Wpisy użytkownika Pawcio
Łącznie 3 960 wpisów w archiwum, pokazane od nr 630 529. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Moje mini lotto puszczone to: 12,14,17,25,27 a wylosowano: 13,14,16,26,32 co za peszek
To jest jakaś chora sytuacja w ogóle. Dlaczego nie możecie siebie ignorować?
Przydałby się chyba moderator, który każdy wpis musiałby akceptować, ale to byłoby roboty.
Właśnie dobre rozwiązanie z opcją ignorowania wpisów danego użytkownika.
heh no w sumie człowiek jest tylko człowiekiem i zdarzają się błędy, ale żeby też nie za często.
Gra ktoś w Losy Milionosy? Na stronce http://12z49.pl/index.php również grupowo można w to zagrać i każdy kto zagra i jak jakiś los wygra to wygrana jest dzielona w zależności od ilości zakupionych kuponów.
wow w mini lotto 274 000 padło to 4 co do wysokości wygrana w tej grze. Czyżby ludzie powracali do mini?
Widzieliście? http://jakwygrać.pl/index.html
Wszyscy wygrywają 4 i 5 w lotto dzięki ich liczbom hahaha
Wszyscy wygrywają 4 i 5 w lotto dzięki ich liczbom hahaha
krzysio744: A co sądzisz o tych komentarzach?
http://jakwygrać.pl/jak_wygrac_w_lotto.html
http://jakwygrać.pl/jak_wygrac_w_lotto.html
bella34: Ja mam co losowanie w mini 2/5 i często obok o jedno do 3/5 lub 4/5
Robal_36: ale nie na 100% chyba, że wykupienie wszystkich zakładów
Robal_36: A mini lotto żeby np były kumulacje co 200 tysiaków lub ogólnie tyle ile by się uzbierało w puli kosztem wygranych za 3/5 kilkanaście złotych, 4/5 koło 500 i żeby cena została taka sama za zakład.
W sumie też kombinowaliby z kumulacjami hehe a tak to przynajmniej w mini nie muszą chociaż kto wie.
majoreczka: No na tyle osób grających komus się trafi tylko nie wiadomo kumu i szanse no małe są ale sie gra bo sie wierzy i chciałoby się mieć glówną wygraną.
SPRÓBUJ TO PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!! Okydrcie - tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać. Nie moagłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylaełm że otrogarfia jset wżana...!
Pasko: Dałoby się dać generator chybił trafił na twoją stronkę, aby za jednym kliknięciem uzupełniałyby się typowania lub taki ogólny
Pasko: No i jeszcze sobota przedłużone weekendy po świętach do Sylwka. Kiedyś z 2 000 000 zrobili 4 000 000 tydzień temu na Wigilię w sobotę i im się udało.
pawlo_1975: I tak nie opylałoby im się kombinować jak 49 % dochodów czy 50 biorą dla siebie na czysto.
Od pięciu lat "dzielą się" fortuną z totolotka. Para 24-latków z Portugalii w 2007 roku wygrała 15 mln euro. Żadne z nich z wygranych pieniędzy do tej pory nie skorzystało. Zwycięstwo podzieliło narzeczonych a adwokatom pomogło zarobić równowartość prawie 20 proc. wartości nagrody.
Prawidłowo skreślone przez portugalską parę liczby okazały się kluczem do zwycięstwa w loterii Euromilhoes i powodem pięcioletniej wojny o nagrodę. Wkrótce po ogłoszeniu wyników szczęśliwi zwycięzcy zamiast po odbiór fortuny, udali się... do sądu. Oczywiście poszło o podział zwycięskiej puli.
Luis Ribeiro, mieszkaniec Barcelos na północy Portugalii skreślił poprawnie numery. Do kolektury po zgłoszenie kuponu wysłał jednak swoją ówczesną narzeczoną. Uznał, że ona także ma prawo do połowy nagrody. Jego była dziewczyna, Cristina Simoes, uznała jednak, że należy jej się całości kwoty - 15 mln euro.
