Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 368 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 645 886. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
chcecie dowodu?? Wygrajcie w Eurojacka teraz główną czyli 500 milionów i powiedzcie w oddziale że chcecie pobrać w gotówce od zaraz do ręki-Na pewno wam dadzą -niedoczekanie wasze
@4 645 893BrandImage: konto będą mu zakładać
@4 645 897BrandImage: przecież w tamtym roku jakiś bezdomny dał Rydzykowi 2 samochody ....Sam Rydzyk o tym gadał więc bezdomny musi mieć miejscówkę gdzie może posiadać majątek
A tak na poważnie to jeśli byliście w oddziale Tsa to na pewno wielu z was widziało coś takiego w budynku Ts jak sala konferencyjna.Tam odbywają się szkolenia dla pracowników jak i dla zwycięzców którzy wygrywają miliony gdzie skutecznie wpaja im się do głowy by zrezygnowali z odbioru żywej gotówki
Bóg o ile istnieje to jest za głupi by zadbać i dać szczęście każdemu człowiekowi na ziemi
@4 689 105Bolo22:
Scenic pomódl się do matki najświętszej...A najlepiej to idż z Wałęsą na marsz
Mi tak szczerze mówiąc to wisi i powiewa KTO będzie śledził chat....Tak samo jak mi jest obojętne kto mnie będzie blokował...Mogą mnie zablokować wszyscy tylko pytanie jaka z tego korzyść? ...Ano żadna...durnota po prostu i tyle...Mam tutaj konto tylko dla siebie i nie interesują mnie inni...
Jestem przekonany na maxa że jak trafię 6/6 w lotto lub 5+2 w Ej to ci którzy mnie poblokowali za nic i bez powodu to szybko odblokują i będą się podniecać gratulacjami dla mnie a ja będę taki chamski że im to jeszcze umożliwię..
@4 766 659 Pasko: to ja teraz wiem dlaczego ludzie tak bardzo kochają putina
A jak się ktoś nachleje i pójdzie spać a na chacie zostanie to co wtedy?///
@4 766 692 waldus: to jest ikona jedzenia obiadu...Jeść a gotować to dwie różne opcje
Nie oszukujmy się..Przecież wiadomo że jak ktoś obstawi keno na 50 losowań to nie będzie się gapił non-stop tylko otworzy nową kartę i w tym czasie poczyta choćby informacje...

No ja mam 80 zł ....Narazie trzecie z 28 losowań..Zobaczymy co będzie dalej.
@4 777 999 johno: I to jest celny strzał Tak chcę odzwiedzić oddział...100 % prawdy super powiedziane.
@4 778 023 dwieskarpety: stawka x3 wygrana byłaby wówczas 2100zł...No tak wszystko byłoby dla mnie...Ale mnie się marzy wizyta w pałacu we Wrocławiu potem jakieś zakupy zoo lody na rynku.Te i inne atrakcje Obiecałem niedawno swojej mamie..I stąd stawka x4 i pal licho że 300 zł zabierze pis-państwo..
Będę grał tak długo aż wpadnie 5/5 x4 by spełnić marzenia mamy
@4 779 290 Gosia__77: 5
@4 780 637 Andreas3864:
mnie dzisiaj podkusiło kupić ex losy z maszyny.Padło na krzyżówki
Nie wiecie gdzie można obejrzeć filmik jak ktoś wygrywa gł.w express losach? na you tubie niby pokazują ale nigdzie nie mogę obejrzeć żadnej głównej
widzë że ludziska dalej bawią się w blokady.Lista blokujących ciągle siē powiększa-dlaczego to nie wiem
@4 809 920 Samek: Dzięki że chociaż na was można tutaj liczyć
@4 809 932 Robal_36: ja nigdy nie dzieliłem i nie dzielę ludzi na lepszych i gorszych niektórzy tak robią ja nie.Każdy człowiek ma godność i tylko durnie stosują sort na lepszych i gorszych.
Ludzie są różni ale w miarę możliwości każdemu należy się szacunek.Nie ma lepszych i gorszych
Jak ja bym miał oczekiwać na każdym kroku od każdej osoby jakiegoś szacunku.To bym w życiu nic nie miał do niczego nie doszedł i żył jak dziad
@4 822 924 waldus: Mewa ma coś z głową każdego blokuje
@4 822 936 Gosia__77: nie za tłusto?
Coś nie wesoło z TS skoro rezygnują z codziennych losowań w Tv
Na stronie lotto jest awaria z losowaniem live dlatego tutaj też nie ma
@4 845 716 Sebastian_M: Ano choćby taką że skończy się rozdawanie pieniędzy a zacznie gonienie ludzi do pracy to jest moje marzenie
@4 845 752 Sebastian_M: ja też ciężko pracuję..Obaj nie bierzemy darmowej kasy ale są tacy co w wieku 40-45lat nawet nie wiedzą jak się pracuje
ostatnio przyjeliśmy kobietę 41 lat której "skończył" się socjal i pieniążki od państwa.Była tylko 1 dzień w pracy nawet nie widziała jak się trzyma miotłę i zamiata.Takich tumanów wyprodukował Pis przez lata
mam takie pytanie do mądrych osób tutaj...Czy zauważyliście że złe zdarzenia już nie na świecie ale i w Polsce są bardzo nasilone???
@4 850 047 tomi77: Aby zostać posłem trzeba być osobą znaną..Zwykły normalny człowiek nie ma szans na parlament
@4 850 060 Gosia__77: zawsze jakaś wygrana jest
@4 850 251 marc1978: mogła wejść jeszcze jedna chociaz
mam do was pytanie...Gram stale 2 kombinacjami liczb w mini lotto...W jaki sposób móglbym sprawdzić ile musiałbym jeszcze czekać na wylosowanie całej piątki która jeszcze nie została wylosowana nigdy ??Da się to zrobić czy tam obliczyć ?
@4 870 045 Robal_36: tak
@4 871 869 Samek: dziękuję
Ludzie nie grają teraz tak jak jeszcze w latach 90 - 2010...Moim zdaniem losowania są ustawiane ponieważ oprócz zysku do kasy państwa trzeba też utrzymać rzesze ludzi obsługujących tą firmę...Trzeba było wymyśleć sposób by przetrwać w dobie kryzysu i zmniejszającej się liczbie osób grających...
@4 871 982 molosopot: No właśnie dlaczego losowania zniknęły z anteny ? To niesłychane aby nawet zrezygnować z 5 minut czasu internetowego...I to robi spółka która obraca miliardami rocznie....Naprawdę myślicie że ONI mają pieniądze?
@4 874 670 molosopot: o jeden ale trudno-gramydalej
@4 874 675 Samek:
@4 874 692 Sebastian_M: tak 1 losowanie z 28 ...jest dobrze
Odradzam każdemu korzystania ze sztucznej inteligencji...Każdy kto korzysta z tego pomalutku powoli kręci sam na siebie bata...SI to tylko pozór wygody i wiedzy
@4 876 006 wujek74: Ty jak odpowiadasz komuś swoim patologicznym językiem to najpierw się ortografii naucz.Raz widziałem twój ryj i od razu stwierdziłem po twoim spojrzeniu że masz zryty beret.
gramy dalej
A takie coś wysłałem..Na dobre rozpoczęcie😉