Wpisy 27 104 – 27 217
22 sierpnia 2008 00:05 → 25 sierpnia 2008 21:05, 100 wpisów
Wróciłem tutaj i jestem przerażony poziomem chata oraz głupotą wpisów. Widzę że nastolatki sobie znaleźli nowe miejsce na monologi. Niektórzy nawet otrzymali "dar języków". Chore jest to wszytko...
Allan:a cóż takiego złego dopatrzyłeś się w tym,że TOTO trochę pomógł i objaśnił spełniając prośbę kolegi "szabo" z Węgier,który na to forum w necie natrafił???A znajomość języków żadnym powodem do czynienia z tego zarzutu chyba nie jest...Pzdr.
W Dniu 21.08.2008 w dużym lotku stwierdzono 2 szóstki:
Kol. 4/12 BYSTRZYCA KŁODZKA
Kol. 11/455 KIELCE
Kol. 4/12 BYSTRZYCA KŁODZKA
Kol. 11/455 KIELCE
Czesc1 Nie dawno napisales,ze nie zadawaj glupi pytan! nie wygra! bedzie kumulacja 10 mln na sobote! kumasz??? wczoraj ktos wygral 2 szostki mln w DL? Zmieniles zdanie
Najwyzsza wygrana w historii Totalizatory Sportowego w Warszawie dnia 02.06.2004r. Duzy Lotek 26 mln 119 zl
nie badz taki pamietliwy, to byl czysty przypadek ze 2 osoby trafily moze duzo zakladow poszlo tego nie wiem! Ja bylem nastawiony na kumulacje 10 mln w sobote i myslalame ze tak bedzie!
no wlasnie wygral wtedy 20 119 858.20! on ma cos z glowa chyba?? albo to prowokacja??
Dzis bylem w telewizji telegazeta lotto str 651. jest napisane 26 mln 119 zl
A i jeszcze jedno ja gram zawsze co losowanie (wygral ktos? to fajnie niech ma, ja gram dalej!
Czołówka liczb najdłużej oczekiwanych:
a/ 40 od 12 losowań
b/ 38;66 od 11 losowań
c/ 10;45,46 od 10 losowań
a/ 40 od 12 losowań
b/ 38;66 od 11 losowań
c/ 10;45,46 od 10 losowań
Magic:kilka lat temu będąc w podróży kupiłem na stacji paliwowej posiadającej lottomat taki gadżet do wspomagania losowań DL.Było to pudełeczko posiadające 49 zagłębień i 6 metalowych kulek i jednym ruchem ręki można było te kulki losowo w zagłębieniach ulokować.Kosztowało to 3zł i sądzę iż "przyrząd" o który pytasz jest wersją do 10 kulek i 80 zagłębień poszerzoną...
ja też kiedyś miałam Lottery Selector. Kupiłam go na straganie odpustowym za jakieś 3 złote chyba (widocznie to ogólnie przyjęta rynkowa cena lotery selekctorów). Był to długopis, który miał rurkę z kula z 49 małymi ponumerowanymi piłeczkami. Trzeba było potrzasnać, odwrócic i do rurki wpadało 6 losowo wybranych piłeczek. Na razie efekt jest marny. A mam ten selector od prawie 10 lat. Ale życzę powodzenia posiadaczom innych selectorów
ohhh...dzis slub córki,ale przedtem musze wysłac kuponik....moze cos wejdzie w DL...
aa i prosze Was o szesc..pewniaków...no wiecie dla córki na prezencik....
tresor:najprędzej będzie szóstka...ale jak się zięć z córką o to postara!Pzdr.
..edi8..hehe..ale ja bede miał synowa..a nie ziecia...nie no zart to był...hehhe
Nie znam slowy inkarnacje.Teraz juz rozumiem.Dzis juz mam siodemke liczb :)
Cześć!!
Kiedy nastąpiła zmiana automatów lotto. Wiem że w 2004r. ale którego dnia??
Kiedy nastąpiła zmiana automatów lotto. Wiem że w 2004r. ale którego dnia??
Nie wiem.Najpierw wygrac 6-stke w DL potem szukam milosc potem slub spokoj
Magic: w takim razie masz 99,999% szans na to, że umrzesz będąc starym kawalerem... pozdrawiam :)
luzak65:z tym rokiem 2004 to chyba się mylisz gdyż na http://serwis5.lotto.pl jest kalendarium firmy TS i podają info o wymianie maszyny losującej ML w październiku 2002 a do reszty gier w grudniu 2002.Pzdr.
