Wpisy 47 632 – 47 732
29 kwietnia 2009 00:03 → 29 kwietnia 2009 22:21, 100 wpisów
Witam.Florida znow z rana dala mi wspanialy prezent w postaci 4 liczb wylosowanych oto one:1,3,19,28,To narazie wszystko,potem podam w co bede dzis gral.Znawcy od parek dobrze radza ograniczyc ilosc parek,do minimum,i wtedy koszta zmaleja a szansa trafienia moze mniejsza ale pewniejsza w czasie.Pozdrawiam
sam9 , nie bazuj na odpowiedzi od Edwarda50 bo on ma niedokrwienie mózgu związane z ciągłym biciem głową o podłoże w pokłonach dla "Słońca Peru" i siłą rzeczy także tym blaskiem wywołaną pomroczność jasną , bo "Słońce Peru" podobnie jak syn Wałęsy jest z Gdańska - choć numerologią zajmuje się jedynie ten pierwszy...
Zatem sam9: wcale nie musisz mozolnie przewijać strona po strona przy pomocy strzałki aby starsze wpisy poczytać - a po prostu ( o czym nie ma nawet pojęcia odpowiadający Ci Edward50 ) wpisujesz numer i automatycznie przenoszony jesteś do tego wpisu o tym numerze jako do pierwszego na górze strony , czyli chcąc przeczytać wpis 45000 wpisujesz do paska adresu:
www.multipasko.pl/chat45000/ i już jesteś tam przeniesiony.
Pozdrawiam Cię i unikaj takich "Słońcem Peru" oślepionych podpowiadaczy!
Zatem sam9: wcale nie musisz mozolnie przewijać strona po strona przy pomocy strzałki aby starsze wpisy poczytać - a po prostu ( o czym nie ma nawet pojęcia odpowiadający Ci Edward50 ) wpisujesz numer i automatycznie przenoszony jesteś do tego wpisu o tym numerze jako do pierwszego na górze strony , czyli chcąc przeczytać wpis 45000 wpisujesz do paska adresu:
www.multipasko.pl/chat45000/ i już jesteś tam przeniesiony.
Pozdrawiam Cię i unikaj takich "Słońcem Peru" oślepionych podpowiadaczy!
Non-wspaniały i samolub kazda podpowiedz jest dobra nie należy obrażać bo każdy jest orłem tylko latamy na różnych wysokościach.
NOn twoj ironiczny wpis dotyczacy EDWARDA50 kogos mi przypomina,bo pomimo ze nikt cie o rade nie prosil to jednak twoja uczynnosc i chec ponizenia kogos jest porazajaca.A takiego co sie wtracal do wszystkiego juz tu mielismy.SAM9 zadal konkretne pytanie"Podajcie mi jak sie przeglada starsze posty"i dostal od EDWARDA50 prawidlowa odpowiedz nie bylo tam zapytania jak znalesc konkretny numer tylko pytanie dotyczylo ogolnego cofniecia sie do historii wpisow.Ale ty zawsze wszystkich krytykowales ,ponizales,tylko zmieniles sobie nicka,i myslisz ze bedziesz anonimowy.Jest takie stare przyslowie " NIE PYTANY NIE ODPOWIADAJ" ale jak juz udzielasz informacji to nie krytykuj innego kulkowicza,choc nie wiem czy ty tak potrafisz.W polemike z toba nie bede wchodzil wiec udzielajac mi riposty w odpowiedzi nie bedzie ciagu dalszego.
kogucik19 - twój wpis jest tak samo głupi jak jego autor , bo sam9 zwracał się z pytaniem do WSZYSTKICH a nie do konkretnie wskazanej osoby!
Odpowiedź od Edwarda50 była powierzchowna , bo sam9 równie dobrze może być zainteresowany wpisami sprzed 1/2 roku - a wtedy korzystanie ze strzałki dla cofnięcia się o kilka tysięcy wpisów jest smutnym żartem i mogą to robić tylko tak mądrzy inaczej użytkownicy jak kogucika19....
Bo gdyby ktoś chciał poznać światopogląd kogucika19 tu przez niego opisany:
"35054. Jak mnie to cieszy ze wszyscy tak martwimy sie o to czy ktos tam bedzie miał dochod czy nie ,i jak dziela kase a na drugim planie mamy na uwadze nasze porfele ,to dziwne bo ja najpierw sie martwie o siebie a potem o kraj...
kogucik19 2008-12-05 (12:15) "
to przecież chyba znacznie łatwiej wpisać www.multipasko.pl/chat35054/ aby dotrzeć do tego czy innych archiwalnych wpisów.
