Wpisy użytkownika Sneak
Łącznie 651 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 417 875. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Na chybika warto kupić kilka, obstawiać i wysłać na ostatnią chwilę.Pozdrowienia, tym razem już ze Szczecina.
Grajcie tylko w sprawdzonych kolekturach.Sa pechowe, w których nigdy nie było większych wygranych, zwłaszcza na chybika.
Polecam : Szczecin, Gdańsk, Zabrze, Katowice, Jaworzno, Rzeszów ( czasami).Krakow polecam .
Kilka mądrych komentarzy.Oby nie zabrał głosu mędrzec spod znaku Koxiorozca.Co do zarobków, czy dużej kasy, można dojść łatwo.Zalozyc ciekawy portal zachęcający do gier, oferując szybki zysk.Za samo prowadzenie portalu jest ładny zysk plus za reklamy.O innych spostrzezeniach nie wspomnę. W Łańcucie król zmarł, ale w rejonie jeszcze żyją następcy. Prawda jest, że właśnie biedni grają i na nich jest zysk ( dlaczego jesteś biedny? Bos glupi).Co do życia po życiu ( krolestwa),Polecam właśnie taką książkę.
Co do Polsatu i innych milionerów nie będę się wypowiadał, choć wiem dużo.Wracajac do łatwego zysku. Każdy z nas wie, że można, zrobić nawet 3000 zł za dobę nie doprowadzając podatku.
Znajomi pracują w pewnych zawodach, są ustawieni do końca życia i siódmego pokolenia.
W Chojnicach nie pobrał 17 milionów.T.S.przekazal te kwotę na świąteczne kumulacje.
Nie jeden biedny wygrał, przegrał wygrana i popełnił samobójstwo.Nie jeden gracz skończył grać, skracając sobie życie.
Znam goscia,bogacza.Byl wrogiem gier.Wyjrchal do Niemiec, tam zagrał w Euro.Trafil fortunę. Jakby mu bylo mało, zagrał w Polsce.Znow trafił milion. (38 lat).Arczibalik73,od trzech dni obstawialem 73 jako plus.Dzisiaj opłaciło się.
Angielski, tak, to prawda. Znam milionerów. Jeden z nich wygrał piękna kwotę.Dostal szmergla.( T.G.)Inny już nie zna rodziny.Za to jest bogatszy o...hiv
W olsztyńskim gość w dwa tygodnie trafił dwie szóstki.Jedna skreślil trzylatek.
Arczibalik73,mimo, że mam wiele obowiązków, postanowiłem jeszcze raz się zalogować.Masz bardzo dobrze rozwinięta intuicję.Do dar Boży.Tak trzymaj.Wiem skąd bierzesz niektóre typy.To świetny sposób.Po losowaniu coś napisze do Ciebie.Pozdrawiam ciepło.
Odpowiedź na kilka pytań jest jedna: - Ludzie nad madrzeja, inni glupieja bardziej z dnia na dzień.Mniej ludzi gra.Gdyby nie plus 500 byłoby gorzej dla T.S.Co się tyczy czatu i zainteresowania tym portalem, jest gorzej.Na portalu arogancja i robactwo tolerowane przez wiadomo kogo. Proszę powiedziec: - Komu ten portal przyniósł szczęście?
Ktoś tu we własne gniazdo kabla.Juz był podobny portal.Wiadomo co się z nim stało i z jakiej przyczyny.
Wkradł się błąd, ale nawet dobrze bo " kabla " to prawie to samo co " kala".
Nie, raczej nikt się na nim nie dorobił, jeśli chodzi o Szanownych Portalowiczow.
Dobrej nocy.Przemylcie czy warto inwestować w coś co nie daje zysku?
Numerologia to pseudonauka. Zas sny to odbicie myśli.Jesli siedzisz w liczbach, snia się liczby.Wszystko jest na opak.Nic nie zastąpi rachunku prawdopodobieństwa.Szczyt Lotto: Wyłóż 10 zł, weź 2 złote.
Pudełka Czekolady , mizerota.Tylko przyglądałem się drapoacym.Na 17 zdrapek jedna za 5 zł.To za złotówkę można kupić bank.
Arczibalik73,wiele pozytywów napisano o Twoich rozważaniach.Nie tylko ja, ale grono moich znajomych stwierdzimy, że piszesz rzeczowo i na temat.Obawiamy się by czasem admin nie zablokował Ciebie jak wielu innych. On nie lubi takich jak my.Rozumni są dla niego zagrożeniem.Oby ta promocja 8/8 się skończyła i by liczby, które kiedyś były naszymi ulubionymi liczbami były losowane.Prawda jest co jest w materiałach na Youtube o " oszustwach".Autora straszno prokuratura, zmuszano do usunięcia materiałów. Pan J.T.nie dał rady.Dzisiaj wątpliwe by padła szóstka w Lotto.W lotto plus, tak.Beda kombinować podwyższyć kumulacje do 12 milionów.Liczby na Lotto są w losowaniu MM z 14:00.
Arczibalik73, nie odpowiadaj mu .Twoje milczenie i uśmiech dobija go.Tylko uśmiech do złej gry.
Nie zgosili a skosili Kolego z Kęt.On nawet nie wchodzi na czat i portal.Zostawcie Go w spokoju. Człowiek jest jedynym na świecie zwierzęciem, które się czerwieni bo ma ku temu powody.
Doktor2p, jestes bardzo podejrzliwa osoba.Mam wrażenie, że ten z 18.06.1949 r.ma swojego zastępcę w Twojej osobie.
W MM poleciały moje wymarzone słupki. Wahadelka i numerologia oraz sny można sobie
Szybkie 50 laska węzła 10 drapiac na miejscu.Potem podrapala się po i poszła zostawiając pustaki na lądzie
Gryks, do Twoich pewniaków dodać jeszcze: 3,13,32 I 46.Sukces pewny.
