Wpisy użytkownika OPA
Łącznie 9 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 26 544. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Właśnie i zobaczcie jakie prawdopodobieństwo jest na trafienie przez kogoś piątki w DL w danej kolekturze...a u mnie padają średnio co miesiąc
malaiwona,ja tak sie przyglądam DL,ale raczej cięzko coś w niego wymyslic,jeśli jakaś liczba padnie która długo nie była to góra 2 szt.wcześniej jak były losowania 2x w tyg. częściej wchodziły te rzadsze liczby,nie wiem dlaczego teraz tak jest...może ktoś odpowie
Dzisiaj grając w DL systemem 12 można było mieć 5 tkę z tych rzadko "chodzących"
Losuje sie 10 liczb z 70 ale tak jak w multilotku mozna zagrac na ile liczb sie chce. Mozna tez podwojc stawkę lub ustawic kupon na wielokrotne losowanie. Mozna takrze wysłac kupan na chybił-trafił
no i dalej wklejam...z tej super stronki
"Koszt jednego kuponu o poctawowej stawce i jednokrotnym losowaniu wynosi 2zl"
"Koszt jednego kuponu o poctawowej stawce i jednokrotnym losowaniu wynosi 2zl"
Jeśli ktoś zakłada stronkę to mógłby poprosić jakiegoś polonisty...żeby nie było obciachu,myślę że PASKO jak widzę jest dobry,zauważa błędy i je eliminuje
Kumulacja piterex powinna być 4 mln,bo było prawie 1,5 mln w sobotę,pozdrawiam PASKO,EDI,PITEREXA,PSYCHOLKA - co z tymi 40 tkami w ML ???
KOra musisz wpisać pewny kod tylko dla nie licznych...nie każdy go zna
To to nic,dla mojej się śniło 4,9,10,11,26,27 i chyba 36,lub 34 no i nie mam pytań bo poszły na DL
W Dniu 21.08.2008 w dużym lotku stwierdzono 2 szóstki:
Kol. 4/12 BYSTRZYCA KŁODZKA
Kol. 11/455 KIELCE
Kol. 4/12 BYSTRZYCA KŁODZKA
Kol. 11/455 KIELCE
Lepiej pomyślcie nad numerkami,a nie będziecie "gdybować",bo to ,bo tamto...co i tak nic nie da.Chodzi mi o niskie wygrane,to chyba jest możliwe...
Przyglądajcie się niektórym zjawiskom,przedwczoraj puściłem 6 trójek w ML na chybił,jedna padła wczoraj,jakby tak wchodziły to nie byłoby źle.POZDRAWIAM
Wczoraj też puściłem,znowu na chybił,lecz nic z nich nie było,zobaczę czy dziś coś z nich padnie...
Gość właśnie puszcza 6 zakładów po 3 liczby i mówił że 2 razy w tyg. wchodzi mu trójka,dlatego będę robił testy,zobaczymy.
Czy może wiecie jak się nazywa program który sczytuje dane z płyt porysowanych,itp.kiedyś miałem jakiś ale weź i znajdź...
Mnie to się wydaje,że najlepiej grać na chybił i na więcej losowań,gość dziś pobrał 1520 z plusem z 10 liczb i nie mam pytań...pozdro
Ja puściłem 10 liczb na chybił-10 losowań,zobaczymy co z tego wyniknie...
Jeden gość grał podobnie z jakiegoś innego miasta,bo go nie znałem,na 50x,chyba jedną trójkę,kilka dni temu była i mówił że może znowu "pójść",puszczał na kilka losowań i trafił,miał coś ponad 1000zł
Dziwi mnie że większość głównych wygranych w zdrapki padają w okolicach pomorza : Elbląga,Gdańska,Bydgoszczy,itd.
co to za komunikat ??? Dzisiejsze losowanie kończące Loteriadę odbędzie się o 22:00. Wyniki ogłosimy po weryfikacji zwycięzców.
TOTO sie nie przejmuj bo ja tez zero tylko moja zona trafiła w sumie jak zawsze...
Tzn. jak ona się rozlicza??? dopłaca czy podejmuje kasę za te multi...????
W keno była już 10/10,na pewno ktoś bardziej wtajemniczony coś na ten temat napisze...
Ja dałem znajomej żeby wysłała mi na 5 losowań w KENO jedną 10tkę,niestety tylko 6zł,ale dobre i to
Jak myślicie,czy przed lottomatem w keno,dałoby się coś "wyhaczyć" ??? Mnie się wydaje ,że tak.
PITEREX,ale chodzi o małe wygrane,ja przyglądałem się wynikom,nie jest łatwo,ciężko trafić nawet parkę liczb,ale wspólnie może coś się wymyśli,ja cały czas piszę żeby nie robić tutaj "dymów" bo to bez sensu,było kilku i jest dobrych pomysłodawców nawet w ML...
Fakt rybkę można wyhaczyć.Ale nie chodzi o 10 tkę,bo to jest nierealne,na pewno spora część graczy chciałaby trafiać chociaż po kilkadziesiąt złotych lub kilkaset złotych dziennie,przynajmniej się nie zgłupieje,a jeśli już to nie od razu.
Numerek miał się powtórzyć i tak było z 4 losowań,ale jak nie można trafić chociaż 3 pozostałych to o czym tu marzyć...
Czy ma ktoś możliwość sprawdzić liczby w poszczególnych dziesiątkach na ML,zakończone na 1,3,7,8, i na 2,5,6,9.
Chodzi mi o wszystkie możliwe np. 1,3,7,8,11,13,17,18,21,23,27,28 itd. w jednym zestawieniu będzie 32 szt. - bodajże...
Chodzi mi o wszystkie możliwe np. 1,3,7,8,11,13,17,18,21,23,27,28 itd. w jednym zestawieniu będzie 32 szt. - bodajże...
Tak się trafia w numerka :
8,9,18,19
8,9,28,29
8,9,38,39
18,19,28,29
18,19,38,39
28,29,38,39
8,9,18,19
8,9,28,29
8,9,38,39
18,19,28,29
18,19,38,39