Wpisy 3 423 676 – 3 423 775
25 listopada 2018 00:01 → 25 listopada 2018 01:46, 100 wpisów
Będzie jak nie dobiorą dobrze liczby, później będą spłukani...
Z konta, TS nie jest zdiercą, sami się o to gracze prosili...
Będzie bonanza
M coś tam
Szkoda mojego czasu tutaj jak już nie ma Pani...
Pytanko tylko takie moje bo Rębiszewski brał chyba podatek jakiś od wygranych online Czy TS też będzie pobierać dodatkową opłatę ?
Ja mam akurat budkę tuż pod nosem i jak Pani Jadzia by w budce zrobiła szyber dach to ja mógłbym faktycznie jej wrzucać pukony metodą chybił trafił
Lubię z Panią Jadzią wówczas pogadać o życiu i o rozmnażaniu także to dla mine naprawdę żaden problem
Mam na myśli dochodzących Pani Jadzia lubi dochodzących (tak mówi)
Kurde no to teraz dałem temat, że jak wejdzie Seba to 1500 pytań
Bardzo mi się dzisiaj podobały skoki W poniedziałek zapytam panią w sklepie od nartów czy są takie do skakania w bok
wieczorem 24 11 1991 = 28
Freddie Mercury 14 , pieknie to uczcil ts wieczorem tez
Freddie Mercury 14 , pieknie to uczcil ts wieczorem tez
cuuud
Mam lęk wysokości a stałem kiedyś na takim zjeździe Wiem jedno - belki bym się nie puścił
14,28 potrzebowalem tej kasy, jak kazdej innej
ty to tam miales tego towaru, podryw i seks
ciekawe ile numerow jutro sie powtorzy czy kulki juz obciazone
MONTEZUMA1 Ja na razie robię typowania na generatorze typu Frania Wrzucam ping pongi do pralki Franii i losuję
3 423 640. kolejna stronka do naciagania ludzi na kase co?
w lotto uk tez slabe numerki 15,27,30,32,42,43 co to ma byc
Dobrze, że Arczik nie dał mi wpisu do przeglądnięcia o numerze 000001
a ja zanim kupie bilet na samolot to ciagne karty, jak as pik to nie lece tym lotem
metalica
metalica
ale jeszcze nie wylosowalem wiec latam smialo
MONTEZUMA1 Kiedyś leciałem LOT-em i pytam stewardeski, którędy do WC a ona że w prawo w lewo , prosto i znowu w prawo Pomyliłem Siadłem na dupą na taki iluminator a na dole sprzątaczka drapaką omiatała sufit i mnie po zadku a ja sie dre ...Panie pilocie wyżej bo po krzakach lecimi
najlepsze ze w rosji jasnowidz polecial i nie dolecial
ale troche wyczul wiec ok
jakis mlody dobry radziecki troche widzial ale nie skumal ze to on
Złoty...Jeśli zbrzydło Ci wojsko i stało się piekłem Wsiądź barcie do czołgu pir...sie deklem
3 423 696.
3 423 729. witaj gabriel nigdzie nic nie cofaj smieje sie z tych wrzucanych do budki kuponow przez szyberdach do pani jadzi jako chynbił trafił
GABRIEL -0k.----co teraz powiesz https://www.youtube.com/watch?v=A3LEKAw4z3I
3 423 720. GABRIEL nie nasmiewaj sie z jackowskiego poniewaz to powazny jest gosc, ja go szanuje za to co robi,tyle odkrył roznych spraw o zaginiecie ludzi itd, wielki szacun dla tego goscia jemu w jego wizjach pomagaja aniolowie, lubie jego programy ogladac w TV
3 423 737. Vondeoff mnie jackowskiego programy interesuja, bo wiem ze onpomaga wielu ludziom odnalezc ciala ich bliskich duzo tez ogladam jego programow tez i na youtube gosc naprawde odwala kawał ciezkiej roboty
GABRIEL -nie no nie przesadzaj -żaden żołnierz nie jest alkoholikiem
3 423 739. nie jestem z IPN, ale interesuje sie parapsychologia, i takimi zeczami
jesli chodzi o rutkowskiego to on podaje sie z agenta ochrony a raczej za dedektywa ale czy wogole ma jakakolwiek koncesje na podawanie sie za taka osoba to nie wiem,i czy faktycznie jest detektywem to bym niebył tego taki pewny ale gosc proboje pomoc w jakis sposób cos, ale moim zdaniem on to robi wszystko pod publike tylko,
3 423 751.
Rutkowski uratował kilka osób , niekonwencjonalnymi metodami gdzie policja poprzez durne procedury zawaliła sprawę i dlatego szacun dla Gościa
Podsłuchy, namiary niekoniecznie zgodne z procedurami i zezwoleniami od prokuratora
Złoty, ja mam w sobie ujemne ladunki Zabijam dotknięciem Chyba założę biuro o nazwie "Spadek na życzenie"
3 423 754 tak tak ja do niego tez nic nie mam,wiem ze pomógł wiem, , tak policja trzyma sie swoich procedur to prawda ze przy porwaniach liczy sie czas to prawda jest,i trzeba szybko zaczac działac skad ja to znam, , jesli widzisz ze cos sie dzieje i zagrozone jest czyjes zycie podejmujesz decyzje z tzw, automatu nie zawazajacac na procedury i pozniejsze konsekwencje tylko ze w drodze rozsadku, i ostroznie trzeba to roobic , ja to skads znam niestety, nieraz musiałem w zyciu podjac jakas decyzje aby kogos uratowac i wtedy niemyslisz o procedurach wtedy poprostu dzialasz tak jak ci sumienie nakazuje, dopiero po udanej akcji zastanawiasz sie czy dobrze zrobiłes i czy za to nie poniesiesz pozniej jakichs konsekwencki
3 423 758. woow to dobry jestes jak posiadasz takie zdolnosci to to sie chwali a w jaki sposob lleczysz i kogo?