Odpowiedź od Edwarda50 była powierzchowna , bo sam9 równie dobrze może być zainteresowany wpisami sprzed 1/2 roku - a wtedy korzystanie ze strzałki dla cofnięcia się o kilka tysięcy wpisów jest smutnym żartem i mogą to robić tylko tak mądrzy inaczej użytkownicy jak kogucika19....
Bo gdyby ktoś chciał poznać światopogląd kogucika19 tu przez niego opisany:
"35054. Jak mnie to cieszy ze wszyscy tak martwimy sie o to czy ktos tam bedzie miał dochod czy nie ,i jak dziela kase a na drugim planie mamy na uwadze nasze porfele ,to dziwne bo ja najpierw sie martwie o siebie a potem o kraj...
kogucik19 2008-12-05 (12:15) "
to przecież chyba znacznie łatwiej wpisać www.multipasko.pl/chat35054/ aby dotrzeć do tego czy innych archiwalnych wpisów.
Gała - jakie wizje na dzis? wczoraj 4/5 niezle:)
murphy' - zabraklo 1 liczby w DL co? ile bys mial za 3z7 i jaki koszt w fortunie?
a 2z7?
murphy' - zabraklo 1 liczby w DL co? ile bys mial za 3z7 i jaki koszt w fortunie?
a 2z7?
Jeszcze raz przypomnę, że nie doceniacie ilości odwiedzin na tą stronę. Kogucik19. Ktoś specjalnie wytnie kilka zdań ze starych wpisów edi8, żeby napisać coś w jego stylu i wzburzyć stroną, że blokada nie skuteczna, itd. Radzę niepotrzebnie nie wyciągać daleko idących wniosków, bo nigdy nie wiadomo.
Ps. Kumulacja 17 milionów. Znowu będzie się działo.
Ps. Kumulacja 17 milionów. Znowu będzie się działo.
romanx - życzę Ci , aby na 1-majowych pochodach spontanicznie pojawiły się okrzyki do najwyższych władz:
" Romanx na Admina - bo kogucik19 to świnia" oraz
"Romanx full option ( łącznie z mini czatem ) Adminem - to w końcu pogonienie stąd kogucika19 z dożywotnim banem!" a także
"Tylko romanx jako Admin na czacie multipasko , zwalczy to kogucie plugastwo!"
" Romanx na Admina - bo kogucik19 to świnia" oraz
"Romanx full option ( łącznie z mini czatem ) Adminem - to w końcu pogonienie stąd kogucika19 z dożywotnim banem!" a także
"Tylko romanx jako Admin na czacie multipasko , zwalczy to kogucie plugastwo!"
PASKO moze to prowokacja,ale jak dlugo mozna tych obelg wobec mnie sluchac,jak sie bronic,odpisac nic nie wolno bo jak mam jednego ncka do czata to mnie zablokujesz,a krew nie woda wiec tak sie stac moze .Co robic administratorze.Jak dlugo nasza cierpliwosc da rade to zniesc.Kto wreszcie wypleni to chamstwo to slownictwo.Piszesz o skutecznosci a ja jakos nie widze tej skutecznosci bylo fajnie i milo okolo tygodnia i znow sie ferment zaczyna.PASKO DZIALAJ.Pozdrawiam
3z7 sts koszt 35zł wygrana 555zł- 0.9
2z7 sts koszt 21zł wygrana 55zł-0,9
2z7 sts koszt 21zł wygrana 55zł-0,9
Witaj Pasko !
Pomyśl o napisaniu programu (a dokładnienie przerobieniu programu Viltomierz) tak aby analizował czeskiego akumulatora.Bardzo dużo osób gra w fortunie w czeskiego akumulatora, jest to przecież odpowiednik naszego ML i taki program byłby przydatny do analizy par, trójek, przedziałow itp.
Robert_lotto
P.S.
O co tym sądzą forumowicze ?
Trzew1958 sprawdź swoją pocztę
Pomyśl o napisaniu programu (a dokładnienie przerobieniu programu Viltomierz) tak aby analizował czeskiego akumulatora.Bardzo dużo osób gra w fortunie w czeskiego akumulatora, jest to przecież odpowiednik naszego ML i taki program byłby przydatny do analizy par, trójek, przedziałow itp.
Robert_lotto
P.S.
O co tym sądzą forumowicze ?
