Wpisy użytkownika R3dma6
Łącznie 9 920 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 238 452. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
https://www.youtube.com/watch?v=FV9YNSQOdsI&t=138s
ma na sprzedaz nowe zapakowane w oryginalnym plombowanym kartonie kolor biały cena 25 $ z wysyłka
ma na sprzedaz nowe zapakowane w oryginalnym plombowanym kartonie kolor biały cena 25 $ z wysyłka
3 238 742. Junak56 2018-05-21 (16:08)
R3 już masz gawędziarzaPowo
mamus co ty dayesz
R3 już masz gawędziarzaPowo
mamus co ty dayesz
ludzie dajcie juz pokoj tej promocji podwaja kazda opcje 7 tak trudno to zrozumiec z + i bez podwaja sie wygrana popdstawowa jaka obowiazywałą dotychczas
3 239 638. Aya 2018-05-22 (09:47)
Jocia Majpan krzysio
Pozdrawiam
Jocia Majpan krzysio
Pozdrawiam
jak tak zaglądam do historii KG b to mi się śmiać chce jak to wszystko ruszyło do przodu
Warto zauważyć że nierzadko w naszym życiu uczestniczą maszyny takie jak komputer czy telefon Dzięki nim możemy zrobić wiele rzeczy nie wychodząc nawet z domu
Trzeba także pamiętać o szerzącej się coraz częściej przemocy Ludzie dążą do wzbogacenia się, przez co chcą to osiągnąć za wszelką cenę
reasumując, kolejną ważną sprawą którą chcę poruszyć jest nowoczesne niezdrowe jedzenie. Zawiera ono dużo konserwantów i barwników, które w przyszłości na pewno odbiją się niekorzystnie na naszym zdrowiu
napoje nie używam soki 100 % pijam + woda chodzi o pokarm woda nie jest nowoczesnym niezdrowym jedzeniem
ktos jeszcze chetny na małe co nieco zeby później nie było gapowiczów ze to tamto i owamto
jestem juz po Koles jak bys chciał wiedziec wpis około 18 wczoraj dałem odpowiedni ku temu
komputer hm moj komputer mam w telefonie wiec zdecyduj o jaki rodzaj spzretu tobie chodzi
3 239 738. jacunn 2018-05-22 (11:23) Tomasz Kowalski- Konto-FB
Podstawa to się ruszać,rower ,pływanie,sporty drużynowe jak kto lubi.Ale ruszać się a nie siedzieć w domu i oglądać telewizję itp
Podstawa to się ruszać,rower ,pływanie,sporty drużynowe jak kto lubi.Ale ruszać się a nie siedzieć w domu i oglądać telewizję itp