Wpisy użytkownika Pasko
Łącznie 31 093 wpisów w archiwum, pokazane od nr 42 451. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Bwin jest super i polecam. Nie ma żadnych opłat za rejestrację. Co więcej przy odrobinie szczęścia można dostać trochę kasy za darmo na grę dla tych, którzy się pierwszy raz rejestrują. Pozdrawiam
Bez wychodzenia z domu to tylko betgun. Link na niebiesko poniżej najdłużej oczekiwanych zestawów ML. Myślę, że z czasem będzie więcej możliwości i monopol lotto powinien zanikać. Pozdrawiam
Wiele osób mi zgłaszało, że SAL-2 jest informacjami wziętymi z mojego działu "Systemy" tutaj na stronie. Nic nowego.
A swoją drogą to ktoś właśnie jest bogatszy o ponad 8 milionów. Pozdrawiam ;)
k = kilo = 1000x np. 1 kilogram = 1000 gram
100 kilo złotych = 100 000 PLN :) Pozdrawiam
100 kilo złotych = 100 000 PLN :) Pozdrawiam
Co do statystyk lotto o które prosił red007. Obiecuję nad tym popracować w tym roku. Pozdrawiam :)
do 43179: Na temat polskiego KENO nie wypowiadam się, bo mam zbyt małe doświadczenie w tym temacie :) Pozdrawiam
Witam. Co do pytania o belle34 - to na pewno ta sama osoba. Nie można zarejestrować 2 różnych nicków różniących się wielkością liter. Innymi słowy wielkość liter nie ma znaczenia. Pozdrawiam
Dlatego wirtualnie nie należy grać na papierze tylko tutaj - na multipasko. W ten sposób po takim trafieniu 9/10 nie będziesz osamotniony w emocjach :) Pozdrawiam
Propozycja żartu Prima Aprilis. Nagrać losowanie Dużego Lotka i skreślić liczby, które zostały wylosowane. Następnie około 22:00 włączyć nagrane losowanie i jak gdyby nigdy nic sprawdzać swój kupon. Następnie wpaść w szał albo zemdleć. Przy powtórce nagranego losowania pokazać, że faktycznie ma się 6/6 :) Powodzenia ;)
A swoją drogą ten co wygrał będzie mógł się jutro faktycznie bawić w Prima Aprilis :D:D "Nie wygrałem wczoraj 5 milionów". Kto by się nie nabrał? ;)
do edi18 (44689,44797): Jestem tym dla Tej strony, czym Twoja matka dla Ciebie, więc wyluzuj.
BEGINNER: zależy, czy padnie 5/5 czy nie. Jeśli nie padnie to około 40 zł, jeśli padnie to połowę mniej. Pozdrawiam
kogucik nie jest oszustem i proszę murphiego o zaprzestanie wpisów w tym kierunku, bo będę zmuszony zablokować chat dla niego. Pozdrawiam
Dodam, że wstyd mi postawy i kultury osobistej murphy'ego, który za wszelką cenę chce oczernić kogucika, zamiast pozostawić ocenę innym. Kogucik19 natomiast nie powinien w ogóle wchodzić w dyskusję z takimi osobami, bo swoimi wpisami również nie wywołuje pozytywnych odczuć u innych, co by osiągnął będąc cicho na głupie wpisy. pozdrawiam
Witam. Uznałem, że na czas świąt Murphy potrzebuje odpoczynku od multipasko i nastąpi blokada dostępu do strony z jego komputera. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Mam nadzieję, że zapanuje tu bardziej świąteczna atmosfera teraz.
Witam. A kto powiedział, że Mariusz ma rację? A może Mariusz jest w kompletnym błędzie? Ja mogę w tym momencie prosić o zaprzestanie murphy'ego o działalności na tym chacie. Nie będę tu rozmyślał czy jest mądry, czy ma rację... jedno jest pewne - nie pasuje tutaj i faktycznie powoduje 90% konfliktów. Musi sobie znaleźć stronę na której poczuje się jak u siebie.
