Wpisy użytkownika Pasko
Łącznie 31 137 wpisów w archiwum, pokazane od nr 164 541. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Istnieje, ale obecnie tylko w formie tajnej. Tzn. np. Tobie mogę udostępnić. Kosztowało mnie trochę wysiłku, aby takie wyniki pozyskać, ponadto plik z takimi wynikami jest spory. 30x tyle co Multi Multi, czyli około 10 MB i jeśli zaczną wszyscy coś takiego pobierać, to mi serwer nie wyrobi. Pozdrawiam
Tajne, to może złe słowo w tym przypadku
Po prostu mogę udostępnić grzecznościowo dla wybranych osób, które nie będą dalej udostępniać tego pliku. Pozdrawiam
Po prostu mogę udostępnić grzecznościowo dla wybranych osób, które nie będą dalej udostępniać tego pliku. PozdrawiamTylko przez internet.
Co do gry Lotto to jest też alternatywa: www.multipasko.pl/betgun2.php
Pozdrawiam
Co do gry Lotto to jest też alternatywa: www.multipasko.pl/betgun2.php
Pozdrawiam
szczęściara - i jako jedyna zostawiłaś 7/10 dzisiaj w typowaniach. I ten Twój wpis 165295 
Jestem pod dużym wrażeniem! 

Jestem pod dużym wrażeniem! 
Tylko czekać jak przyjdzie niedługo Pani reklamująca proszek do prania, albo przedstawiciel sieci komórkowej reklamujący nowe taryfy 

Witam. W związku z pomyłką i początkowym dopisaniem liczby 09 zamiast 06 trwa reset typowań na multipasko. Typy są normalnie przyjmowane, ale przez najbliższe 20 minut będzie trochę zamieszania w statystykach, itd. Pozdrawiam
Napisz mi na jaki. Możesz użyć formularza kontaktowego, jeśli nie chcesz podawać publicznie. Pozdrawiam
słynny waldek55 - osoba która jako jedyna podała 9/10 - dzisiaj 5/5 w typowaniach!
Przypominam, że wszystkie losowania można oglądnąć w dziale Wyniki klikając z prawej strony na czarną ikonkę. Dzisiejsze losowanie też tam wkrótce zagości 

Coś na poprawienie nastroju. Kawał z dedykacją dla kogucika19:
Wchodzi kogut do łazienki, a tam zakręcone kurki
Wchodzi kogut do łazienki, a tam zakręcone kurki

Nigdy nie zapłacisz podatku od 5/5. Nawet jeśli dasz stawkę x10 i wygrasz 6600 zł. Pozdrawiam
Innymi słowy przy określaniu czy obowiązuje podatek patrzy się jaka byłaby wygrana przy stawce x1.
Witam. Według mnie sytuacja podobna, ale nie mam pewności. Tzn. według mnie nie będzie podatku, ale trzeba popytać.
Tak to by każdy rozpisywał każdy system i skreślenia na pojedyncze kupony, tak aby omijać podatek.
Zgadza się. Ale jeśli wyślesz stawkę x10, to tak jakby wysyłasz 10 pojedynczych zakładów i nie ma podatku, jeśli wygrana z pojedynczego zakładu jest mniejsza niż 2280.
Nie jestem pewny jak z systemami, ale w Multi Multi to się mylisz i poniżej 7/7 nigdy Ci nie pobiorą podatku.
Dajesz na 10 losowań 5 liczb ze stawką x10, trafiasz po kolei 5/5 i po 5 dniach Pani w kolekturze ma Ci wypłacić 70 000 bez podatku...
A nie ma nic o sumowaniu się wygranych w przypadku wielolosowaniowego kuponu?
Zgadza się! W moim przykładzie 70 000 nie odbierzesz w kolekturze tylko oddziale, ale nadal bez podatku. Wiadomo, że kolektura nie ma tyle gotówki.
W systemach Lotto nie jestem pewny. Ale jeśli grasz systemem pełnym na 12 liczb, to system zalicza to, że puściłeś 924 pojedyncze zakłady i tylko jeśli pojedynczy zakład przekroczy 2280, to zapłacisz podatek. W praktyce musisz trafić 5/12 w tym przypadku.
Lestek: myślałem kiedyś tak ja Ty, dopóki osoba która tak trafiła nie naprowadziła mnie na to jak jest.
Nie do końca.
"W początku 2004 r. miał miejsce swoisty rekord. Dnia 4 stycznia 2004 r. kwota wygranych wyniosła 206% wielkości sprzedaży."
I wypłacono
"W początku 2004 r. miał miejsce swoisty rekord. Dnia 4 stycznia 2004 r. kwota wygranych wyniosła 206% wielkości sprzedaży."
I wypłacono

