Wpisy użytkownika Sneak
Łącznie 651 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 421 793. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dzięki programowi pewnego Pana,nie z tego portalu mam zawsze trafne.Dzieki zakładowi na chybił trafił w Lotto na 11 skreslen,i anulowanemu mam 5 w Lotto Plus.wystarczylo
Dusia, masz rację.Nie chcesz, nie kupoj, nie chcesz grać, nie graj.Dariuszw już nie jednemu pomógł wygrać.Teraz mają do niego żal.Wspomnijcie Kamień Pomorski.
Jeśli ktoś wypowie opinie o adminie goldenlotto to trzeba go ukarać.Popatrzcie jakie są wygrane po tym losowaniu.Ja też użyłbym określenia wobec T.S.jakie tu padały.Nie chcę. Jeśli przegrywasz, skończysz, wygrywasz, chwalisz.Narod jest przewrotny.
Rzucam Wam złoto,
Rzucam Wam srebro,
Rzucam Wam dwa rzędy perel
Na Euro:
8,9.16,40,41 (1,3)(1,6)
Czosnkowy
Rzucam Wam srebro,
Rzucam Wam dwa rzędy perel
Na Euro:
8,9.16,40,41 (1,3)(1,6)
Czosnkowy
Jeśli każdy z Was zagra tymi liczbami, barda trafne, czy działam na szkodę T.S.?
Gdy wygracie, a wygracie: - Czy zasilicie konta biednych dzieci "siepomaga"?
Gdy wygracie, a wygracie: - Czy zasilicie konta biednych dzieci "siepomaga"?
Ja nic za to nie chce.Wazna jest pomoc dzieciom na całym świecie. Laprovidencia
Wygrałem około 77 zł Na chybika 3 plus dodatkowa Będzie na czosnek
Pokaże skan 5 Lotto Plus, system 10 i przelew wygranej oraz przelew pewnej kwoty na cele charytatywne.
Z tych liczb 6 w Lotto i 4 w Lotto Plus bo w obu losowaniach powtórzą się 3 liczby.
Czasami wystarczy 1 zakład na chybił trafił za 4 zł i trafisz coś konkretnego, a zagrasz systemem na 12 i masz zero.
Tam gdzie Anioł (Arczibalik73), tam i Diabeł ( tutaj jest dwóch.Gdy jeden śpi, drugi miesza na portalu).Ostatni raz zagraliśmy w pięciu ( Aniołowie) w Lotto, system na 12: 3.7.12.15.23.25.26.28.33.35.39.48 I co ciekawe.Kupilismy, każdy oddzielnie po 1 zakładzie na 8 liczb. Nie powtorzyla się żadna z dwunastu , a:
Słuchajcie wszyscy.Roku Pańskiego 2015 kupiłem w pewnej Kolekturze 2 zakłady Lotto,wiedząc, że u tej zlodjki ( celowy blad), nie padnie nawet sąsiednia liczba.Bylem w drodze do Oddziału po odbiór wygranej 5tki w Lotto Plus.Dalem jej kupon do sprawdzenia.Uslyszalem znajomy dźwięk lottomatu.Babsko odparla: - Proszę 8 zł a na tym brak wygranej.Kupon zatrzymała.Wezwalem policję bo wcześniej wypłaciła mi o 100 zł mniej ( miałem 2 identyczne wygrane po 780 zl).Druga wygrana zrealizowałem w sąsiedniej Kolekturze.Gdy spostrzegłem, ze wygrana wynosi 780 zl,wrocilem do oszustki.Ta przepraszala bo się pomyliła.W innej , innym razem też twierdziła, że brak wygranej ( Euro).Poprosiłem kierownika zmiany.Wygrana otrzymałem.Kolektury były w kioskach z prasą.Juz one nie pracują, nie chciałem ich spotykać bo mam odruchy wymierne.O ironio losu!Dzisiaj spotkałem je w innej Kolekturze jako klientki . Albo każde z nas coś wygra, albo będą pustaki?
Mało Państwo graliscie.Do 10 milionow brakowało 300000 zł.Prosze się poprawić tak by we wtorek T.S.mogl podać,że kumulacja na czwartek wyniesie 17 milionów zlotych.Poznan Czeka.
