Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 366 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 583 639. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
To pamietajcie jak będzie wam się śniła gessler to znaczy że nic przez kilka dni nie wygracie a jak pójdziecie jednak zagrać w cokolwiek to strata murowana...
Ja mam tylko jeszcze jedną serdeczną prośbę...Jak będziecie oglądali kuchenne rewolty to pamiętajcie że ta kobita która je prowadzi to zwiastun samych długów,niepowodzeń i pecha...Proszę pamietajcie o tym...Dziękuję
Kiedyś zajmowałem się wróżeniem .....Ale musiałem z tym skończyć ponieważ ludzie wchodzili drzwiami i oknami ...Ale dla was drodzy multipaskowicze zrobię wyjątek.....Za 15 minut powiem wam jak się potoczy ten mecz.......poczekacie??? te 15 minut??
Choć na początku będzie remis to z czasem pierwszego gola strzeli młody człowiek o blond włosach......Z czasem będzie wspólne atakowanie robienie sobie na złość haki rożne zmiana zawodnika i tak dalej ...W ostatecznym rozrachunku to Polski zespół przegra...Będzie interwencja lekarzy...
nie powiem bo się nabijasz ze mnie....Oglądaj mecz to zobaczysz jak bedzie....Obstawiłes mecz u buka ...przegrasz
Sebastian ty dobrze czytałeś to co napisałem w swojej wróżbie ?
powróż ludziom znajomym ze szczerego serca to jeszcze ci powiedzą że słabe
Postawiłem wam wróżbę że Polska przegra....Ilu mnie słuchało??? -NIKT
Przydałoby się wysłać podziękowanie dla Pinokia że tak wspaniałomyślnie walczy z inflacją nakazując wojskowym by ustawiali losowania dla jak największego zysku...Tylko naiwny nieuk uwierzy że 4,5,6,7 w Ep jest przypadkowym wynikiem...
W Ej liczby czym raz to ładniejsze i ciekawsze ale mimo to udało się coś ugrać....
@4 628 644wujek47: Najzwyczajniej są tutaj nie tylko emeryci....Z tym że nic nie piszą bo jak się człowiek naczyta tych ciągłych kłótni i napatrzy na zdjęcia nic nie wnoszące do tematyki lotto to szkoda cokolwiek zaczynać pisać w ogóle.
@4 628 702Bolo22: Może
Cześć..Ja gram w kaskadę odkąd się pojawiła...I jeszcze ani razu nie miałem 1000
@4 632 732Stryjek: wiem też to zauważyłem że jak padnie gł wygrana to potem przez kilka tygodni jej nie ma
@4 632 739Stryjek: Grywam codziennie na 2 losowania
Odkąd wprowadzono możliwość osobistej blokady innych osób to teraz dopiero człowiek widzi i się przekonał ilu ma tutaj wrogów i nie przychylnych osób....
Te blokady to tylko jeszcze bardziej skłócanie nawzajem ludzi niż miało to miejsce do tej pory...Takie rozwiązanie nic nie da.
Ja nie chcę i nie będę blokował nikogo..Mam tylko zablokowane 2 osoby ale tylko dlatego że one mnie zablokowały pierwsze po kiego ciula-nie wiem...
Polski rząd przez ostatnie lata skutecznie nie tylko skłócił obywateli ale zrobił też z nich dziadów a także dobrych kapusi i donosicieli dając im w zamian różnego rodzaju comiesięczne finansowe przywileje..Ostatnimi czasy Zaszczepiono w Polakach nienawiść do siebie na wzajem w takim stopniu że każdy który przechodzi obok na ulicy jest uważany za potencjalnego wroga...I niech ktoś tylko powie że jest inaczej...