Tak jest wprowadzono limity w nowym regulaminie, ale co do 50% przeznaczanych na wygrane, to było i w starym. Zresztą obecnie skoro jest wysyłanych nie więcej niż milion zakładów na losowanie, to gdyby ktoś trafił MM PLUS x10, to nigdy nie wygrałby 2 500 000, bo przekroczyłoby to znacznie 50% wpływów.
Zgadza się. Często to widać w Jokerze, bo J+2/4 i samo 3/4 jest bardzo zbliżone prawdopodobieństwem, ale za 3/4 nie może być więcej niż za J+2/4
Różne rzeczy się zdarzają. Po prostu się ubezpieczają na wypadek bardzo mało prawdopodobnego zdarzenia, tak nieprawdopodobnego jak to, że Ty czy ja trafi 6/6 jutro, ale właśnie to jest możliwe 

Ktoś puścił 1000 zakładów na te same 10 liczb w Multi Multi i trafił tylko 5/10, ale w Lotto już byli wystraszeni, bo jak padłoby 10/10, to poszliby z torbami. Wtedy to wpadli na nowy regulamin i że trzeba się ubezpieczyć 

Ja już ostatnio za dużo szóstek na Podkarpaciu ustrzeliłem i mimo, że w różnych miejscach, to zaczynają węszyć 

I tam już różnie słucham. Czasami "chillout", czasami "największe przeboje 80 90". Jest duży wybór radiostacji.
To może wszyscy włączmy to radio:
http://www.polskastacja.pl/webplayer/index.php?channel=2
http://www.polskastacja.pl/webplayer/index.php?channel=2
Witam. Losowanie można sobie oglądnąć w dziale Wyniki ponownie. A co do zmiany regulaminów, to na razie nic nie wiem jeszcze.
Jakby ktoś chciał zobaczyć fajny występ w niemieckim "Mam Talent"
Waterman: http://www.youtube.com/watch?v=oHCF-cwAwmE
Waterman: http://www.youtube.com/watch?v=oHCF-cwAwmETak majklasz. Mówili. Zobacz tutaj:
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100928-22/
Komunikat jest pod koniec losowania. Mowa o zmianie regulaminu od 31 października dla gier Lotto, Mini Lotto, Joker, Keno.
Racja. Zmiana tyczy się wszystkich gier oprócz Jokera. A może od listopada Joker po prostu zniknie, co już przewidywałem nie raz 

Mogliby spróbować powrócić do starego studia z Rembiszewskim, ciekawe jak by się przełożyło. No i te losowania w TVP INFO. Strzał w stopę.
Domyślam się dlaczego od 31 października nastąpi zmiana regulaminu gier liczbowych. Pewnie m.in. zniosą tą gwarancję 2 miliony...
W Tańcu z gwiazdami go chyba nie było w żadnej edycji, więc kiepski ten gość 

torsan: jeszcze przyjdą takie czasy, że prezenterki będą topless. Za granicą już się wprowadza takie zagrywki żeby przyciągnąć widownię 

Było we wtorek podane pod sam koniec losowania. Można oglądnąć tutaj:
Wszyscy by wtedy grali. A w domu o 22:15 każdy mąż włącza TVP INFO i macha żonie kuponem, tłumacząc dlaczego musi oglądać. No ale co ja tam mogę... powinni sami się domyśleć spece od marketingu 

