Wpisy użytkownika Sneak
Łącznie 651 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 472 416. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Po każdym losowaniu ich ilość jest podawana w liczbach.Ile zakładów zawartych , tyle swirow.
Grajcie na stawce z plusem a w Lotto też z plusem, system 7 po 10 zakładów
Borowik opuszczał typowania. On nie korzysta z mapek i liczb z czatu. To inteligentny facet. Admin go nie trawi, a on
Tacy jak Sebastian_m, i inni, na których rzuca sie błotem, wygrywają.
Gonzaga, każdemu wolno się wypowiedzieć, a swoje uwagi przekaż na polach scyzorykowych.
Tak , arogancki , teczka z dwoma serami z przodu - tajne specjalnego znaczenia
Warto było, ainwestowac we wczorajsze i piątkowe gry. No, dzisiaj, też.
Gryks76, jeśli zagrasz liczbami Basztarda, trafisz gówna wygrana. Poczytaj motto w moim profilu. Zobacz jak jest siła człowieka, którego się nie lubi. Życzę Ci po jednej liczbie w każdej grze i wszystkie oboki.
Gryks76, z uwagi na to, że masz kłopoty z myśleniem, podpowiem Ci tylko 9 liczb na MM: Góra, dół, w lewo, w prawo, i znów w prawo i sąsiednia. Jesli to jest zbyt trudne podam je.
Człowiek jest jedynym zwierzęciem na ziemi, które sie czerwieni, bo ma ku temu powody. W moich liczbach na MM są też pewniaki na mini i 5 na Lotto.
257 k.k.Jesli się coś pisze, trzeba przestrzegać normy prawne. Nieznajomość prawa szkodzi.
To co zostało napisane przez pewnego Portalowicza, jest przestępstwem ściganym z urzędu. Ten czyn wyczerpuje znamiona przestępstwa wymienionego powyżej. Liczby, typowania, nie polityka. Od tego są inne portale.
Skromny, gratulacje za wczorajsze osiągnięcia w Mini i dzisiejsze 8/10 na stawce
Gosia77, Ty korepetycje pobieralas u prof.Jana Miodka? "trzepac" można dywan , albo...baranka.Mozna się czepiać tramwaju, nie tramwaja!
Kup sobie słownik ortograficzny Taszyckiwgo i Jidlowskiwgo.Jest tani i prosty dla mniej zdolnych
W dowód wdzięczności, przesyłam Ci pewniaki na Mini,byś mogła kupić sobie słownik poprawnej polszczyzny.Oto one: 1, 6, 25 Gdybyś była grzeczna , dodałbym czwartą liczbę
Portal, na którym kulturalny osobnik powinien się posługiwać poprawną polszczyzną, jak to czyni Admin.
Matematyk też powinien wyrażać się poprawnie.Ktos rano napisał, że muzyk wszędzie słyszy muzykę, a paskowicze widzą liczby.Od tych liczb już się Wam roi w palach.Snia się Wam po nocach.To przejaw chorobowy.
Dziękuję za gratulacje telefoniczne.Dzisiaj też piękny dzień, ale trzeba życzliwie podchodzić do ludzi. Gramy w EJ.Pora na wygrana I stopnia .Pewniaki podam okolo 14:41
Robal, jesteś specjalistką od typowan ze stażem, podaj biednym pewniaki. Niech się dorobia w ekspresowym tempie
Bardzo dobre losowanie. Oby na 21:40 nie było liczb od 70 do 80 i 1,11,21,31,41,51,9, 10
Na 20 zakładów, wszystkie na chybika, tylko 3 puste. 1x 7/9,2x6/9,4x5/9, 1x6/7, ale 4 zakłady na 7, z maszyny na stacji paliw
Za chwilę scan wygranych. Gryks76, dzięki za wpis namawiający do.... Obyś Ty się czasem nie sztachnal, a jeśli to zrobisz, nikt płakał nie będzie
Raczej 'haknal', a jeśli będziesz chciał, rób to nad głęboka rzeka.
Gryks76, wygraj szóstkę i poleć na wakacje, może się to wszystko zmieni. ( Nairobi).
Uwaga, podaje komunikat.Nie typowałem.Zagralem.Mam 8/10, stawka 5.Dzisiaj na Mini pewniakami są:
12,19,26,37,32,6
Proszę zagrać systemem.Nie dziękować.Czasem proszę o wspomnienie.Pozdrawiam z Poznania
12,19,26,37,32,6
Proszę zagrać systemem.Nie dziękować.Czasem proszę o wspomnienie.Pozdrawiam z Poznania
Dusia,a mnie to nie rusza.Czym Ty się przejmujesz? Nie interesuj się innymi, będziesz zdrowsza.Swoja relacja, prowokujesz
Reakcja miało być.Ja nie zadam od nikogo udokumentowaia wygranych.Po co mi to? To trochę wścibskie.Udanego tygodnia
Dusia, T.S.na takich żalezy.Druga strona medalu.Chcesz wygrać, graj.Ja też bardzo lubie grać systemem i na staece , w każdą gre.
Teraz polskie rodziny żyją w luksusie dzięki Umiłowanemu , Najukochanszemu Prezesowi.Niech Bóg da mu Niebo.
Dba o nasze dzieci , jak prawdziwy ojciec.Moja sąsiadka nigdy nie grala w żadne gry.Od czasu gdy otrzymuje plus 500 na czwórkę dzieci, gra i drapie zdrapki.Co mnie to obchodzi.Tym sposobem oddaje to co otrzymała.