Wpisy użytkownika Set_75
Łącznie 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 565 511. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
komu w droge , temu trampki , ide sobie , tup tup tup melisa zaczyna dzialac... wyciszam sie , zostancie z dobrymi fluidami aby caly wszechswiat Wam sprzyjal, dozo
3 565 444. Set_75 2019-05-09 (17:22) gdyrozum śpi, budzą się demony
dzis w lotto rządzą 30tki - min 3 szt , reszta z zakresu 3-43
Kto zaufał ten ma
dzis w lotto rządzą 30tki - min 3 szt , reszta z zakresu 3-43
Kto zaufał ten ma
czy jestes wiecej lektorow do czytania komunikatow ?
WN - 38000 Dzieci dostanie
WN - 38000 Dzieci dostanie
S_M mam prosbe - nie pier...juz bo szczypi , zrob to dla mnie to nie zione ogniem
bardziej mysle o poradzeniu sobie z emocjami , fajnie jest wygrac bo po to sie gra ale jak "spada" na czlowieka TAAAAKA kwota to moze byc roznie
S_M z ciebie to jest taka pi__da , taki zapyzialy prowokatorek przed monitorkiem , co w doopie byl i goowno widzial .
mam prosba / umowe : nie piszesz do mnie / o mnie a ja robie od teraz to samo , ok ?
ups, potiwerdziles tylko : nie panujesz nad swoim kompulsywnym zachowaniem
uszanuje to jednak bo jestemy ludzmi S_M
uszanuje to jednak bo jestemy ludzmi S_M
Psychiatra a ty na dyzurze ? w pracy , na czacie i wiem wszystko ... jesli sluzna zdrowia ma takich zaangazowanych pracownikow
a jesli usqteczniasz prywate to tez dobrze nie swiadczy
i wiecej szacunku i qltury wobec Kobiet , prosze
Juz i tak wizytowke sobie wystawiles
a jesli usqteczniasz prywate to tez dobrze nie swiadczy
i wiecej szacunku i qltury wobec Kobiet , prosze
Juz i tak wizytowke sobie wystawiles
3 571 932. Mewa 2019-05-17 (17:20) AC/DC-Highway to hell
Godzina pauzy ludzie pasko maja dość fatmazonow na 1 kopyto brawo ten brawo tamten stawka 2000 itp helolcik
ja sie nie dziwie ze lotto warunkowalo rejestracje uzyskaniem skanu DO - doskonale wiedzieli jak by sie mogla skonczyc rejestracja uzytkownika tylko na podstawie adresu e-mail
efekty widac u nas na zielonej
Godzina pauzy ludzie pasko maja dość fatmazonow na 1 kopyto brawo ten brawo tamten stawka 2000 itp helolcik
ja sie nie dziwie ze lotto warunkowalo rejestracje uzyskaniem skanu DO - doskonale wiedzieli jak by sie mogla skonczyc rejestracja uzytkownika tylko na podstawie adresu e-mail
efekty widac u nas na zielonej
3 571 933. General 2019-05-17 (17:20)
Czołem Żołnierze
A z czoła panie ministerze chcecie ?
Czołem Żołnierze
A z czoła panie ministerze chcecie ?
mrowka zakladam ze tel kom masz i to dosc dlugo , pewnie nie pamietasz jak skanowali dowoody
ale operatorzy to uczciwe podmioty gospodarcze i nie udostepniaja naszych danych osobowych
ale operatorzy to uczciwe podmioty gospodarcze i nie udostepniaja naszych danych osobowych
Mulag wyspij sie bo jak Cie obudza o 6 rano to przynajmniej bedziesz wyspany
Pasko zmien prosze emotke bo to sie ostatnimi czasy żle kojarzy, zły dotyk itp , inteligentni siewcy o wysokiej kulturze osobistej i ego ktore buja w stratosferze upodobali sobie i odrobine nadurzywają
poprosze jeszcze o swoj profil zawodowy , byc moze wykonuje zawod ktory powoduje wzrost oksytocyny
a ja cie mialem za wysokiej klasy specjaliste, liczylem na fachowe wsparcie a tu linki i pdf
jak tu zmniejszyc poziom oksytocy, ktory wplywa na negatywne zachowania/uczucia np zazdrosc
ehhh
jak tu zmniejszyc poziom oksytocy, ktory wplywa na negatywne zachowania/uczucia np zazdrosc
ehhh
dzieki ale nie skorzystam nawet za dopłatą, lepiej mi zrobi dyzur na zmywaku, po obiedzie zostalo troche statkow, szum wody mnie ukoi
magda , masz dobre przeczucia w lotto brak w mini tez brak glownych
pewnie juz to wiecie w zwiazku z podwyzka malucha od 1.6 mozna wysłać na wielokrotność losowań ale max do 31.5 właśnie się przekonałem wysyłając dziś - tylko 7 los.
i najlepsze zyczenia dla wszystkich Mam grających , dla niegrających również
Wysokich wygranych
Wysokich wygranych
Romer22 ,
jak ci coś przeszkadza na czacie, wpisy, błedy itp to najzwyczajniej w świecie wypieerdaalaj stąd , wyloguj sie , usuń konto, wyczysc historie przegladanie, zmien operatora, wyslij kilkadziesiat lub kilkaset systemowo lotto/mini i badz szczesliwy, to przeciez takie proste...
jak ci coś przeszkadza na czacie, wpisy, błedy itp to najzwyczajniej w świecie wypieerdaalaj stąd , wyloguj sie , usuń konto, wyczysc historie przegladanie, zmien operatora, wyslij kilkadziesiat lub kilkaset systemowo lotto/mini i badz szczesliwy, to przeciez takie proste...