A widzieliście komunikat na stronie lotto.pl o portalu "zagraj w lotto przez internet" ?
Wyjaśniło się już tymi regulaminami. Nie będzie jednak żadnych zmian praktycznych. Chodzi tylko o dopiskę, że np. w kolekturach mogą sprawdzać dowody osobiste grającym (czy ma się 18 lat)
No zobaczymy co będzie dalej z grajwlotto.pl
Regulamin mają tak skonstruowany, że powinni się obronić. Tego typu serwisy zaczynają ostatnio pojawiać się jeden po drugim. Jest też np. 3gry.pl
Regulamin mają tak skonstruowany, że powinni się obronić. Tego typu serwisy zaczynają ostatnio pojawiać się jeden po drugim. Jest też np. 3gry.pl
Jestem strasznie ciekaw co będzie dalej z tego typu serwisami po wydanym komunikacie.
grajwlotto.pl jest raczej dużo mniej popularny niż 3gry.pl, czy też lotto-system12.pl
Dlaczego Totalizator akurat tą stronę wypatrzył?
grajwlotto.pl jest raczej dużo mniej popularny niż 3gry.pl, czy też lotto-system12.pl
Dlaczego Totalizator akurat tą stronę wypatrzył?
170193 > Forum swoją drogą, ale tutaj na stronie od 24 września nie było śladu.
Do 170244 > Dokładają tylko gdyby wygrana miała być mniejsza niż 2 mln., jak pula przekracza 2 miliony, to już nie dokładają.
Gram z różnym skutkiem. Z najlepiej typującymi w dziale Typowania nie mam szans raczej 

Wędrowca: innymi słowy wskazałeś 33 liczby w których padła szóstka. A teraz pomyśl, że motylkowi dziś wystarczyło 12 liczb do szczęścia. Mimo wszystko gratulacje!
Motylek dziś więc jakby wskazał 37/37, które nie padną i wskazał 12 liczb w których będzie 6 

Ostatnie słowa motylka na chacie z dnia 1 października, wpis 169871: "co się dzieje z tymi liczbami fatum ciąży na te kulki" 

Należy jeszcze dodać, że motylek typował te 12 liczb od 3 losowań tj. od 30 września na każde losowanie 

Losowanie 15.06.2010: 14 16 29 36 38 44
Losowanie 05.10.2010: 07 14 16 36 38 44
Losowanie 05.10.2010: 07 14 16 36 38 44
Sorki, pomyliłem kasety
Już poprawiłem wpis 171122, należy odświeżyć stronę.
Już poprawiłem wpis 171122, należy odświeżyć stronę.Kolejny piękny zestaw na multipasko. Aż mnie duma rozbiera, że są tu tacy szczęśliwcy. Gratuluję bombers w tym miejscu! 

dzisiejsza data 10.10.10 - no i padła liczba 10, zarówno o 14:00 jak i 22:15. Tak też postawił lukasz1988, który pewnie idzie po rekord w typowaniu pewniaków. Gratulacje!
robercik: rankingi pokazują Twoją pozycję na podstawie 30 ostatnich losowań. Jeśli spadłeś na miejsce X, to dlatego, że w ostatnich 30 losowań X osób ma lepsze typowania od Ciebie. Jest jeszcze TOP100, które na pewno zapamiętało Twój najlepszy wyczyn. Tak w ogóle to TOP100 zamieniam na TOP200
Pozdrawiam
Pozdrawiamna razie wiadomo tylko tyle, że nie można się z nim nigdzie zapoznać
Typujący zaprzeczają prawom logiki i dzisiaj okazuje się, że łatwiej było trafić 7/10 niż 6/10. Gratulacje dla trójki osób, które podały nam na tacy 7/10.
Do 172999 > Ilość zawieranych zakładów jest szacowana w przypadku Multi Multi na podstawie matematyki. W przypadku pozostałych gier liczbowych nie jest szacowana, tylko przybliżana tj. tutaj błędu praktycznie nie może być. Co najwyżej +- 100 kuponów (wypłaty zaokrąglane do 10 groszy).