Wpisy użytkownika Mort
Łącznie 285 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 685 266. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A jak mi radzicie? zagrać systemem 8 na jeden zakład czy 3 zakłady systemem 7?
Mam dylemat...ale na pewno sobie pozwole jutro na zdrapke brylanty za 30 zł
i chyba system 8 mini i wystarczy...reszta na konto zeby nie przegrac
Dziękuję wszystkim jeszcze raz...uciekam spać bo jutro do pracy. Dobranoc!
Nie dziękuję aby nie zapeszać hehe zaraz wam coś wyślę co wydrapałem xD
2 x 84 zł na system Mini lotto, 10 z plusem MM 5 zł + zdrapka brylanty za 30 zł. Koszt całościowy 203 zł.
https://zapodaj.net/e4584c69238d9.jpg.html - i to jest właśnie ta zdrapka
Na pani nie zrobilo to zadnego wrazenia bo zdaje sie przede mna obslugiwala o wiele wyzsza wygrana jakiegos starszego malzenstwa
40 minut siedzieli w kasie...i ogolnie wygladali na zestresowanych jak wyszli
w razie pytan pani dala mi numer telefonu wiec moge dzwonic w razie "W"
Najwieksze wrazenie na mnie zrobil i tak pan ochroniarz prowadzacy przez korytarz do kasy xD
wlasnie tez sie nad tym dzisiaj zastanawialem...co by bylo gdyby...
pewnie swoje szczescie juz wyczerpalem...dzisiaj mimo dwoch systemowych zakladow pewnie nie bedzie ani jednej liczby trafionej xD
Gosia wiem wiem ze to nie jest rewelacja w tej zdrapce...ale zwrot jakis jest!
A Wydawalo mi sie ze bylas wczoraj na czacie wlasnie jak wstawialem skana...
zanotowal ktos liczby ekstrapensji jakie byly ktore zdazyla przeczytac?
Serw ale zrozum, że musieli dzisiaj tak zrobić bo nie mieli pewności jakie liczby mają wylosować e EP aby najwięcej na nas zarobili
Pasko...traktujesz to jako wygraną? Ja to wygrywając ten wyścig przegrałem wszystko
3 + 0 w ekstra premii...10 zł + 2 zł za MM...12 zł...to mój dzisiejszy dorobek
Dzisiaj poluję na "5" w mini lotto wieczorem oraz na 8/8 z plusem w Multi Multi o 14 oraz 21:40...ktoś coś? Jakieś pewniaki ?
Na dzisiaj 8 MM z plusem, mini systemem 7 i ekstra pensja oraz super szansa...To jest ten dzień! Dzień głównej wygranej!