Cytowanie takich głupot i poruszanie takich tematów jak chociażby ostatnie nietrafienie przez kogucika 5/5 jest po prostu szczytem bezsensu dla mnie.
murphy zostaje zablokowany na czas nieokreślony. Proszę o zamknięcie tematu. pozdrawiam
Proszę się nie martwić o powrót i klony w tym przypadku. Natomiast samego murphy proszę o kontakt na gg/email jeśli ma jakieś zastrzeżenia i wyjaśnianie sprawy ze mną. Pozdrawiam
Jak ktoś pewnie się domyśla Pasko to nie jest bot, tylko człowiek i faktycznie przyznaję, że w okresie świąt miałem tylko dorywczy dostęp do internetu i świąteczna aura nie sprzyjała atmosferze na chacie. Informuję, że od dzisiaj znowu jestem w trybie pełnym. Pozdrawiam i mam nadzieję, że mieliście udane święta.
Witam. Statystyki zostały uaktualnione. W najbliższej godzinie pojawią się jeszcze najczęściej występujące 5/5. Pozdrawiam i przeprasza za opóźnienia w aktualizacji.
chłopek - ja nie wiem jak patrzysz, bo ja widzę Twoją parkę 50,71 w typowaniach.
Jeszcze raz przypomnę, że nie doceniacie ilości odwiedzin na tą stronę. Kogucik19. Ktoś specjalnie wytnie kilka zdań ze starych wpisów edi8, żeby napisać coś w jego stylu i wzburzyć stroną, że blokada nie skuteczna, itd. Radzę niepotrzebnie nie wyciągać daleko idących wniosków, bo nigdy nie wiadomo.
Ps. Kumulacja 17 milionów. Znowu będzie się działo.
Ps. Kumulacja 17 milionów. Znowu będzie się działo.
Wszystkich, a szczególnie tych, którzy typują na stronie zapraszam do tematu: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2243 ,gdzie rozpocząłem dość poważną dyskusję na temat przyszłości działu "Typowania" i nie tylko. Pozdrawiam
Ban został nałożony, głównie z powodu historycznych nadużyć tej osoby i braku poprawy. Pozdrawiam
Niestety, ale czasami bardziej skuteczna blokada ponosi za sobą konieczność zablokowania użytkowników, którzy sobie na to nie zasłużyli. Np. łączysz się poprzez Blueconnect z tego samego miasta co osoba, która również łączy się przez Blueconnect i również z tego samego miasta. Ja wycinam pewien zakres IP adresów i czasem komuś się dostanie. Przepraszam za niedogodności. Pozdrawiam
A w typowaniach dzisiaj mamy 8/10 zibixa. Gratulacje! Ponadto 2x 4/12 w Dużego Lotka i to by było na tyle. Czekamy na kumulację.
Najbardziej podobne losowanie DL do dzisiejszego to z dnia 2 lipca 1972, gdzie również padło 03,13,22,25
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam. Pracuję nad skryptem, który automatycznie zaktualizuje wyniki z innych sprawdzonych źródeł w razie gdyby mnie nie było o 22. Tak, że za kilka dni problem powinien znowu zniknąć na dobre. A dzisiaj faktycznie przepraszam, ale coś mi wyskoczyło. Pozdrawiam
Kogucik: z tego co wiem to jesteś już odblokowany od dość dawna. Pozdrawiam
kapral: były już takie tematy. Np. tutaj:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=270
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=270
Buczym: ciekawe pytanie :) Mi się wydaje, że to czy będzie kumulacja zależy od tego czy zagrasz za 300 zł. Jeśli nie, to nie padnie 6/6 i będzie kolejna kumulacja ;) pozdrawiam
I jeszcze do zbigniewa (47891): plik do multipairs (WYN) można otworzyć dowolnym edytorem tekstowym np. notatnikiem i skasować/zmodyfikować zawartość. Pozdrawiam
sam9 - skontaktuj się ze mną na e-mail admin@multipasko.pl jeśli masz problemy. Pozdrawiam
Trwa bitwa o garnki na pacnij.pl
Zachęcam do założenia konta i otrzymania za darmo 10 pacnięć od multipasko.pl i przyłączenia się do walki :) Nie ukrywam, że też walczę :D
Zachęcam do założenia konta i otrzymania za darmo 10 pacnięć od multipasko.pl i przyłączenia się do walki :) Nie ukrywam, że też walczę :D
Garnki fajna sprawa. Cena już zbliża się do zera i będzie wkrótce na minusie :)
Natychmiastowa aktualizacja wyników lotto tj. kilka sekund po losowaniu powróci jeszcze w tym tygodniu. Myślę, że już jutro. Pozdrawiam
Nie wiem w jaki sposób można było złapać trojana z tej strony. Proszę o więcej szczegółów.
