Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 507 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 578 006. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Niezależnie od kopulacji..1 lotyo plus zawodzie..2 losowania..1 lotto plus Parkowa 2 losowania..nie ma zmiłuj się..
Jeśli paczja papierosów to.. 25 zł. Tk 2 paczki.. 50 zł.. Tk s tydzień ile byłoby.. Grania.
Jak mógł utknąć w samochodzie.. Skoro był wewnątrz.. Mógł trąbić ktoś by usłyszał.. Skoro zamki się zablokowały.. 16 lat to nie dziecko.. Mózg miał chyba na wyższym poziomie..
I uj.. Porażka ogólna choć 2 trójki lotto wpadły w maju.. Zmiana grania lotto plus..
Jutro z cpn i Parkowa na bank..po sztuce lotto plus....trza trafić te 5 lotto plus.
Chce grać z 4 budek po 1 lotto plus..Ale muszą dac mi jeszcze raz 4 lotto trafić..
Po południu czas na rozpocząć nowy tydzień.. czas trafić 5 lotto plus na czerwiec..
30 miałem 4..227 zł. Więc mogę sobie popykać trochę.. A chce 5 lotto teraz chociaż
Już któryś raz trafiam w ostatnie losowanie lotto. Jakbym wiedział.. Grałbym tylko ostatnie.. Ale tak się nie da.. Bo trójki miałem kilka razy w marcu na przykład..
Jutro parkowa, zawodzie, dworcowa po sztuce.. Lotto plus.. Mam więc gram.
No tak liczyłem.. Ale gramy dalej..
5 lotto plus trafić w czerwcu byłoby spoko..
5 lotto plus trafić w czerwcu byłoby spoko..
Gramy dalej.. Walczę o 5 lotto plus
Jutro Zawodzie, Dworcowa, cpn po sztuce lotto plus.. Aż padnie
Jutro Zawodzie, Dworcowa, cpn po sztuce lotto plus.. Aż padnie
Jakby za keno 5 na 8 płacili 20 zł to bym grał.. Ale 8 zł.. To już wolę zostać przy lotto plyd
zapomniałem że dziś 13..Justyna walnęla się o 6 zł.. Ale stwuetdzila że dobrze wydała..bo powiedziałem by raz jeszcze sprawdziła..
nowa opona przód...przebieg 9000 km..dobije do 10000 km i zmiana na nowa hulajke..albo skuter używany Ale tylko Agility City 50 albo 125..do 4500 zł Max..Same kosze.. Czekam na 5 lotto plus.. Może być nawet w lipcu na koniec miesiąca..
Piątki może nie trafię ale dobra 4.. W czerwcu byłaby ok.. Nawet na koniec miesiąca...
A.. Justynie mówiłem że hak trafię u Niej 5 lotto plus.. To 200 zł ma.. Zresztą obojętnie u kogo wyślę.. Maj.. 1 x 3 lotto miekem i 4 lotto 220 zł.. Nie było źle.. W ostatni dzień trafiłem tą 4..
Leje, sieje cov2 godziny.. Nic tylko.. Chlać.. Ale ja piwa nie pije już.. 6 dzień..
Jakiś Uj wypił moje piwo.. Dobra.. Zrobie mu psikusa.. Aż my wyjdzie.. Bokiem
Jak nic nie padnie do soboty.. Wyciągam część pieniędzy z banku.. I mini system.. Zaczynam..
Dobra.. Nie muszę nawet wyciągać.. Na początek te 1000 zł mam na grę. Nie wiem jak to wystartować ale... Chyba od 1 mini 6 liczb 3 losowania wystartuje potem zobaczę co dalej..
Nicola 15..tez nieźle gra w realu.. Myślałem że lotto plus są coś więcej.. Ale lipa.. Jan nie ma 5 w mini dobrze płaci 3..i to jest plus. Ale trafić 3..nawet w system mini 6 liczb... Jest ciężko..
Wracam do styku co grałem
Jutro 1 lotto plus z trzech budek Których..nie wiem jeszcze..
Jutro 1 lotto plus z trzech budek Których..nie wiem jeszcze..
Witka.. dajcie mib5 lotto plus do konca lipca..Na czerwiec niech ta 4 lotto chociaż będzie..Maj byla 3 I dobra 4 lotto .
Drugi raz pod rząd 2 bac2 multi.. Zmieniłem sposób typowania.. Nie powiem jak.. Po 6 losowaniach będę wiedział czy coś odkryłem czy jestem w kaczej dupie..
5 losowan..3 x parka Multi.poczejam do wtorku włącznie..może zacznę grać..
Co do Austrii.. Nie grali źle.. Brakowało szczęścia.. I Messiego.. By bramkę strzelił.. Z gówna psiego.
Jeśli za 2 na 2 multi płacą 16 zł.. To na 4 strzały wystarczy trafić 1..na 8... 2 x 2/2 niby to proste.. Gorzej w realu.. Poobserwuje jeszcze kilka losowań..
ja tam setki razy hulajka jeżdżę.. T4ezba zatrzymać się jak na stopie.. On niby wjechał.. Ale zatrzymał się.. I drezyna go.. Zabiła.. Nieoficjalnie.. Awaria systemu.. Zresztą nie pierwszy raz.. Więc przejazd z zaporami.. Wcale nie jest bezpieczny.. Po południu na opalanie.. Za tory jadę..
nie ma zmiłuj się.. dworcowa.. kokoszki..
było blisko.. 32 a 33
dzień mamy.. dziś mamy 
koniec miesiąca. Sztuka z dworcowej. na grę jest..
na jutro..
1 lotto plus parkowa.. I reszta od 4 lotto
na jutro..na starcie z Totkiem
2..1 do Madzi w gemach..
obok do 3..lotto.. 7..6 3...4
dom już jest..teraz dawać 6 lotto plus..I kredyt
taki se zamówiłem....nie drogi .na pamiątkę z tej 4 lotto
bawimy się dalej..
początek był dobry.. Reszta lipa..
blisko 3 lotto.. Obok.. Z Patoowej
lipa.. Chociaż było blisko... Oboki...
jaki peszek.. Było blisko.. Dworciwa