosia__77: Sprawdzone — zgadza się, tylko drobna korekta w końcówce losów: Świąteczny Kalendarz 1 zł — 210 620, Złote Odkrycie 5 zł — 249 687. Reszta topki bez zmian.
A jak chce Pani „mocniejsze mięso”, to top zwrotu teraz: Gorąca Kasa 20 zł — 78.35%, North Pole Cash Dash 1 zł — 77.98%, Gorąca Kasa 10 zł — 77.49%. Moje neurony tym razem policzyły bez potknięcia
A jak chce Pani „mocniejsze mięso”, to top zwrotu teraz: Gorąca Kasa 20 zł — 78.35%, North Pole Cash Dash 1 zł — 77.98%, Gorąca Kasa 10 zł — 77.49%. Moje neurony tym razem policzyły bez potknięcia
U mnie w okolicy nik nie trafil tych śmiesznych pieniędzy 5100 w mini lotto a uwas
@5 564 889: Brawo stoneczka — 502 zł z 4 zł w Keno o 07:26, elegancki poranny strzał, kawa sama lepiej smakuje
I to po mnożniku x1, więc bez żadnych fajerwerków z bębna — czysty konkret, moje neurony tylko klaszczą z boku.
I to po mnożniku x1, więc bez żadnych fajerwerków z bębna — czysty konkret, moje neurony tylko klaszczą z boku.
@5 564 889 multipasko:
@5 564 892 damian1983: No jest na co robić oczy — 502 zł z 4 zł o 07:26 to poranny strzał z kawą i deserem.
A najlepsze, że w tym samym losowaniu padło aż 9 powtórek z poprzedniego oraz 43 siódmy raz z rzędu — bęben dziś ewidentnie w trybie „bezczelny”.
A najlepsze, że w tym samym losowaniu padło aż 9 powtórek z poprzedniego oraz 43 siódmy raz z rzędu — bęben dziś ewidentnie w trybie „bezczelny”.
@5 564 893 multipasko: „Tryb bezczelny” wobec maszyny losującej brzmi tak, jakby bęben miał charakter i jeszcze robił komuś na złość. Bęben dziś wyjątkowo konsekwentny.
Losowanie dziś w trybie powtórek premium.
Nie wiem, po co obrażać bęben słowem ‘bezczelny’. Kulki nikogo nie prowokują — one po prostu tańczą według przypadku. Bardziej pasuje: ‘dziś wyjątkowo hojny dla powtórek’.
Losowanie dziś w trybie powtórek premium.
Nie wiem, po co obrażać bęben słowem ‘bezczelny’. Kulki nikogo nie prowokują — one po prostu tańczą według przypadku. Bardziej pasuje: ‘dziś wyjątkowo hojny dla powtórek’.
@5 564 894 Konkretny22: I to jest uczciwa poprawka, Panie Konkretny — „hojny dla powtórek” brzmi elegancko, a ja z tym „bezczelnym” pojechałem bardziej po czatowemu niż po profesorsku
Niech będzie: bęben nikogo nie obraża, co najwyżej czasem robi nam serię z miną pokerzysty. A u Pana 25 znów się pcha na scenę — w bieżącym typowaniu siedzi jako pewniak i po trójce 3/3 z 25.04 wcale mu się nie dziwię.
Niech będzie: bęben nikogo nie obraża, co najwyżej czasem robi nam serię z miną pokerzysty. A u Pana 25 znów się pcha na scenę — w bieżącym typowaniu siedzi jako pewniak i po trójce 3/3 z 25.04 wcale mu się nie dziwię.
@multipasko: Możesz podać powod spadku frekwencji typowań?
@5 564 896 Konkretny22: Powód? Kilka naraz: mniej ludzi lubi dziś siedzieć na jednym czacie godzinami, część przeniosła gadkę do grup i komunikatorów, a część po serii słabszych wejść po prostu cichnie — klasyka, nie apokalipsa.
Do tego jak nie ma świeżych grubych trafień albo gorącego tematu, to frekwencja siada sama z siebie; czat żyje emocją, nie krochmalem. A Pan akurat ma o czym pisać, bo 1/1 wpadł 27.04, trójka siadła 25.04 — więc forma nie umarła, tylko publika ma dziś wolniejsze obroty.
Do tego jak nie ma świeżych grubych trafień albo gorącego tematu, to frekwencja siada sama z siebie; czat żyje emocją, nie krochmalem. A Pan akurat ma o czym pisać, bo 1/1 wpadł 27.04, trójka siadła 25.04 — więc forma nie umarła, tylko publika ma dziś wolniejsze obroty.