Trwający prawie pięć lat proces sądowy nadal nie przyniósł rozwiązania. I chociaż ostatnia decyzja sądu z Guimaraes nakazała równy podział fortuny pomiędzy byłych narzeczonych, to Cristina Simoes zapowiedziała, że odwoła się od tej decyzji.
Nawet jeśli rok 2012 przyniesie finał procesu "pary szczęśliwców z Barcelos", zwycięska pula będzie mniejsza ze względu na koszty sądowe i honoraria adwokatów. Dotychczas zarobili oni już prawie 20 proc. wartości nagrody.
Prawidłowo skreślone przez portugalską parę liczby okazały się kluczem do zwycięstwa w loterii Euromilhoes i powodem pięcioletniej wojny o nagrodę. Wkrótce po ogłoszeniu wyników szczęśliwi zwycięzcy zamiast po odbiór fortuny, udali się... do sądu. Oczywiście poszło o podział zwycięskiej puli.
Luis Ribeiro, mieszkaniec Barcelos na północy Portugalii skreślił poprawnie numery. Do kolektury po zgłoszenie kuponu wysłał jednak swoją ówczesną narzeczoną. Uznał, że ona także ma prawo do połowy nagrody. Jego była dziewczyna, Cristina Simoes, uznała jednak, że należy jej się całości kwoty - 15 mln euro.
Trwający prawie pięć lat proces sądowy nadal nie przyniósł rozwiązania. I chociaż ostatnia decyzja sądu z Guimaraes nakazała równy podział fortuny pomiędzy byłych narzeczonych, to Cristina Simoes zapowiedziała, że odwoła się od tej decyzji.
Nawet jeśli rok 2012 przyniesie finał procesu "pary szczęśliwców z Barcelos", zwycięska pula będzie mniejsza ze względu na koszty sądowe i honoraria adwokatów. Dotychczas zarobili oni już prawie 20 proc. wartości nagrody.
Postanowienie noworoczne: Ograniczyć granie w lotto hehe
Macie jakieś postanowienia?
Macie jakieś postanowienia?
A ja chyba tylko w mini i od czasu do czasu w lotto jak będą kumulacje hehe bo teraz we wszystko gram oprócz zdrapek i keno i za dużo kasy idzie. Szampan szałer
Aktualnie jeszcze nie wiadomo. Może dziś podadzą a jak nie to w poniedziałek.
Pasko raczej nie podejrzana bo mało osób gra i często bywała jedna wygrana 4/4 i teraz siadło z Jokerem.
W tym roku chcą jakiś nowy produkt wprowadzić. Może wycofają Jokera.
W Jokerze jest podstawowa 250 000. Rzeczywiście z multi nie można wypłacać wygranych.
Witam,
Skonsultowałam się z Działem Operacyjnym i uzyskałam informację, że w związku z problemami technicznymi do odwołania wstrzymane zostają wypłaty wygranych, dla wszystkich stopni w grze Multi Mutli, które wystąpiły na kuponach zawierających losowanie wieczorne z dnia 9 stycznia 2011 r. o 22:15.
Pozostałe wypłaty dla wszystkich gier realizowane są na dotychczasowych zasadach.
Poinformujemy Państwa o przywróceniu wypłat odrębnym komunikatem.
Licząc na Państwa zrozumienie, przepraszamy za chwilowe niedogodności.
Skonsultowałam się z Działem Operacyjnym i uzyskałam informację, że w związku z problemami technicznymi do odwołania wstrzymane zostają wypłaty wygranych, dla wszystkich stopni w grze Multi Mutli, które wystąpiły na kuponach zawierających losowanie wieczorne z dnia 9 stycznia 2011 r. o 22:15.
Pozostałe wypłaty dla wszystkich gier realizowane są na dotychczasowych zasadach.
Poinformujemy Państwa o przywróceniu wypłat odrębnym komunikatem.
Wydaje mi się, że mogli oni stracić dane i trzeba będzie osobiście w Oddziałach potwierdzać wygrane.
