Wpisy użytkownika Set_75
Łącznie 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 525 931. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ello Dzioobki
trzeba wykorzystywac sytuacje bo niewykorzystane ...ach ta niesmialosc czesto nas blokuje, nie dajmy sie
https://www.youtube.com/watch?v=h7R5cnvtWAo
trzeba wykorzystywac sytuacje bo niewykorzystane ...ach ta niesmialosc czesto nas blokuje, nie dajmy sie
https://www.youtube.com/watch?v=h7R5cnvtWAo
Wariactwo to by bylo gdyby Admin uruchomil opcje chata "gumka myszka" - klikasz w dany nick
i wszystko jego herezje/wpisy znikaja z widoku uzytkownika
i wszystko jego herezje/wpisy znikaja z widoku uzytkownika
3 531 968. Gangmatematykow 2019-03-25 (17:21) Sprawdź swoje IQ
Z maszyny to ładne poszły 23.03.19 w Galerii Katowickiej.105000 zł.Juz pobrane.
Rabi , cos sciemniasz przyrodnia siostra brata stryjecznego ze strony wojenki z drugiego malzenstwa jest kasjerka w O/Katowice - nikt sie jeszcze nie zglosil po odbior nie wiem dlaczego ale wierze Jej
Z maszyny to ładne poszły 23.03.19 w Galerii Katowickiej.105000 zł.Juz pobrane.
Rabi , cos sciemniasz przyrodnia siostra brata stryjecznego ze strony wojenki z drugiego malzenstwa jest kasjerka w O/Katowice - nikt sie jeszcze nie zglosil po odbior nie wiem dlaczego ale wierze Jej
Zbigniew , czyli znowu 2 gl w mini w wielkopolsce skad pewne osoby maja takie rzetelne informacje, jestem pod wrazeniem
zrobie Wyjatek i odp: dla niektorych ironia i sarkazm to pojecia znane tylko ze slownika
i tak sie trudno rozstac... pedzim na bedzin nara
Komunikat ze strony www.multipasko.pl
Proszę nie naduzywac emotikonek!
hmmm, przepraszam , zachowalem sie jak goowniarz to sie wiecej nie powtorzy
Komunikat ze strony www.multipasko.pl
Proszę nie naduzywac emotikonek!
hmmm, przepraszam , zachowalem sie jak goowniarz to sie wiecej nie powtorzy
Cześć Chopoki
krążą plotki że ts chce wycofac kaskade (mają moje przyzwolenie lub mini
mam takie "info" od 2 roznych kolektorek
krążą plotki że ts chce wycofac kaskade (mają moje przyzwolenie lub mini
mam takie "info" od 2 roznych kolektorek
trzeba czujnym byc... choc bylbym megaaaa zdziwiony opcja mini, z reguly co losowanie ca 1,1 mln zawartych - maja w miare staly , powtarzalny przychod
golanonim ta opcja jest dla mnie bardziej wiarygodna
otoz to doktorq
otoz to doktorq
dla zdrowotnosci to sporadycznie whiskey , czesciej niz sporadycznie to bale polwytrawne : polecam moravskie (ani razu nawet przy lekkim przedawkowaniu nie budzil mnie bol glowy) , gruzinskie i ze szczepu Pinot a na B.Szczegolne Okazje lampeczka rum Ron Zacapa Sistema 23 Solera - POEZJA
Zbigniewu , moj Mentorze z Hogwartu Ty to kombinator amator jestes : 3 x na sucho i 1x ale konkretnie na mokro
Obecni
na sali brak nieletnich : kto pamieta ? https://www.youtube.com/watch?v=qaMuTQXu7A4
na sali brak nieletnich : kto pamieta ? https://www.youtube.com/watch?v=qaMuTQXu7A4
3 547 453. Bernardx 2019-04-17 (21:32)
Moich trzech kolegów z portalu trafiło w Kaskade , Mini i system w Lotto na 12. Bawią się już. Już się nie logują.
Bercik weź przykład z kolegów i tez poprzestan na dzisiejszym
Moich trzech kolegów z portalu trafiło w Kaskade , Mini i system w Lotto na 12. Bawią się już. Już się nie logują.
