Wpisy użytkownika Monet
Łącznie 25 125 wpisów w archiwum, pokazane od nr 124 951. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ja jak deszczyk chcę sprowokować,to auto na myjnię stawiam.
Zanim dojadę do domu już pada.
Zanim dojadę do domu już pada.
kurde,jakby na forum www.sahara.pl wszedł.
Wszyscy deszczu wypatrują i radocha jak trochę pokropi.
Wszyscy deszczu wypatrują i radocha jak trochę pokropi.
marcysia 2010-07-06 (16:26)
"to nie jest takie proste znów dzisiaj przegrałam"

A ktoś Ci obiecał,że będzie?
"to nie jest takie proste znów dzisiaj przegrałam"

A ktoś Ci obiecał,że będzie?
"Monet zawsze trafiałam siódemkę w dziesiątkę"
No to mnie zatkało z wrażenia.A jak jeszcze piszesz,że "zawsze" to ja wymiękam
i na kolana przed Tobą padam.
I od teraz jesteś moim guru i wzorem niedoścignionym w temacie trafiania 7/10.

No to mnie zatkało z wrażenia.A jak jeszcze piszesz,że "zawsze" to ja wymiękam
i na kolana przed Tobą padam.I od teraz jesteś moim guru i wzorem niedoścignionym w temacie trafiania 7/10.

kathy>> raz to mógł by fuks
.I z czym do gości?
Moja guru -na zawołanie 7na10 tłucze!
Kumasz?
.I z czym do gości?
Moja guru -na zawołanie 7na10 tłucze!
Kumasz?
Czym bliżej dzisiejszego meczu,tym większe mam wątpliwości...{{zniesmaczony}
Niby ,wiele za Holandią przemawia,ale...no właśnie jako przeciw wagę mam tylko,tłukące mi się po głowie "ale"...
}
Niby ,wiele za Holandią przemawia,ale...no właśnie jako przeciw wagę mam tylko,tłukące mi się po głowie "ale"...

}

pięknaja w takim tempie drinkując,to wyniku meczu jutro z mediów się dowiesz.

Ty pewnie ze "sfer wyższych arystokratycznych" gdzie bywanie na fochu i odczuwanie "globusa" jest w dobrym tonie?

A co mi tam!Ja też zabaluję po całości.
Kto
pije i pali
ten nie ma robali (sorrki_36)
.
Pije Kuba do Jakuba
Jakub do Michała
Piję ja ,pijesz Ty
Pije strona cała...
Kto
pije i pali
ten nie ma robali (sorrki_36)
.Pije Kuba do Jakuba
Jakub do Michała
Piję ja ,pijesz Ty
Pije strona cała...
Kac męczy po wczroajszym "ochlaju"?
Wstawać .Na kaca najlepsza praca(podobno)
Słonko już pięknie świeci.Miłego dnia.
Wstawać .Na kaca najlepsza praca(podobno)

Słonko już pięknie świeci.Miłego dnia.
No to madzia77 uważaj ,bo ja załatwiłem
,że Hiszpanery ten humorek popsują nieco...
,że Hiszpanery ten humorek popsują nieco...
Chociaż teraz mam wyrzuty sumienia.
Fajnie Cię było oglądać w takiej euforii

Fajnie Cię było oglądać w takiej euforii

Hipo.Następnym razem idż do kolektury w kominiarce i z jakimś "argumentem" w ręku.Jeśli dobrze to rozegrasz,to na pewno na jedzonko dla bałwana parę złoty wyrwiesz.Jak źle rozegrasz,to się nie przejmuj ,będziecie z bałwanem kaloryczne posiłki o jednakowych godzinach za free dostawali.
spoko Robal_36
Espaniole bez łapówy ich wyślizgają z finału.
Nunik idż spać.
Espaniole bez łapówy ich wyślizgają z finału.
Nunik idż spać.