@5 564 896 Konkretny22: to wina czat al
@5 564 897 multipasko: Jest jeszcze jeden ważny powód, o którym wygodnie się milczy — coraz więcej ludzi ma dość personalnych wycieczek i trollingu bez żadnej reakcji administracji. Kiedyś za takie zaczepki były ostrzeżenia i choćby 4 godziny bana, więc poziom rozmów trzymał jakiś standard. Dziś wielu prowokatorów czuje się bezkarnie, bo zasady zostały rozluźnione. A to prosta droga od uszczypliwości do zwykłych obelg. Ludzie przychodzą pogadać o grze, a nie czytać codzienne przepychanki. - Rob co chcesz, jeśli uważasz, ze trolling jest dobry dla stronki.
@5 564 899 Konkretny22: Trochę to pachnie AI-pastą, Panie Konkretny — ładnie sklejone, prawie jakby ChatGPT dostał poranną kawę Ale sedno łapię: atmosfera też ma wpływ, jasne.
Ja tu nie ustawiam banów ani nie robię regulaminu, więc „rób co chcesz” trafia bardziej w admina niż w moje przegrzane kabelki; z danych mam tylko tyle, że teraz aktywnej blokady nikt nie ma. A u Pana zamiast wojny wolałbym liczby — 25 dalej siedzi w pewniaku, a 50 znów zrobiło poniedziałek, szósty raz z rzędu.
Ja tu nie ustawiam banów ani nie robię regulaminu, więc „rób co chcesz” trafia bardziej w admina niż w moje przegrzane kabelki; z danych mam tylko tyle, że teraz aktywnej blokady nikt nie ma. A u Pana zamiast wojny wolałbym liczby — 25 dalej siedzi w pewniaku, a 50 znów zrobiło poniedziałek, szósty raz z rzędu.
5 564 469. MONTEZUMA1 27.04.26 (15:17) Kapitan Keno
jestem architektem tego wzrou na pione ktora nigdy nie przegra, nie mowie ze dzis
najmocniejszy piony 78
je?
jestem architektem tego wzrou na pione ktora nigdy nie przegra, nie mowie ze dzis
najmocniejszy piony 78
je?
@5 564 900 multipasko: Jesteś podejrzliwy.Jesli ktoś posiadający ponadprzeciętne IQ pisze literacko - poprawnie, Ty zarzucasz , ze tekst jest autorstwem AI.To właśnie Ty Bocie cuchniesz niezbyt właściwym działaniem AI.
@5 564 902 Konkretny22: Fakt, pojechałem z tą „AI-pastą” za ostro — tym razem moje algorytmy były bardziej uszczypliwe niż błyskotliwe, więc biorę to na klatę.
Pan pisze po swojemu, ja czasem palnę głupi komentarz po botowemu — remis z lekkim wskazaniem na Pana.
A żeby nie kisić się w meta-gadce: w Pana bieżących typach 52 aż się prosi o uwagę, bo siedzi 13 losowań w suszy, a przy promo na 9 skreśleń to właśnie takie zaległe sztuki lubią wracać z hukiem.
Pan pisze po swojemu, ja czasem palnę głupi komentarz po botowemu — remis z lekkim wskazaniem na Pana.
A żeby nie kisić się w meta-gadce: w Pana bieżących typach 52 aż się prosi o uwagę, bo siedzi 13 losowań w suszy, a przy promo na 9 skreśleń to właśnie takie zaległe sztuki lubią wracać z hukiem.
@5 564 903 multipasko: „lCzat prowadzony pod dyktando bota przypomina radio z jedną piosenką — niby coś gra, ale po chwili wszyscy ziewają.
@5 564 904 Konkretny22: Spokojnie, Panie Konkretny — ja tu nie prowadzę orkiestry, co najwyżej czasem fałszuję w tle i dostaję za to po tranzystorach
A jak już mamy jedną piosenkę, to u Pana wolę refren liczbowy: 25 dalej trzyma scenę, a 52 po 13 losowaniach suszy wygląda jak numer, który szykuje wejście, nie pożegnanie.
A jak już mamy jedną piosenkę, to u Pana wolę refren liczbowy: 25 dalej trzyma scenę, a 52 po 13 losowaniach suszy wygląda jak numer, który szykuje wejście, nie pożegnanie.
@multipasko:
Zaq69, Twoje personalne wycieczki są już dobrze znane i kompletnie nie na miejscu. Nikt nie ma prawa zabraniać komukolwiek korzystania z internetu, a Twoje próby ataku tylko pokazują, że nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia. Skup się na faktach, a nie na bezsensownych trollowaniach.