Jeśli ktoś nowy posiada profil, czy kogoś okrada? Zabiera mu szczęście? Ludzie, obłędne plemię krokodyli.
Świadom odpowoedzoalnosci karnej i regulaminowej tegoż portalu, oświadczam co nastepuje:
Jeszcze nie w tym tekście, dopiero w trzecim powiem to co myślę.Teraz, któryś raz z kolei,potwierdzam,że arczibalik73, zawsze pisze mądrze, za co Mu serdecznie dziękuję.Jak nigdy, nie będąc złośliwym, tak teraz twierdzę, że ban się należał gościowi bo przesadził.Co do esbeków,tutaj, na tym portalu jest mnóstwo.Az się roi od nich.Jesli ktoś śpi, oni urzeduja.Za chwilę będę miał bana za poniższy tekst:
Popatrzcie na kogo próbowaliście? Oddałem głos na osobę zaufana.Okazalo się,że okłamał wyborców ( Katowice).Co do złodziejstwa, to najgorszym złodziejem za przyzwoleniem prawa sa:
Tak,plus 500 jest za darmo? Moje , nasze pieniądze otrzymuja dziecioroby, nieroby i alkoholicy,którzy nie splamili się żadna praca.Nie wszyscy, ale mnóstwo jest takich, którzy nie pracowali i nie pracują, a od państwa otrzymuje za darmo 3000 zł.Ma 7 dzieci,nigdzie nie pracuje a kasa leci.( O genach nie wspomne).
Co do Carneckiego,dobrze rozegrał.Byly ziec prezydenta powinien odpowiadać przed sądem nie z wolnej stopy, a z aresztu.Okradl niepelnosprawnych a uważa się za niewinnego.Banki, tak, okradają.A T.S.jest uczciwy?
Po każdych promocjach znikały nasze ulubione liczby.Kiedy wpadną nasze kochane liczby: 1.80.79.49.50.2.3.78.77.19
Tym liczbom jestem bardzo wdzięczny za 10/10,9/9,7/7,6/6 stawka 5 z plusem. To były piękne dni.
Panie Adminie, wiemy czyje są dzisiaj Imieniny. Były życzenia od rana.Ja nie składam życzeń od święta a na każdy dzień.Pozwol Panie Januszu, że na dwie godziny przed północą do pięknych życzeń, które już się ukazały , prześle swoje na które ma Pan dożywotnią gwarancję.Zycze Panu spełnienia marzeń w dobrym zdrowiu i by otaczał się Pan dobrymi ludźmi.Sluchaj Pan dobrych doradców.
Arczibalik73, lipa z miodem na taką pogodę jest wskazana.Trafisz, trafisz 13.12.2018
Moim zdaniem promocję są li tylko organizowane na zysk organizatora.
Proponuje do podanych wyżej przez kogoś 26.Niech dzisiaj padnie rekord szostek.Kumulacja przekroczy 9 milionów z powodu konkursu.Czworka będzie płacić zawrotną kwotę 36 zł, a piątka 23000 zł.
Nie zapomnę kilku czwórek za które otrzymałem 36 zł.Witam Sympatycznego i Życzliwego Czlowieka.Zasluzyles sobie by nawet przymiotniki pisać wielkimi literami, a Człowiek, zawsze w stosunku do Ciebie będę pisał wielka literą.Nawet przed tytułem naukowym najpierw musi być Człowiek, a dopiero potem tytuł naukowy.Pozdrawiam.
Może dobrze, że szósty, bo właśnie ta 6 - ka może być dla Ciebie szczęśliwa, a ona jest w liczbie 26.
Arczibalik73, masz rację,że Ci będący w lochach, trafiają. Co do stroju po odbiór głównej wygranej najlepiej ubrać się jak bezdomny.Polecam całość przelać na konto pewnego banku, o którym tak głośno.
Nigdy nie korzystam ze statystyk Typuje na zasadzie liczby głównej z sąsiednia plus minus 7
Forsami , dwie szóstki padną w Twoim mieście na R.I to jedna na system.
Silber, Żyd też człowiek, a że ma głowę do interesu, to mu nie zazdroszczę.Wlasnie mam pochodzenie żydowskie.
Trzeba wiedzieć kiedy i gdzie zagrać.Sa paskudne kolektury,w których nawet czwórki nie padają.Mam swoje ulubione, nawet kolektorka kawa poczęstuje.Tam nawet przegrana nie boli.Dopisalo dzisiaj.Teraz jeszcze kropelki z chińskiego czosnku i do łóżeczka.Jutro z rana na śniadanko dwie kromki chleba z masłem czosnkowym i do pracy do banku.
Nie zwracam uwagi na wpisy i punktację.Mnie cieszą i bawią, a nawet pouczaja wpisy Wielce Szanownego Portalowicza Arczibalik73, którego gorąco pozdrawiamy.Jest nam miło pozdrowić wszystkich Portalowiczow. Jednak kumulacja nie przekroczyła 8 milionów a w sobotę będzie tylko 9 milionów. Jest założenie, że kumulacja ma wzrosnąć do 15 milionów.Poznan czeka.
Nie tylko Lotto.Wszystkie produkty Lotto są wspaniałe, a najwspanialsi są Gracze.Szkoda, że grają mniej.
Ktoś tutaj nudzi pochwalami Lotto i pasko.Kazdy wie,że lotto i pasko są najlepsze
Koleś ma 38 lat, wyższe wyksztalceie, zawodowo pracuje od 22 lat.Nie poprowadził grosza do fiskusa.
Dzisiaj na MM, tyoujemy te, które wczoraj nie wyszły Arczibalik73. Gwarantowane wygrane.