Wpisy użytkownika Pasko
Łącznie 31 128 wpisów w archiwum, pokazane od nr 152 671. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Stajemy dzisiaj przed 5-krotną kumulacją. Sytuacja podobna do ostatniej, ilość zawartych zakładów również. Wtedy padło tylko blisko 13 milionów w Oleśnicy. Czy tym razem informacja o rzekomych 15 milionach przyciągnie wystarczająco do kolektur, tak aby faktycznie pula doszła do takiej wartości... zobaczymy 

Taka mała informacja, że dodałem możliwość zmiany hasła dla swojego profilu, gdyby ktoś miał potrzebę takiej zmiany.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o sondę która kiedyś była, to nie ma sensu jej powtarzać. Głosy oddało tysiące osób i wyniki sondy już są znane 

Losowanie mogło dzisiaj co niektórym się wyłączyć. Był mały błąd na stronie, który już poprawiłem. Jutro będzie ok. Pozdrowienia
Tylko 4 liczby z pierwszych 40 liczb w Multi Multi. Ostatni raz taka sytuacja miała miejsce 24.07.2009.
Najbardziej odchyłkowym losowaniem było z dnia 18.12.2005. Wtedy też padło 18 liczb z przedziału 41-80: 15,26,44,45,46,51,55,56,58,60,62,63,64,65,69,70,71,73,74,79
Najbardziej odchyłkowym losowaniem było z dnia 18.12.2005. Wtedy też padło 18 liczb z przedziału 41-80: 15,26,44,45,46,51,55,56,58,60,62,63,64,65,69,70,71,73,74,79
Za dużo danych pobranych z serwera i poproszono mnie o więcej pieniążków na jego utrzymanie...
No ja zapłaciłem. Ktoś inny nie mógłby, bo nawet nie wiedziałby ile zapłacić 

Przecież są reklamy na stronie. Pamiętajcie, że w 100% finansują one serwery. Problem w tym, że obecny serwer jest wykupiony w uproszczeniu na daną ilość odsłon stron. W sierpniu było ich więcej niż zwykle i nie zdążyłem wcześniej zareagować. Wszystko przez tą kumulację 15 milionów 

Robal_36: Serwer jest znacznie droższy, ale tak jak mówię reklamy go spokojnie pokrywają. Tylko trzeba tych reklam nie ignorować i często sprawdzać czy nie proponują czegoś co może nas zainteresować. Jest bowiem tak, że zysk z reklam jest proporcjonalny do ilości kliknięć w reklamy.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Pozdrowienia dla Dariusza Witkowskiego i innych pozytywnie zakręconych 

Gratuluję Dariuszu wygranych. Pytanie ile w tym techniki, a ile po prostu życiowego szczęścia. W każdym jednak wypadku, to miłe, że poświęca Pan swój czas na pomaganie innym w typowaniu.
Ciekawe kiedy padnie po raz pierwszy główna wygrana w Jokerze... kumulacja rośnie cały czas, a grających raczej nie przybywa. W stosunku do Numerka żadnych pozytywnych zmian. Myślę, że poskutkuje to usunięciem tej gry jeszcze może w tym roku.
Przy ostatniej kumulacji 15 000 000 zawarto 7,5 miliona zakładów Lotto. Jeszcze kilka lat temu była to standardowa ilość, którą zawierano bez żadnej kumulacji. Dzisiaj ilość ta spadła 3-krotnie do 2,5 miliona.
Ja pamiętam po 20 groszy: http://web.archive.org/web/19971021064606/www.lotto.pl/lottofrs.htm
Za trójkę było 2 złote wygranej 
http://web.archive.org/web/19971021063653/www.lotto.pl/rapiddu.htm

http://web.archive.org/web/19971021063653/www.lotto.pl/rapiddu.htm
Nawiązując do dyskusji na chacie, zamieściłem artykuł na temat historii strony lotto.pl
Artykuł oczywiście pod chatem. Pozdrawiam
Artykuł oczywiście pod chatem. PozdrawiamWitam. Ja tylko dla informacji, że dzisiaj zdecydowany rekord jeśli chodzi o ilość wpisów oddanych na chacie. Ponad 1300.
Strona coraz bardziej aktywna, ale technologia też na szczęście cały czas idzie do przodu i póki co mam zasoby, aby to wszystko przechowywać. No bo ponad 150 000 wpisów z samego chatu trzeba trzymać w bazie danych. Przechowuję również pół miliona oddanych typów. Dzięki temu do każdych typowań każdego nicka z dowolnego dnia można się cofnąć 