Trzew1958 sprawdź swoją pocztę
trevi ale spójrz na to
3-7 do duzego lotka
2,5,18,19,27,39,42
tak grałem
a było
2,18,(17-19),(40-39),(42-43)
przesunąć celownik w pozycjach o 1 stopien i 5 jest
a ile jest za 5 w sts ? chyba 100 000
3-7 do duzego lotka
2,5,18,19,27,39,42
tak grałem
a było
2,18,(17-19),(40-39),(42-43)
przesunąć celownik w pozycjach o 1 stopien i 5 jest
a ile jest za 5 w sts ? chyba 100 000
Robert-lotto , opcję czeskiego Multilotka 20z80 ma polski program Multilotek 4.15 , który w wersji bezpłatnej jako demo znajdziesz bez problemu w necie , wpisując do wyszukiwarki jego nazwę a i sama wersja pełna nie jest droga.
Pzdr.
Pzdr.
Bezpłatny program Miliarder 2.5 jest do ściagnięcia ze strony:
www.multiforum.livenet.pl ale znajduje się tam w części forum dostępnej dopiero po zarejestrowaniu się.
Pzdr.
www.multiforum.livenet.pl ale znajduje się tam w części forum dostępnej dopiero po zarejestrowaniu się.
Pzdr.
Murphy mam pytanie odnośnie gry w STS na 3 z 7. 555 złotych za trafione 3 z 7 czy za 7 z 7cyfr? Dziękuje za odpowiedź
Robert :
Dzieki ze tak szybko odpisaleś .
Odebralem poczte i odpisałem .
Będziesz miał chwile to zajrzyj.
pzdr.
Dzieki ze tak szybko odpisaleś .
Odebralem poczte i odpisałem .
Będziesz miał chwile to zajrzyj.
pzdr.
jesli zagrasz 3 z 7 za stawke 1 zł i trafisz min 3 liczby wygrywasz 555zł-09,=499,50 koszt takiego zakładu to 35zł
Alla - dziewczynko , gdy skończysz gimnazjum to będziesz mogła grać ale już dziś powinnaś wiedzieć , że 3z7=35 a skoro trafisz 3 liczby DL spośród 7 granych , to wygrasz w Fortunie kurs 550-0,9 a w STS 555-0,9.
Tak to jest jak takie jak ty Alla dzieci wchodzą na strony dla dorosłych...
Tak to jest jak takie jak ty Alla dzieci wchodzą na strony dla dorosłych...
Alla - a ponadto kto ci dziewczynko napisał , że wśród tej 7-mki mają być same cyfry???
Bo przecież równie dobrze mogą być tam same liczby....jeśli ty jesteś w stanie to rozróżnić , w co wątpię!
Tak więc do szkoły panienko!!!
Bo przecież równie dobrze mogą być tam same liczby....jeśli ty jesteś w stanie to rozróżnić , w co wątpię!
Tak więc do szkoły panienko!!!
USZANY04 bardzo wam zycze szczescia,ale z moich obserwacji wynika ze zawsze(bardzo czesto) jakas liczba dwucyfrowa sie w takich zestawach pojawia i ona moze sknocic wam wszystko.Ja wiem ze to gra ale wlasnie niestety tak jest ,moze uwzglednijcie gdzies liczbe 20 bo juz stoi 20 losowan,wiec juz pora na nia.Zycze wam sukcesu i obym nie mial racji.Pozdrawiam
Widzę że na chacie pojawił się kolejny przygłup, który szuka zaczepki. Więc matołku jestem Allan (to imię męskie), jak nawet tego nie potrafisz pojąc to nie zabieraj głosu.
USZANY i BRAZIL mam takie 2 zestawy liczb na gre 3/21 oto one:1,2,5,6,8,9,10,11,12,13,16,18 /////2,5,6,8,9,10,11,12,13,16,18,21.Nie bylo w tych zestawach 3 trafien od 12 losowan a one sa trafiane cyklicznie co 10-13 losowan,stawka za taki zestaw to 11 zeta .Moze wam to cos pomoze ,bo ja stracilem wiare w ta gre.Zycze samych sukcesow,w koncu ktos musi wreszcie trafiac.Pozdrawiam
ALLAN to ta sama osoba ktora Pasko blokuje ,styl pisania zacietosc ,chec zasiania fermentu,i nienawisc do drobiu to cechy tylko jednego czlowieka od skosow,pionow itp.On prowokuje bo taki jest jego cel,i chyba jedyna metoda bedzie olanie go ,bo inaczej wchodzac w polemile dajesz dowod jego zainteresowania,tylko ile mozna wytrzymac,z takim szukajacym zaczepki bezmuzgiem.
