Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 498 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 506 685. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wiedziałem kiedy zrobić zmiane
1/1
2/2
Jest git.. Gonie pierwsza 10
1/1
2/2
Jest git.. Gonie pierwsza 10
Ubierajcie sie ciepło.. Wczoraj mnie szlag trafił....pęcherz przeziębiony.. Zdrowie ważniejsze.. Trza mieć ciepłe dresy pod spodniami.. Chyba że samochodem..
Nie lubię kaleson..ale.. No dało mi popalić.. Myslalem ze cos mnie dopadło.. Z nietrzymaniem moczu.. Ale lipa.. Dziś jak ręka odjął.. Ale chyba kupię se kalesonki..
Wygrywać 2..0 z Legia.. I zremisować w doliczonym czasie.. Trza mieć tupet
1 kierowca.. 3 kobiety... Uszy mialem jęk kalafafiory.. Kazda się darla.. Ze ślisko.. a ja jechałem normalnie
Żadnej.. No jestem biedny.. I nie jestem aktorem ani piosenkarzem.. Oni mają kikka
Startujemy jutro lotto plus chyba 3 zakłady.. Ale skąd? Zależy gdzie będę samochodem najbliżej budki..
A.. To nie są moje możliwości.. Tak z metra zaśpiewałem kawałek.. Lubię interpretować.. A kolęda to raczej musi być zaśpiewana z.. Powaga..
Pasko.. Myśle nad tym multi profil.. Widać że coś tam idzie.. Ale nie gram parek.. Do końca miesiąca chce być w pierwszej 3
Co jest z tym Rypinem
6 padła 5 mini
7 padła mini
I wygrana co do grosza ta sama?i z tej samej kolektury
6 padła 5 mini
7 padła mini
I wygrana co do grosza ta sama?i z tej samej kolektury
Ku
Rwa
Mac
Znowu 27,47 z wtorku miśkiem i 22 a było.. 21w lotto.. Do chuja
Czy mam być bankrutem.. By coś wygrać
Rwa
Mac
Znowu 27,47 z wtorku miśkiem i 22 a było.. 21w lotto.. Do chuja
Czy mam być bankrutem.. By coś wygrać
Najechalbym psa..no kurka..gość stał przed przejściem.. czekał Ale pies na smyczy już nie..tylko pyta gdzie się pokulala od hamowania awaryjnego..pies zyje
Srebrny medal olimpijsko
850000 zł w gotówce.. I ok..mało mamy szans..jeszcze
850000 zł w gotówce.. I ok..mało mamy szans..jeszcze
Chyba czas zmianę na mini zrobić.. Uja trafiam w lotto plus chociaż jeszcze bardziej ograniczyłem grę..
Zostaje jeszcze przy lotto plus.. Znów było blisko. Obok.. 1 zakład 6 liczb mini system 12 zł.. No jednym trafić 3 na 6..graniczy z cudem.. Nawet jakbym codziennie grał..
Kawasaki.. Tajemniczy klient.. Oglądam to.. Aż żal że człowiek taki chory.. Ok.. Rozumiem przegrać w tydzień 100 zł.. Jak kogo stać.. Ale on często te 100 zł przegrywa w 1 dzień.. I po nim spływa.. Musi mieć duża firmę chyba.. Bo zwykły zjadacz chleba.. By sobie nie pozwolił..
Ale też pokazuje że zdrapki.. To koło 50 % zwrotu.. Jak brał za 150 zł.. To koło 80 zł zł zwrotu..
Myślę że zamiast zdrapek.. Ja pisałem do Tajemniczego klienta.. Powinien zagrać mini system np 6 liczb 3 zakłady na losowanie.. 36 zł x 4 dni.. Koło 150 zł.. Może szanse większe na coś.. A zdrapki.. Z góry już są ustawione.. Co z tego że 1 na 4 wygrywa.. Skoro to często marne 2 złote..
Kawasaki pokaż ta pilarkę.. Na baterie.. To może utniesz ale galazke..
Nie.. Z Chrobrego kilka razy.. Ale Kolejowa.. Tam było tych wygranych.. To Karuzela jest chyba
9,16,19 któraś na 14..a jak nie wpadnie 2 na 2..to 9,16 raz jeszcze na wieczór prifil
Gram w lotto plus.. Głównie.. Mini.. Raczej nie.. No system 6 liczb 12 zł.. To nam 3 lotto plus.. Szansa trochę większą na cokolwiek.
Do 15 lutego 1 w pewniakach, 1 w parkach.. Czy to realne? Zobaczymy..
no miało być piwo.. Ale trudno
piwa pić nie muszę.. To na starcie z lotto plus
dom już opatrzony.. czekam na miliony
No wysłane.. Taka czapkę poszukalem ..smieszna ale ciepła.
orzechy na mozg