Wpisy 3 952 127 – 3 952 226
15 września 2020 00:00 → 15 września 2020 09:26, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 130 wpisów
- Gosia__77 - 88 wpisów
- GABRIEL - 69 wpisów
- Biedroneczka1977 - 66 wpisów
- Vipera_velenosa - 52 wpisów
- waldus - 41 wpisów
- Mewa - 37 wpisów
- makler - 33 wpisów
- tomi77 - 32 wpisów
- megamocny - 24 wpisów
- Wojtt - 22 wpisów
- Wędrowca netowy - 18 wpisów
- RT1 - 16 wpisów
- Robal_36 - 15 wpisów
- arczibalik73 - 14 wpisów
- panoramix - 12 wpisów
- islandorka30,5 - 11 wpisów
- Forsami - 11 wpisów
- zgrywus - 7 wpisów
- Andreas3864 - 7 wpisów
- Vondeoff - 7 wpisów
- wujek47 - 6 wpisów
- lewy - 5 wpisów
- zbigniew g - 5 wpisów
- krzysztof 24 - 4 wpisów
- BlackMetalic - 3 wpisów
- wujek74 - 3 wpisów
- bogdan041 - 3 wpisów
- 191979 - 2 wpisów
- gerdi076 - 2 wpisów
Gosia My to tu Elyta tego czata Ty przede mną na drugim miejscu
Pasko tylko portfel do keno codziennie gotówki przybywa a tak za wpisy kto wie może w przyszłości
Gosia, jak ja zobaczyłem na Twoim wpisie te cyfry tom prawie zemdlał Ty to chyba jakaś księgowa
Gabriel to systemy jeszcze muszę sporo dopisaćtylko się nie chce
Gosia mów co chcesz. Jeszcze nikt systema na miłość nie opracował
Gosia może i nie ma miłości ale mój dziadek do babci mówił że ją kocha za-żarcie a ona mowiła że go kocha za-wzięcie
Gosia tera to młode się tylko po kątch ...ten no wiesz na p-e piep....Dlatego Sołtys w Porażach wybudował okrągły dom aby mu sie córki po kątach nie pier....:
Ja to uwielbiam śluby celeberytów Oj jaka to miłość i wesele a za tydzień rozwód:
Aniele stróżu Mój przy liczbach w nocy stój
wyslij do Watykanisty Vipera velenosa tłum, jadowita żmija
wyslij do Watykanisty Vipera velenosa tłum, jadowita żmija
Gosia Makler to facet dla Ciebie Pomyśl se tylko jaka to frajda móc se strzelić z czerwonej szelki
Gabriel makler to dobry kolega po kuponie i niech tak zostanie
Broker , to juz niewolnictwo umyslow e?
Noja babcia mawiała zawsze do mnie...a daj ci wnusiu Panie Boże to i mnie lżej bedzie
Broker , nie Kasaj.
Broker=vipera_velenosa ?
bug=
3 952 174. Vipera_velenosa 2020-09-15 (00:23)
Broker=vipera_velenosa ?
------------
czyli makler jest jadowitą żmiją
chyba się domyślam, a nawet jestem pewny że to czatowcy są jadowitą żmiją
dlatego taki nick
Broker=vipera_velenosa ?
------------
czyli makler jest jadowitą żmiją
chyba się domyślam, a nawet jestem pewny że to czatowcy są jadowitą żmiją
dlatego taki nick
np: nick: mniejNiżZero, to się odnosiło do czatowców
bo na pewno siebie tak nie uważał.
bo na pewno siebie tak nie uważał.
jeszcze a'propo wcześniejszego spięcia
Ja się do Twoich liczb nie wtrącam, a mógłbym teorie spiskowe smuć,bo jest tego aż nadto
Ja się do Twoich liczb nie wtrącam, a mógłbym teorie spiskowe smuć,bo jest tego aż nadto
co tu sie znów dzieje ?
nomi sie ten nick mniej niz zero to zawsze kojarzył sie z lady pank, i pomyslałem ze to chyba jest jakis fabn tej formacji i tak nadał sobie taki nick, anie ze mmy tu wszyscy jestesmy mniej niz zero
lub ze trafiamy mniej niz zero
3 952 159. makler` tak bede stał przy liczbach cała noc według twojego zyczenia
Pobudka wstać senne liczby dawać,
Kto rano wcześnie wstaje temu TS-daje
Wytłumaczę tu pewnemu czatowiczowi jedno,że gdy wielu atakuje jednego,to dla mnie to chołota,a tak jest w tym przypadku,jeżeli ktoś jest na tyle bez empatii,że mu to sprawia przyjemność to jego problem,nie,nie jestem za kubraczkami,ale bezczelność niektórych tu portalowiczów przechodzi ludzkie pojęcie,dlatego wstawiłem się nieraz za nimi,bo nie lubię jak niszczy się kogoś bez wyraźnej przyczyny,panimajet niekumaci w temacie?żeby gorzej nie napisać
kitu i bajerów to mam pełne kieszenie i to od dawna nie mam gdzie ładować
musze sie podciagnac w dziesiątkach w typowaniu bom na 126 miejscu dopiero
No roboty kupa krokwie na dachu naprawić i zmienic jedną muszę z ojcemnic nie pije dziś do

22, 07, 73
50, 28, 77
77, 58, 52
67, 73, 58
50, 52, 28
07, 52, 67
77, 03, 17
50, 63, 67
50, 22, 63
77, 03, 17
50, 28, 77
77, 58, 52
67, 73, 58
50, 52, 28
07, 52, 67
77, 03, 17
50, 63, 67
50, 22, 63
77, 03, 17
wczoraj podawałem typy 3/3 mam zapisane w stałych niestety tylko jedno 3/3 sie ułożyło
No ja Multi wcale nie patrzę typuje słabo więc nie gram i biorę 2 mini maszyna i
Zaq.
Zenek Martyniuk nowym Mickiewiczem?
"Przez twe oczy zielone" to największy hit Martyniuka. Teraz nie jest już tylko śpiewany na weselach i koncertach. Utwór disco polo został zauważony także przez osoby zajmujące się edukacją w Polsce. Na Facebooku pojawiło się zdjęcie, w które wielu nie mogło uwierzyć. Okazuje się, że parafraza popularnej piosenki pojawiła się w podręczniku dla dzieci uczęszczających do 6 klas. Wygląda na to, że twórczość Martyniuka jest już omawiana na lekcjach języka polskiego.
"Przez twe oczy zielone" to największy hit Martyniuka. Teraz nie jest już tylko śpiewany na weselach i koncertach. Utwór disco polo został zauważony także przez osoby zajmujące się edukacją w Polsce. Na Facebooku pojawiło się zdjęcie, w które wielu nie mogło uwierzyć. Okazuje się, że parafraza popularnej piosenki pojawiła się w podręczniku dla dzieci uczęszczających do 6 klas. Wygląda na to, że twórczość Martyniuka jest już omawiana na lekcjach języka polskiego.