Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 368 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 876 292. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@4 876 286 Samek: z wujkiem nie da się pogodzić...
@4 879 464 Bolo22: wszyscy w keno grają zapewne
@4 879 749 Sebastian_M: 3 miesiące powiadasz...Zima trwa dokładnie tyle ile trwa tymczasowe aresztowanie
Ja pomyślałem o aresztowaniu bo cały czas o tym w Polskim sejmie gadają że człowiek to hasło często co dzień słyszy
Byłem wczoraj na wsi u dawno niewidzianej ciotki...Chciałem ją zagiąć w graniu lotto..Czkawką mi się odbiła próba zagięcia cioci
Ciocia przyniosła zaświadczenie na 5/6 w lotto plus i drugie na 10.000 w keno...Mam 41 lat i pierwszy raz mnie zamurowało
A ja tylko chciałem błysnąć przed nią że mam 112zł w multi uzbierane
@4 884 034 Sebastian_M: dozorca
@4 888 390 molosopot: Taka kwota jest możliwa zawsze zwłaszcza podczas świątecznych zakupów.
@4 903 773 Bolo22: gratulacje za fajne trafienie w typowaniu keno
Naprawdę liczycie na to że sztuczna inteligencja pomoże wam wygrać??
sztuczny inteligent podaje prawdę tylko wtedy jeśli ma wgląd do pełnej bazy danych....Spróbujcie zapytać sztucznej inteligencji czy istnieje Bóg ....Zobaczycie co będzie
@4 903 857 Ginkofar: Nie będę pytał o grzyby bo odpowiedż sztucznej w stosunku do mojej osoby będzie nie tyle o dary lasu co o zbytnią aktywność sexualną...
@4 903 868 Ginkofar: jak w jej obecności powiesz o grzybach to się dowie....
Polska polityka to jest w tej chwili nie odpowiedzialny cyrk bez żadnych zasad.Więc proponuję się tym nie zajmować.
Na nic nie mamy wpływu...Wszystko jest ustalane u góry i bez względu na to co wybiorą obywatele.Przykład na ustawianie polityki - 15 październik-wyniki po 21 wieczorem - Wrocław ludzie stali do 4 rano w kolejce by zagłosować..
@4 911 695 waldus:
@4 917 600 Bolo22: wypiłeś za dużo?
@4 917 602 Bolo22: Idź na dwór to masz rację szybciej cię puści niż w domu...Walnij elektrolity jak masz i 3 łyżeczki cukru weź...powinno pomóc
Ja sobie nie wyobrażam żeby kasować konto na MP..Toż to fajna stronka o tematyce Lotto.Innej nie znam
Zazwyczaj ci co kasują konta wracają po jakimś czasie pod innymi nickami...
U mnie sylwester w tym roku też na trzeźwo...Zero alko ...od kilku tygodni zresztą
@4 918 582 Bolo22: dziękuję
to sie chyba pierwszy raz zdarzyło że w kaskadzie nie było żadnej małej liczby
Dzisiaj po 5 - godzinnym odśnieżaniu wzięło mnie na piwo chyba przez tą sól co się człowiek najadł przy okazji
często gram w keno ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się bym wygrał choćby najmniejszy stopień przy mnożniku x10
i w ogóle jak zawsze wysyłam mnożnik to jest jak na złość cały czas x1
to taka wódka że ludziom po niej głowa pęka inni rzygają są też i tacy co po niej się rzucają do bicia
moja znajoma raz się napiła połówkę 1906 ledwo ją ludzie zatrzymali bo chciała skakać z mostu...
witam wszystkich w szczególności tych co mają wolny umysł od religii bo od rana już w tv robią pranie mózgu i obiecują "majątek" po skończonym teraz życiu...
@4 974 266 Bolo22: Wojna już trwa i wszyscy w niej uczestniczymy.Tylko przebiega ona inaczej niż te znane z historii.Wiele osób jej nie widzi
Ja życzę 5/5 .Też kiedyś popłynąłem na braku jednej liczby przez kilkanaście losowań
Nie narzekajta...Ja ostatnio wysłałem multi 5/5 stawka x4 28 losowań za 280 pln i tylko 16 zl. było...
@5 001 206 molosopot:
Jak byłem mały to moja babcia przyłapała mnie jak skreślałem kupon lotto pamiętam do dzisiaj jej słowa
"Mariuszku coś ci powiem mądrego i zapamiętaj to na zawsze że w to jeszcze nikt nie wygrał daj sobie z tym spokój"- Nasze babcie były mądre i prawie zawsze miały świętą rację.
"Mariuszku coś ci powiem mądrego i zapamiętaj to na zawsze że w to jeszcze nikt nie wygrał daj sobie z tym spokój"- Nasze babcie były mądre i prawie zawsze miały świętą rację.
Przypominam wszystkim że w chwili obecnej Polska jest krajem zupełnego bezprawia...Właściwie można robić co się chce poza atakiem na drugiego człowieka
@5 034 118 Robal_36: chciałem 5 liczb dostałem 10 stawka x4 28 losowań chyb-trf
nie wierzę aby wygrać coś większego przy 10 skreśleniach i to jeszcze x4
@5 039 516 Robal_36: Pamiętasz mój niedawny wpis że kolektorka się pomyliła i dała mi 10 liczb w multi zamiast 5 ja wtedy nad tą pomyłką.....Kazałeś mi wtedy być dobrej myśli
Ja nie rozbiłem kumulacji EJ ale 12 stopień mam...Może z 4 dychy będzie
to moje szczęście