Wpisy 27 072 – 27 185
21 sierpnia 2008 00:16 → 24 sierpnia 2008 22:08, 100 wpisów
pomijając lottto to dzisiaj kaczyńcki zachowal się jak prostacka świnia i to przy kondolizie raiz i jak tu mają nas szanować, zakompleksiony karzeł to zły karzeł!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az otoslotto sorsolason a studioban a nezo-jatekosok minden heten osszesen 1,5 forintot nyernek! 5/90
"othetes lotto"
telefonszamon:06-40-414-414
Palyazni a legalabb 600 forint erteku ( a joker jatek erteke nem szamit bele) szelvennyel lehet a xasarlas heteben szombat ejfelig.
Talalkozzunk az otoslotto sorsolason!!!!
"othetes lotto"
telefonszamon:06-40-414-414
Palyazni a legalabb 600 forint erteku ( a joker jatek erteke nem szamit bele) szelvennyel lehet a xasarlas heteben szombat ejfelig.
Talalkozzunk az otoslotto sorsolason!!!!
edi 8;Jelentkezzen nezo-jatekosnak az ejjel-nappal mukodo, helyi tarifaval hivhato telefonszamon:
06-40-414-414
I very litlle speak english, or italien or any polish. bye.
06-40-414-414
I very litlle speak english, or italien or any polish. bye.
To się rozbierz i pilnuj ubrania, a będziesz miał zajęcie, bo widzę,że się nudzisz dzieciaku......
szabo: What does it mean in English?
To whom do you want to speak?........
To whom do you want to speak?........
TOTO, yes,Im a total stranger here. Ive come from Hungary.Would you please lell me where othetes lotto is? (in Poland) thanks.
Szabo: We can not play Lotto in the internet. We must go to the Lottery office and there play.
In this website You can play but only for own satisfaction. Here you will win nothing.
Toto....Are there any sports events worth seeling?. I'd like to see an interesing football match.
I don't have idea. 06.09.09 red bull x-fighters super session warsaw but tickets are sold out. In Cracow 27.08 2008 (20:45) Wisła Kraków - FC Barcelona.
Kutwa..jak Rysiek losuje to zawsze dziwaczne zestawy padają!!!!!! wrrr
To to nic,dla mojej się śniło 4,9,10,11,26,27 i chyba 36,lub 34 no i nie mam pytań bo poszły na DL
AntyPedale!-jeśli chodzi o poezję to przez najbliższe 200 lat daj sobie spokój,jest to zresztą w Twoim przypadku dostateczna ilość czasu abyś zapoznał się z jęzkiem Polskim-chociażby z jego podstawami,spróbuj napisać potem coś sensownego na forum!!!.
proponuję: piwo - 3
malibu - 15
wódki - 2
woda - 38
mleko - 40
szampan - 16
malibu - 15
wódki - 2
woda - 38
mleko - 40
szampan - 16
czemu multipasco nie reagujesz na te głupoty co ci pseudogracze wypisują,niedawno jeszcze mozna było wymienic poglady na temat gier a obecnie ... szkoda czasu i zdrowia na to,nie warto schodzic don tego poziomu co niektórzy tu reprezentują
Wróciłem tutaj i jestem przerażony poziomem chata oraz głupotą wpisów. Widzę że nastolatki sobie znaleźli nowe miejsce na monologi. Niektórzy nawet otrzymali "dar języków". Chore jest to wszytko...
Allan:a cóż takiego złego dopatrzyłeś się w tym,że TOTO trochę pomógł i objaśnił spełniając prośbę kolegi "szabo" z Węgier,który na to forum w necie natrafił???A znajomość języków żadnym powodem do czynienia z tego zarzutu chyba nie jest...Pzdr.
W Dniu 21.08.2008 w dużym lotku stwierdzono 2 szóstki:
Kol. 4/12 BYSTRZYCA KŁODZKA
Kol. 11/455 KIELCE
Kol. 4/12 BYSTRZYCA KŁODZKA
Kol. 11/455 KIELCE
Czesc1 Nie dawno napisales,ze nie zadawaj glupi pytan! nie wygra! bedzie kumulacja 10 mln na sobote! kumasz??? wczoraj ktos wygral 2 szostki mln w DL? Zmieniles zdanie
Najwyzsza wygrana w historii Totalizatory Sportowego w Warszawie dnia 02.06.2004r. Duzy Lotek 26 mln 119 zl
nie badz taki pamietliwy, to byl czysty przypadek ze 2 osoby trafily moze duzo zakladow poszlo tego nie wiem! Ja bylem nastawiony na kumulacje 10 mln w sobote i myslalame ze tak bedzie!
no wlasnie wygral wtedy 20 119 858.20! on ma cos z glowa chyba?? albo to prowokacja??