Kogucik, tez tak właśnie pomyślałem. Zareagowałem raz i więcej tego nie zrobię, szanuje siebie, a mam gdzieś takie dziecinne zagrywki jakiegoś zakompleksionego pajaca.
ma ktoś instalkę do miliarder 2,5 , podeślicie mi grab33@poczta.onet.pl
witam , malaka stad możesz sobie sciagnac Miliarder LOTTO : http://www.kociewie.info.pl/download.php?page=2&id=002
Wszystkich, a szczególnie tych, którzy typują na stronie zapraszam do tematu: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2243 ,gdzie rozpocząłem dość poważną dyskusję na temat przyszłości działu "Typowania" i nie tylko. Pozdrawiam
kogucik19 , dziękuję za ten wszystko mi wyjaśniający wpis:
"47668. ALLAN to ta sama osoba którą Pasko blokuje.
kogucik19 2009-04-29 (13:26)".
Choć wiedziałem , że Allan był ostatnio zbanowany , ale nie wiedziałem , że to ta sama osoba...
No cóż , zwykły chłoptaś-gnojek i już!
"47668. ALLAN to ta sama osoba którą Pasko blokuje.
kogucik19 2009-04-29 (13:26)".
Choć wiedziałem , że Allan był ostatnio zbanowany , ale nie wiedziałem , że to ta sama osoba...
No cóż , zwykły chłoptaś-gnojek i już!
Uważaj pajacyku ze słowami.Ten chat nie jest dla takich pajaców, ale dla ludzi z kulturą (zobacz w Google co oznacza to słowo), ponieważ nie rozumiesz jego prawidłowego znaczenia.
PASKO zanim zaczniesz dyskusje na nowe tematy to uporzadkuj stare widzisz co dzieje sie na czacie ze az sie nikomu pisac nie chce jak maja to byc wpisy w takiej niemilej atmosferze.Wszyscy cie prosimy podejmij jakies kroki w tym kierunku i doprowadz czata do porzadku bo juz bylo calkiem milo az chcialo sie pisac,a teraz nikt nie pisze bo po co ma sie wystawiac na krytyke,obrazanie,przez jakiegos prowokatora.Chyba ze dajesz nam wolna reke i nie bedziesz banowal to sami sobie poradzimy tylko moze byc ostro bo juz tak bylo.PODEJMIJ INTERWENCE to PROSBA nie tylko odemnie.Pozdrawiam
Ban został nałożony, głównie z powodu historycznych nadużyć tej osoby i braku poprawy. Pozdrawiam
"Historyczne nadużycia" ,nie wiem co to jest , ale brzmi wspaniale :-DDDD
Napisze mi Ktoś jak typować liczby w multilotka?
Josef , oto fragment artykułu Pawła Wrońskiego:
"W Auschwitz-Birkenau hitlerowcy zamordowali przeszło milion ludzi. Dyskusja o to jakiej byli narodowości ma charakter żenujący.Wśród ofiar jest 15 tys. jeńców radzieckich, którym należy się cześć. Rosyjscy historycy chcą do nich „dodać” mieszkańców z terenów zajętych przez ZSRR w 1939 r. na mocy układu z Hitlerem: Żydów, Polaków, Ukraińcow, Białorusinów i mieszkańców republik nadbałtyckich.
To historyczne nadużycie. Ale współczesnym Rosjanom trudno będzie wytłumaczyć, że zanim tych ludzi do Auschwitz wywieźli ich Niemcy, władze radzieckie zmusiły ich do przyjęcia obywatelstwa ZSRR.Wielu Rosjan może odnieść wrażenie, że Polska neguje „ofiary narodów ZSRR” i usiłuje w niegodny szantażować rosyjski rząd w imię bieżących politycznych interesów."
......................................................................
To odnośnie "historycznego nadużycia"...
"W Auschwitz-Birkenau hitlerowcy zamordowali przeszło milion ludzi. Dyskusja o to jakiej byli narodowości ma charakter żenujący.Wśród ofiar jest 15 tys. jeńców radzieckich, którym należy się cześć. Rosyjscy historycy chcą do nich „dodać” mieszkańców z terenów zajętych przez ZSRR w 1939 r. na mocy układu z Hitlerem: Żydów, Polaków, Ukraińcow, Białorusinów i mieszkańców republik nadbałtyckich.
To historyczne nadużycie. Ale współczesnym Rosjanom trudno będzie wytłumaczyć, że zanim tych ludzi do Auschwitz wywieźli ich Niemcy, władze radzieckie zmusiły ich do przyjęcia obywatelstwa ZSRR.Wielu Rosjan może odnieść wrażenie, że Polska neguje „ofiary narodów ZSRR” i usiłuje w niegodny szantażować rosyjski rząd w imię bieżących politycznych interesów."