Niestety, ale MultiPairs zmienia rozdzielczość. Zamykanie programu czerwonym przyciskiem "KONIEC" przywraca w pełni ustawienia rozdzielczości po zakończeniu pracy z programem.
kogucik i maniekg proszę o zaprzestanie pisania w swoim kierunku. Pozdrawiam
Witam. Dzisiaj wyniki będą dopisane w nieco nowy sposób, więc z góry przepraszam jeśli pojawią się jakieś problemy. Mimo wszystko trzymam kciuki, że wszystko będzie ok. Pozdrawiam
Jest sukces. Myślę, że będzie to koniec opóźnień z podawaniem wyników i wszystko wróci do normy. Na multipasko wyniki zawsze najszybciej :) Pozdrawiam
Miałem około rok temu włamanie na stronę, ale było to dla mnie widoczne. Natomiast w ostatnich dniach nic nie zauważyłem. Może któraś z reklam miała w sobie kod widziany jako trojan? A wujka zapraszam do dyskusji w temacie korupcji strony multipasko :) Pozdrawiam
Temat wcale nie do śmiechu i takie rzeczy istnieją. Sam swego czasu się mocno wciągnąłem w świadome śnienie i potrafiłem we śnie uświadomić sobie, że na 100% to jest sen, po czym robić co chcę - np. szedłem do telewizora i sprawdzałem wyniki lotto w telegazecie. Pamiętam, że raz mi to wyszło, ale wyniki mi się pokazały na rok 2090 czy jakoś tak i następnego dnia nic nie wpadło :) Pozdrawiam
Jeszcze co do metody silvy to nic nie mogę powiedzieć natomiast polecam jeszcze raz świadome śnienie i poczytanie co nieco o tym np. na wikipedii:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Świadomy_sen
Lub po prostu w google, gdzie są 1000-ce stron o tej tematyce. Pozdrawiam
http://pl.wikipedia.org/wiki/Świadomy_sen
Lub po prostu w google, gdzie są 1000-ce stron o tej tematyce. Pozdrawiam
myszka: bo od 30 kwietnia nie było jeszcze nowego 8/10. Tam są podawane szczególne osiągnięcia. Faktycznie mógłbym zmienić na późniejsze 5/5 jak podpowiadał Pęsko ostatnio.
Mogę wiedzieć jakich przeglądarek używacie i jakie programy antyvirusowe wskazywały zagrożenie?
Niestety ale mimo instalacji dodatkowo Avasta nadal nie mam żadnych komunikatów o zagrożeniu. Jeśli ktoś się z czymś takim spotkał to proszę o więcej szczegółów tj. czy chodziło o stronę główną, czy jakąś inną podstronę. Jakiej przeglądarki używacie, itd. Pozdrawiam
Mam nadzieję, że to nie konkurencja próbuje mi odstraszyć użytkowników ;)
Coś na wyobraźnię dla graczy Dużego Lotka. Ktoś ostatnio napisał ten przykład i bardzo mi przypadł do gustu.
Szansa na trafienie 6/6 to tak jakby trafić we właściwą sekundę w przeciągu pół roku. Czyli mamy okres od 1 stycznia do 30 czerwca. I ja np. mówię, że stawiam na 12 maja godzina 21:53 sekund 52. Pozdrawiam
Szansa na trafienie 6/6 to tak jakby trafić we właściwą sekundę w przeciągu pół roku. Czyli mamy okres od 1 stycznia do 30 czerwca. I ja np. mówię, że stawiam na 12 maja godzina 21:53 sekund 52. Pozdrawiam
Witam. Przepraszam za wczorajsze zamieszanie. W związku z ogromnym zapotrzebowaniem na szybkie i nieomylne wyniki zwracam się z pytaniem, czy są tu osoby, które mogłyby o 22 na podanej przeze mnie stronie wpisać 20 liczb po przecinku i kliknąć na przycisk "Dopisz". Proszę o kontakt takich osób ze mną. Pozdrawiam!
