Wpisy użytkownika TOTO
Łącznie 871 wpisów w archiwum, pokazane od nr 69 788. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
skończy się mój zakład wielolosowaniowy oczywiście za chyba siedem losowan i wtedy zamiast dwóch zakładów zostanie już tylko jeden co losowanie, czyli mniej do puli i tak będzie u tysięcy ludzi.
wszystko zostało tak zaplanowane, że nawet przy zaprzestaniu gry przez połowę graczy pula na szóstki będzie zbliżona do wcześniejszej, a wiadom, że zakładów będzie mniej tylko przy niskich kumulacjach, przy wysokich będzie jeszcze więcej. Perfekto można powiedzieć, ale dla złodziejstwa
nie rozumiem , prawdopodobieństwo się zwiększyło na wygraną? Jak coś drożeje to musi być powód.
Z resztą nie długo dojdziemy do 20/30/50 mln kumualacji i ludzie się ruszą.
dzisiaj miałem iść do totomixa i podarować im 100 zł aby założyć sobie konto ale obniżenie stawek mnie zniechęciło i chyba sobie daruje, wyślę kasę do bet-at-homa, aby obstawiać tylko sport
sam bo można powiedzieć, że nie typuje teraz, a ten nick to raczej wskazywał płeć bo kończył się na a. I zaczynal na H. chyba, że nie o tą osobę chodzi.
Jantar to w takim razie nie wiem kim byłaś. Chociaż domyślam się też, swego czasu Pasko posadzil mnie, że to ja jestem pewną panią z czata. Możliwe, że to Ty. oczywiście to była pomyłka Pasko, wiem, że ciągnę ten temat, ale przynajmniej jest o czym pisać. Z resztą to może kolejna moja pomyłka w zgadywaniu.
hipo tak jest we wszystkim, lekarze znają się na wszystkim czyli na niczym szczególnym więc leczą najgorszymi możliwymi sposobami, do wszystkiego trzeba dojść samemu, każdy z nas jest inny
Sam obrobiłem mój sen i wyszły takie liczby:
13 jak pewniak oraz
1,39,44
13 jak pewniak oraz
1,39,44
ciekawe jakie będą dzisiaj wygrane w L, czy Pasko będzie miał rację, dowiemy się po losowaniu:)
MSCI za wcześnie pytasz, jeszcze kupony dziesięciolosowaniowe się nie skończy, ja gram tak jak grałem do końca miesiąc a później na sto procent tne koszty
kiedyś myślałem, że mało płacą za czwórki i siatki a teraz to tragedia, aby trafić coś z tych rzeczy trzeba posyłać co losowanie kilka zakładów, jednak teraz przy takiej cenie to się już kompletnie nie opłaca, a wygrane zostały na tym samym poziomie. Szkoda,że zepsuli jeszcze bardziej dużego
dużo osób postawiło na tą liczbę i chcą mniej stracić jeśli wypadnie, nazwićie większy zysk będzie
LiLA tu wcześniej były wojny przez bardzo długi czas a teraz jest spokój nawet jeśli nastąpi mała wymiana zdań pomiędzy Panami.
Dawne dzieje z Pania F. Madzia to juz wiesz.Tak to ja. Pozdrawiam miłych snów. Trzeba spać.
OCZYWIŚCIE nic nie mam do Pasko, a tymw bardziej do boga ducha zimnej Fiolki, przytaczam to jako anegdotę
bardziej chodzi mi o oczy, bo siatkówka może się rozwarstwic przy dużych przeciążeniach, trzy ge to chyba siła trzy razy większa od ciężaru naszego ciała
OPA mi ostatnio maszyna dała pewniaka w mini, w dwóch zakładach była ta liczba z reszta miałem przeczucie, że padnie i padła. A tak było tylko dwie dwójki.