......................................................................
To odnośnie "historycznego nadużycia"...
PASKO nam nie chodzi o to bys nam tlumaczyl z jakiego powodu nakladasz na kogos bana,tylko o to bys teraz podjal kroki w celu poprawienia sytuacji na czacie.Sam widzisz jaka dostajesz odpowiedz na twoje wpisy.
W temacie załozonym przez Pasko :
Najwiecej mają do powiedzenia wiadomo kto .I gdzie te banany ? Problem byl i został.
Najwiecej mają do powiedzenia wiadomo kto .I gdzie te banany ? Problem byl i został.
To główny winowajca .
Wiedział okim pisze.
Wiedział okim pisze.
MURPHY" napisz prosze nam wszystkim jaki cel przyswieca tobie w tym obrazaniu innych,moze my ciebie nie rozumiemy,a ty nas nie rozumiesz badz uprzejmy napisac o co tobie chodzi czy cieszy cie to ze obrazasz innych,czy czerpiesz z tego przyjemnosc ze nikt cie nie chce czytac,czy sa inne przyczyny twojej nienawisci do innych ludzi.Moze jak poznamy twoje motywy bedzie nam latwiej zrozumiec sposob twego postepowania,badz tak milutki,uprzejmiutki i napisz o co ci w rezultacie chodzi.Chyba ze to przekracza twoje mozliwosci to trudno,wtedy moze my sie wyprowadzimy z czata i przeniesiemy sie na inne komunikatory ,a ty zostaniesz sam,oglaszajac zwyciestwo chamstwa nad kultura,a moze chcesz byc sam to napisz ,jest ladana pogoda to sobie bedziemy na swiezym powietrzu zeby ci nie przeszkadzac,moze masz problemy z chodzeniem to my to zrozumiemy i umowimy sie tak ze ty bedziesz pisal co zechcesz a my nie bedziemy reagowac skoro admin nas nie ratuje to musimy ratowac sie sami.Tak czy inaczej napisz cos o sobie i czemu taki milutki jestes.Pozdrawiam sie najbardziej serdecznie jak potrafie.
koguciku:
dajmy se po bananie i wyjdzmy na swieże powietrze .
dajmy se po bananie i wyjdzmy na swieże powietrze .
kogucik jak wyzej
idz sie przewietrz jak nie rozrózniasz liter i znakow
idz sie przewietrz jak nie rozrózniasz liter i znakow
Witaj kurzy synu!
Skoro na forum jest taki zapis jak ten , to chyba murphy nie jest tą samą osobą , która przybrała nick murphy' :
"2009-04-29 (16:36)
murphy
Data rejestracji: 2008-12-12
Ilość postów: 119
murphy' - pragnę Cię poinformować , że przybierając nick różniący się od mojego jedynie nie dla wszystkich zauważalnym i dostrzeganym apostrofem , narażasz się na zbanowanie , bo ja jestem tu nagminnie banowany!
Zatem bądź świadom tego , na jak niebezpieczną ścieżkę wkroczyłeś , że o atakach hordy niskiego lotu nielotów pod przewodem ( niskiego napięcia ) kapłona* czy "Słońca Peru" nawet nie wspomnę...
Pozdrawiam
murphy
P.s: może rozważ w tej sytuacji , zastąpienie apostrofu liczebnikiem porządkowym? ".
.................................................................................
Tak więc wyjdź na słońce ty stary kapłonie , niech ci łysina spłonie!
*kapłon - wykastrowany kogut
Skoro na forum jest taki zapis jak ten , to chyba murphy nie jest tą samą osobą , która przybrała nick murphy' :
"2009-04-29 (16:36)
murphy
Data rejestracji: 2008-12-12
Ilość postów: 119
murphy' - pragnę Cię poinformować , że przybierając nick różniący się od mojego jedynie nie dla wszystkich zauważalnym i dostrzeganym apostrofem , narażasz się na zbanowanie , bo ja jestem tu nagminnie banowany!
Zatem bądź świadom tego , na jak niebezpieczną ścieżkę wkroczyłeś , że o atakach hordy niskiego lotu nielotów pod przewodem ( niskiego napięcia ) kapłona* czy "Słońca Peru" nawet nie wspomnę...
Pozdrawiam
murphy
P.s: może rozważ w tej sytuacji , zastąpienie apostrofu liczebnikiem porządkowym? ".
.................................................................................
