Wpisy użytkownika TeoS
Łącznie 359 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 936 611. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam wszystkich Panie R 36- 23 wpisów wczoraj a powinno być 13 więcej
Też muszę wyłączyć blokery bo biała strona,i jak tu żyć panie prezesie
Eugeniusz'U z rodziny Watykanów-znowu orzerwa w odbywaniu leczenia i na MP wbijasz?
Watykan-co tam słychać u ciebie w miejscowości Wronki? Kiedy znowu stworzysz konto w stylu \\pit****nia\\ i w profilu będziesz uśmiercał użytkowników MP jak to miało miejsce ostatnio? Dla ciebie tragedia śmierci 8 ludzi i podstawienia nicków z MP to fajna sprawa?
Przypadłość mutanta WatSary0925 - - tworzenie osobowości różnych ludzi przez 198 nickow
Ulung-mogę twoje liczby? Ale czy drzewko nie wyrośnie mi między brwiami
Ja odpiszę sobie liczby od pana z Wronek,zwanego inaczej ''fejsbukowykonikulunga''
Eugeniusz521 po co do mnie piszesz/? Miłego dnia i wysokich wygranych
Ludzie po zmianie płci mają krzaczki między brwiami,to efekt tych tabletek
ełgeniusz/co tam słychać? kiedy znowu dzieciaki przychodzą do ciebie na biesiadę tabletkową?
Gratki dla wygranych
Gratki dla pani Sara0925---->dziś Ełgeniusz ! znowu ministerstwo zdrowia stworzyło super tabletkę

Gratki dla pani Sara0925---->dziś Ełgeniusz ! znowu ministerstwo zdrowia stworzyło super tabletkę

Ełgeniusz ale ty też lubisz herbatkę Ulung,ona pozytywnie wpływa na blokowanie męskich hormonów.
Emi,masz tylko 3 nicki rodzinne..to tylko 0,6% ilości kont słynnego ełeguniusza On ma bardzo dużą rodzinę ( w swoich szpitalach)
R 36 ale każdy nick to 1000zł czy w życiu realnym ełgeniusz tyle zarobi?
emi,musisz do osobnika ulunga podchodzić jak to tego co piesek zostawia na spacerku w trawie...nawet kolor włosów podobny
Emi,z ulungiem nie warto...zostaw go,już wkrótce i tak wołają jego na obiad