Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 498 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 500 021. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
To są idioci.. Jedni nie mają dscu nad głową a inni setki tysięcy zł wydają na złote serduszka..
Jest ślisko.. I na chodniku i na jezdni.. Czekam na pierwszy dzwon
Jutro chyba podobnie.. Biorę samochód.. Hulajka opona trochę lysa przód..
Pie
Rdo
Lo
Putin puszcza rakiety na Ukraine
A my mamy im pomagać się ogrzać..
Za
Je
AC Putina i tyle
Trza tych z USA nająć od tych emigrantów..
Rdo
Lo
Putin puszcza rakiety na Ukraine
A my mamy im pomagać się ogrzać..
Za
Je
AC Putina i tyle
Trza tych z USA nająć od tych emigrantów..
Wysłane z Zawodzia.. Chociaż 3 żeby wpadła.. Takie niby oboki.. A nic wpaść nie chce..
Mam żubra ale nie pije.. Jutro będzie tydzień.. Bez alko.. Dobry wynik.. Jak dla mnie
część spacerku, część hulajka..I 3 lotto plus wysłane i kustosz..po 6 dniach bez Alko.. niestety.. puszki trza zwrócić.. kaucjaJak jadę.. Nie pije.. Mocna zasada.. Teraz sobie kustosza.. Piję.. Po 6 dniach. Bez alko..
Niestety.. Na hulajce to niemożliwe. A samochodem.. Nie pamiętam kiedy byłem pasażerem.. No z 5 lat temu.. Jak byłem chory..
Nie wiem czy się cieszyć.. Bo ograniczyłem lotto grę.. Chociaż poleglem.. Ale coś na plus.. Lepiej przegrać trochę.. Niż się topić w setkach w miesiąc..
A mnie śmieszy jedno.. Kaucja.. Już chyba na wszystkim.. No nie wyobrażam sobie 20 butelek plastikowych w jednej torbie.. By czekać do butelkomatu..
Ale wczoraj gość przede mną brał mini, lotto, multi.. Za 130 zł.. na bogato..
Jelonek ty lepiej zobacz przekręt na Yt.. Gosc pakuje do butelkomatu w Lidlu butelki za 50 gr. A automat nalicza... 10 gr.. Jak to możliwe..?
A... Ja nie..
Gram dalej.
Może chociaż ta 5 lotto plus do końca roku..
Gram dalej.
Może chociaż ta 5 lotto plus do końca roku..
chyba 2 razy 5 na 12..mini profil.. I co.. Kto wysyła mini system 12 liczb nawet raz w tygodniu.
A.. Skrócony system na 11 liczb sprawdzałem na sucho.. 9 zakładów. Nawet 3 nie idzie trafić.. Wolę te lotto plus ciągnąć..
miałem naprawić opone w hulajce. Ale wolę podladowac akumulator i są.ochodem będę jeździł te kilka dni..Spaliłem dziś dokumenty z banku.. Bo jak się wyrzuci.. A tam numer konta.. Dane wszystkie.. Tak jest bezpieczniej..
A co to zmieni.. Raczej nie urośnie mi nowe kolano.. Więc trzeba sobie radzić. Tak jak można.. Najlepiej.. Ok..Kulawy zdrowego nie dogoni.. Chyba że hulajnofa
Ratownik.. Tu racja.. I mnie grali w trzech.. No kokosów nie mieli bo 4 mini system chyba 1500 zł. Po 500 zł na głowę..
Ogar 200..brat miał wymiana tłoka szla nam blyskawicznie.. Ale też sam motorower był do lipy.. Chyba z 8 tych tłoków i pierścieni kilkanaście na wymianę..
Uje z rządu i platfusy mówiły że ocieplenie klimatu..
A tu ludzie piszą że za prąd mają rachunki.. Duże szczególnie jak mają pompy ciepła..
Klimat się ociepla.. Panie Holownia.. W łeb się pierda.. Zanim jakieś głupstwo palniesz.. Takich debiki wybraliście.. To tera macie.. Pełne gacie.. Angielski jak tam za prąd rachunek już przyszedł..
A tu ludzie piszą że za prąd mają rachunki.. Duże szczególnie jak mają pompy ciepła..
Klimat się ociepla.. Panie Holownia.. W łeb się pierda.. Zanim jakieś głupstwo palniesz.. Takich debiki wybraliście.. To tera macie.. Pełne gacie.. Angielski jak tam za prąd rachunek już przyszedł..
A.. Może być minus 10 ale jak wiatru nie ms
A dziś wiatr.. Niestety
A dziś wiatr.. Niestety
Kiedyś było tak że 17 lat powinieneś odbierać emeryturę by wyjąć to.. To wpłaciłeś..
Raczej nie widzę by te minus 15 było o 8 jutro.. Teraz nam.. 8 stopni.. A jest 21..no minus 8
To chyba tył Syberii.. Zresztą tam są twardziele. Te babcie są takie wytrzymałe.. U nas narzekają.. I domy pod eternitem z drewna.. Dać tam tych mądrych z ekologii klubów..
Pieprzona Polska
Klimat się ociepla.. Podobno..
Tych uji z rządu wysłać na mroz..niech sprawdza.. Jak jest ciepło..
Klimat się ociepla.. Podobno..
Tych uji z rządu wysłać na mroz..niech sprawdza.. Jak jest ciepło..
Coś się stało z lotto i lotto plus.. Wystarczy porównać ilość 5.. Średnio było koło 50...teraz.. Koło 40 a.. A nawet mniej
I tak samochodem teraz jeżdżę.. Wczoraj hulajka może z 300 m i padła.. Ale mam naładowana już na 60 %
kurka teraz obok z Zawodzia.. 
przed rozbiórka
A u Was
Niedziela 8.00 nma być - 15..jutro sprawdze
godzina 8...A mało być minus 15

każdy chce jeść..