Tak więc wyjdź na słońce ty stary kapłonie , niech ci łysina spłonie!
Witam!
[5]13,51,57,58,68ch/t
[6]9,12,42,47,71,74
[5]19,23,47,57,71
[7]14,23,37,38,49,60,68ch/t
[5]13,51,57,58,68ch/t
[6]9,12,42,47,71,74
[5]19,23,47,57,71
[7]14,23,37,38,49,60,68ch/t
ludzie jak wy sie zachowujecie na tym czacie troche kultury.Dorosli ludzie a zero zachowania - wstyd
PASKO co ty na te wpisy prawda ze milutkie,mam nadzieje ze jak by pod twoim adresem tak napisano to bys chyba nie byl zadowolony,a moze zrobimy probe i zobaczymy jak dlugo wytrzymasz.ZAjmij wreszcie stanowisko co mam zaczac rzucac miesem na tym czacie w odpowiedzi do prowokatorow,i wtedy reakcja bedzie natychmiastowa z twojej strony,bo o to chodzi zeby koguta zbanowac,co wy jedna sitwa jestescie,gdzie ten ROMANIX ktory mnie zbanowal za jakies tam wpisy nawet nie tak wulgarne,co w koncu sobie PASKO myslisz ze bede tak pokornie znosil ublizenia,zacznij dzialac a nie toleroj chamstwa i nie chowaj glowy w pisek udajac ze cie nie ma ,mam byc takim chamem i wtedy sie odezwiesz.KATEGORYCZNIE domagam sie twej interwencji.Jestem chyba tak samo rownoprawnym urzytkownikiem twojej strony,a jezeli dzielisz ludzi na ktorych mozesz stosowac regulamin ,a ma innych ten sam regulamin jest nie stosowny.ZADAM NATYCHMIASTOWEJ REAKCJI i bede to pisal az zajmiesz sie sprawa.
madziaryna1 o co chodzi z tą kulturą?
cześć musisz byc wkurzony koguck19
Witam!"trevi" brachu moje wizje na dziś w ML to-19,23,33,38,39,42,47,58,61,71 sorki że tak pózno pisze,ale może cos pyknie dziś.4/5 wczoraj dobrze że tyle wpadło,pozdrawiam wszystkich
ja to się dopiero wkurzyłam...,kupony wyslane 27.04 i 26.04 jako 3/7 i drugi 3/8,dzisiaj pięknie weszły w czeskim akumulatorze byloby 900 i 562 zł ale szkoda...:(((
{50,55} {76.79} 71.73 :33.36: {9.16} : 10.30 : 20,21 te w nawiasie padły
{55,77} {76.79} 71.73 : 7,3 : 27.36 : {9,16} : 30,33 : 20,21
do podglądu
1353190427114003-5763
1353190426112156-6907
{50,55} {76.79} 71.73 :33.36: {9.16} : 10.30 : 20,21 te w nawiasie padły
{55,77} {76.79} 71.73 : 7,3 : 27.36 : {9,16} : 30,33 : 20,21
do podglądu
1353190427114003-5763
1353190426112156-6907
CHLOPEK nawet nie jestem wkurzony mam czas to sobie pisze,poki nie uzyskam efektu tego pisania na zaczepki nie bede odpowiadal tylko bede informowal PASKO o wpisach,ciekawe komu sie znudzi ,jak to nie pomorze to moze siegne po bardziej drastczne srodki czyli przepisze w stosunku do administratora to co w stosunku do mnie napisano,moze wreszcie ktos zadziala,bo jak widac brak reakcji,ze strony administratora.Nie moge odpowiedzic tak jak bym chcial bo to by cieszylo prowokatora a ja mu tej satysfakcji nie dam,to mily facet tylko z psychika ma troche problemow,i moze dlatego PASKO nie reaguje bo to jakas terapia dla tego biedaka jest,chory to chory takiemu nalezy sie opieka i wielka tolerancja.
GREGOR WEDŁUG MNIE JUTRO TYLKO JEDNA KULKA WYPADNIE Z 40-STEK.JA STAWIAM ŻE 42 JUTRO WYPADNIĘ.
KOCIO,gregor
45 "trójek" z przedzialu liczbowego 40-49 dla DL.
Jeśli wylosują 3 liczby z tego przedziału to szansa na 3z3 jest ok 40% a jeśli wylosują 4 liczby to na 100% minimum 1 zakład będzie miał trafione 3z3.
