Wpisy 3 948 481 – 3 948 580
10 września 2020 00:00 → 10 września 2020 09:08, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 84 wpisów
- makler - 52 wpisów
- Gosia__77 - 48 wpisów
- Biedroneczka1977 - 40 wpisów
- waldus - 37 wpisów
- MONTEZUMA1 - 31 wpisów
- Robal_36 - 25 wpisów
- tomi77 - 21 wpisów
- panoramix - 21 wpisów
- Mewa - 20 wpisów
- Wojtt - 19 wpisów
- Mulag - 17 wpisów
- Pasko - 17 wpisów
- Andreas3864 - 16 wpisów
- prorok - 14 wpisów
- zbigniew g - 13 wpisów
- slawek - 12 wpisów
- islandorka30,5 - 11 wpisów
- Forsami - 10 wpisów
- zgrywus - 10 wpisów
- megamocny - 9 wpisów
- Wędrowca netowy - 9 wpisów
- arczibalik73 - 8 wpisów
- wujek74 - 7 wpisów
- lewy - 6 wpisów
- gonzaga - 5 wpisów
- kedzior13 - 5 wpisów
- emerytka 46 - 4 wpisów
- jchojnacki - 4 wpisów
- Hurrem - 3 wpisów
3 948 479. Mulag bardzo mi przykro ale nie skorzystam , z Twojej oferty, zatrudnienia, ale dziekuje za propozycje, niemoge palic w piecach z astma ,musze znależć sobie taka prace która bede mógł wykonywać i blisko tez domu, poniewaz opiekuje sie tez chora mama z która mieszkam,i tu jestem bardziej potrzebny, bo niemam juz nikogo wiecej kto by mógł sie zajać mama z rodziny, musze jakoś sam sobie dać rade,z mamy rodzeństwa juz niema nikogo wszyscy poumieralia moje kuzynostwo ma swoje rodziny, nikt sie tam nieprzejmuje zchorowana ciotka, teraz zreszta nieliczy sie rodzina tylko biznes, i jest pogoń za kasa u ludzi, w tych czasach rodzina jest na szarym końcu, choć powinna być na 1 miejscu, co do zatrudnienia to cały czas szukam tu u siebie i mysle ze w koncu moze gdzies uda sie cos załapać gdzieś a moze w drodze wyjatku cos trafić w mini lotku, kto wie, ale dziekuje za propozycje i pamieć
ja na brak zajeć w domu nienarzekam, zawsze jest cos w domu do zrobienia poza praniem, gotowaniem i zakupami,niema tak ze siedzisz darmo, bo zawsze jest cos innego do roboty, teraz musze kupić ziemniaki na zimę i wegiel , bo to teraz najwazniejsze jest, ale grunt to sie niepoddawaći niezałamywać, trzeba walczyć o dobre jutro a nie podawac sie jak innni ludzie i nadzieja umiera ostatnia, dzisiaj sie dowiedziałem o pogrzebie swojego starszego kolegi, lat 56 którego znaleziono kolo torów w sąsiednim miescie, niewiadomo co sie stało czy wracał z pracy i do domu niedojechał, dzisiaj byl jego pogrzeb, był bardzo wporzadku kolega pracował poo budowach,był spokojym gosciem ,niepił i niepalił mieszkał tez z juz wiekowa mama tez sie nia opiekował ,niewiadoomo co sie stało w jakich okolicznosciach skonczył zycie, trwa śledztwo, ale z tego co sie dowiedziałem z internetu z sekcji zwłok niema oznak czynu osób trzecich, chociarz na jego ciele stwirerdzono slady jakby ponbicia, ale biegli sadawi pobicie wykluczyli, niewiadomo co sie stało bo tam gdzie go znalezli nieobejmuje zaden monitoring chociarz niedaleko jest posterunek strazy miejskiej i stacja pkp, bardzo przykra sprawa jedziesz do pracy i z pracy i niewiesz czy dojedziesz do domu
niewiem co sie dzieje ale w ciagu 2 tygodni zmarło nagle moich 4 kolegów juz jeden 47, drugi 49, i 2 po 56lat i wszyscy starsi oedemnie 2 góra 6 lat, wszyscy padaja jak muchy i zaden ,nie miał koronowirusa z tego co wiem,ale odchodza ja zas tez mam złe sny ostatnio śnia sie mi bliskie osoby z którymi rozmawiam, a oni juz niezyja kilka lat , snia mi sie tez w trumnach, ze niby jestem na ich pogrzebach, czesto śnia mi sie pogrzeby trumny itd, niewiem czy to tez nadchodzi moze mój koniec juz, bo tez sie zle czuje w niektóre dni,niewiem tego ale cos jest w tych snach niedobrego, cos czuje ze cos moze sie wydarzyć niespodziewanego i nagłego, w rodzinie lub poza rodzina
3 948 485. lewy witaj
Pobudka wstać-dawać senne pewniaki
Przed chwilą padło 6 x 383,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Witam wszystkich
Waldus
Mewa
Damian
Waldek jestem lepszy w tym miesiącu Ty na suchar 5/5 ja wczoraj na mokro
Idę po godzinie 9:00 zapisze nowe liczby w stałych
Zbigniew za Multi
Ktoś może grał w te Bitcoin? Co jakiś czas o tym słyszę. Może ktoś z Was się o co w tym chodzi
Dodano losowanie nr 58 000 Szybkie 600
Zbyszek szkoda że jak ja grałem to mi nie wyszło ale taki już mój los...gratuluję..
Forsami
Dziś pewniak w multi 74
Moja piątka która wielokrotnie wysłałam w sierpniu teraz patrzę ze wpadła 6 09 . A mówili nie zmieniać liczb
Gosia witaj
Dopiero co wstałem miałem kawkę zalać kefirem jak otwierałem lodówkę Biedroneczka 77

