Wpisy użytkownika TeoS
Łącznie 359 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 944 427. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Ministrowie zasłużyli na kaskę bo są zapracowani Ta panna pisząca coś tam se na kartkach nie robi nic
Co do Wałęsy,to się zgadzam....lata po płotach i nobla dostał
Co do Wałęsy,to się zgadzam....lata po płotach i nobla dostał
Na szczęście mamy kilka dobrych lat przed nami,Pan Duda,Ziobro I Kaczyński postawią nas na nogi i zadbają o nasze portfele
Pan Morawiecki nas obroni,nasze pociechy mają się dobrze.Powinno się nauczycielom odebrać jeszcze po 500 zł z wypłaty bo mają za dużo,oddać naszym dzieciom kochanym
No właśnie,kościół tez powienien dostać jeszcze 2 mld zł jak prawdziwa telewizja TVP
Jak by to powiedziała pewna pijaczka pisarka ''jest dobźie póki jest vódaa''
Bardzo ładnie,takie przeprosiny powinien też wystosować ''ten drugi'' i dla admina,a zwłaszcza dla jednej osoby której ubliża od kilku miesięcy i wpisami i zdjęciami.
A czego się spodziewać po typie,napisałem to już wielokrotnie..leczenie psychiatryczne czym prędzej.
To wina kubraczkowej Sary jedynie co mu zostało to wpisanie kilka słów w profilu na jednym ze swoich głupich nicków...ha,ha ,ha,ha
Na TVN24 jest już oświadczenie osoby która wygrała w jacka.Cytat jeden z kilku ''0,9% mojej wygranej przeznaczę na przymusowe leczenie psychiatryczne osoby znanej na MP jako Kubraczkowa Sara z domu Watykanisty''
Vipera_velenosa/Watykanista masz bardzo ładny kolor paznokci.Od zawsze wiedziałem że jesteś trans
« Poprzednie 100Kolejne »
Znajomy wczoraj wrócił z lasu