Dzis bylem w telewizji telegazeta lotto str 651. jest napisane 26 mln 119 zl
A i jeszcze jedno ja gram zawsze co losowanie (wygral ktos? to fajnie niech ma, ja gram dalej!
Czołówka liczb najdłużej oczekiwanych:
a/ 40 od 12 losowań
b/ 38;66 od 11 losowań
c/ 10;45,46 od 10 losowań
a/ 40 od 12 losowań
b/ 38;66 od 11 losowań
c/ 10;45,46 od 10 losowań
Magic:kilka lat temu będąc w podróży kupiłem na stacji paliwowej posiadającej lottomat taki gadżet do wspomagania losowań DL.Było to pudełeczko posiadające 49 zagłębień i 6 metalowych kulek i jednym ruchem ręki można było te kulki losowo w zagłębieniach ulokować.Kosztowało to 3zł i sądzę iż "przyrząd" o który pytasz jest wersją do 10 kulek i 80 zagłębień poszerzoną...
ja też kiedyś miałam Lottery Selector. Kupiłam go na straganie odpustowym za jakieś 3 złote chyba (widocznie to ogólnie przyjęta rynkowa cena lotery selekctorów). Był to długopis, który miał rurkę z kula z 49 małymi ponumerowanymi piłeczkami. Trzeba było potrzasnać, odwrócic i do rurki wpadało 6 losowo wybranych piłeczek. Na razie efekt jest marny. A mam ten selector od prawie 10 lat. Ale życzę powodzenia posiadaczom innych selectorów
ohhh...dzis slub córki,ale przedtem musze wysłac kuponik....moze cos wejdzie w DL...
aa i prosze Was o szesc..pewniaków...no wiecie dla córki na prezencik....
tresor:najprędzej będzie szóstka...ale jak się zięć z córką o to postara!Pzdr.
..edi8..hehe..ale ja bede miał synowa..a nie ziecia...nie no zart to był...hehhe
Nie znam slowy inkarnacje.Teraz juz rozumiem.Dzis juz mam siodemke liczb :)
Cześć!!
Kiedy nastąpiła zmiana automatów lotto. Wiem że w 2004r. ale którego dnia??
Kiedy nastąpiła zmiana automatów lotto. Wiem że w 2004r. ale którego dnia??
Nie wiem.Najpierw wygrac 6-stke w DL potem szukam milosc potem slub spokoj
Magic: w takim razie masz 99,999% szans na to, że umrzesz będąc starym kawalerem... pozdrawiam :)
luzak65:z tym rokiem 2004 to chyba się mylisz gdyż na http://serwis5.lotto.pl jest kalendarium firmy TS i podają info o wymianie maszyny losującej ML w październiku 2002 a do reszty gier w grudniu 2002.Pzdr.
I po raz kolejny przy podwójnej kumulacji Totalizator ustawia cztery liczny z czwartej dziesiątki:
11.08.04 9,12,41,45,46,48
11.12.05 27,33,41,43,45,48
21.08.08 22,35,42,43,46,49
Natomiast 21.09.05 również przy podwójnej kumulacji padły cztery liczby z trzeciej dziesiątki: 24,31,35,36,39,45
11.08.04 9,12,41,45,46,48
11.12.05 27,33,41,43,45,48
21.08.08 22,35,42,43,46,49
Natomiast 21.09.05 również przy podwójnej kumulacji padły cztery liczby z trzeciej dziesiątki: 24,31,35,36,39,45
Trochę o Komisji Kontroli Gier i Zakładów do przeczytania w artykule "Komisja bez tajemnic" na http://www.eurevic.com.pl/zasady%20gry.htm
P.s.:aby wyznawcy spiskowej teorii nie podniecili się nadmiernie to od razu wyjaśnię iż tam gdzie jest mowa o nadzorowaniu przez 3 członkow Komisji losowania w telewizji - to chodzi o Telewizję Polsat...