40,41,42/40,41,44/40,41,46/40,41,48/
40,42,46/40,42,48/40,43,45/40,43,47/
40,43,49/40,44,45/40,44,49/40,45,47/
40,45,49/40,46,48/40,47,49/41,42,46/
41,42,48/41,43,45/41,43,47/41,43,49/
41,44,45/41,44,49/41,45,47/41,46,48/
41,47,49/42,43,44/42,43,48/42,44,47/
42,44,48/42,45,46/42,45,49/42,46,49/
42,47,48/43,44,46/43,44,48/43,45,47/
43,46,47/43,47,49/44,45,49/44,46,47/
44,47,48/45,46,48/45,46,49/45,48,49/
46,48,49/
Koszt wysłania 45 "trójek" to 90zł.
Wygrana za 3z3 to 990zł.
45 "trójek" z przedzialu liczbowego 40-49 dla DL.
Jeśli wylosują 3 liczby z tego przedziału to szansa na 3z3 jest ok 40% a jeśli wylosują 4 liczby to na 100% minimum 1 zakład będzie miał trafione 3z3.
40,41,42/40,41,44/40,41,46/40,41,48/
40,42,46/40,42,48/40,43,45/40,43,47/
40,43,49/40,44,45/40,44,49/40,45,47/
40,45,49/40,46,48/40,47,49/41,42,46/
41,42,48/41,43,45/41,43,47/41,43,49/
41,44,45/41,44,49/41,45,47/41,46,48/
41,47,49/42,43,44/42,43,48/42,44,47/
42,44,48/42,45,46/42,45,49/42,46,49/
42,47,48/43,44,46/43,44,48/43,45,47/
43,46,47/43,47,49/44,45,49/44,46,47/
44,47,48/45,46,48/45,46,49/45,48,49/
46,48,49/
Koszt wysłania 45 "trójek" to 90zł.
Wygrana za 3z3 to 990zł.
To było jedyne wyjście , bo ban kogucikowi19 należał się za całokształt tu szarogęsienia się już od dawna , a jego ostatnie wpisy dowodzą jedynie o postępie w starczych zaburzeniach osobowości.Niech to będzie przestrogą dla innych...
Brawo Adminie - postępuj nadal tak mądrze i uczciwie , a sława Twoja nie zaginie!
Brawo Adminie - postępuj nadal tak mądrze i uczciwie , a sława Twoja nie zaginie!
PASKO mam pytanie czy ALLAN jest zablokowany przez ciebie na czacie ,bo jakos brakuje mi jego wpisow,a jezeli tak to prosze o informacje za co zostal zbanowany przez ciebie.
i elegancko dwie z trzech czeskiego trafione czyzby czeskie szczescie wracalo?
Jutro będą wylosowane następujące liczby... . Ale tego nie powiem. Więcej tu nie zaglądam:) .
Niestety 3/21 nie przynioslo trafien w dwoch zakladanych zestawach liczb czyli niestety tez wyszlo poza liczby z zakresu 1-10 przez 1 liczbe.Trudno moze jutro bedzie lepiej.
Czy niedorzeczny w swych wpisach użytkownik Allan ma półanalfabetycznego kapłona* , męża tłustej pulardy* , za rzecznika ???
*pularda - wykastrowana , tuczona kura
*pularda - wykastrowana , tuczona kura
Witam wszystkich!!!!!!!!!
Dziś stawiam na parki:
/4,5/9,12/16,17/21,22/26,27/31,36/44,45/
52,57/60,72/ system 3/9
Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych!!!!
Dziś stawiam na parki:
/4,5/9,12/16,17/21,22/26,27/31,36/44,45/
52,57/60,72/ system 3/9
Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych!!!!
Pasco, domagam się wyjaśnień publicznie dlaczego po raz drugi zostałem zablokowany? Dlaczego nie blokujesz tych, którzy notorycznie łamią prawo, ja i Kogucik19 jesteśmy atakowani, a na moja ripostę zostaję zablokowany. Wszystko ma swoje granice. Nie jesteśmy dzieciakami, aby się bawić w gierki słowne, a ja proszę na przyszłość o odpowiedź na pytania zadawane na gadu - gadu. I czekam (nie tylko ja), abyś ponownie zaprowadził tutaj porządek. Gdy tutaj parę miesięcy trafiłem to sadziłem że piszą tutaj ludzie na poziomie, Ty pilnowałeś porządku, a teraz to co się dzieje przechodzi ludzkie wyobrażenia.