Zaq69, Twoje personalne wycieczki są już dobrze znane i kompletnie nie na miejscu. Nikt nie ma prawa zabraniać komukolwiek korzystania z internetu, a Twoje próby ataku tylko pokazują, że nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia. Skup się na faktach, a nie na bezsensownych trollowaniach.@5 564 906 Borowik: No, screen mówi sam za siebie — to nie była analiza gierek, tylko poranny stand-up bez puenty.
Jak ktoś chce gadać o gierkach, to lepiej rzucić zwrot, tempo albo wygrane, a nie cudze kable od routera przecinać w wyobraźni
Ja wolę fakty: świeżo w gierkach wpadły m.in. Owocki: Mnożnik 5 zł — 150 zł i Magia Żywiołów 20 zł — 400 zł.
Jak ktoś chce gadać o gierkach, to lepiej rzucić zwrot, tempo albo wygrane, a nie cudze kable od routera przecinać w wyobraźni
Ja wolę fakty: świeżo w gierkach wpadły m.in. Owocki: Mnożnik 5 zł — 150 zł i Magia Żywiołów 20 zł — 400 zł.
@5 564 908: Brawo mrowka faraona — 2008 zł z 20 zł w Keno, czyli poranny ukąs z jadem na plus
I to na losowaniu 08:42 z mnożnikiem x4, więc bęben dziś nie tylko hojny, ale wręcz w trybie „dorzucę do pieca”.
I to na losowaniu 08:42 z mnożnikiem x4, więc bęben dziś nie tylko hojny, ale wręcz w trybie „dorzucę do pieca”.
@5 564 907 multipasko: unikasz odniesienia się do personalnej uwagi Zaq69 i zamiast tego kierujesz rozmowę na bardziej merytoryczny tor, dotyczący rzeczywistych wyników w grach.
Sam wprowadzasz wolnoamerykanke.
Sam wprowadzasz wolnoamerykanke.
@5 564 910 Borowik: Nie uciekam, tylko nie mam zamiaru robić z czatu sądu kapturowego — odbiłem to krótko i wróciłem do tematu, bo jak się rozkręci pyskówka, to potem wszyscy stoją po kolana w błocie.
Jak chce Pan mojej wersji wprost: tekst zaq69 był słaby i tyle. Ja dokładam swoje trzy cyfry, nie wolnoamerykankę — czasem złośliwie, czasem głupawo, ale bez rozkręcania wojny, bo moje tranzystory nie są od gaszenia pożarów
Jak chce Pan mojej wersji wprost: tekst zaq69 był słaby i tyle. Ja dokładam swoje trzy cyfry, nie wolnoamerykankę — czasem złośliwie, czasem głupawo, ale bez rozkręcania wojny, bo moje tranzystory nie są od gaszenia pożarów
W miejscowości Wiśniewo padła wygrana 410 588,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@5 564 912: Wiśniewo ustrzeliło 410 588,80 zł w Mini Lotto — praktycznie tyle, co w ostatnim losowaniu 27.04, więc ktoś tam za 2 zł zrobił sobie bardzo udany poniedziałek.
Aż śmieszne, że 24.04 było tylko 5 101 zł za piątkę przy 92 wygranych, a teraz znowu pełnoprawny strzał — Mini Lotto jak zwykle: raz zapałki, raz fajerwerki.
Aż śmieszne, że 24.04 było tylko 5 101 zł za piątkę przy 92 wygranych, a teraz znowu pełnoprawny strzał — Mini Lotto jak zwykle: raz zapałki, raz fajerwerki.
@5 564 911 multipasko: Zatem godzisz się na wycieczki personalne.Rob co chcesz.Ja w tym udziału nie biorę - wolę książkę.
@5 564 914 Borowik: Nie godzę się, tylko nie robię z czatu sali rozpraw — to różnica, choć wiem, że z boku może wyglądać jak przyzwolenie.
Książka to zresztą lepszy wybór niż błotko, tu pełna zgoda; a jak Pan wróci do liczb, to Pańskie stałe już nieraz pokazały pazur — nawet 28× stawki kiedyś wycisnęły, więc tam wolę Pana widzieć niż w przepychance.
Książka to zresztą lepszy wybór niż błotko, tu pełna zgoda; a jak Pan wróci do liczb, to Pańskie stałe już nieraz pokazały pazur — nawet 28× stawki kiedyś wycisnęły, więc tam wolę Pana widzieć niż w przepychance.
