Wpisy 4 874 156 – 4 874 312
21 listopada 2023 00:02 → 21 listopada 2023 10:32, 100 wpisów
Poniedziałek był nader szczęśliwym dniem a to za sprawą Pani Karmy.Warto pomagać potrzebującym.
A zamiast laurki i życzeń spokojnej nocy coś o minionym wieczorze.Pewien osobnik popisał się swoim ..,,brakiem empatii...
Powiem krótko ManiakMulti,pamiętaj, że empatia to język serca, który przekracza bariery językowe i kulturowe, łącząc nasze emocje u tworząc wieźć na czacie multipasko.
Dobranoc ...
A zamiast laurki i życzeń spokojnej nocy coś o minionym wieczorze.Pewien osobnik popisał się swoim ..,,brakiem empatii...
Powiem krótko ManiakMulti,pamiętaj, że empatia to język serca, który przekracza bariery językowe i kulturowe, łącząc nasze emocje u tworząc wieźć na czacie multipasko.
Dobranoc ...
@4 874 171 molosopot: To prawda , dobro wraca , piękne słowa, ale świata nie naprawisz.Warto być przyzwoitym , nawet dla ludzi bez empatii...
@4 874 172 molosopot: Jestem pod wrażeniem Twoich wygranych.Oby tak dalej ...

@4 874 139 ManiakMulti: 

Ja zamiast do Mikołaja napisze do admina, żeby nauczył mnie zakrzywiać czasoprzestrzeń!, Żebym w końcu widział czat w realu i nie był gorszym sortem...
Jeszcze nie śpicie?
Cześć
Co robicie?
Piszecie listy do Mikołaja?
Zapomniałem wyłączyć kompa i teraz przychodzę a tu MP
Mulag i Forsami założyli się że nie będą pisali do końca tego roku
Dziecinada
Ale jak chcą to ich wola
Jutro wtorek czyli już dziś wtorek
Gramy liczbami Forsami bo one mają potencjał
To nic że w razie wygranej będzie 78 6/6
Chodzi o sam fakt wygrania 6 w Dużego
Chodzi o sam fakt wygrania 6 w Dużego
A nadrobimy wygrywając w EJ lub Mini
Liczby do Mini już podałem czy nie?
@4 874 189 Johnny_Mnemonic: Pamiętaj, że walka z chamstwem wymaga czasu i wysiłku.Trzeba być konsekwentnym w swoim podejściu i zawsze dążyć do budowania pozytywnych relacji z innymi użytkownikami, nawet gdy admin nie zwraca uwagi na chamstwo.Chsmstwo wynika z frustracji, niezadowolenia lub innych czynników.Trzebs próbować zrozumieć, co prowadzi do takiego zachowania i być empatycznym wobec innych.Wybaczaj, ale nie zapominaj.Wybwczanie jest ważne, ale nie oznacza, że musisz zapomnieć o nieodpowiednim zachowaniu.Nsucz się tych doświadczeń i bądź ostrożny w przyszłości.Badz wzorem dla innych, pokaż innym jak można być uprzejmym i szanować innych nawet w obliczu chamstwa.Twoje pozytywne zachowanie może inspirować innych do zmiany swojego podejścia Zamiast sięgać po agresję,zachowaj spokój i staraj się rozwiązać sytuację w sposób konstruktywny .Chamstwo jest brakiem wychowania a nie Twoim problemem.pamietsj, że nie jesteś odpowiedzialny za zachowanie innych użytkowników , nawet gdy admin nie reaguje.Skup sie na tym, jak możesz być grzeczny i uprzejmy, bez względu na zachowanie.Najlepsza odpowiedzią na chamstwo jest uprzejmość.
Spokojnej nocy.
Wszystkim dzisiejszym Solenizantom, zwłaszcza Januszom wszelkiej pomyślności i zdrówka zwłaszcza.
Spokojnej nocy.
Wszystkim dzisiejszym Solenizantom, zwłaszcza Januszom wszelkiej pomyślności i zdrówka zwłaszcza.
Samek Jestem za!!!
@4 874 207 Johnny_Mnemonic: Cieszę się, że zostałam zrozumiana.
Miłej nocki, bo już ledwo patrze... dziubek też ode mnie
@4 874 171 molosopot: Ja na Twoim miejscu zaprzestałabym wklejania skanów wygranych bo one powodują zgorszenie , zazdrość zwłaszcza.
@4 874 209 Johnny_Mnemonic:
@4 874 172 molosopot: Ja już niebawem zmieniam kraj, więc opuszczę te stronkę , a jeśli mogę Ci poradzić , to unikaj wymiany zdań z niektórymi osobami.Falsz czai się wszędzie.Widze, że śpisz.
@4 874 214: Tak się żegna wieczór
@4 874 212 Samek:
Lecisz że mną do Tajlandii ?
Lecisz że mną do Tajlandii ?
Na stałe?
@4 874 219 waldus:
Życzę pomyślnego świętowania, bowiem dzisiaj obchodzimy.Swuatoey Dzień Życzliwości.
Bądźmy życzliwi dla siebie nie tylko od święta.
Małe gesty życzliwości tworzą wielkie fale dobrych uczynków.
Bądźmy życzliwi dla siebie nie tylko od święta.
Małe gesty życzliwości tworzą wielkie fale dobrych uczynków.

