Wpisy 47 924 – 48 023
2 maja 2009 00:01 → 2 maja 2009 23:40, 100 wpisów
KAPRAL mylisz sie bo np.Kaczyski-Dorn zobacz i politycznie wrogowie i prywatnie wrogowie,i tu bylo by to samo.Dlatego na takie spotkanie nalezy zrobic selekcje,i nawet nie wiem czy to dobry pomysl bo czasem z przyjaciela,czy znajomego robi sie wrog,ja wiem ze to wtedy znany wrog i jak Kargul mowil swoj wrog a nie obcy.
GROM witaj i mozesz byc pewny ze byl bys w grupie zaproszonych.Pozdrawiam
Kogucik19 na to poważnie nie patrz tam jest walka o niezłą kasę Palikot to jest gość on nie patrzy na kasę , dlatego też bogaci powinni rządzić krajem a nie biedni, wracając do spotkania miej wiarę w ludzi jak się zdecydujesz daj znać podam ci nr.gg a skontaktujemy sie telefonicznie mam rodzinę niedaleko Różana i Pułtuska.
Dziękuję za zaufanie,,,choć z niektórymi chętnie bym się spotkał.????
Ale jak Cie znam,selekcję przeprowadził byś Nienagannie.
Pozdrawiam.
Ale jak Cie znam,selekcję przeprowadził byś Nienagannie.
Pozdrawiam.
Słonecznej soboty wszystkim życzę. Odpoczywajcie sobie w cieniu, chłodne piwko pijcie...-)
Witam.Sloneczko troche przypieklo piorka na karku to i spanie takie bolesne,wiec z rana zamiast byc w ramionach Orfeusza siedze przy kompie,bo mniej troche piecze.Ale do rzeczy.Wczoraj FLORIDA dala 2 liczby 4 oraz 18.Liczylem na 2 i 13 ale one jakos na ten swiat sie nie pchaja.Dzis w Krakowie fajny dzien bo brak intensywnego sloneczka i troche chodniej.Pozdrawiam i liczby do gry FLORIDA podam pozniej.Przypomne ze wczoraj zgodnie z przewidywaniami oba zestawy do gry 3/21 mialy trafienie 3 liczb,po 15 dniach przerwy.Niestety ja zakladalem gre progresja do 10 progu wiec niestety te warunki nie zostaly spelnione.Moga te trafienia sie powtorzyc bo srednia to co 4 dni ale wiemy co to srednia wiec te zestawy sie pojawia ze 2 razy w krotkim odstepie i znow przerwa.Pozdrawiam
Podam liczby do gry FLORIDA ktore dzis puszcze oto one:2,13,16,17,20,25,26,27,29,30,36.W niedziele po losowaniu znow uzupelnie i dobiore liczby do gry tak aby zestaw zawsze w poniedzialek mial 27 liczb.
Jako ciekawostke podam ze suma liczb u bedacych w moim za interesowaniu gier czyli MULTI,HISZPANIA,FLORYDA,WASHINGTON jest u wszystkich na ----.ostatni taki przypadek byl 24 kwietnia.Pozdrawiam
"47930. Witam.Sloneczko troche przypieklo piorka na karku to i spanie takie bolesne,wiec z rana zamiast byc w ramionach Orfeusza "
ha,ha,ha - ten Orfeusz to chyba imię twojego kapłonie kochanka , bo od snu to jest Morfeusz!!!
Siema.
ha,ha,ha - ten Orfeusz to chyba imię twojego kapłonie kochanka , bo od snu to jest Morfeusz!!!
Siema.
gregor - a jak tam , ty słynny farmazonie , te twoje zakłady systemowe w FORTUNIE nadawane ponoć przez ciebie po 1,80zł???
Bo coś ich numerów nie zamieszczasz jak publicznie to zapowiedziałeś , zwykły kiciarzu i pospolity gnojku!
Bo coś ich numerów nie zamieszczasz jak publicznie to zapowiedziałeś , zwykły kiciarzu i pospolity gnojku!
Coś Rembiszewskiego nie ma w lotto.
Zrezygnował czy co?
Swoją drogą ciekawe jaką kwotą zasilili jego konto żeby trwał w zmowie milczenia przekrętu LOTTO?
Może się dziś mylną i padnie z 200 "szóstek"
Zrezygnował czy co?