I po raz kolejny przy podwójnej kumulacji Totalizator ustawia cztery liczny z czwartej dziesiątki:
11.08.04 9,12,41,45,46,48
11.12.05 27,33,41,43,45,48
21.08.08 22,35,42,43,46,49
Natomiast 21.09.05 również przy podwójnej kumulacji padły cztery liczby z trzeciej dziesiątki: 24,31,35,36,39,45
11.08.04 9,12,41,45,46,48
11.12.05 27,33,41,43,45,48
21.08.08 22,35,42,43,46,49
Natomiast 21.09.05 również przy podwójnej kumulacji padły cztery liczby z trzeciej dziesiątki: 24,31,35,36,39,45
Trochę o Komisji Kontroli Gier i Zakładów do przeczytania w artykule "Komisja bez tajemnic" na http://www.eurevic.com.pl/zasady%20gry.htm
P.s.:aby wyznawcy spiskowej teorii nie podniecili się nadmiernie to od razu wyjaśnię iż tam gdzie jest mowa o nadzorowaniu przez 3 członkow Komisji losowania w telewizji - to chodzi o Telewizję Polsat...
P.s.:aby wyznawcy spiskowej teorii nie podniecili się nadmiernie to od razu wyjaśnię iż tam gdzie jest mowa o nadzorowaniu przez 3 członkow Komisji losowania w telewizji - to chodzi o Telewizję Polsat...
Magic ja kiedyś też mówiłem po ślubie " -no już z głowy " to koledzy mnie wyśmiali i mieli rację.Pozdrawiam
..a ja chciałem powiedzieć, że w piramidce: "Najdłużej oczekiwane zestawy ML" trzeba troche poaktualizować, tzn, 35 padło 20.08 a parka 52,60 padła dzisiaj :)
luzak65:jeżeli interesuje Cię dzienna data to wg mnie ta nowa maszyna do ML wystartowała 16.10.2002
Wobec grania o dużą forsę polecam do obejrzenia:
www.maxior.pl/film/109564/Milionerzy_mala_pomylka
www.maxior.pl/film/109564/Milionerzy_mala_pomylka
Moim zdaniem ta kumulacja
35 mln była po to aby zwiększyć u ludzi zainteresowanie graniem w Dużego Lotka. Odkąd wprowadzono 3 losowania spadła ilość zawieranych zakładów szczególnie na losowania wtorkowe i czwartkowe. Teraz w sierpniu widoczny jest wzrost ilości zawieranych zakładów na poszczgólne losowania.
35 mln była po to aby zwiększyć u ludzi zainteresowanie graniem w Dużego Lotka. Odkąd wprowadzono 3 losowania spadła ilość zawieranych zakładów szczególnie na losowania wtorkowe i czwartkowe. Teraz w sierpniu widoczny jest wzrost ilości zawieranych zakładów na poszczgólne losowania.
Lepiej pomyślcie nad numerkami,a nie będziecie "gdybować",bo to ,bo tamto...co i tak nic nie da.Chodzi mi o niskie wygrane,to chyba jest możliwe...
Zapraszam na nowe forum
http://www.multiforum.livenet.pl/index.php
ciekawe analizy,statystyki i piramidki.
Przyglądajcie się niektórym zjawiskom,przedwczoraj puściłem 6 trójek w ML na chybił,jedna padła wczoraj,jakby tak wchodziły to nie byłoby źle.POZDRAWIAM
Wczoraj też puściłem,znowu na chybił,lecz nic z nich nie było,zobaczę czy dziś coś z nich padnie...
Ja niedawno puściłem swoją ulubiona trójkę, chciałem posłać ze stawka x 10. Ale pomyślałem, że pewnie nie trafię. Akurat weszła. tylko 54 zł. Tzn 51,5 na plus. Pewnie najlepiej grać raz na jakiś czas a nie ciągle, tak jak próbowałem.
Gość właśnie puszcza 6 zakładów po 3 liczby i mówił że 2 razy w tyg. wchodzi mu trójka,dlatego będę robił testy,zobaczymy.