Tutaj też nie jest lepiej...Te blokady będą miały efekt odwrotny od zamierzonego...żeby kogoś zblokować muszę kogoś znienawidzić bo inaczej dlaczego mam blokować ?
codziennie tutaj jestem.Gram,typuję,obstawiam...I na czacie wcale nie muszę być..Więc te blokady dla mnie to jest nic innego jak zbędna nic nie warta opcja
cieszmy się że wogóle żyjemy że jesteśmy że gramy że zaraz będzie losowanko....
musicie kliknąć na zdjęcie pod spodem będzie na niebiesko napisane co można zrobić albo czat albo usunąć
pozdrawiam ciepło wszystkich którzy nie bawią się w blokowanie innych bez powodu.Mądrość rozumu przede wszystkim
@4 635 766Robal_36: Pasko
@4 635 778Robal_36: chciałeś nick -to masz
@4 637 815Gosia__77: Szkoda że chociaż jeszcze jedna nie wpadła byłby chociaż tysiąc
@4 637 831Gosia__77: To jest właśnie cała kaskada
niedawno byłem 4 dni w Budapeszcie i tam kibel po 200 forinta czyli ok.3-4 zl
@4 639 113Stryjek: Ciepły
kupon kosztował 100 zł.bo na 8 losowań jest...już w 1 padła trójka
@4 639 171trisetum:
@4 639 265Sebastian_M: nie to do wpisu 260
Witajcie...Odkąd pojawiła się możliwość blokowania przyrzekłem sobie że nikogo nie będę blokował.Ale nistety jeśli mnie ktoś blokuje bez powodu to nie mogę pozostać dłużny i rewanżuję się tym samym...
@4 640 124Majestat: dlaczego tak jest? To jest nie fer i chyba właściciel powinien zdawać sobie z tego sprawę?
Na wszystkich portalach jest taka zasada że blokowany może też uczynić to samo
Na jaki portal wchodzisz nie ważne czy społecznościowy,erotyczny czy towarzyski to zawsze jest opcja wzajemnej blokady.Ja pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją....To tak samo jak ktoś mógł mnie ciągle bić a ja nie mogłbym się bronić....
Ja mam propozycję...Nie przejmować się nimi nie myśleć o nich ...tyle
islandorka.......Mewa - zadeklarowany gej oraz marian303 - pewnie dziadek ze schizą
@4 640 189Sebastian_M: dlatego mnie zablokował żeby nie wyszło na jaw
Jak się skończy losowanie...To w wolnej chwili opowiem wam jak to dobrze mieć do dyspozycji adwokata 24 h.który potrafi wyciągnąć z każdej opresji swojego klienta zwłaszcza tego niewinnego
@4 642 948Andrzejd: Cześć
Wygrać dużo kasy w Toto to jeszcze połowa sukcesu sztuką jest jeszcze potem te swoje pieniądze zobaczyć...Moja szefowa trzyma na koncie kilkadziesiąt tysięcy złotych...Jak poszła pobrać 25000 przecież swoich pieniędzy to usłyszała że bank nie ma pieniędzy i musi czekać na nie 3 dni !!! Jak bank może nie mieć pieniędzy? i to duży Polski bank
@4 645 842marc1978: Jak jest firma która obraca pieniędzmi są wydatki i przychody oraz księgowość to musi być przez bank innej opcji nie ma
ludzie płacą kartami za zakupy nawet2zł czy 3,50 płacą kartą pieniędzy w obiegu coraz mniej tzn. jest pieniądz wirtualny stąd chyba to zjawisko braku realnej kasy
idź do sklepu w południe gdzie większość płaci kartą i spróbuj kupić coś za 14 zł i podaj banknot 200zł poczekaj na pewno ci wyda resztę...Może 1 lub 2 osobie wyda ale trzecia już nie dostanie reszty
Ts oferuje 4 opcje odbioru większych wygranych...Albo gotówka albo czek albo przelew albo ochrona może ci przywieźć gotówkę we wskazane miejsce...jest taka opcja.....Ciekawe jakbym zażądał do rączki pieniążki np 3 miliony to ciekawe ile dni bym czekał ? bo od razu napewno by nie przynieśli.
@4 645 859marc1978: No mam takie info....Z tą ochroną to naprawdę taka jest opcja chociaż tak jak w przypadku odbioru żywej gotówki mało a w zasadzie nikt z tego nie korzysta przy dużych kwotach
@4 645 869Angierski: No tak trzydzieści czterdzieści to możesz wziąć do rączki ale tak 3 bańki to raz że od razu nie dostaniesz a po za tym niebezpiecznie
Trójkę Telesfor trafił w Ej..Na dalsze granie będzie