Wpisy użytkownika Tadeo112
Łącznie 1 258 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 265 103. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ej a gdyby jutro znowu nikt nie trafił to kolejna kumulacja na poziomie 25, czy raczej już 30 milionów? myślę że raczej o 2 mln by nie podnieśli..
magiczna szósteczka na dzisiaj? 6,11,13,14,17,48 z Plusem
Podaję bo i tak chętnie podzielę się wygraną jakby co
Podaję bo i tak chętnie podzielę się wygraną jakby co
Panowie i Panie, czuję że dziś jest ten dzień kiedy rozłożymy TS na łopatki
ej jak myślicie, wszedłem w generator liczb i po dłuższej analizie wyszło na dzisiaj Lotto coś w stylu 1,12,20,27,36,41
ma to szanse na powodzenie?
ma to szanse na powodzenie?
witam z wieczora i cholera, znowu w Lotto jeden wielki...ech.
No cóż, trzeba czekać na sobotę..
No cóż, trzeba czekać na sobotę..
Chociaż szczerze spodziewałem się że nie mafia TS nie będzie dalej ustawiała kumulacji
Lotto 2/6
bo na kuponie 6,11,13,14,17,48
grrrr 2 liczby o 1 w górę i bylibyśmy prawie w domciu
bo na kuponie 6,11,13,14,17,48
grrrr 2 liczby o 1 w górę i bylibyśmy prawie w domciu
Wiecie co, kolejnym razem puszczam na chybił-trafił i robię ze 2 przeróbki góra-dół. Bo zawsze mi w dziwny sposób ustawia automacik...kochany. Tak że prawie wszystko obok.
talizman, jak trafię 6 w sobotę to dorzucę ze 4 miliony, słowo. Multipaskowicze są świadkami
Talizman ale w jaki sposób miałbym to ująć? Poza tym wątpię żeby tak każego z ulicy chcieli wziąć na losowanie..
A jeśli już to zapłaciliby mi pewnie ze 100 tys żebym rozpowiedział że faktycznie nie było ustawiania D
talizman, jak Cie wylegitymują to przynajmniej wiedzą gdzie mieszkasz
Zakładam że ta publiczność byłaby podstawiona ich pracownicy itp..
Pawcio, i zrobić z siebie debila na oczach Polaków
Pomysł na życie D
Pomysł na życie D
talizman, pewne. Choć gdyby tak mniej niż pół Polski posłało kupon- każdy zakład inny (w teorii, bo w praktyce chyba niemożliwe) to nie mogłoby być żadnej kumulacji.
hmm..być tak przy tej maszynie w trakcie losowania i dokładnie obejrzeć ją z każdej strony..przeczytałem ten komentarz pod filmikiem do którego link dał Pawcio...i faktycznie, a co jeśli z tyłu maszyny "losującej" jest jakiś kanalik którym lecą tylko te "wybrane" kulki?
hah, a wtedy w sklepie:
- przepraszam, ile kosztuje kilogram ziemniaków?
- 16 miliardów
- przepraszam, ile kosztuje kilogram ziemniaków?
- 16 miliardów
krzysztof, nie wiem czemu ale nie mg się dostać. to najwyżej napisz mi, ja jutro przeczytam to i odpiszę. za niedługo i tak bd leciał bo praktyki na lotnisku same się nie zrobią
Pasko, a widziałeś coś podejrzanego w trakcie losowania? jak byłeś
nic innego tylko trenować krzysztof c dobrze Ci idzie. oby tak dalej.
Trening jadę 1 bo godzina to i tak za dużo jak dla mnie. Przy znajomości każdego toru na pamięć, nieskromnie się chwaląc.
Dobra kończmy ten temat, bo zakładam że nie każdego obecnego tutaj interesują nasze postępy w F1 2013 jakby coś pisz na gg, ja odpiszę jak tylko się dostanę
Trening jadę 1 bo godzina to i tak za dużo jak dla mnie. Przy znajomości każdego toru na pamięć, nieskromnie się chwaląc.
Dobra kończmy ten temat, bo zakładam że nie każdego obecnego tutaj interesują nasze postępy w F1 2013 jakby coś pisz na gg, ja odpiszę jak tylko się dostanę
Pasko, a co trzeba zrobić żeby być w studiu w czasie losowania?
Podejrzewam że nie można ot tak pójść i powiedzieć "chcę" :p
Podejrzewam że nie można ot tak pójść i powiedzieć "chcę" :p
ej, a mogłoby być np tak że przed każdym losowaniem wybrane kule zostają czymś spryskane, po czym w trakcie losowania jakiś czujnik wykrywa tą substancję i kula jest zasysana? podejrzewam że TS byłoby stać na takie cuda
bo w pewnym sensie to jest dziwne, że np jeśli w tym losowaniu padło 150 ileś tam tysięcy trójek, a nigdy nie padło tyle szóstek...
powiedzmy sobie szczerze, że jeśli 3 osoby trafią szóstkę to już jest dużo.. to nasuwa od razu myśl o takim ustawieniu kul, żeby wygranych było jak najmniej. I myślę że pomimo tego że jest już północ, to moje myślenie ma sens.