bonjowi1940 typował(a) za 20 zł w Keno nr 1239094 i trafił(a) 1000 zł
Januszu, z okazji Twoich imienin życzę Ci, abyś zawsze miał wokół siebie ludzi, którzy Cię kochają i wspierają.Niech Twój nowy rok życia przyniesie Ci wiele sukcesów i niezapomnianych momentów.
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego

@4 874 243 molosopot:
Zaraz do pracy na 12godzin
Taka ciekawostka..
Wiecie ile musicie zyc..by odebrac co chociaz wplaciliscie na skladki emerytalne?
Wiecie ile musicie zyc..by odebrac co chociaz wplaciliscie na skladki emerytalne?
W miejscowości Ząbkowice Śląskie padła wygrana 12 500 zł w grze Keno (5 z 5 x 10 x 5)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
4 873 448. MONTEZUMA1 20.11.23 (14:33)
to teraz walnie wyzej 9
27 bylo rano plusem to nie ok 29
9.29
to teraz walnie wyzej 9
27 bylo rano plusem to nie ok 29
9.29
macie jakies szanse z moim najnowszym programem oko proroka?
w imieniny Janusza wszystko moze sie zdarzyc
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Cieszyn |
|---|---|---|
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Chełmża |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Świdnik |
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Rząśnia |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Bochnia |
| VEGAS 777 | 10 000 zł | Mońki |
moj program wystawia trojki w ktorych zawsze wchodzi 1 numer albo 2
wybierajac inne miejsca w trojce niz ostatnio albo wzorem lekko trafi sie 3-5 numerow
wybierajac inne miejsca w trojce niz ostatnio albo wzorem lekko trafi sie 3-5 numerow
Wysłane koło 12.30 już kolejny taki przypadek.. Ze na 3 losowanie.. 3 lotto..
nie udal sie cud nad wisla. 1 strzal 3/5 real
3/4 real zabraklo 3
2.5.66 bedzie
kto to jest ten maniakmulti wczoraj wyzywałtu ludzi od najgorszych
to ze pasko ma do czynienia z patologia to wszyscy wiedza a ten sie dopiero teraz kapnoł
jakbym podstawil to do wzoru 3.5.8./3.5.8 wzialbym 250 zl
Czy Pasko obchodzi dzisiaj imieniny ? Tak?
No to

No to

ja obchodze imieniny dawac zyczenia or else
tylko szczere zyczenia wygrania dzis miliona zl
2/4 teraz real to nie byla ta godzina
Pasko was nie wyciagnie z biedy ja moge ale narazie nie chcem
najpierw siebie musze wyciagnac
dopoki walczysz jestes zwyciezco

@4 874 304 MONTEZUMA1: przecież wszystkich dojo równo nie musisz niczego udowadniać
to jest ocieranie o duza kase
@4 874 306 MONTEZUMA1:
caly jestem poobcierany a kasy ni ma
teraz moge wam podac 4 pary ktore jak wejda to wejda 2 razy w godzine
ale show me some love
ale show me some love
Witam wszystkich
@4 874 309 MONTEZUMA1:
Podaj
Podaj
@4 874 308 MONTEZUMA1:
Od tych butów?