P.s.:aby wyznawcy spiskowej teorii nie podniecili się nadmiernie to od razu wyjaśnię iż tam gdzie jest mowa o nadzorowaniu przez 3 członkow Komisji losowania w telewizji - to chodzi o Telewizję Polsat...
Magic ja kiedyś też mówiłem po ślubie " -no już z głowy " to koledzy mnie wyśmiali i mieli rację.Pozdrawiam
..a ja chciałem powiedzieć, że w piramidce: "Najdłużej oczekiwane zestawy ML" trzeba troche poaktualizować, tzn, 35 padło 20.08 a parka 52,60 padła dzisiaj :)
luzak65:jeżeli interesuje Cię dzienna data to wg mnie ta nowa maszyna do ML wystartowała 16.10.2002
Wobec grania o dużą forsę polecam do obejrzenia:
www.maxior.pl/film/109564/Milionerzy_mala_pomylka
www.maxior.pl/film/109564/Milionerzy_mala_pomylka
Moim zdaniem ta kumulacja
35 mln była po to aby zwiększyć u ludzi zainteresowanie graniem w Dużego Lotka. Odkąd wprowadzono 3 losowania spadła ilość zawieranych zakładów szczególnie na losowania wtorkowe i czwartkowe. Teraz w sierpniu widoczny jest wzrost ilości zawieranych zakładów na poszczgólne losowania.
35 mln była po to aby zwiększyć u ludzi zainteresowanie graniem w Dużego Lotka. Odkąd wprowadzono 3 losowania spadła ilość zawieranych zakładów szczególnie na losowania wtorkowe i czwartkowe. Teraz w sierpniu widoczny jest wzrost ilości zawieranych zakładów na poszczgólne losowania.
Lepiej pomyślcie nad numerkami,a nie będziecie "gdybować",bo to ,bo tamto...co i tak nic nie da.Chodzi mi o niskie wygrane,to chyba jest możliwe...
Zapraszam na nowe forum
http://www.multiforum.livenet.pl/index.php
ciekawe analizy,statystyki i piramidki.
Przyglądajcie się niektórym zjawiskom,przedwczoraj puściłem 6 trójek w ML na chybił,jedna padła wczoraj,jakby tak wchodziły to nie byłoby źle.POZDRAWIAM
Wczoraj też puściłem,znowu na chybił,lecz nic z nich nie było,zobaczę czy dziś coś z nich padnie...
Ja niedawno puściłem swoją ulubiona trójkę, chciałem posłać ze stawka x 10. Ale pomyślałem, że pewnie nie trafię. Akurat weszła. tylko 54 zł. Tzn 51,5 na plus. Pewnie najlepiej grać raz na jakiś czas a nie ciągle, tak jak próbowałem.
Gość właśnie puszcza 6 zakładów po 3 liczby i mówił że 2 razy w tyg. wchodzi mu trójka,dlatego będę robił testy,zobaczymy.
W tym miesiącu ma szansę być siódemka z drugiej dziesiątki tzn 10-19 tak mi się wydaje. A na dziś typuję przedział 1-10. Zobaczymy
Wiem, że za wcześnie aby się chwalić ale odkryłem fajną metodę jak typować liczby w ML. Oczywiście wszystko opiera sie o historię a nie o typy na przód, pewnie niektórzy ją znają,zwłaszcza ci co prowadzą w rankingach. Ale powiem, że przegapiłem 5/6, 5/6, 6/9, 3/5 i pewnie wiele innych. Zobaczę na sucho czy to działa jeśli tak to warto zagrać. Ci z 1 miejsc rankingów czy macie tę metodę, o której piszę?? Bo to nie fuks. Ostatnio typowałem na liczby z głowy w ML i są kiepskie efekty, będę stosował teraz tę metodę i ciekawe czy uda mi się awansować w którymś rankingu ML do pierwszej 10???
Tak wychodzi ale głowy nie daję, jeszcze tydzień. Al e ja teraz nie gram w ML i niczym nie ryzykuję. Więc mogę sięmylić
Czy może wiecie jak się nazywa program który sczytuje dane z płyt porysowanych,itp.kiedyś miałem jakiś ale weź i znajdź...