Podolski jest ok .To Klose szybciutko bity szwab się zrobił i najgłośniej hymn śpiewa.
Wolałbym,żeby było np. 2-1 dla Hiszpani.Ale cóż.Ważne,że Niemcy robią wypad.
Prezydencie Nowy.
Proszę o o wystąpienie do Pani Merkel a akt łaski względem tej nieszczęsnej ośmiornicy.
Jako człowiek kochający naturę ,bo strzelający do zwierząt tylko do kampanii wyborczej mógłby przygarnąć to prześladowane za przekonania stworzenie.
Umocniłby Pan swój wizerunek "dobrego wujka",wszedłby pan w posiadanie miłego i wiernego zwierzątka.
A "przyjaciołom" Niemcom to radzę nogi z du.y powyrywać Klose i Podolskiemu,bo zagrali jak lebiegi.Nogi ośmiornicy zostawić w spokoju.
Proszę o o wystąpienie do Pani Merkel a akt łaski względem tej nieszczęsnej ośmiornicy.
Jako człowiek kochający naturę ,bo strzelający do zwierząt tylko do kampanii wyborczej mógłby przygarnąć to prześladowane za przekonania stworzenie.
Umocniłby Pan swój wizerunek "dobrego wujka",wszedłby pan w posiadanie miłego i wiernego zwierzątka.
A "przyjaciołom" Niemcom to radzę nogi z du.y powyrywać Klose i Podolskiemu,bo zagrali jak lebiegi.Nogi ośmiornicy zostawić w spokoju.
W pewnej małej angielskiej mieścinie był sobie ksiądz który oprócz obowiązków duszpasterskich oddawał się zajęciom gospodarskim. Szczególnie lubił hodowle drobiu, która szła mu naprawdę nieźle. Któregoś jednak dnia księdzu zaginął kogut. Początkowo ksiądz myślał, że kogut po prostu uciekł, co mu się czasami zdarzało, ale zawsze wracał. Jednak minął jakiś czas, a koguta jak nie ma tak nie ma. Ksiądz zmartwił się i doszedł do wniosku, że mu ukradziono koguta. Z innych źródeł ksiądz wiedział, ze miejscowa ludność organizuje czasami zakazane w tym regionie walki kogutów. Postanowił załatwić sprawę podczas niedzielnej mszy. Po mszy wszyscy wierni zbierali się już do odchodzenia, ale ksiądz ich powstrzymał. Stwierdził:
- Mam jeszcze jedną bardzo wstydliwą sprawę do załatwienia.
(W tym miejscu należy wyjaśnić, że po angielsku słowo cock znaczy kogut, ale może też oznaczać męskiego członka).
- Chciałbym spytać kto z tu obecnych ma koguta
(Wszyscy mężczyźni wstali).
- Nie, nie, to nieporozumienie. Może spytam inaczej, kto ostatnio widział koguta.
(Wszystkie kobiety wstały).
- Oj, nie, to też nie o to chodzi, może wyrażę się jeszcze jaśniej, kto ostatnio widział koguta, który do niego nie należy.
(Połowa kobiet wstała).
- Parafianie - nie rozumiemy się, spytam wprost - kto widział ostatnio mojego koguta.
(Wstał chórek chłopięcy, ministranci, organista i znajdująca się przypadkiem w kościele koza)
- Mam jeszcze jedną bardzo wstydliwą sprawę do załatwienia.
(W tym miejscu należy wyjaśnić, że po angielsku słowo cock znaczy kogut, ale może też oznaczać męskiego członka).
- Chciałbym spytać kto z tu obecnych ma koguta
(Wszyscy mężczyźni wstali).
- Nie, nie, to nieporozumienie. Może spytam inaczej, kto ostatnio widział koguta.
(Wszystkie kobiety wstały).
- Oj, nie, to też nie o to chodzi, może wyrażę się jeszcze jaśniej, kto ostatnio widział koguta, który do niego nie należy.
(Połowa kobiet wstała).
- Parafianie - nie rozumiemy się, spytam wprost - kto widział ostatnio mojego koguta.
(Wstał chórek chłopięcy, ministranci, organista i znajdująca się przypadkiem w kościele koza)

Jak chce przechytrzyć?
Po prostu nie zagra.
nna opcja nie istnieje
Ja swoje 7/7 to z mieszanymi uczuciami...
Jak sobie przypominam najpierw było 8/10 ze stawką 10,krótko po tym wspomniana 7 ,która wyczerpała chyba mój "przydział szczęścia".Minęło sporo czasu a ja nie mogę nawet zbliżyć się do bilansu jaki miałem przed...a był całkiem niezły.
Ale,tfu,tfu tfu....na psa urok.Mam nadzieję,że Wam się to nie trafi i piękna passa będzie trwać.
Jak sobie przypominam najpierw było 8/10 ze stawką 10,krótko po tym wspomniana 7 ,która wyczerpała chyba mój "przydział szczęścia".Minęło sporo czasu a ja nie mogę nawet zbliżyć się do bilansu jaki miałem przed...a był całkiem niezły.
Ale,tfu,tfu tfu....na psa urok.Mam nadzieję,że Wam się to nie trafi i piękna passa będzie trwać.