Mulag witaj kawę Z kefirem pijesz
Teraz zrobię tak że jeden zakład wyśle na 10 losowan I pięć dni spokoju a nie że bo chwilę zmieniam bo może te a może jednak inne
walduś to jest już system a le ile z tego dziś może 2 do 3 liczb
Zgrywus
Tak minutę albo pół minuty
Ta I będa na mnie dziwnie patrzeć ze teraz to już prawie w nocy chodzę wysłać
Omijanie przeglądać tobie kupony z sierpnia I nie wpisywać w tester zawsze mi jakiś szepcze do ucha
Mogłam miałam napisać
Złodziej ukradł dwie wanny z budynku szpitala ale go policja złapała podobno to dla szopa pracza tylko czemu dwie jedna na białe drugie na kolor czajka zepsuta który to raz w rzece nie wypierzesz
Dziś wysyłam parę 70 do tego 69
Mulag dawno się tak nie uśmiałam
Dobra trzeba jakaś kawę zrobić bo na 12 do Robolni trzeba iść złotówki zarabiać
Mewa.

Zgrywuśnik.
Gosia
Uwaga.
Zgrywus podaje podejrzane prognozy.
Podał 2-4/10 a było aż... 6/10.
Zgrywus podaje podejrzane prognozy.
Podał 2-4/10 a było aż... 6/10.
Tam można sprawdzić.
3 948 091.
3 948 091.
Chyba tak.
Zgrywus my... żartujemy, nikt do Ciebie nie ma... pretensji.
Ja testuje nowy oryginalny system Multi
Ciekawe jak będzie chulal 2razy rzędu 4-9 dal zobaczymy jak większej liczbie losowań średnia bedzie
3 11 18 22 32 40 44 58 67 77 z tych liczb może być plus wczoraj plus 40 i 5/10 ztego
Nawet Mistrz Jackowski nie chce podawać liczby do lotto.
Zaq.

Zb a co na dziś..
Dzis kupiono i zapisano nowe liczby 

Ale miałeś 1800...
Nie gram co losowanie ale jak wczoraj mi dali o 21 40 to zagrałem
W stałych...
2 dni promocji 9/9.
Wynik: Brak wygranych 9/9.
Wynik: Brak wygranych 9/9.