W tym miesiącu ma szansę być siódemka z drugiej dziesiątki tzn 10-19 tak mi się wydaje. A na dziś typuję przedział 1-10. Zobaczymy
Wiem, że za wcześnie aby się chwalić ale odkryłem fajną metodę jak typować liczby w ML. Oczywiście wszystko opiera sie o historię a nie o typy na przód, pewnie niektórzy ją znają,zwłaszcza ci co prowadzą w rankingach. Ale powiem, że przegapiłem 5/6, 5/6, 6/9, 3/5 i pewnie wiele innych. Zobaczę na sucho czy to działa jeśli tak to warto zagrać. Ci z 1 miejsc rankingów czy macie tę metodę, o której piszę?? Bo to nie fuks. Ostatnio typowałem na liczby z głowy w ML i są kiepskie efekty, będę stosował teraz tę metodę i ciekawe czy uda mi się awansować w którymś rankingu ML do pierwszej 10???
Tak wychodzi ale głowy nie daję, jeszcze tydzień. Al e ja teraz nie gram w ML i niczym nie ryzykuję. Więc mogę sięmylić
Czy może wiecie jak się nazywa program który sczytuje dane z płyt porysowanych,itp.kiedyś miałem jakiś ale weź i znajdź...
OPA:np. CDRoller 7.60 lub DiskInternals CD,DVD Recovery 3.0 oraz masa innych ze strony www.instalki.pl
Dziś tylko 6/8 ale patrzcie jak było blisko sukcesu ;]
http://tnij.org/bo6y
http://tnij.org/bo6y
edi8 czytałem to na temat komisji i powiem tylko tyle :aparatczyk pcha aparatczyka, układ pcha układ nikt posyronny nie dostanie się do koryta.Unia już dawno stwierdziła że jesteśmy w czołówce skorumpowanych kraji.Bez znajomości w polsce nic nie zrobisz możesz mieć pieniądze ale nie znasz ludzi to g....no zrobisz . Tak samo jest z komisją tzw. zasłużoną z racji czego? książeczki PZPR to swinie siedzącze przy korycie i manipulujące przy zakładach.Stała komisja to stałe mordy które nie ugryzą ręki która je karmi.
Na dziś typuję 10 trafnych liczb z 16 w przedziałach
3-8, 12-17, 43-48.
Konkretne 11 liczb to:
4,6,7,8,15,16,17,43,44,47,48.
Idąc dalej wybieram pięć liczb:
7,15,17,43,47
Przewiduję również 4 liczby w przedziałach:
20-25 oraz 72-77. Zobaczymy
3-8, 12-17, 43-48.
Konkretne 11 liczb to:
4,6,7,8,15,16,17,43,44,47,48.
Idąc dalej wybieram pięć liczb:
7,15,17,43,47
Przewiduję również 4 liczby w przedziałach:
20-25 oraz 72-77. Zobaczymy
Zapraszam na nowe forum
http://www.multiforum.livenet.pl/index.php
ciekawe analizy,statystyki i piramidki.
Mnie to się wydaje,że najlepiej grać na chybił i na więcej losowań,gość dziś pobrał 1520 z plusem z 10 liczb i nie mam pytań...pozdro
To się tylko ci tak wydaje...,czy naprawdę tylko taka metoda ch/tr daje wyniki?
Mam pytanie:
Kto wygrał tego super kabrioleta, bo nie znam wyników..........?
Kto wygrał tego super kabrioleta, bo nie znam wyników..........?
Dzisiejsze losowanie kończące Loteriadę odbędzie się o 22:00. Wyniki ogłosimy po weryfikacji zwycięzców.
OPA - Ty pracujesz w kolekturze?? Jak tam zaklady??grają cos na DL??
No dobra trroche poczytałem na ich stronie. ALe wg mnie to strasznie długo czasu może zająć.
Super trójka do wypadnięcia
12-30-60 gramy staweczką
X 30 !!!!!!!!!przez 5 dni !
12-30-60 gramy staweczką
X 30 !!!!!!!!!przez 5 dni !
........i na pewno będziemy mieli dużą wtopeczkę na takiej stawczce. Pozdrawiam.
Ja puściłem 10 liczb na chybił-10 losowań,zobaczymy co z tego wyniknie...
No w końcu widzę jakoś opłacalną grę. Chodzi mi o 3 ze stawką x30. Będzie dobrze.