a ja polecam pisanie bloga - można swoje wszystkie pomysły spisać i nie martwić się tym czy się komuś podoba czy nie
odwiedzin mam bardzo mało, ale pewnie dlatego, że od niedawna jest w katalogu ten blog i nie piszę często, a tylko pisanie często zapewni więcej wejść i oczywiście nigdzie nie rozpowszechniałem linka, czyli można powiedzieć, że piszę dla siebie i przypadkowych ludzi co akurat wejdą na niego, może z czasem, z resztą mam pomysł założenia swojej innej strony z resztą ona już istnieje ale jeszcze nie jest zamieszczona na serwerze
madzia a piszę, o moich przemyśleniach na różne tematy, ogólnie to fantastyka :)
Zauważyłem pewną prawidłowośc, najbardziej domagają wpisow o lotto ci co nic na ten temat nie piszą, albo bardzo mało albo rzadko. Więc to wasza wina, że nie ma tu takich wpisów, jak chcecie takich wpisów to je piszcie, ale nie macie prawa uciszac aktywnych tutaj.
Szykuję coś extra dla użytkowników. Myślę, że będzie mała rewolucja. Ale to co najmniej jutro albo później.
Pasko ja mam internet 5 mega i też nie oglądałem losowania od miesiąca bo mi nie działa, chociaż na innych stronach filmiki działają.
Ciekawe, w miarę wzrostu kumulacji, wcale nie wzrasta liczba zawieranych zakładów.
Chyba zacznę grać w mini bo już dwa razy bym miał 4/5 oczywiście dawniej w EL. Szansa na te 200 000 jednak sporo większa niż w L na 2 000 000.
ibiza ma rację od kiedy wygrałem kilka baniek też nie daje TS zarobić, może znajdę się w zestawie
Mam takie pytanie czy szansa 1 do 22 386 na wygraną 200 000zł przy koszcie 50zł to dużo czy mało? Oraz 1 do 302 na 800zł oraz 1 do 16 na 60zł zwrotu.
część dzikus, a TY nie masz czym się zająć? Np swoją kobietą w łożeczku.
Jest nadzieja - przywrócą 2zł za DL
I w końcu zauważyli
""
Zgodnie z tymi przepisami, "ogólna wartość wygranych w grze liczbowej, totalizatorze i grze bingo pieniężne nie może być niższa niż 50 proc. kwoty wpłaconych stawek". Tymczasem Multi Lotek oraz Keno miały z góry określone tabele wygranych - niezależne od tego, ile zostało zawartych zakładów, za trafione liczby wypłacano zawsze taką samą kwotę.""
buahahahahah
buahahahahah
buahahahahaa
Po tylu latach
I w końcu zauważyli
""
Zgodnie z tymi przepisami, "ogólna wartość wygranych w grze liczbowej, totalizatorze i grze bingo pieniężne nie może być niższa niż 50 proc. kwoty wpłaconych stawek". Tymczasem Multi Lotek oraz Keno miały z góry określone tabele wygranych - niezależne od tego, ile zostało zawartych zakładów, za trafione liczby wypłacano zawsze taką samą kwotę.""
buahahahahah
buahahahahah
buahahahahaa
Po tylu latach
SirMavins jeśli utworzysz na forum grupę powiedzmy większą od 10 "niegraczy" to ja też wchodzę w tą.
20 mln? A skąd oni nazbierają tyle kasy? Chyba nie z moich 3 zł wydawanych co losowanie?
Najśmieszniejsze jest to, że właściciel strony (co nie mam mu za złe) liczy na zyski. Sam posiadam pewną stronkę i robię co mogę aby wejść było jak najwięcej. Więc nie dziwie się "Paśce", że nie banuje na stałe pewnych użytkowników. Co prawda ja mam około 100 wejść na dzień a Pasko ma około 15k UU. Więc to jest różnica. Więc Paśko już wygrał swoje 6/6 na tym Lotto, a my ciągle czekamy. Z resztą każdy może wygrać, ale trzeba trochę nad tym popracować i będą kokosy.
po kilku latach kończę przygodę z grami, na początku był MM, teraz przyszedł czas na lotto i mini. Za drogi to interes aby w to grać. Pieniądze to nie wszystko. Właściwie to pieniądze nie są ważne, bo najważniejsze jest coś innego. Ale to dyskusja na inny temat. Pozdrawiam. Koniec gry.
http://www.eporady24.pl/wypowiedz_na_forum_a_znamiona_pomowienia,pytania,6,80,2205.html
« Poprzednie 100Kolejne »