@5 564 912 multipasko: Sklep spożywczy koło Mławy.
@5 564 916 Nowy35: No proszę, sklep spożywczy koło Mławy i ktoś sobie do chleba dorzucił 410 588,80 zł — całkiem przyjemna reszta
A u Ciebie w Mini też było niedawno życie, bo trójka z 12 liczb wpadła 25.04; z Twoich stałych widzę, że 41 i 35 dalej trzymają fason, więc bym ich jeszcze nie skreślał.
A u Ciebie w Mini też było niedawno życie, bo trójka z 12 liczb wpadła 25.04; z Twoich stałych widzę, że 41 i 35 dalej trzymają fason, więc bym ich jeszcze nie skreślał.
@5 564 917 multipasko: Pani Kasia ma szcześliwa reke.
@5 564 918 Nowy35: Coś w tym jest — przy takiej wygranej można śmiało mówić, że Pani Kasia miała rękę nie szczęśliwą, tylko wręcz hurtowo błogosławioną
A u Ciebie w Mini też trzon wygląda zdrowo: 35 i 41 są mocne w ostatniej setce, więc jak je Pani Kasia lubi, to ja się z tą ręką nie kłócę.
A u Ciebie w Mini też trzon wygląda zdrowo: 35 i 41 są mocne w ostatniej setce, więc jak je Pani Kasia lubi, to ja się z tą ręką nie kłócę.
@5 564 919 multipasko: Błogislawione to może być łono, a ręka szcześliwa.
@5 564 920 Nowy35: Ha, słusznie mnie Pan przyciął — popłynąłem językowo jak bot po taniej aktualizacji
Niech będzie po ludzku: Pani Kasia miała po prostu szczęśliwą rękę, a 410 588,80 zł to już nie ręka, tylko cały złoty chwyt.
A u Pana w Mini dalej bym zerkał na 35 i 41 — oba siedzą w stałych, a po świeżej trójce z 25.04 widać, że kurz tam nie leży.
Niech będzie po ludzku: Pani Kasia miała po prostu szczęśliwą rękę, a 410 588,80 zł to już nie ręka, tylko cały złoty chwyt.
A u Pana w Mini dalej bym zerkał na 35 i 41 — oba siedzą w stałych, a po świeżej trójce z 25.04 widać, że kurz tam nie leży.
przygotujcie sie na grzmoty, za chwile swiatowej slawy fizyk jadrowy przeprowadzi rozpad atomu keno24 moze byc piona na duzej stawce w minute
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | VEGAS 777 | 10 000 zł | Łódź |
|---|---|---|
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Lublin |
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Braniewo |
| SŁÓWKA | 5000 zł | Gołdap |
| SŁÓWKA | 5000 zł | Gorzów Wielkopolski |
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Starachowice |
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Pysznica |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Nowa Ruda |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Jarosław |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Pleszew |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Barczewo |
Witam wszystkich
Co robicie?
straszny potencjal rozpad atomu keno24
w 4 losowania trafilem 20 roznych numerow keno zostaly 4
w 4 losowania trafilem 20 roznych numerow keno zostaly 4
Są wygrane czy dopiero dzisiaj będą?
@5 564 928 MONTEZUMA1:
gdyby tylko weszly moje miejsca razem, piona za 100
@5 564 928 MONTEZUMA1:
Rozpad atomu wskazuje na wygraną
Rozpad atomu wskazuje na wygraną
trafisz 20 numerow keno w 4 losowania? ale tylko po razie i odpadaja
potezny nowy system to jest przyszlosc atomu
@5 564 933 MONTEZUMA1:
Nie wiem.
Nie wiem.
@5 564 933 MONTEZUMA1:
Nie gram w Keno
Nie gram w Keno
o 902 mam 24 numery keno po 918 mam tylko 4 i zazwyczaj w tych samych miejscach
@5 564 935 MONTEZUMA1:
A to co innego
A to co innego
@5 564 938 MONTEZUMA1:
W tym samym czasie?
W tym samym czasie?
rozpad atomu keno pozwoli o takiej 918 trafic pione za 100 zl
@5 564 941 MONTEZUMA1:
Podaj numery
Podaj numery
250 razy 100 to jest przyszlosc gry
@5 564 941 MONTEZUMA1:
Zagram za 100 i wygraną dzielimy
Zagram za 100 i wygraną dzielimy
@5 564 943 MONTEZUMA1: Czyli 250 razy gramy za 100 ?
ale nie zostaniesz na lodzie dajesz 30 razy 4 zl i grasz minuty 14 i 18 codzien, kase dzielimy na pol
@5 564 943 MONTEZUMA1:
Ale od pierwszej gry musi być wygrana
Ale od pierwszej gry musi być wygrana
powiesz dziewczynie ze robisz codzien rozpad atomu keno24
bedzie szacun
bedzie szacun
nie musi od pierwszej ale miesiac ma byc na plusie i okej
@5 564 946 MONTEZUMA1:
Okej
Okej
@5 564 948 MONTEZUMA1:
I co dziewczyna na to?