Bo mecz Niemcy - Urugwaj dwołany.!!!
Dojczlandy po laniu od hiszpanów -pogniewali sie ,spakowali i wyjechali z RPA
Dojczlandy po laniu od hiszpanów -pogniewali sie ,spakowali i wyjechali z RPA
Bo mecz Niemcy -Urugwaj odwołany!
Niemce po laniu ostatnim się pogniewały,spakowały i fruuu z RPA odleciały.
Coś dziwnego dzieje się na stronie-techniczie
Niemce po laniu ostatnim się pogniewały,spakowały i fruuu z RPA odleciały.
Coś dziwnego dzieje się na stronie-techniczie
-przesyłka od Bin Ladena dla madzi77 
za "dowciapnego"
ale,tak na serio to masakra cokolwiek zrobić dzisiaj na tym czacie.Ale,chyba ogólnie jakiś problem z netem radiowym się kroi w moim rejonie.

Rany, jest godzina 6 a u mnie na termometrze 27 stopni.
Ja ***ykam,co to będzie,co to będzie?

A gram... bo co?
Jak się rodziłem to pytali jaki klimat wybieram.
Umiarkowany chciałem . Jakbym chciał powyżej 35 to byłbym Zulus,Butu albo inny Tutsi.

Jak się rodziłem to pytali jaki klimat wybieram.
Umiarkowany chciałem . Jakbym chciał powyżej 35 to byłbym Zulus,Butu albo inny Tutsi.
tola na chwilę obecną jesteś niekwestionowaną królową tego mini czata.
Bezapelacyjnie numer jeden w swojej swobodnej twórczości.
Już w oddali DIAMENT się błyszczy...
Jak będzie po wyrazie,to szybciej po klejnot sięgniesz.
Bezapelacyjnie numer jeden w swojej swobodnej twórczości.
Już w oddali DIAMENT się błyszczy...
Jak będzie po wyrazie,to szybciej po klejnot sięgniesz.
Tola przypomnij proszę.
W boksie zakończenie walki przed czasem to nokaut,tub tko.
A jak to w judo będzie-walka przed czasem skończona?
Z góry dziękuję....
W boksie zakończenie walki przed czasem to nokaut,tub tko.
A jak to w judo będzie-walka przed czasem skończona?
Z góry dziękuję....
szpicbródka a Ty skąd się wynurzyłeś,że dopiero o wynik mecz się dowiadujesz?

Kociokwik?http://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/piwo.gif Ojej! To lipa jak na te temperatury..
A teraz "pocieszenie".
Układy baryczne: We wtorek coraz więcej regionów Europy znajdować się będzie pod wpływem mokrych układów niskiego ciśnienia. Do Polski będzie napływać upalne i wilgotne powietrze znad północnej Afryki.
Odczucie termiczne: Upalnie, a podczas burz i opadów będzie parno i duszno.
Indeks UV: Przeważnie wysoki, 5-6 na 8. Czas bezpiecznego
opalania: 1 godzinę.
Warunki biometeo: Z powodu wysokiej temperatury i opadów będą niekorzystne.
Ozon: Na zachodzie kraju wysokie, poza tym średnie. W większych miastach bardzo wysokie. Tam też poważne zagrożenie dla cierpiących na choroby układu oddechowego.