Kupujesz 5 na chybił trafił.Przenosisz je w jedna kratkę.Zaznsczasz błąd i walisz te, których mądry lottomat nie wydrukowal.Piatka pewna.
Plusika to ja już mam 2 lata, przywiozłem go z Izraela.Moge poczestowac.
Ty luciu denje , wiesz gdzie mam Twoje uwagi i ten rtalpo? Jadę po banany na stałe Rano Ci napisze elaborat o kulturze słowa.
Witam porządnych Portalowiczow.Zycze, mimo niedzieli wygranych w Multi Multi 10/10 z plusem, stawka 10, wysłane 30 razy:3.9.10.13.49.80.79.70.68.76
Uwaga na banany bo w kartonach z bananami była kokaina.Czytaj na Interii.Moze do Rzeszowa nie przesla bo tam bez kokaina jeżdżą jak szaleni.Uwaga na drogach.
We wtorek nie będzie 13 milionów a zaledwie 12400000.Szóstka będzie tylko w Lotto Plus. Chyba, że ktoś zagra systemem na 12 liczb: 5.8.11.17.18.25.30.35.36.40.43.44.45.47 to trafi 6
Znów zdrapka Tabliczka Czekolady dopisała klientom.Juz pełny kosz pachnący czekolada.Same pustaki. Laska wygrał 10 zł.Z radości aż się zakisielila.
JaBeton.Polska jest silnym i bogatym krajem.Przeciez rząd inwestuje w rodziny.Prawie każde dziecko otrzymuje plus 500.Będą kolejne, nawet plus 1000.Jestem dumny z naszego rządu.Juz brakuje kasy na te programy.Dlug rośnie.
O Podkarpackim Pan Bóg zapomniał.Az dziwne, weekend mija a na drogach spokojnie.Za to w mądrym Sycowie niebezpiecznie.Szostka padnie w Brzeszczach i Kętach.
Jeśli grać na chybika to polecam: Poznan, Bydgoszcz, Chojnice, Toruń.
Po co komu informacje kto wygrał? Motocyklista.Teraz jest w Niemczech.
Jeżeli Pan Bóg nie może się doczekać, żeby człowiek zmadrzal, zsyla na niego
CHOROBY.
CHOROBY.
Ruda brynetka485, nie , nie mam, brakuje mi Ciebie by było śmieszniej.
Co za człowiek, co za natura by zaczepiac ludzi? To też objaw pewnej choroby?
Trzeba przestrzegać higienicznego trybu życia, a uniknie się chorób.
Brunetka485, udanego wieczoru i całego tygodnia w towarzystwie sprawdzonych przyjaciół.Po ile u Ciebie marchewka?
Ja już mam kupionych kilka zakładów wszystkich gier i 50 Tabliczek Czekolady do zadrapania, ale czekam na andrzejki.
Tomi77, było zostawić do 7, 8 ,77 i 67,47,74 i w najgorszym wypadku 6/6
Jutro gram liczbami z danych technicznych: wiek, waga,wzrost, obuwie,kołnierzyki, w pasie i pod pasem i będzie 10/10
Kto podaję pewniaki publicznie, popełnia błąd. Gramy innymi , niż na portalu. Sukces gwarantowany.
Stojąc w kolejce po wygrana w Oddziale T.S.zapamietalem ws takie dane o jakie pytała kasjerka.Gracze w kolejce słyszą rozmowę kasjerki z graczem .Nie powinno tak być.
Zagrałem na 28 losowań, z plusem, stawka 2, oczywiście 10/10.Mam taką kolekture, w której sympatyczny Pan, już od dawna daje od siebie 1 zakład Mini za darmo.Gram nimi na zagraj ponownie oraz 5/5 lub w Keno.Zaprawde, szczęśliwe liczby i szczęśliwy kolektor ( ojciec i syn).
Dzisiaj zagrałem w E. P., stawka 5, 5 zakładów. Co do Lotto na chybił trafił, kilku moich znajomych, w moim mieście i przesympstycznych Portalowiczow (są tacy na portalu,mało, bo mało, ale są), otrzymało prawie identyczne zestawy. W każdym jest licha 49 w parze z 48 i 18.Podejrzewam, że te liczby nie wyjdą. Ktoś na portalu podał pewniaki na Lotto. Zagrałem nimi w Multi Multi. Warto było. Pozdrawiam " gurnikuw kopiacych wungiel".
