Wpisy użytkownika Tom1
Łącznie 2 501 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 512 649. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Zaczynają ludzie grać systemami mini.. Kolejne 2 piątki.. System 7,system 8
Pasko.. Zauważyłeś że większość 5 mini to systemy? Ludzie zwęszyli ze system daje większe szanse.. Chociaż 1 zakład to też mało..
Mira.. No poszukać 2 naiwnych.. Do dołożenia się.. I grać mini może byłoby warto.. Ok.systemem.. Z 200 zł w 5 lidiwan bym musiał wrzucić.. Ale na 3...
wczoraj tak dziadek z babcia jechali po pączki..on 87 lat..no zmiłuj się Panie alectacy starzy ludzie pchają się za kierownicę..19,5,6 któraś z nich na 14..jak będzie tylko 1 to raz jeszcze to samo..chyba że pewniak wejdzie..
Ograniczykem granie.. Blisko było w lotto.. Trudno.. Gramy dalej..Tajemniczy klient gra za naszą naiwność chyba.. Ma założony kanał na You tubie.. Ale jeśli on gra tylevw te zdrapki.. To cudów nie wyciśnie..
Pasko.. Profil idzie mi.. Ale nie gram parek.. No by było sens.. Musiałbym trafić raz na 4 losowania
No po kompaniu.. Takie myśli mnie naszły..
Poniedziałek 2 lotto plus zawodzie, 2 lotto plus dworcowa..
Poniedziałek 2 lotto plus zawodzie, 2 lotto plus dworcowa..
Władimir Semirennyj prowadzi.. Na 10000 m.. To Polak.. a.. Rosjanin z polskim paszportem chyba.. Czy to nasz czy nie.. UJ wie
Jakby się bawić.. To lotto centrum generator.. Można wziąć 1 zakład 10 liczb.. I.. Puścić go w realu na 4 losowania by nie bolało.. Ciekawe ile by się zwrocilo..
Na sucho jutro podam na 14..z l. C co wylosowali.. I na 4 losowania.. Ciekawe co utrafi.. Może uja
Żeby nie było.. Generator lotto centrum
14,24,29,48,49,54,58,60,67,72 i to do niedzieli 22 włącznie.. Na suchocza.. Ciekawe.. Czy cokolwiek można trafic
14,24,29,48,49,54,58,60,67,72 i to do niedzieli 22 włącznie.. Na suchocza.. Ciekawe.. Czy cokolwiek można trafic
Pasko.. To są losowania.. Można ułożyć swój algorytm.. I też uja trafiać.. Ale zobacz.. Mini kolejne na systemy czy 6 czy 7 czy 8..jak kogoś stać. Jednak widać że.. Ludzie z lotto przerzucili się na mini..
Teraz ciekawostka..
20 ostatnich 5 mini
Sys 8
Sys 8
Sys 7
Sys 6
Zwykly
Sys 6
Zwykly
Sys 6
Sys 6
Sys 10
Zwykly
Zwykky
Sys 6
Zwykly
Sys 8
Sys 7
Sys 7
Sys 8
Sys 6
Zwykly
To pokazuje.. Ze ludzie wola zaryzykowac system już kilka zwykłych zakładów..
20 ostatnich 5 mini
Sys 8
Sys 8
Sys 7
Sys 6
Zwykly
Sys 6
Zwykly
Sys 6
Sys 6
Sys 10
Zwykly
Zwykky
Sys 6
Zwykly
Sys 8
Sys 7
Sys 7
Sys 8
Sys 6
Zwykly
To pokazuje.. Ze ludzie wola zaryzykowac system już kilka zwykłych zakładów..
Zbychy u mnie podobnie.. studia i dziewczyna na taśmie.. mogłaby we więziennictwie Ale Gembarzewo..codziennie dojeżdżać A jeszcze postura musi być. A Ona niewysoka, fajna...sama mówi że nie dałaby rady..
Nic nam nikt nie da..Ale losy szybka kasa..I Tajemniczy klient...1000 losów..200 zł.. 65 zł zwrotu..no trzeba być albo naiwnym albo mieć swoja firmę...by tak się dac nabijać co 2 dni..
Ja już po popiele
Koło 12
Pojda 3 mini i 1 lotto plus z.. Zawodzianic nie pije.. Bo post.. Zresztą.. Chyba rekord 2 tyg bez żadnego alokoholu
Koło 12
Pojda 3 mini i 1 lotto plus z.. Zawodzianic nie pije.. Bo post.. Zresztą.. Chyba rekord 2 tyg bez żadnego alokoholu
No jakby miał 15000 oglądających.. To nie jest dużo.. Tajemniczy klient może ma firmę.. No ch9cisx po 50 zł dziennie przegrywać to jest 1500 zł. A on często gęsto po 100 zł wtapia..
Scenic.. Ha gościa z 3 miesiące oglądam.. No widać że ma za co grać.. Zresztą daleko nie patrzeć.. U mnie gość . Gra po koło 50 zł na losowanie multi. I tak od 5 lat.
Tylko raz miał oglądalność 123000.. Ale reszta.. Koło kilku tysięcy.. To za mało..
Co do tego gościa.. Jeśli już tyle wydaje.. Może lepiej systemy mini grać.. Za 100 zł ma 4 x 6 liczb. I 1 na 7 liczb..
U Lidy lipa.. Więc po sztuce lotto plus wysyłać a.. Grać mini.. Czescuej
A.. Wyobraź sobie że 2 tyg nie pije.. Ale miałem ta cholerna puszkę z kaucja.. Zajechałem pod biedre.. Włożyłem puszkę do biedromatu.. A tam uja.. A z boku kartka.. Podajnik jest odwrócony.. I zostawilem..pojechałem do budki..
Jeśli ktoś już pije piwo.. Pytać się o te bez kaucji.. Ha już 2 tyg nie pije nic.. Ale kolega miał żubra i tyskie.. Czyli że jeszcze są na półkach..
W mini teraz często 2 x 5 a razem.. Przeszło 500000 zł.. Ładnie.. Kiedyś to tylko w soboty się zdarzało albo na koniec roku..
No to
Samochodem już nie jadę
A hukajka uziemiona..
Musze nowa oponę zamowic
Samochodem już nie jadę
A hukajka uziemiona..
Musze nowa oponę zamowic
A.. 2 tyg zero alkoholu..
Co do lotto plus gram tylko po sztuce.. A pykam mini.. Zobaczymy co z tego wyjdzie..
Co do lotto plus gram tylko po sztuce.. A pykam mini.. Zobaczymy co z tego wyjdzie..
Biedra... Ja pykam po sztuce lotto plus
Zaczynam w mini od kilku dni grę..
Może polegnę ale skoro w lotto plus też lipa była.. A oboki nic nie dawały..
Zaczynam w mini od kilku dni grę..
Może polegnę ale skoro w lotto plus też lipa była.. A oboki nic nie dawały..
16,30,58 na 14 profil..
Opona, dętka ściągnięte z koła od hulajki.. Zobaczymy kiedy nowa opona przyjedzie..
Opona, dętka ściągnięte z koła od hulajki.. Zobaczymy kiedy nowa opona przyjedzie..
zaczynamy jeść..
więcej nie jem dziś..
herbata na cukier i...
no ale nie gram na 3 losowania..
jeszcze trochę i zamiast kur będę jadł sarny

niby blisko.. Ale 44 to nie 42
i obok
szpadki i herbata na cukier