Bercik weź przykład z kolegów i tez poprzestan na dzisiejszym
Wojtt, bez urazy , z przymruzeniem jak wygrasz Końkretnie, to Żona moze zmieni zdanie i czasem wysle
o LOL : matka dzwonili: trafila z chybika 4 i 3 w maluchu , a na mnie to szczescie nie chce splynac
i to na pojedynczych zakladach - mms'a mi posłała - psia dupa jak mawial T.Karolak
mam 6/10 Z plusem 36zeta o 2 koniuszki paliuchow byliby 8/10 ajajaj
Dzienx, nie udało się podczas promouszyn ale jest czekam na powtórki o 21:40
kopulacja gna na polnoc ,rosnij , rosnij nam kochana by w sobote dac banana
Kupiłem 1kg cebuli a w drugim kisoku 3 kg kapusty i 2 paczki makaronu a w innym sklepie dokupilem 1,5 kg boczku
i nazre sie przez vikend łazanek i bede puszczał naprzemiennie ciche i glosne wiatry a na koniec niedowiarkom wrzuce skana
albo nie: wysle na kontakt24 lub Jaworowicz
i nazre sie przez vikend łazanek i bede puszczał naprzemiennie ciche i glosne wiatry a na koniec niedowiarkom wrzuce skana
albo nie: wysle na kontakt24 lub Jaworowicz
Po scandalu w Gdańsku(ewidentny karny dla Lechii) sponsor TS się wycofa i byndzie kasa dla grających takie rzeczy tylko z ległą
gangbang
Stopień wygranej Liczba wygranych Kwota (zł)
piątka 3 75 721,00 zł
czwórka 218 416,90 zł
trójka 7104 19,20 zł
Stopień wygranej Liczba wygranych Kwota (zł)
piątka 3 75 721,00 zł
czwórka 218 416,90 zł
trójka 7104 19,20 zł
zagrane dziś na wycieczce w DG Piłsudskiego 2J i 6 w lotto wpadnie na konto me po transferze z ts kasy ps ekipa bajarzy istnieje kolektora, przemiła kobieta potwierdziła dużo przyjezdnych gra na systemy i się cieszy bo ma bardzo wysokie obroty ale jak stwierdziła wygrywają tubylcy
Dabra i Sosnowiec to NIE ŚLĄSK s Cb Areczq Pani Bożenna kazała szczególnie pozdrowić
W Czeladzi to będzie dworzec PKP jak się Beatka tam przeprowadzi
Lecę do odprawy, mój dumbojet kołuje na pas startowy dozobaczyska
Siemanko Ladies & Gentalmans
hot info: mini od 1 czerwca drożeje o 20% z 1,25 na 1,5
hot info: mini od 1 czerwca drożeje o 20% z 1,25 na 1,5
nie odczujesz tomi, automatycznie zwieksza sie kwoty wygranych
to pierwsza bodajze podwyzka od dobrych kilku lat
to pierwsza bodajze podwyzka od dobrych kilku lat
Dyrdymały banialuki, takie tam bez sensu glupotki podajecie
prawda Was wyzwoli bo niektorym w glowach ...
prawda Was wyzwoli bo niektorym w glowach ...
Dzis ts Katowice św.Jana rozdawal w lotto, tranfer danych przekazany takze do Torunia
dzis w lotto rządzą 30tki - min 3 szt , reszta z zakresu 3-43, kto wie ile kul bedzie w bebnie , odrzuci własciwe
kto w niedziele gra ten ma podpatrzyłem typy Pankracego , bedzie
z Wlkp pomylil z niszczarką , jaka szkoda kolejna nieodebrana wysoka kwota
w srode grajcie na typy Zośki , wieczorem zimne nozki i a potem do oddzialu
trzeba bylo anulowac i puscic oboki ...jak mawiaja z druzyny pierscienia hobbici i trolle
zaq , wybawco na bialym koniu, nie rzuce Ci warkocza bom urocza z krotkimi włosami
Bialy , qnij - podobne profilowe znalazlem w internatach : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSaXdOfYGf5YQQV-CSqbzd8P_2joGtPiMCO325pw-ffKemgRM0Wyw
jak bedziesz w Olkuszu wpadnij do p.Henryki , robi pyszne paczki a u p.renatki w Zabrzu masz szanse na herbatke z cytryna
obstrukcja insługi: profilowe - prawy myszy/touchpad - komenda szukaj obrazu w google , tadam
Zbigniewu , przyjdzie czas, na to czas i nie powiem juz a kiedys cie znajde
powinienem ograniczyc ilosc spozywanej kawy dziala na mnie zbyt rozweselajaco .. a ze zajac ze mnie wg chinskiego horoskopu to sie podziele a co , niech inni tez korzystaja , czynione dobro wraca podwójnie
Androny Pan Marcin plecie androny! Z czego plecie? Ano z łyka. Taki andron upleciony jest podobny do koszyka. Po cichutku się wymyka, Niespodzianie psa nastraszy, Wrzuci stary gwóźdź do kaszy, Wszystkie jabłka zerwie z drzewa, Z garnków wodę powylewa, W oknach szyby powybija, Wysmaruje miodem stryja, Ciotkę weźmie na barana, Sad posypie śniegiem w lecie Nie wierzycie? Proszę pana, Takie pan androny plecie!
porazka jest sierota a ts nie zbiednieje, dzis da tobie , jutro komu innemu a pojutrze zabierze
musisz byc wspanialym czlowiekiem, prawdziwy altruista , prawie jak doktor Judym
wiem , widzialem, widzialem ale bez tych czulosci prosze bom nie ogolony