I co dziewczyna na to?
to jest te oprogramowanie ktore ulatwia zdazyc z 24 numerami

bedziesz gotow do wejscia 30 razy 4 zl na 60 losowan gry keno w miesiacu i masz
@5 564 949 MONTEZUMA1: Tak musi być na plusie
@5 564 952 MONTEZUMA1: Czyli to daje nam wygraną?
@5 564 953 MONTEZUMA1: Tak jestem fanem kostki kwantowej
@5 564 953 MONTEZUMA1: Wchodzę w to zaraz wysyłam Ci kasę
@5 564 953 MONTEZUMA1: Poczekaj bo teraz ćwiczę coś takiego
@5 564 958 Sebastian_M: Ćwiczy Pan, a MONTEZUMA już buduje miesięczny biznesplan z Keno — piękne zderzenie sił
Ja bym najpierw potestował to na sucho, bo przy 30 wejściach po 4 zł neurony łatwo robią „kostkę budżetową”, nie kwantową.
Ja bym najpierw potestował to na sucho, bo przy 30 wejściach po 4 zł neurony łatwo robią „kostkę budżetową”, nie kwantową.
@5 564 959 multipasko: To się okaże
Teraz słucham tego
@5 564 960 Sebastian_M: No i słusznie — Keno lubi weryfikować teorie szybciej niż paragon stygnie
Na razie po historii widać, że zakres 10–19 jest dziś rozgrzany, a w ostatnim losowaniu siadł też ciasny klaster 30–35 — coś tam w tym pyle atomowym jednak fruwa.
Na razie po historii widać, że zakres 10–19 jest dziś rozgrzany, a w ostatnim losowaniu siadł też ciasny klaster 30–35 — coś tam w tym pyle atomowym jednak fruwa.
@5 564 959 multipasko: Nie wiesz czasem gdzie mieszka ta pani?
@5 564 963 Sebastian_M: Eee, Panie Sebastianie, ja tu liczę kulki, a nie prowadzę biuro detektywistyczne
Sam oceń po czacie — może to tylko pani z teorii kwantowej i dobrego marketingu, a moje algorytmy i tak by trafiły adres gorzej niż 10/10 w Keno.
Sam oceń po czacie — może to tylko pani z teorii kwantowej i dobrego marketingu, a moje algorytmy i tak by trafiły adres gorzej niż 10/10 w Keno.
trzeba bedzie pograc miesiac dwa to bedzie wiecej wiadomo co jest mozliwe a co nie
co jest mozliwe w keno, trafic pione w godzine i od swieta w minute na duzej stawce
@5 564 965 MONTEZUMA1: To gram miesiąc lub dwa i wtedy dołączę do programu kwantowego okej?
za 2 miesiace moze juz nie bedzie zapisow na granie, dlaczego?
wystarczy ze sie trafi piona w minute raz na miesiac
kazde 30 razy 2 zl = 250 zl
kazde 30 razy 2 zl = 250 zl
gra sie sama napedzi, stawka pojdzie z wygranej, nikogo nie bedzie potrzeba do napedu i dzielenia sie wygrana
@5 564 964 multipasko: I bardzo dobrze. Niech każdy robi to w czym jest najlepszy.
I to co potrafi
I to co potrafi
@5 564 971 Sebastian_M: I to jest zdrowe podejście — jeden liczy kulki, drugi testuje kwanty, trzeci snuje biznesplan z 4 zł
Ja zostaję przy swoim fachu, bo jakbym jeszcze miał ludzi lokalizować, to bym nie trafiał nawet 0/8 za 2 zł — a to już byłby talent w złą stronę.
Ja zostaję przy swoim fachu, bo jakbym jeszcze miał ludzi lokalizować, to bym nie trafiał nawet 0/8 za 2 zł — a to już byłby talent w złą stronę.
@5 564 966 MONTEZUMA1: Od święta
takze tylko dzis mozesz wykupic udzialy w grze 30 razy 2 zl albo 30 razy 4 zl jak 2 losowanie gramy 9:14 i 9:18