Wpisy użytkownika Mort
Łącznie 285 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 706 257. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
140525940 czyli mowisz aby grac caly czas tym samym zestawem w MM?
a stałymi liczbami gracie na wszystkie losowania? tzn codziennie i na 14 i na 21:40? nie opuszczacie nic?
Mam nadzieję, że dzisiaj karta się odwróci i uśmiechnie się do mnie szczęście...ostatnio nic nie wygrywam
800 tysięcy chciałbym wygrać...więcej mi nie trzeba i będę szczęśliwy
Wooow? Sebastian ciekawa gra! A jeszcze ciekawsze ile będzie do wygrania
Ja chcę kupić mieszkanie...to moje marzenie...dlatego gram w multi multi i mini...
I znowu nic...nic w Multi multi i nic w mini....szlag mnie trafia...cały czas oboki
Dlaczego mówicie że lotto to kantowanie i nadal w to gracie? xD Może mi ktoś wytłumaczyć ten fenomen? xD
witam...dzisiaj u mnie bez szans na jakiekolwiek wygrane w multi multi...z maszyny takie liczby mi dało że szkoda gadać xD
Mam do was wszystkich takie pytanie...które mnie strasznie nurtuje
Czy wierzycie że kiedyś na prawdę wygracie coś większego w lotto? Kilkaset tysięcy lub więcej? Jak to u was jest?
Przestarzałe? Brylanty są wykupione w 40% a nadal jest 6 wygranych powyżej 70 tyś złotych...w tym 2 po 2 mln
Jeśli chodzi o procentowe szanse na wysoką wygraną to właśnie nie...Brylanty są lepsze
Dlaczego Eurojackpot nie jest transmitowany na zywo i nie ma scisle okreslonej godziny losowania?
japrdl...nie mam słów skreśliłem 40 liczb w multi multi w 4 zakładach po 10 liczb...trafiłem 1 liczbę
6/8 z pluse stawka x5...1350 zł...boże jak się cieszę, że odrobiłem to co ostatnio straciłem z nawiązką xD
Dziękuję arczi....zabrakło dwóch trafionych siedemdziesiątek...ja miałem 72 i 79...trzeba było 73 i 75 i byłoby mieszkanie xD
gdybym trafił jeszcze te dwie liczby to miałbym 975 tyś...po odciągnięciu podatku wyszłoby prawie 880 tyś na czysto
Hej wszystkim! Mam do was pytanie...czy jak kupon multi multi mi poczarniał ale jest czytelny to mi uznają go w kolekturze?
Zaakcpetuja mi taki kupon? położyłem go na przetartej spirytusem półce i mi barwe zmienil
eee tam nie sądzę...namierzenie takiej osoby byłoby łatwe...i udowodnienie jej kradzieży także...
Myślicie, że co lepiej puszczać? Multi Multi "9" z plusem czy 2 zakłady "10" bez plusa ?
kurcze...ale ja chcialbym zgarnac kilkaset tysiecy od razu...tak zeby na mieszkanko wpadlo xD xD xD
Obiecuje ze jak dzisiaj trafie 9/9 z plusem to juz wiecej nie zagram w lotto!
6/8 z plusem ze stawka x6 trafione...druga co do wielkosci moja wygrana w zyciu
« Poprzednie 100Kolejne »