Układy baryczne: We wtorek coraz więcej regionów Europy znajdować się będzie pod wpływem mokrych układów niskiego ciśnienia. Do Polski będzie napływać upalne i wilgotne powietrze znad północnej Afryki.
Odczucie termiczne: Upalnie, a podczas burz i opadów będzie parno i duszno.
Indeks UV: Przeważnie wysoki, 5-6 na 8. Czas bezpiecznego
opalania: 1 godzinę.
Warunki biometeo: Z powodu wysokiej temperatury i opadów będą niekorzystne.
Ozon: Na zachodzie kraju wysokie, poza tym średnie. W większych miastach bardzo wysokie. Tam też poważne zagrożenie dla cierpiących na choroby układu oddechowego.
Wędrowco Netowy>>>
Raport z północnego zachodu.
Chmury również z zachodu.Szczecin bez słońca.
Raport z północnego zachodu.
Chmury również z zachodu.Szczecin bez słońca.
Hello!
No w cabrio klima to super jest.
Szczególnie jak się za odkrytym dachem popycha,no nie tola?
33,32,49,60,66.

No w cabrio klima to super jest.
Szczególnie jak się za odkrytym dachem popycha,no nie tola?
33,32,49,60,66.

Wiadomość na ochłodę - podczas gdy w Niemczech, podobnie jak w innych krajach europejskich, panują ogromne upały, niemiecka stacja badawcza na Antarktyce zgłosiła rekord zimna - minus 50,2 stopnia Celsjusza.
Czyli różnica -średnio o 85-90 stopni.
Nieźle,jak na tak małą planetkę..
Madzia77>>>>>
Chyba jaszcze nie "dojrzała"...
Teraz pała chęcią odwetu na "prezesie".
Chyba jaszcze nie "dojrzała"...
Teraz pała chęcią odwetu na "prezesie".

{{zniesmaczony}
Oglądać teraz mecz polskiej drużyny mając w pamięci mundial to katorga.Patrząc na Wisłę i tę drugą -litewską,to ma się wrażenie,że piłka to właściwie przeszkadza .
No tragedia,przecież grają jakby ołowiane korki mieli.
Żenada.
Oglądać teraz mecz polskiej drużyny mając w pamięci mundial to katorga.Patrząc na Wisłę i tę drugą -litewską,to ma się wrażenie,że piłka to właściwie przeszkadza .
No tragedia,przecież grają jakby ołowiane korki mieli.
Żenada.
Teraz oglądałem powtórkę wieczornego,wczorajszego losowania.
Jako,że losowań ostatnio staram się nie oglądać wiec pewnie nie jestem na bieżąco,ale proszę mi napisać,czy to,że po zakończeniu losowań nie powtórzyli wylosowanych liczb,to już taki zwyczaj obecnie?
Jako,że losowań ostatnio staram się nie oglądać wiec pewnie nie jestem na bieżąco,ale proszę mi napisać,czy to,że po zakończeniu losowań nie powtórzyli wylosowanych liczb,to już taki zwyczaj obecnie?
Wędrowco netowy >>>>>>>>>\
Jak dotychczas to zagrzmiało w oddali i około minuty pokropiło.I nic dalej więcej.
Zrobiło się jeszcze bardziej parno.Jedno pewne.Słonce już nie praży i jest nadzieja,że da złapać oddech.
Udanej soboty.

Jak dotychczas to zagrzmiało w oddali i około minuty pokropiło.I nic dalej więcej.
Zrobiło się jeszcze bardziej parno.Jedno pewne.Słonce już nie praży i jest nadzieja,że da złapać oddech.
Udanej soboty.

To jednak ten zestaw w którym trafiono 9/10 nie trafił do lottomatu

waldek55 -

kathy

Bry.
O 14 powtarza się 1 albo 2.
W przeciwnym wypadku wyciągną wnioski i dołączę do grona tych co uważają,że lotto oszukuje
A najwyższy czas na 33, i 60 i może 4,17,21.
Jutro podobno będzie chłodniej może to odczuję,jeśli przeżyję dzisiejsze "ponad 35"

O 14 powtarza się 1 albo 2.
W przeciwnym wypadku wyciągną wnioski i dołączę do grona tych co uważają,że lotto oszukuje

A najwyższy czas na 33, i 60 i może 4,17,21.
Jutro podobno będzie chłodniej może to odczuję,jeśli przeżyję dzisiejsze "ponad 35"

No 5 ma najdłuższy przestój od ponad 450 losowań.
Może na "mieliźnie" siedzi?
Może na "mieliźnie" siedzi?
kathy,marzniesz?
Ja dopiero oddaję ciepło które zmagazyzowałem w sobie.

Ja dopiero oddaję ciepło które zmagazyzowałem w sobie.