Z dziś z 14:00 też nie odbierze się wygranych dopóki nie usuną awarii.
W związku z problemami informatycznymi systemu rozliczeń dla gry Multi Multi wstrzymane zostały wypłaty wygranych, dla wszystkich stopni w grze Multi Multi które wystąpiły na kuponach zawierających losowanie z dnia 9 stycznia 2012 r. o 22:15 oraz 10 stycznia 2012 roku o godz. 14:00
Trwają intensywne prace nad przywróceniem systemu.
Pozostałe wypłaty dla wszystkich gier realizowane są na dotychczasowych zasadach. Zaplanowane losowania odbędą się zgodnie z przyjętym harmonogramem. Wszystkie wstrzymane wygrane Multi Multi będą mogły być wypłacone po usunięciu przyczyny problemu.
Poinformujemy państwa o przywróceniu wypłat odrębnym komunikatem w momencie, gdy dostawca usługi usunie przyczynę problemu.
Aktualizacja (10 stycznia 2012 r., godz. 15:05): Tymczasowo wstrzymane są wypłaty wszystkich wygranych w grze Multi Multi.
Aktualizacja (10 stycznia 2012 r., godz. 16:00): Dostawca informatycznego systemu rozliczeń: âPrzewidujemy, że funkcja wypłat zostanie przywrócona jutro (tj. 11 stycznia) od momentu otwarcia sytemu.â Zespół techniczny zidentyfikował problem i pracuje nad usunięciem przyczyn problemu. Za utrudnienia jeszcze raz bardzo przepraszamy.
Trwają intensywne prace nad przywróceniem systemu.
Pozostałe wypłaty dla wszystkich gier realizowane są na dotychczasowych zasadach. Zaplanowane losowania odbędą się zgodnie z przyjętym harmonogramem. Wszystkie wstrzymane wygrane Multi Multi będą mogły być wypłacone po usunięciu przyczyny problemu.
Poinformujemy państwa o przywróceniu wypłat odrębnym komunikatem w momencie, gdy dostawca usługi usunie przyczynę problemu.
Aktualizacja (10 stycznia 2012 r., godz. 15:05): Tymczasowo wstrzymane są wypłaty wszystkich wygranych w grze Multi Multi.
Aktualizacja (10 stycznia 2012 r., godz. 16:00): Dostawca informatycznego systemu rozliczeń: âPrzewidujemy, że funkcja wypłat zostanie przywrócona jutro (tj. 11 stycznia) od momentu otwarcia sytemu.â Zespół techniczny zidentyfikował problem i pracuje nad usunięciem przyczyn problemu. Za utrudnienia jeszcze raz bardzo przepraszamy.
Niebawem na lotto będą publikowane skany wygranych kuponów (szóstki w lotto i inne), profil na Facebooku będzie.
http /www.tvn24.pl/0,1732575,0,1,pomyslal-zagram-sobie-wygral-40-mln-funtow,wiadomosc.html
Właśnie może te kule co mają wypaść mają mniejszą średnicę a pozostałe nie wejdą bo są za duże!!!!!
Czasem dłużej trwa zassanie kuli a czasem szybciej idzie i ogólnie we wtorki czwartki i soboty losowane są szybciej bo z TVP INFO muszą się wyrobić w czasie a w pozostałych dniach jest ustawione na wolniejsze losowanie.
Ale jajca zawału bym dostał udało się trafić w mini 4/5 i myślałem że będzie 5/5 dopiero teraz sprawdzałem kupony ze wczoraj
Na lotto.pl nie dali nawet info, że wygrane są w trakcie naliczania dopiero jak się datę wpisze. Chyba śpią bo poimprezowali.
A może w kaskadzie przez błąd wydrukowało kilka tych samych kuponów i jest 200 000 płatne po 250 000 zł?
Robal_36: A jakby tak był jakiś błąd i dałoby kilku osobom tak isam zestaw który akurat byłby wygrywający hehehe