Swoją drogą ciekawe jaką kwotą zasilili jego konto żeby trwał w zmowie milczenia przekrętu LOTTO?
Może się dziś mylną i padnie z 200 "szóstek"
NON ty jesteś uczulony na osoby muszisz się koniecznie zgłosić do dermatologa bez lekarstwa sie nie wyleczysz już nic nie pomoże przypadek beznadziejny.
Codee - na dole strony , na wysokości wykazu najlepiej typujących masz artukuł na temat Rembiszewskiego i powodów jego odejścia...
WITAM GREGOR ZARAZ PODAM.CODEE W DZIŚIEJSZYM LOSOWANIU NIE ODNOTUJĄ WYGRANEJ PIERWSZEGO STOPNIA
Spie w ramionach kogo ja wybiore i tobie nic do tego.Teraz masz temat do rozwiniecia.Poniewaz zrobilo sie niemilo chyba nic juz nie napisze.BO atmosfera zrobila sie smierdzaca.I nie bede odpowiadal na zaczepiki.
CODEE A TAK BEZ ZARTOWANIA TO MAM TAKIE PRZECZUCIE ŻE NIKT NIE TRAFI 6-STKI
GREGOR WEDŁUG MNIE DWIE KULKI Z PRZEDZIAŁU 40-49 WYPADNĄ JA STAWIAM NA 42,47.
...a losowanie jest chyba dzisiaj o 22:00...ale moge sie mylic!!! :D
pzdr.nara:)
pzdr.nara:)
Jak myślicie bedzie jeszcze jedna kumulacja? Bo nie wiem czy jest sens grac za 300 zl jak "ONI" maja zamiar to do wtorku pociągnąć.
Juz ci sie kwarantanna skonczyla-zapomnialem ze klony nic nie zezre-podrzucic ci te zabaweczki przedpotopowe,bys sie w piaskownicy pobawil
....WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE...
DZISIAJ CHCIAŁBYM POLECIĆ WSZYSTKIM GRAJĄCYM W ZAKŁADY SPORTOWE DWÓCH SPRAWDZONYCH BUKÓW INTERNETOWYCH
1-SZY -- BETWIN O BARDZO
>>>>>>>>>>>>>...............BOGATEJ
OFERCIE ZAKLADÓW SPORTOWYCH SPRAWDZONY -KASA WPŁYWA DOSYC SZYBKO
JEST OFERTA GRY W KENO ,AUTOMATY ITP.
2-GI ODKRYTY PRZEZ NATCHNIENIE BETCLICK Z JEDNĄ BARDZO POWAŻNĄ ZALETĄ NIE TRZEBA OBRACAĆ BONUSEM /TUTAJ PIERWSZY DARMOWY ZAKŁAD
DO 55 ZETA/I OD RAZU MOŻNA WYCOFAĆ WYGRANĄ KASA DO 5 DNI ROBOCZYCH NA KONCIE POLECAM
....................................
CI CO MNIE ZNAJĄ WIEDZĄ, ŻE NIE SIEJĘ
BYLE CZEGO
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
WSZYSTKIM POLECAM ,A JEŻELI KTOŚ CHCIAŁBY SKORZYSTAĆ MOŻE ACZKOLWIEK NIE MUSI WPISAĆ JAKO POLECAJĄCEGO MÓJ NICK K A C Z O R 001
POZDROWIONKA Z PSYCHOLKA
DZISIAJ CHCIAŁBYM POLECIĆ WSZYSTKIM GRAJĄCYM W ZAKŁADY SPORTOWE DWÓCH SPRAWDZONYCH BUKÓW INTERNETOWYCH
1-SZY -- BETWIN O BARDZO
>>>>>>>>>>>>>...............BOGATEJ
OFERCIE ZAKLADÓW SPORTOWYCH SPRAWDZONY -KASA WPŁYWA DOSYC SZYBKO
JEST OFERTA GRY W KENO ,AUTOMATY ITP.
2-GI ODKRYTY PRZEZ NATCHNIENIE BETCLICK Z JEDNĄ BARDZO POWAŻNĄ ZALETĄ NIE TRZEBA OBRACAĆ BONUSEM /TUTAJ PIERWSZY DARMOWY ZAKŁAD
DO 55 ZETA/I OD RAZU MOŻNA WYCOFAĆ WYGRANĄ KASA DO 5 DNI ROBOCZYCH NA KONCIE POLECAM
....................................