Myślę, że 3 takie osoby/moi pomocnicy rozwiązali by w 100% problem z ekspresowymi wynikami. Tak, aby zawsze choć jedna osoba je wpisała.
Za świadomość, że na twoje wyniki pracy spogląda kilka tysięcy użytkowników. Albo innymi słowy - wolontariat :)
Witam. edi8 proszę o bezwzględne zaprzestanie niepotrzebnych odnośników w stronę kogucika. Pozdrawiam
Ja mam tylko nadzieje, że edi8 zrozumie jak najszybciej którymi wpisami szkodzi stronie, a którymi nie (bo tych właściwych też mu nie brakuje). I tu jest właśnie ten problem. Że jest skrajny w obie strony. Potrafi być bardzo pomocny i napisać coś ciekawego, a za chwilę potrafi zaczepiać i rzucać głupimi podtekstami. Więc jeszcze raz apel do niego z mojej strony o wyczucie i mądrość w tej kwestii.
Witam. W podobny sposób działa Analiza nr 13 MultiPairs. Trzeba sobie znaleźć tam 10 różnych sposobów doboru liczb i każdy sposób typuje jedną liczbę :) Pozdrawiam i zachęcam co ambitniejszych do testowania.
Wczoraj liczby ML startowały od 01,23 ... dzisiaj od 02,24. Ciekawe...
Ponadto 2-ch typowiczów było dziś kluczem do 10/10. Obydwoje podali bowiem 5/5 składające się z zupełnie różnych liczb. Gratulacje i pozdrawiam.
pięknie nika! podziwiajmy:
efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID0c33380115867d962aa768610f4d9d8b
efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID0c33380115867d962aa768610f4d9d8b
skorpion20 już drugi raz z rzędu 5/12 w Dużym Lotku !!!! Szczegóły:
www.multipasko.pl/typowania/skorpion20/duzy-lotek/
www.multipasko.pl/typowania/skorpion20/duzy-lotek/
Widzę teraz. Z tego co widzę to Avast wykrywa to gdy się korzysta z Internet Explorer i co ciekawsze trojan występuje w pliku jpg
Ja jednak niczego nie widzę w kodzie i nawet najmniejszych zmian w plikach więc nie wiem co ten avast chce...
spróbujcie wejść sobie na stronę www.gadu-gadu.pl Zapytajcie kogoś kto nie zna strony multipasko i będzie to samo. Wczoraj Avast pobrał sobie nową bazę wirusów i wali fałszywymi alarmami na temat jakiegoś JS:Cruzer-B, którego znajduje nawet w plikach graficznych...
Kaczor: proszę nie pisać w ten sposób tj. dużymi literami. Pozdrawiam
Nie wiem czy zauważyliście, że przedwczoraj było 4 trafienia 10/10 w ML.
Według mnie to samo. Nie było i nie ma. Dnia 19 maja 2009 nastąpiła aktualizacja bazy Avasta w którym znalazł się Cruzer-C. Sprawdziłem dokładnie kod strony. Czysto. Żaden inny program antywirusowy nic nie wykrywa. Problem chyba tylko w połączeniu z Internet Explorer. Firefox nie wyrzucał żadnych błędów. Dzisiaj natomiast chyba spokój. Może przez to, że Avast znowu zaktualizował bazę i coś poprawił...
Na dole w tej samej kolumnie co "najdłużej oczekiwane zestawy ML" jest sekcja z najlepiej typującymi i wystarczy tam kliknąć na tczewa, który prowadzi w pewniakach. Pozdrawiam :)
Właśnie sprawdziłem, że Totalizator sportowy dnia 17 marca 2009 zakupił 2 domeny: www.multi-multi.pl oraz www.multimulti.pl ... tutaj widać jak niedawno powstał w ich głowie pomysł na taką grę. Pozdrawiam
Znaleziono problem pojawiającego się alertu w Avast i powinien się zakończyć ten "koszmar"...
baryła: to jest jakaś historia. Obecnie już nie ma żadnych zagrożeń. Pozdrawiam
Coś extra. W dziale wygrane pod tabelką wygranych Dużego Lotka zamieściłem ciekawe linki, które szybko pozwolą rzucić okiem na archiwalne wygrane. Pozdrawiam
Kolego mam zadzwonić do Bartosza Kalińskiego z Pszczyny? Telefon mam już na dłoni...