Wpisy użytkownika Tadeo112
Łącznie 1 258 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 267 114. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
no dobra, zestawy które puszczam w Mini dzisiaj są zapisane w stałych
3 majcie kciuki bo ja i tak nie wierzę
3 majcie kciuki bo ja i tak nie wierzę
jak, no powtarzam jak,można wysłać 9 zakładów Mini i 4 Lotto i nic nie trafić....żeby chociaż jakąkolwiek dwójkę, tak dla satysfakcji
każdy zakład pusty albo max 1 trafiona...skandal
każdy zakład pusty albo max 1 trafiona...skandal
co to tak wszystko dzisiaj porozbijane
Lotto kumulacja kaputt, Lotto Plus trafione, Kaskada też...
Lotto kumulacja kaputt, Lotto Plus trafione, Kaskada też...
Skoro wszystko rozbite. to pozostaje nic innego jak chwila relaksu
Panowie i Panie, wszem i wobec ogłaszam iż dzisiaj byliśmy po raz ostatni świadkami tego, jak TS mnie wydmuchał.
Od dzisiaj nie gram
no chyba że będzie kumulacja około 30 mln, to puszczę zakładzik
Tak mi dopomóż ja.
Od dzisiaj nie gram
no chyba że będzie kumulacja około 30 mln, to puszczę zakładzik
Tak mi dopomóż ja.
Ej a może to mój sąsiad wygrał coś u nich podejrzanie za cicho
zgrywus, użyłem słowa wydmuchany tylko po to żeby nie dostać bana
normalnie określiłbym to brutalniej
normalnie określiłbym to brutalniej
krzysztof c poszło do d*py, ale przynajmniej dzięki typowaniu na MP z 9 miejsca na 7 wskoczyłem
domingo, teoretycznie jest tak jak mówisz...jednak nie do końca.
każda liczba musi kiedyś wypaść, a jak myślisz, bardziej prawdopodobne jest to że liczba która wypadała 5 razy pod rząd znowu wypadnie, czy to Że liczba która nie wypadła przez ostatnich 15 losowań tym razem też nie wleci?
każda liczba musi kiedyś wypaść, a jak myślisz, bardziej prawdopodobne jest to że liczba która wypadała 5 razy pod rząd znowu wypadnie, czy to Że liczba która nie wypadła przez ostatnich 15 losowań tym razem też nie wleci?
domingo, według mnie prawdopodobieństwo że wypadnie liczba której nie było od 15 losowań jest większe.
choć nikt nie mówi że to zawsze się musi sprawdzić, prawdopodobieństwo to tylko prawdopodobieństwo a w praktyce może wyjść tak że np jednak liczby nie będzie przez 100 losowań albo że inna wypadnie 500 razy pod rząd. Mało prawdopodobne, ale jednak zawsze możliwe.
choć nikt nie mówi że to zawsze się musi sprawdzić, prawdopodobieństwo to tylko prawdopodobieństwo a w praktyce może wyjść tak że np jednak liczby nie będzie przez 100 losowań albo że inna wypadnie 500 razy pod rząd. Mało prawdopodobne, ale jednak zawsze możliwe.
Pasko, czytałem to i wiesz, od razu mi się ta rozmowa z tym skojarzyła :p
ej ktoś odważny obliczy jakie jest prawdopodobieństwo na to żeby w 2 kolejnych losowaniach Lotto wypadł ten sam zestaw liczb
no nie, wydało się. musze wyrzucić kompa przez okno bo mnie znajdą
o pablo masz widzę dane z jakiegoś dobrego źródła podasz mi dziesiąteczkę z plusem?
a tak poważnie wg mnie to tak jak mówiłem, wg mnie 16,36,69..hmm..52... 59, 72 i 74
OMG nie skojarzyłem że o avatar chodzi myślałem że typy.
ale fakt, że typy też mam beznadziejne
ale fakt, że typy też mam beznadziejne
U mnie nawet cośtam mianowicie 1/1 i 2/2 multi :p a i Ekstra Ściema 10 zł
czekam na ta ukochaną powtóreczkę 5/12 Mini
Ale coś myślę że się nie doczekam
Ale coś myślę że się nie doczekam
może ujmę to tak: liczyłem na więcej ze strony TS mogliby sypnąć jakieś kieszonkowe
No nic, ja będę spadał, bo jutro trzeba wstać, trzymajcie się i miłej nocnej warty życzę
bolek- gdyby TS dał nam wolną rękę przy Kaskadzie to możnaby było ją bardzo szybko rozpracować
a tak to nawet nie ma co kombinować przy tym, i tak maszyna wybierze na naszą niekorzyść, ew. na korzyść TS, jak kto woli..
a tak to nawet nie ma co kombinować przy tym, i tak maszyna wybierze na naszą niekorzyść, ew. na korzyść TS, jak kto woli..
bolek, TS nas dyma, ale i tak gramy dalej
za 5 zł domku nie kupisz a nóż widelec może wygrasz w totka
za 5 zł domku nie kupisz a nóż widelec może wygrasz w totka
niestety. Ale TS dyma mnie jeszcze tylko do 21:39.
o 21:40 zgarniam główną w Mini
o 21:40 zgarniam główną w Mini
Dobrze moi Państwo, Tadeo leci zrobić kanapeczki żeby o 21:40 nie musieć na pusty brzuch patrzeć na cyrk o nazwie TS
Tomek, nie mam czasu w ciągu dnia by jeść
a kiedyś trzeba.
poza tym
wkurzać się z oficjalnego dym*nia mnie przez TS na pusty żołądek to też niezdrowo
a kiedyś trzeba.
poza tym
wkurzać się z oficjalnego dym*nia mnie przez TS na pusty żołądek to też niezdrowo
o 17:45 wychodzę ze szkoły dopiero, a gdzie dojazd, lekcje itd...normalnie żyć się nie da
Pawcio, wiem, widzę tylko szkoda że już bezpośrednio nie ma...
Pasko, byłoby fajnie..bo to jakiś taki klimat fajny dodawało..wg mnie
no i nie oszukujmy sie, to było wygodne (nie mam na myśli tego że kliknięcie w link to nadludzki wysiłek...) chodzi o to że tak wszystko pod ręką.
no i nie oszukujmy sie, to było wygodne (nie mam na myśli tego że kliknięcie w link to nadludzki wysiłek...) chodzi o to że tak wszystko pod ręką.
kur...w mini 2/5... aaaaaaaaah znowu maszyna zagrała mi na nosie.
aż mi się mordka cieszy oczywiście pozostaje tylko satysfakcja
Coś to Mini ostatnio rozbijane jest...wczoraj 4 osoby, dzisiaj 2..
Analogicznie...wczoraj 4...dzisiaj 2...to jutro wychodzi na to że 0
jutro nie gram w Mini
jutro nie gram w Mini
Szanowni Państwo na mnie już pora wysokich wygranych jutro dobranoc