Wpisy użytkownika R3dma6
Łącznie 9 920 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 240 193. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
To nie tak że nie mam czasu, ale wiesz po prostu nie chce mi się handryczyć na forum
kuchnie swiat i ich wplyw na kulturę jedzenia, integracja cudzoziemcow co wy na to
chyba trochę za bardzo mnie poniosło ale w razie czego ominę jakieś mniej istotne fakty
W ten sposób przejrzałem informacje na temat pieniędzy, symboli i wynalazków
znalazłem fenomenalną historię powstania pierwszego roweru napędzanego za pomocą***ów
Jeżeli nie możesz czegoś wymyślić ? zrób sobie przerwę. Zapomnij na moment o temacie, wyjdź na spacer poćwicz poczytaj książkę odpręż się
Nigdy nie wiesz kiedy do Twojej głowy wpadnie coś interesującego Być może stojąc na przystanku usłyszysz ciekawą historię lub przeczytasz artykuł który Cię zainspiruje Koło mojego łóżka leży długopis i kartka papieru. Leżą tam na wypadek gdybym obudził się z genialnym pomysłem Zapisuje notuje i zachowuje treści, które wydają się interesujące.
Jeżeli temat, o którym mówisz, będzie dla Ciebie interesujący, będziesz bardziej wiarygodny na scenie.
265
Miliardy mężczyzn i kobiet oparły swoje życie na jej treści. Miliony poniosły za to śmierć męczeńską.
Miliardy mężczyzn i kobiet oparły swoje życie na jej treści. Miliony poniosły za to śmierć męczeńską.
Czy inteligentny człowiek może wierzyć Biblii?
Biblia nie jest księgą baśni i legend
Biblia nie jest księgą baśni i legend
Jeśli po przeczytaniu tego artykułu nasuwają Ci się dodatkowe pytania lub uwagi, napisz
3 240 265. gonzaga 2018-05-22 (19:34) Scyzorykowo
R3dma6-
Jak dyskusja o KS-się-to książkę wziąłeś zapewne do modlenia
Początkowo Dobra Nowina była głoszona ustnie w Jerozolimie
R3dma6-
Jak dyskusja o KS-się-to książkę wziąłeś zapewne do modlenia
Początkowo Dobra Nowina była głoszona ustnie w Jerozolimie
316
Jednak gdy Ewangelia dotarła do innych miejsc w których nie było możliwości bezpośredniego odwołania się do naocznych świadków pojawiła się potrzeba spisania relacji dotyczących życia i działalności Jezusa, tak aby mogli się o Nim dowiedzieć inni ludzie
Jednak gdy Ewangelia dotarła do innych miejsc w których nie było możliwości bezpośredniego odwołania się do naocznych świadków pojawiła się potrzeba spisania relacji dotyczących życia i działalności Jezusa, tak aby mogli się o Nim dowiedzieć inni ludzie
chciałbyś uzyskać jasne instrukcje lub zająć określone stanowisko
3 240 367
3 240 367
3 240 379. angierski 2018-05-22 (20:35)
tak naprawde to nie spotkacie tu fajnych lasek opanujcie sie
tak naprawde to nie spotkacie tu fajnych lasek opanujcie sie
Acer platanoides 'Drummondi
Drzewo to nie ma specjalnych wymagań glebowych. Można je sadzić w każdą, przeciętną ziemię. Należy jedynie unikać miejsc zbyt suchych i bardzo mokrych. Odmiana ta zaliczane jest do alejowych i parkowych, dobrze radzi sobie w mieście
Drzewo to nie ma specjalnych wymagań glebowych. Można je sadzić w każdą, przeciętną ziemię. Należy jedynie unikać miejsc zbyt suchych i bardzo mokrych. Odmiana ta zaliczane jest do alejowych i parkowych, dobrze radzi sobie w mieście
dzisiaj to ja zajety chłopak jestem wiec abo abo tera abo wcale na 14
mogę się dowiedziec, bo czegoś w dalszym ciągu nie rozumiem a może po prosty nie potrafię zrozumiec
czy wiadomo co bedzie po promocji 7/7
tak wiadomo będzie koniec promocji
tak wiadomo będzie koniec promocji
w naszej kulturze zachodniej punktualność jest w cenie. Spóźnienie jest oznaką braku szacunku