W związku z dużą aktywnością postanowiłem zwiększyć o 60% wysokość chata. Zmiana będzie widoczna jeśli odświeżycie stronę przez CTRL+F5
Jeśli ktoś nadal ma okno chata takie jak zawsze (powinno być o 60% wyższe), to należy nacisnąć F5, aby odświeżyć style i chat powinien się powiększyć 

No niby jest 40 osób. Być może są to również osoby, które nie założyły konta i nigdy nic nie pisały na chacie. Zróbmy mały test może....
Każdy ze śledzących chat, który jest zarejestrowanym multipaskowiczem niech napisze "cześć" ! 

Ile osób gra w keno i byłoby zainteresowane wynikami, mapami, itd. keno tutaj na stronie. Ewentualnie aplikacją do analizy wyników KENO.
Nie wiem czy wiecie, że w KENO mamy już blisko 150 000 wyników losowań.
Czy wszyscy już oglądnęli wywiał z Ryszardem Rembiszewskim, zamieszczony poniżej chatu?
A zauważyliście gdy się w google.pl wpisze Ryszard Rembiszewski, co google podpowiada jako drugie? 

Nie chodzi o wyniki wyszukiwania. Tylko wpisujesz Ryszard Rembiszewski i NIE KLIKASZ na "Szukaj" tylko patrzysz co Ci google podpowiada, żebyś wpisał w okienko wyszukiwania dalej...
Trzeba pisać od początku do końca, bo google podpowiada dopóki piszesz. Jeśli np. wpiszesz samo Ryszard i zaznaczysz Rembiszewski, to już dalej nie będzie Ci podpowiadał. Trzeba więc wpisać samemu w okienko wyszukiwania Ryszard Rembiszewski. Pozdrowienia 

Generalnie nicków się nie zmienia. Możesz wpisać w polu "Dodatkowe informacje", że jesteś znany jako ...
Każdy w swoim profilu ma pole "Aktywność". Twoja wynosi np. 201. Oznacza to ilość wpisów na chacie / oddanych typowań / komentarzy.
Mimo ostatnio braku szczęścia Jacek M. nadal 4-krotnie na szczycie w rankingach...
Najwięcej wpisów na chacie zostawili:
1) kathy (5090)
2) lila (5034)
3) hipopotam (4992)
4) OPA (4878)
5) kogucik19 (4283)
6) edi8 (4263)
7) madzia77 (3023)
8) tomcio1972 (2616)
9) Pasko (2255)
10) mag.. (2173)
11) ricardos (2007)
1) kathy (5090)
2) lila (5034)
3) hipopotam (4992)
4) OPA (4878)
5) kogucik19 (4283)
6) edi8 (4263)
7) madzia77 (3023)
8) tomcio1972 (2616)
9) Pasko (2255)
10) mag.. (2173)
11) ricardos (2007)
Oficjalna strona keno to klubkeno.pl
Ciekawa, interaktywna strona. Link do niej bezpośrednio ze strony lotto.pl jest. A jak patrzę w przybliżone statystyki odwiedzin, to szok. Zainteresowanie znikome. MultiPasko odwiedza 10x więcej osób niż ten klubkeno...
Ciekawa, interaktywna strona. Link do niej bezpośrednio ze strony lotto.pl jest. A jak patrzę w przybliżone statystyki odwiedzin, to szok. Zainteresowanie znikome. MultiPasko odwiedza 10x więcej osób niż ten klubkeno...
Jacek M. dzisiaj trafił pewniaka i parkę, dzięki czemu nadal się utrzymał na topie 

Ja jeśli udostępnię, to będzie na bieżąco. Nowe wyniki co 5 minut na bieżąco.
Pytanie. Czy padła kiedyś w KENO dziesiątka 01,02,03,04,05,06,07,08,09,10 ? 