CI CO MNIE ZNAJĄ WIEDZĄ, ŻE NIE SIEJĘ
BYLE CZEGO
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
WSZYSTKIM POLECAM ,A JEŻELI KTOŚ CHCIAŁBY SKORZYSTAĆ MOŻE ACZKOLWIEK NIE MUSI WPISAĆ JAKO POLECAJĄCEGO MÓJ NICK K A C Z O R 001
POZDROWIONKA Z PSYCHOLKA
Buczym: ciekawe pytanie :) Mi się wydaje, że to czy będzie kumulacja zależy od tego czy zagrasz za 300 zł. Jeśli nie, to nie padnie 6/6 i będzie kolejna kumulacja ;) pozdrawiam
I jeszcze do zbigniewa (47891): plik do multipairs (WYN) można otworzyć dowolnym edytorem tekstowym np. notatnikiem i skasować/zmodyfikować zawartość. Pozdrawiam
Kumulacji nie będzie , bo już jest u mnie w kieszeni , przykre dla wielu , ale prawdziwe .
Jakie liczby polecacie na dziś KACZORKU i Kouciku w duzego ?
Witam wszystkich, o widzę ze Mysia pysia, ma klonika z kropeczką,:)
3/21 dały dzisiaj liczby 5,10,18
3/21 dały dzisiaj liczby 5,10,18
Kogucik19, 3/21 znowu weszły w dwóch podanych przez Ciebie zestawach, pieknie:) a mógłbyś jeszcze podać jaka jest wtedy wysokość wygranej(za 11 zł)?
GUCIANA strasznie sie ciesze ze zagralas i wygralas wygrana za 11 zeta to 34.96 a na czysto to 23.96(grosze sie moga roznic bo ja podaje kalkulatora wyniki).Czyli teraz moze byc albo 3 strzal albo ok 10 dni przerwy.Los pokarze bo na pewno to wiesz co nas czeka,reszta niestety to los.Pozdrawiam
Kogucik19 , niestety nie zagrałam, tylko spisalam liczby które podałeś i obserwuję sobie, ale jeszcze się odkuję:)) Nickiem się nie przejmuj , miałam tu już wiele jego przekrętów:)))
GUCIANCIA podam ci taki zestaw do gry we FLORIDE ,ja nim gram jako zestaw staly ale dopisuje inne liczby.Dla ciebie proponuje taki zestaw liczb.4,6,10,20,23,25,26,27,30,32,34,36.Co do liczby 27 ona lubi wyskakiwac okresowo,wiec jej nie posylaj.Zyski takie same jak multi ale naklady male nawet bardzo male.Pozdrawiam
Kogucik19, dzięki a możesz mi jeszcze podać ile liczb można z tego zestawu maksymalnie obstawić?
GUCIANCIA mam dla ciebie propozycje ,poniewaz liczby 2 nie bylo 30 losowan,a liczby 13 26 losowan to proponuje ci je obstawic bo powinny nie dlugo wyjsc ,do 7 losowan wiec warto zagrac sobie jakas drobnica i cos skubnac,oczywiscie decyzja nalezy do ciebie.Pozdrawiam
Wyeksmitowano mnie na jakiś czas sprzed kompa, dzięki Kogucik19, pomyślę na tą 2 i 13 czy je wysłać pojedyńczo czy jako parkę i moze jeszcze coś zestawu wyżej, dzięki i pozdrawiam
GUCIANCIA wszystkie liczby zawsze posylam pojedynczo,nie mam zaufania do gry parkami,ale jak ktos umie dobrac 2 liczby do siebie to czemu nie ,ja mam problem z trafieniem jednej wiec wiesz nie pcham sie tam gdzie mi nie idzie.Pozdrawiam
a ja sobie juz na jutro tak poukładałam
2,13
4,6
30,36
34,36
23,26
32,30
tak na próbę po 2 zł za zakład jak cięż ko pójdzie to pomyślę o pojedynczych
2,13
4,6
30,36
34,36
23,26
32,30
tak na próbę po 2 zł za zakład jak cięż ko pójdzie to pomyślę o pojedynczych
Witam wszystkich!