3 579 190. laurcia 2019-05-26 (20:18)
Set_75 się zdenerwował
Jak bedziesz w moim wieku, Młoda Damo , to zobaczysz
Set_75 się zdenerwował
Jak bedziesz w moim wieku, Młoda Damo , to zobaczysz
gks w doliczonym czasie bramkarz strzelil gola i spadli do II ligi
Pierniczko, zakładam ze nasze młode dusze sa juz z pewnoscia pełnoletnie pesel nieważny
PS niewinny for U
PS niewinny for U
i ja to szanuję Laurko
niesamowite ze jestesmy taaak zgodni , przy bliższym poznaniu lub Toruniu mogłoby sie okazac ze ...
niesamowite ze jestesmy taaak zgodni , przy bliższym poznaniu lub Toruniu mogłoby sie okazac ze ...
prosiłem naszego wspolnego znajomego , zeby przekazał ale chyba jest bardzo zajety , bo nie spelnil mojej prosby, nie chcialem stawiac Cie w klopotliwej sytuacji i prosic... jak bedziesz miala ochote to przeslij prosze "pustego"
Tylko bez skanów z WC pls
Admin miej baczenie na ekshibicjonistow prosze
Dla nieogarów bank 44h i sprzątanie latryny w lochu
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/01-06-2019/
S_M musze złamać swoją zasadę, mam pyt: ta dziewczyna z profilowego to masz jej zgode na przetwarzanie wizerunku ?? jak masz to daj skana, jesli nie , to straciłem resztki szacunku. Proste pyt - prosta odp
Zastanow się w przyszlosci sebastianie m jak bedziesz mial chec użyć czyjegos wizerunku bez zgody zainteresowanego , chyba ze bardzo ci zalezy na honorowym członkostwie Związku Żołnierzy AK , w stolycy to takie modne ostatnio ...
3 591 310. Sebastian_M 2019-06-11 (07:01) Przerwa w grze. Do odwołania!
W Mini bez zmian. Wygrane te same tylko cena wyższa.
goowno prawda , sprawdzone wysztkie poniedziaki kwietnia, maja 2019r ,wczorajsza pula wyplaconych najwyzsza
coz... kazdy widzi co chce i
Seb, nie twierdze ze ts ma dobra strategie, z pkt widzenia jednostki, w tym przypadku Cb, malo placa za "3" , nie badz egoista, myśl strategicznie globalnie, open your mind , jak durzucisz swoje 120gr do puli , to bedzie wiecej. Twoje spojrzenie jest dla mnie zrozumiale, w przypadku , gdybym trafil "3" a placiliby malo
Do mięsnego wchodzą dwie łechtaczki.
-Ty kupuj, ja się wstydzę. Mówi jedna do drugiej...
-Ok...
-Poproszę kilogram ozorków
Zagadka.
Na łące leży facet,na plecach ma plecak,wokół latają muchy.
Co jest w plecaku?
Spadochron ....
noto spadam na otwartym zeby mnie muchy nie zeżarły
-Ty kupuj, ja się wstydzę. Mówi jedna do drugiej...
-Ok...
-Poproszę kilogram ozorków
Zagadka.
Na łące leży facet,na plecach ma plecak,wokół latają muchy.
Co jest w plecaku?
Spadochron ....
noto spadam na otwartym zeby mnie muchy nie zeżarły
3 591 839. ANDREA 2019-06-11 (22:18) WARSZAWA
witam Pasko za co osoba o nicu Patryk b ma ponad trzy tysiace punktow jak nic konkretnego nie trafila co by pozwalalo przyznac jej te punkty prosze powiedz mi jak to robisz przyznajac te punkty czym sie kierujesz
odp multiregulaminu:
Liczby wytypowane w Lotto biorą również udział w losowaniu Lotto Plus. Tutaj punktacja jest identyczna jak w Lotto, za wyjątkiem głównej wygranej 6/12, gdzie można zyskać zawsze 3000 pkt
witam Pasko za co osoba o nicu Patryk b ma ponad trzy tysiace punktow jak nic konkretnego nie trafila co by pozwalalo przyznac jej te punkty prosze powiedz mi jak to robisz przyznajac te punkty czym sie kierujesz
odp multiregulaminu:
Liczby wytypowane w Lotto biorą również udział w losowaniu Lotto Plus. Tutaj punktacja jest identyczna jak w Lotto, za wyjątkiem głównej wygranej 6/12, gdzie można zyskać zawsze 3000 pkt
« Poprzednie 100Kolejne »