Od tego roku zaprzestali widać. Zmieniło się studio, zmieniły się też inne rzeczy....
klarak: żaden problem. Ale jeśli mi prześlesz gołą babę i będziesz chciał, abym ją wstawił jako zdjęcie do mojego profilu, to nie będę mógł Ci pomóc
Dlatego mówię, że zależy i nic nie obiecuję...
Dlatego mówię, że zależy i nic nie obiecuję...Kto ma ochotę podać 10 liczb keno, to mu sprawdzę kiedy by trafił dużą wygraną 

Nie, ale jak widać dodałem wyniki na stronie i mam bazę wyników... a jest ich już prawie 150 000, więc praktycznie każde 10 liczb dałoby kiedyś 8-9 trafień
Czyli nie robię innej strony, ale tą poszerzyłem o keno. Wiem, że to niszowa gra, ale nie zawadzi. Wszystko się generuje automatycznie, więc nie ma tutaj miejsca na komentarze typu "szkoda Twojego czasu" 

Ale tu dziś spokojnie. Chciałem w nowym sezonie powitać kogucika19. Mam nadzieję, że nadal będzie tu zaglądał.
Wbrew pozorom nie jest to żaden rekord. Podobnie było chociażby 1 września o godzinie 11:00. Rekordem było 10 liczb z przedziału 01-12 dnia 19.05.2010, godzina 13:40. Pozdrawiam
Witam. Problem był z serwerem reklam. Reklamy zostały teraz zmienione na inne i powinno być ok.
ojciec: wielkie gratulacje!! Dzisiaj rano miałeś też 4/5 widzę. Jakiś konkretny sposób wyboru liczb? 

Na tak dużą ilość 4/5, to dość duży fuks, że nie padło 5/5. Tak, że można się cieszyć, bo jakby padło, to za 4/5 byłoby 400.
No fajnie to wygląda. 3 nieparzyste, a potem ładna seria parzystych 

Ja polecam GG 7.7
http://www.dobreprogramy.pl/GaduGadu-GG,Program,Windows,12217.html
GG 10 to wielkie gówno za przeproszeniem.
http://www.dobreprogramy.pl/GaduGadu-GG,Program,Windows,12217.html
GG 10 to wielkie gówno za przeproszeniem.
Jest po prostu ciężkie. Wszystko miga, pełno reklam na każdym kroku, ciężko się dobić, żeby w końcu do kogoś coś napisać...
GG11 ma się pojawić jeszcze w tym roku i w końcu jest obiecana zmiana i odciążenie komunikatora.
www.multipasko.pl/betgun2.php <- Multi Multi u bukmachera na betgun
Przypominam, że losowanie na żywo (bez wideo) można podziwiać na www.xlotto.pl
apropo morsa, może nie mors, ale fajny filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=Lbs9VANrosw
http://www.youtube.com/watch?v=Lbs9VANrosw

W mini lotto brak 5/5. Bardzo dziwne, bo liczby były "łatwe" i aż 348 4/5.
Patryk: tutaj na stronie losowanie zawsze się pojawia na żywo i jest transmitowane o 14:00 i 22:15.
Witam. Statystyki aktywności zostały ponownie przeliczone. Chodzi o poziom aktywności. Pozdrawiam
Wyniki keno na bieżąco, beż żadnych opóźnień, są również tutaj w dziale wyniki: http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/keno/
Witam. Padło pytanie odnośnie reklamy lotto.pl u góry strony. Otóż nie jest to żadne moje widzimisie, ani też żadna bezpośrednia współpraca z lotto.pl
Jestem partnerem sieci reklamowej adleader.pl, która pośredniczy między reklamodawcami i reklamobiorcami i m.in. otrzymuje budżet na reklamę produktów Totalizatora Sportowego. Wybrałem tą opcję, ponieważ najbardziej odpowiada ona charakterowi strony i tym samym mogę liczyć na większą klikalność w banner, a tylko o to tutaj chodzi (więcej klików = więcej pieniążków). Myślę, że dla Was nie ma to znaczenia i nikomu przez to nie robię krzywdy, a budżet strony na tym zyskuje. Macie również w razie potrzeby szybki dostęp do lotto.pl
Pozdrawiam
Jestem partnerem sieci reklamowej adleader.pl, która pośredniczy między reklamodawcami i reklamobiorcami i m.in. otrzymuje budżet na reklamę produktów Totalizatora Sportowego. Wybrałem tą opcję, ponieważ najbardziej odpowiada ona charakterowi strony i tym samym mogę liczyć na większą klikalność w banner, a tylko o to tutaj chodzi (więcej klików = więcej pieniążków). Myślę, że dla Was nie ma to znaczenia i nikomu przez to nie robię krzywdy, a budżet strony na tym zyskuje. Macie również w razie potrzeby szybki dostęp do lotto.pl
Pozdrawiam