Wpisy użytkownika OPA
Łącznie 9 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 24 728. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Piszecie o tym filmie,gdzie zamienili kule,niektóre były ostro obciążone i później jeszcze były szopy z tym kuponem ,czy z kuponami...jeśli dobrze pamiętam-jeśli to ten film
Pograjcie sobie na sucho dla zabawy,i będzie rzecz jasna,że jest ciężko trafić...
I znowu jakiś wielce inteligent wyskoczył...przeszkadza że pan EDI sobie przelicza,ale to normalne w naszym kraju,sam nie weźmie i nikomu nie da,tego nie zwalczymy-niestety,przykro i się mówi trudno...
ML
liczba 5 nie wyst. 12 los
7,49 nie była 11 los.
13,29,38,72 nie była 10 los.
16,63,66 nie było 8 los.
51,54,58 nie było 6 los.
liczba 5 nie wyst. 12 los
7,49 nie była 11 los.
13,29,38,72 nie była 10 los.
16,63,66 nie było 8 los.
51,54,58 nie było 6 los.
i pewniaki na ML
17,19,27
42,46,50
56,64,74
ryzyk-fizyk,kto chce jeszcze czas aby podjąć...
17,19,27
42,46,50
56,64,74
ryzyk-fizyk,kto chce jeszcze czas aby podjąć...
Na bank a DL będą 4,38,46,tylko 38 to nie jestem pewien,później sprawdzę
PITEREX,ja porobiłem 2 szóstki,weszły 2x 3/6,dobre i to
jutro to
16,2,38,54,58,66,70,72
3,5,7,13,29,49,51,63,zobaczymy cóż z tego,mam jeszcze 2 dziesiątki.ale nie wiem,inaczej przemieszane...może
jutro to
16,2,38,54,58,66,70,72
3,5,7,13,29,49,51,63,zobaczymy cóż z tego,mam jeszcze 2 dziesiątki.ale nie wiem,inaczej przemieszane...może
Żadna żenada,my próbujemy coś wymyślić,co nie EDI??? aby choć troszkę capnąć z tej ogromnej puli totalizatora...pozdrawiam
A pyskówki będą zawsze,jest kilka dni spokoju,ale są w naszym kraju pacany,takie że zawsze coś im nie na rączkę i nic na to nie poradzisz...
Po co sobie głowę zawracasz tutaj z takimi idiotami jak my...widzę właśnie że nie da rady wygrać,bo gram sobie dla zabawy w keno i tyły,tyły,cały czas,dajemy sobie nadzieję,ja już i tak zwątpiłem,ale próbować trzeba...może kiedyś się los uśmiechnie
Po prostu,przestańcie sobie włazić do oczu,nie jesteśmy wszak politykami,na pewno nie jesteśmy bogaczami,jak z nich większość,bo kto by sobie głowę jakimś tam graniem,po prostu trzeba czekać,po trochu sobie grać,może się szczęście do kogoś z nas uśmiechnie.Dzielmy się spostrzeżeniami,nie czepiajcie się EDI 8,niech sobie liczy,innych też.Cierpliwość-wynagradza.pozdrawiam i życzę szczęścia we wszystkim
Wszystko to świadczy o piszących-jakimi są na prawdę...ubliżają komu popadnie,ale mają ogromne szczęście,bo są daleko od nas,a nie daj boże trafili by przynajmniej w moje ręce...i byłoby po ptokach
HEj Darek,ja miałem kiedyś system na 12 liczb w 42 zakładach,ale nie wiem gdzie go wcięło...a dobry bo przy trafieniu 6 liczb piątka murowana...
LILA kupony zakupione obecnie,po 21.07 nie ważne jakie,zdrapki,DL,EX,ML,TSN,KENO...
Jeszcze powinni dodać,że im droższy zakład-tym większa szansa na wygrane w LOTERIADZIE...więcej nachapią
Jeśli nie chcecie tracić kasy na LOTERIADĘ wystarczy poszperać w koszu w dowolnej kolekturze i kuponów będzie w brud,zdrapek itd.najlepiej jak znajomy kolektor,bo tak to może być obciach-zrozumiałe
panie pasko jaka kolejna przeciez jest kumulacja na sobote... Mati napisałem ile za piątke w duzym
wchodzisz na www.loteriada.pl i tam juz wszystko jest dokładnie napisane
21 ml kumulacja a kolektorzy mają tylko na 20 ml wiec jak mają dostawic tą jedynke jak nie ma takiego szablonu?