[6]12,31,42,67,71,75
[5]19,22,31,62,75
[7]5,16,36,37,53,58,78ch/t
myślę że dzisiaj w DL40-tek nie będzie
obstawiam 3,4,cyfry do 20
[6]12,31,42,67,71,75
[5]19,22,31,62,75
[7]5,16,36,37,53,58,78ch/t
myślę że dzisiaj w DL40-tek nie będzie
obstawiam 3,4,cyfry do 20
Wysłałem dziś sporo kuponików bedzie z pare setek w duzego lotka w TS rownież postawiłem w profie 3/3 i 4/4 sporo opcji w dużego rózne sposoby i daty urodziń i na chybił z maszyny często padające liczby i parki i trójki z 10 -15 -20-25 losowań ale stawiam dziś że padną często padające i wysoko w 40 jeśli często padające wygrane będą małe jeśli wysokie duze !zobaczymy ?dziś górą!!! czeste lub wysokie Zrezygnowałem z rozrywek do 23 ze wzgledu na losowańie zobaczymy czy warto czy bede opijał porażkę ,czy coś wiekszego ;)cieszę sie zawsze jak chodz wycofam to co włożyłem :) No to do 22 i wysokich zyczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liczba 28 nie padła, ani razu od 25 losoań .Liczba 4 tylko, raz w ciągu ostatnich 25 losowań, może cud się stanie CVN ?
najbardziej chodliwe liczby w dużym przeważnie jest jakaś w losowaniu to:
42,24,40,18,17,45,35
42,24,40,18,17,45,35
I KUMULACJA NA WTOREK.I JAK TU SIĘ NIE WKUR... W 2 PO 2 TRAFIONE LIPA
kumulacja?? myślę,że kumulacji nie będzie.co za dużo to nie zdrowo ;D
mam pytanie do KOCIO skąd tak szybko wiesz czy jest kumulacja czy nie ? Jeżeli można zapytać ...
to będzie kumulacja czy nie ???
dzięki, będę cierpliwie czekać
Pewnie kumulacja w Dużym będzie trwała dalej, I we wtorek będzie koło 35 milionów. Wpływy z Dużego ostatnio znacząco spadły i ta kumulacja to polityka totalizator, żeby ludzi przyciągnąć do grania. Przez całą I połowę kwietnia praktycznue nie było kumulacji a teraz raptem nikt nie może trafić. Nie dziwne?
Jeśli się nie mylę,bo ciężki łeb...u mienia tylko 3 w EX z 3 kuponów na 3 zakłady -chybił.
Trafiłem w dużym Lotku 3 liczby w systemie 8 zagranym na 56 zł. Może mi ktoś powiedzieć ile wygrałem?
A tu właśnie 10 tka na którą się grało tylko raz,a na drugi dzień padła z niej 6 a na trzeci 7mka...:
16,17,30,33,37,38,40,43,64,65
16,17,30,33,37,38,40,43,64,65
ni i moje typy się potwierdziły wylosowano 3 cyfry do 20 i czwartą 20
u mnie tylko3/6
u mnie tylko3/6
Cześć !!!Witam Wszystkich!!!!!!
Polowałem na te kuleczki i się udało:)
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=IDb6ad8e7b1c1b91119259342865006ea6
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID8e40c0cea4cf522f5da495f600d24d0f
Życzę wysokich wygranych!!!!
Polowałem na te kuleczki i się udało:)
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=IDb6ad8e7b1c1b91119259342865006ea6
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID8e40c0cea4cf522f5da495f600d24d0f
Życzę wysokich wygranych!!!!
gratuluję:)
Jest dalsza kumulacja w DL
I stopień 0 0.00
II stopień 64 5016.60
III stopień 3150 235.50
IV stopień 61999 16.00
I stopień 0 0.00
II stopień 64 5016.60
III stopień 3150 235.50
IV stopień 61999 16.00
ściema!!
takie liczby i taka wysoka 4ka, chyba sobie jaja ktoś robi..
i tak mało 3-ek, haha, słaby żart
zaraz będziemy mieć przeciek z totalizatora,jak by cię zainteresowało ;D
Express lotek:
I stopień 2 85962.40
II stopień 197 349.10
III stopień 6738 15.40
I stopień 2 85962.40
II stopień 197 349.10
III stopień 6738 15.40