Wpisy użytkownika Pawcio
Łącznie 3 960 wpisów w archiwum, pokazane od nr 568 356. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
bella34: Nom Pewnie będzie płatne około 20 zeta hehe a nie 40
lila
lila
bella34: Pewnie ktoś trafi. Jak mi trójki siadają to zawsze było 5/5
To te linki z nk co podał nie działają jakby nie były z naszej klasy
Mi nie działają pewnie przez dostawcę bo zależy od kogo ma się neta.
Pasko: No już działa. W mozilli nie chciało a na explorerze odpaliło super foty
krzysio744: explorer 8 mam i odpaliło zdjęcia. Mozilla nie chciała tzn firefox
majoreczka: W mini lotto jest trudniej trafić 3/5 niż w lotto ale i tak łatwiej trafić 5/5
bella34: Myślałem, że na multipasko się samo ocenzurowało a jednak nie hehe
majoreczka: Ja ciacho?
majoreczka: Ja ciacho?
eee tam mam dwie siory jedna będzie miała 30 a wygląda na 24 druga ma 25 też wygląda młodziej. A ta zgrabna noga to Twoja?
majoreczka: To po nodze już czuje że wyglądasz na młodziej niż masz No siory niezłe są hehe
Dopiero w niedzielę nad ranem jest przestawianie lub w sobotę przed spaniem
Chyba, że się wygra w totka to co innego Zimę mogę spędzić na jakichś wyspach mmmm
wiesieks5 kiedyś trafił 6/12 w lotto wygrał w konkursie Pasko a dziś trafił piąteczkę w lotto heh
Pasko no racja jeszcze tylko dwa razy będą imieniny miesiąca i roku hehe w tym roku i następnym 11.11.11 i 12.12.12 bo 13.13.13 nie ma hahaha
W Lotto we wtorek jak gwarantowane 2 mln było to nie uzbierali wystarczająco sporo, aby wyszło na starych zasadach na plus dlatego jest 2 mln 400 tys. wygrana a w multi multi dziesiątka trafiona i wyjątkowo sporo zakładów zawarto ponad 700 000
Przeczytajcie:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lubuskie/gorzow-wlkp/news/tragiczna-smierc-wlascicielki-kolektury,1716859,393
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lubuskie/gorzow-wlkp/news/tragiczna-smierc-wlascicielki-kolektury,1716859,393
http://www.tvn24.pl/-1,1723185,0,1,zabojca-z-kolektury-lotto-w-rekach-policji,wiadomosc.html
A jakby na dziś zawarto 5 000 000 zakładów to ciekawe czy pula też wynosiłaby 2 000 000
marekq ciekawe czy jakby przekroczyło 2 000 000 to przyznaliby się hehe
A co by było gdyby wszystkie zawarte zakłady były wygrywające hehe zawarto np 5 mln zakładów 4 mln to trójki reszta czwórki piątki i szóstki to TS zbankrutowałby ale chodzi mi o to, że jakby co losowanie było więcej wygrywających losów niż przegrywających.
Załóżmy 5 mln zakładów i często byłoby bardzo dużo trójek gwarantowanych 24 zeta i np czwórek 36 zeta to musieliby dokładać więcej niż 51 % wpływów. a w MM się zabezpieczyli jakoś, że jak będzie za dużo 10/10 to potem to chyba dzielą na ilość wygranych.
Hejka wszystkim!
Od grudnia mają być jakieś nowe gry hehe ciekawe co wymyślą i planują wejść do neta.
Niedługo Los Milionos będzie.
Wygrał ostatnio ktoś coś?
Od grudnia mają być jakieś nowe gry hehe ciekawe co wymyślą i planują wejść do neta.
Niedługo Los Milionos będzie.
Wygrał ostatnio ktoś coś?
jac11: Tzn w niedzielę mało które kolektury ale system i terminale już tak
Chyba się dziś przejdę też hehe zazwyczaj niedzielę traktuję jako wolne od zawierania zakładów hahaha
W numerze seryjnym nie ma już dnia roku w którym zawierano zakład.
W mm z 14:00 27 dziesiątek a z 22:15 43 dziesiątek nieźle. Może to były testowe kupony drukowane jak system wymieniali.
Hejka!
Los Milionos ma być sprzedawany za tydzień w poniedziałek. Planują też powrót zakładów specjalnych.
Los Milionos ma być sprzedawany za tydzień w poniedziałek. Planują też powrót zakładów specjalnych.
majoreczka: To co kiedyś było chyba losują 5 liczb z 45 a dochód na cele charytatywne i też wygrane są. To na jakieś okazje ma być np. na dzień dziecka to na dzieci pójdzie dochód z gry.
Nom i jeszcze chyba kartę gracza wprowadzą ze zniżkami jak np weźmie się określoną ilość zakładów ale konkretnie nie znam szczegółów.
Co byście zrobili jakbyście trafili szóstkę i oprócz was jeszcze akurat ze sto osób?
Chyba ten nowy system Totlizatora zbyt powoli dolicza się wygranych.
Chyba dychę kosztuje. Czy się opyla to sam nie wiem już bo grałem w poprzednie edycje i tak lipa i nawet jak w wynikach sobie typuję to ciężko trafić.
Bywało też 500 000 a jak daliby 100 000 to jeszcze większe szanse.
Ale raczej nie bo milion do wygrania to musiałoby więcej kosztować tak jak kiedyś 20 zeta.
Los Milionos powinni tańszy zrobić jak chcą żeby wszystkie losy poszły.
bartek135> tak jak kiedyś było. dochód pójdzie na cele charytatywne i część na wygrane losują chyba 5 z 45 liczb.
torsan: Nom jakby tak za 5 zł jeden los był to lepiej by było ale za dychę znowu pewnie będzie.
Robal_36: No na sobotę może być mniejsza różnica w błędzie przewidzenia kumulacji bo zwykle gra więcej osób.