powiedzmy sobie szczerze, że jeśli 3 osoby trafią szóstkę to już jest dużo.. to nasuwa od razu myśl o takim ustawieniu kul, żeby wygranych było jak najmniej. I myślę że pomimo tego że jest już północ, to moje myślenie ma sens.
a gdyby tak te 175082 osoby trafiły szóstkę, a gwarantowane jest 2000000 niezależnie od ilości głównych wygranych..to TS musiałby wyłożyć 350 164 000 000 zł co oznaczałoby bankructwo.
choć wiadomo że te trójki różniły się trochę, ale tak teoretycznie
w takim razie zgasł ostatni promyczek nadziei na to, że Lotto przez nas zbankrutuje, i zdałem sobie sprawę, że jeśli któregoś pięknego dnia trafię tą szóstkę, to mogę mieć i tak prze*rane, bo może być warta 11 zł
nie no to to wiem że główna jest dzielona przez ilość szóstek. Zastanawiały mnie tylko zawsze te 2 gwarantowane miliony
a te standardy są gdzieś uwiecznione? chętnie bym poczytał jak TS się zabezpieczył
"Wbrew powszechnej opinii nie ma znaczenia czy losujemy liczby (chybił trafił), czy podajemy swoje. Wielu graczy stawia na stałą kombinację, ufając, że w końcu musi ona paść. Jednak szansa, że dana kombinacja nie padnie przez 1000 lat, wynosi 98,9%" - WIKIPEDIA
dlatego nie gram jednym zestawem
dlatego nie gram jednym zestawem
z moim szczęściem, gdyby wykluczyć możliwość powtórzenia się wyników losowania, to i tak moja kombinacja wypadłaby jako ostatnia.
nie spodziewałem się aż takiego ataku suchości
Gdybym wiedział to bym wyżłopał
Gdybym wiedział to bym wyżłopał
Ej mam już genialny plan na jutrzejsze losowanie Lotto !
Szóstka gwarantowana ^^
Szóstka gwarantowana ^^
Wystarczy wysłać 13 983 816 kuponów każdy inny zestaw
Jedyna metoda na 100 procent skuteczna
Jedyna metoda na 100 procent skuteczna
niestety...chociaż przy kumulacji 50 000 000, gdyby mieć pewność że nikt inny nie trafi, to 50 000 000 - 10% podatku= 45 000 000
a koszt tej gry nie przekroczyłby 42 milionów. 3 mln do przodu
plus tego trzeba pamiętać że wszystkie możliwe piątki, czwórki i trójki też trafione
a koszt tej gry nie przekroczyłby 42 milionów. 3 mln do przodu
plus tego trzeba pamiętać że wszystkie możliwe piątki, czwórki i trójki też trafione
Ale teoretycznie rzecz biorąc grając na chama i dać wszystkie możliwe kombinacje przy kumulacji 50 000 000 można by było liczyć na duży zysk.
Tylko czy gdyby ktoś miał te 42 miliony żeby tak zagrać...to chciałoby mu się grać?
Tylko czy gdyby ktoś miał te 42 miliony żeby tak zagrać...to chciałoby mu się grać?
czytałem wczoraj gdzieś o tym, i było napisane że około 5 miesięcy bez przerwy
chociaż dla człowieka byłoby to raczej niemożliwe bo nie zapamiętałby które zestawy do tej pory skreślił..zapamiętanie tych ponad 13 mln kombinacji, i odszukanie tych które jeszcze nie są skreślone....za dużo zachodu
Mini Lotto:
3,12,16,29,41
15,22,28,35,42
1,5,7,12,17
4,15,18,20,33
3,12,16,29,41
15,22,28,35,42
1,5,7,12,17
4,15,18,20,33
krzysztof c zauważ ze losowanie jest jutro, tak więc jeszcze czas na nabijanie im kasy ja czekam na ostatni moment jutro, żeby zaatakować jak przyczajony tygrys
okej, dobranoc wszystkim bo jutro kolejny piękny dzień typowania i trzeba wypocząć
i może nie będę dzisiaj typował na MP Lotto bo znowu okaże się że gdybym wysłał... byłbym chyba pechowcem roku.
hah, ogarnąłem statystyki wypadania liczb w Mini Lotto i odpuściłem sobie już połowę z nich. Teraz wybór tylko spośród 21 cyferek
ślicznie brzmi, jakby tylko tak było...
ślicznie brzmi, jakby tylko tak było...
teoretycznie wiadomo że jeśli jakaś liczba nie wypada długo to prawdopodobieństwo że wypadnie rośnie... bo prawdopodobieństwo że znowu nie wypadnie maleje.
pewnie i tak nic to nie da, ale na dzisiejsze losowanko wybrałem 21 liczb które teraz układam w zestawy
1,2,6,7,9,11,12,14,16,18,23,26,27,28,29,30,33,35,37,39,41
te oststnie tak fajnie co 2 wyszły
1,2,6,7,9,11,12,14,16,18,23,26,27,28,29,30,33,35,37,39,41
te oststnie tak fajnie co 2 wyszły
Milutko że liczba 30 wypadła ostatni raz w Mini 26 losowań temu