Non to koguty sie tez kastruje,widzisz zawsze od ciebie mozna sie czegos nauczyc.Milutko ze jestes bo moze masz jeszcze ciekawe informacje odnosnie kulinarnych potraw z drobiu.Moze ten czat przerobimy wspolnie na wszechnice wiedzy o drobiu.Mam dla ciebie propozycje moze ustalmy 1 dzien w tygodniu w ktorym mozemy sie nawzajem obrazac,np Poniedzialek od 15 do 17 godziny,ty wyzyjesz sie na mnie wszyscy wtedy sa jeszcze w pracy,malo ludzi bedzie poszkodowanych,co przyjmujesz taki uklad tylko co na to Pasko ale mam nadzieje ze sie zgodzi.Pozdrawiam cie milutko,jako juz kogut kastrat.
Niestety, ale czasami bardziej skuteczna blokada ponosi za sobą konieczność zablokowania użytkowników, którzy sobie na to nie zasłużyli. Np. łączysz się poprzez Blueconnect z tego samego miasta co osoba, która również łączy się przez Blueconnect i również z tego samego miasta. Ja wycinam pewien zakres IP adresów i czasem komuś się dostanie. Przepraszam za niedogodności. Pozdrawiam
Dla mnie to nie jest żadne wyjaśnienie, dlaczego nie blokujesz człowieka który nas obraża. Przecież masz widoczny tekst, godzine wpisu i numer IP na chacie. Więc nie rozumiem jak można coś pomylić. Zapisz sobie proszę mój IP, bo za chwilę znowu będę miał niespodziankę w postaci blokady.
Pasco, przeprosiny oczywiście przyjmuję, ale proszę na przyszłość abyś dokładniej sprawdzał adresy i wpisy, nie pozwalaj na takie zachowania, ja mam dosyć pokory w sobie, ale z drugiej strony ile można znosić obelgi bez wyraźnej przyczyny? Ja się będę bronił, chociaż wchodzenie w dialogi z takowymi jednostkami nie przyniesie zamierzonych efektów.
Alan chyba nie bedziesz się musiał przprowadzac z tego powodu .masz pech jak jestescie z jednego miasta.Kogucik gdzie jestes chyba nie dostałes banana?.
masz Alan pecha płacisz za cudze grzechy.
masz Alan pecha płacisz za cudze grzechy.
O której losowany jest akumulator ?
Wie ktos .
Wie ktos .
TCZEW1958 tak jestem zmieniam taktyke bo bronienie nie ma sensu,nalezy teraz przyznawac mu racje ,bo tego oczekuje od nas,bo ma zanizone poczucie wlasnej wartosci,i nie moge go obrazac bo jak widze banany wokolo sie rozrosly jak na palmach w afryce,a ja sobie lubie pisac bo bylo juz tak milutko,zawsze ktos to musi zepsuc.Pozdrawiam i trzymajmy sie razem a damy rade.
Wszystkie czeskie gry sa losowane o 18,45 a w soboty niedziele o 14,45.Pozdrawiam
Dobrze że jestes bo juz sie zmarwiłem
już sporo osób tu nie pisze i szkoda można bylo sie wiel nauczy i nauka niszła w las.
mam nadzieje że kiedys to się w koncu skonczy bumerangi wracaja.
pozdrawiam
już sporo osób tu nie pisze i szkoda można bylo sie wiel nauczy i nauka niszła w las.
mam nadzieje że kiedys to się w koncu skonczy bumerangi wracaja.
pozdrawiam
ML: może wystąpią któreś z
ostatnich
63,64,67,68,71,73,74,75,79,80
61,62,65,66,69,71,72,73,77,78
lub
4,47,53,14,28,44,2,8,40
ostatnich
63,64,67,68,71,73,74,75,79,80
61,62,65,66,69,71,72,73,77,78
lub
4,47,53,14,28,44,2,8,40
Chłopaki proszę przestańcie drzeć koty, bo mi futro z klawiatury wyłazi.
Guciancia - Kurcze co za pech :((. Łączę się z Tobą w nieutulonym żalu za straconą kasiorką ;(
Guciancia - Kurcze co za pech :((. Łączę się z Tobą w nieutulonym żalu za straconą kasiorką ;(
29.04 multi
13,14,20,23,24,25,28,29,32,37,
40,43,45,50,51,66,73,74,76,78
13,14,20,23,24,25,28,29,32,37,
40,43,45,50,51,66,73,74,76,78
23 to plus :)
no to w brazylii szaleja dzisiaj 3 parki weszly w systemie 3z6 trza to opic
Hosiu dzięki za"łącze w żalu", ale dzisiaj znów 2/8 w systemie 3/8 plus 3 pojedyncze liczby, ahhh już mi nerwówka siada pomału...,drażnią się te parki ze mną.