Ktoś wspomniał,że totalizator to badziewie...dobrze byłoby żeby ktoś z zarządu właśnie tu poczytał,budy lotto są zaniedbane,ale to nie z winy ich posiadaczy,tylko nie dostają zezwoleń na ich rozbudowę.Totalizator mógłby wreszcie zainteresować tym,wszak to jego to wizerunek,na pewno odgórnie więcej by załatwili niż takie pionki jak tzw.kolektor.
U nas nie ma kolejek,chyba że jakiś gość przyjdzie z kilkudziesięcioma kuponami to wtedy tak...
W systemie 10 będzie większa,bo przy trafieniu szóstki dostaniesz za wiele piątek,czwórek i trójek
TY PASKO CHYBA TEZ OBLEWASZ KUMULACJE ZE CI SIE MYLI BRAWO,BRAWO ZDRóWKO
Na pewno mają prywatne helikoptery i już leżą na wyspach z drinkami w ręku i nie tylko,jachty i te sprawy...
Znajomy dziś mówił,że nie zagrał w dniu kumulacji 21 mln i miałby w multi 9/10 x 5
violina czwórka w system 10 jeśli dobrze policzyłem to wygrana jest w oddziale 3068zł,15 czwórek i 80 trójek
a ja dalem w podzięce kupon dla szwagierki za 20 zł i wygrała czwórke... to jest interes
A tam Kraków,zobaczcie jak często padają szóstki w Białymstoku,a porównać wielkość i ilość kolektur,nie wspomnę o zarobkach...
HEj,poczytałem troszkę...LOTEK 2002 to mój ulubiony,właśnie posiada wszelkie możliwości do systemu pełnego,podstawiasz liczby i sam ci miesza...pozdro
No bo tak,nikt bogaty nie będzie sobie zawracał główki taką stronką...rzecz oczywista
Panie JA,testowanie wyników przydaje się do sprawdzenia kiedy i jak często,np."chodzą" jakieś liczby w poszczeg.losowaniach
Witam,a ja uderzyłem sobie w zdrapkę ZŁOTY MEDAL i trafiło 20zł,na czysto 17zł,bo było szt.3,a następnie przywaliłem w numerka,wielokrotności czwórek,reszta 4/45 na chybił,tak można grać...
ale super mam dzisiaj szczescie...najpierw zdrapki a teraz wygrana w multi 6/7 powodzenia wam wszystkim
37 -15 los
17 -13
14 -12
51 -10
5 - 9
35 - 8
8 - 8
78 - 7
70 - 7
56 - 7
6 - 7
36 - 6
19 - 6
17 -13
14 -12
51 -10
5 - 9
35 - 8
8 - 8
78 - 7
70 - 7
56 - 7
6 - 7
36 - 6
19 - 6
EDi ,czytałem że psychol ma ciekawy sposób na ML,tylko nie bardzo zrozumiałem o co chodzi...bierzemy np. liczby z 1-go dnia msc. tylko jakie?
cyt.
patrzymy na losowanie z dnia 1 wybieramy liczbę która bądz nie wystąpiła lub wystąpiła w sile nie większej niż dwa,o co chodzi z tą siłą ???
patrzymy na losowanie z dnia 1 wybieramy liczbę która bądz nie wystąpiła lub wystąpiła w sile nie większej niż dwa,o co chodzi z tą siłą ???
Właśnie to jest przejaw jakimi niektórzy na czacie w rzeczywistości są,wystarczy nam "młynu" w polityce,w telewizji.A jak komuś coś przeszkadza to wiadomo co robić-robić stąd wypad.
Ja sobie grałem w expekcie i niestety nie jest łatwo wygrać,najszybciej to komputer tak steruje-jednemu da a 500 ciuset zabierze,w ruletkę szło mi nieźle,ale później grałem sobie dla zabawy,jeśli mamy dużo kasy to są "przody" ale w realu weź i graj za tyle...pozdrawiam
Jakoś trzy ósemki to chyba tylko dla prowadzących studio są szczęśliwe,w sumie to nic dziwnego
Najlepsze jest to...
Wszyscy możemy pomóc! Od 07.08 do 13.08 - Zakłady Specjalne. Wspólna akcja Totalizatora Sportowego i dziennika Fakt.
Wszyscy możemy pomóc! Od 07.08 do 13.08 - Zakłady Specjalne. Wspólna akcja Totalizatora Sportowego i dziennika Fakt.
A po drugie moja mama miała lepszy sen bo jej we wtorek się sniło 20,a w środę były 4 końcówki w EX na 2
EDI ja często robię takie kombinacje np. z 20 to odwrotność 02,ale było minęło.POZDRAWIAM
Pal go licho loteriadę panie ZENON,zobacz o której napisałeś i to niech da do myślenia...
Witam,Hanys wczoraj podał ,że numerkiem może być 18,a co na to inni...???