Nie daje bo być może zrozumiał swój błąd. Lepiej późno, niż wcale. Regulamin można, i trzeba zmieniać, bo nie jest doskonały. Podam przykład. - Jeśli zaloguje się na swoj profil z komputera na którym już się logowała inna osoba ( współpracownik) to już nie może pisać na czacie, bo jest info " nie możesz pisać pod wieloma nickami".
Zdajemy sobie sprawę, że Amin ma wiele obowiązków, i być może piszą i dzwonią portalowicze z drobnymi sprawami, zajmując Mu czas. Jednak uważamy, że na poważne listy pisane drga elektroniczna, powinien odpowiedzieć. Mowa tu o odblokowanie, bezpodstawnie zablokowango profilu. Wielu Portalowiczow zniechecilo się do portalu. Powodem jest między innymi treści pisane na czacie, jak i do i ki, w znanym stylu pewnej posłanki.
Arogancki0166, nie mam zamiaru z Tobą konwertować. Nie jesteś partnerem do dyskusji że mną. Nie będę się znizal do Twojego poziomu. Kim Ty jesteś, jeśli nie typujesz, a tylko krytykujesz i atakujesz. Wiem co medycyna i psychiatria mówią o takich osobnikach. Zatem, proszę, nie pisz do mnie. Nie mam zamiaru czytać Twoich uwag. Niech ten dzien 1 grudnia 2018 roku, będzie dniem ostatnim, kiedy zajrzałem na czat. Kaimierz K., kiedyś powiedział o pewnej grupie, że to jest " szambo Europy". Pozdrawiam, życząc wysokich wygranych.
Niesamowita radość.Koledze z Niemiec dałem liczby na German Lotto Trail 5 plus dodatkową
To już mój czwarty przypadek kiedy pomogłem potrzebującym Dzięki Ci Panie Boże za intuicję
Przysięgam Panu Bogu, że już nigdy nie skorzystam z liczb podawanych na czacie jako pewniaki. Nigdy też nie będę czytał treści czata.To jest zbiór głupot.
Panie Januszu, za te wpisy powinien być usunięty profil.Adis8, Gliwicka 104 , Szpital Psychiatryczny dla z obsesją czosnkowo-bananowa.
Emerytka46, jeśli ktoś ma poważne ubytki, już taki nie wyzdrowieje.
Znów chorobliwie, zazdrosni czepiają się nickow na portalu.Taki śmieć nigdy nie wygra
Promocja na 2 dni.I tak jest dużo chętnych.Bedzie promocja w Lotto Plus.Za trójki, czwórki będą płacić 100 % a za 5-tki po 50%.
Trzeba mieć pecha. Wytypować własne liczby, które padły też na chubil trafił. Ciekawa sprawa. (Belg).
Słowa uznania i wdzięczności dla Arczibalik73, Tomi77 i wielu innych o wspaniałych sercach i umyslach
Mini:
6,24,27,28,41
13,20,21,27,34
9,15,16,21,30
10,14,15,26,38
10,12,17,25,41
4,5,11,36,41
2,4,13,28,36
2,6,7,33,8,41
4 6,11,21,36
26,32,34,8,15
6,24,27,28,41
13,20,21,27,34
9,15,16,21,30
10,14,15,26,38
10,12,17,25,41
4,5,11,36,41
2,4,13,28,36
2,6,7,33,8,41
4 6,11,21,36
26,32,34,8,15
Gabriel'owi należało się pozbawienie pisania głupot nie na 8 godzin a na 8 lat.Moze zmadrzeje.Znajc go, przystąpi do ataku ze zdwojoną siłą.
Tylko systematyczna gra zapewni Ci szczęście.T.S.przyjmuje złotówki, zwraca miliony.Grajmy 7/7 z plusem, stawka 10.
Dlaczego zmieniają kolejność losowań? Niech losuja najpierw Lotto, Mini MM a potem szajs: kaskada, super szansę? Gdy wysylalem o 13:45 MM, a lottomat opóźnial wydanie zakładów anulowalem wszystkie, skrwslilem szybko oboki, trafiłem 4 razy 6 z plusem