Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 553 304. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krasnalek..oj tak, ciągnie noga..
m_max hyhhy nio a to nie wszystko, dodałabym tam kilka elementów jeszcze echh takie skromne, życiowe marzenie hyhhy
m_max hyhhy nio a to nie wszystko, dodałabym tam kilka elementów jeszcze echh takie skromne, życiowe marzenie hyhhy
hyhhyhy nie taki malutki w sam raz żeby utrzymać za wygrana, ja mieszkam w 57 m2 i jest duuzio dwa duże pokoje..koło mnie stoją domy takie, że jeden z pałacem mógłby się równać...ale ciężko teraz właścicielom go utrzymać, a wygrać dwa razy...chyba inwestując w systemy pieniędzmi zaraz po
ja bym chciała też i z duuuuużą buda dla psiesa, którego może mogłabym wtedy mieć (no na skraju tej winnicy...)
medea76 czeeeść wróżko
dawid123
m_max hahahahah nie wiem czy jednego bo ja psiara, i zwierzęta to bym tylko przytulała niczym elmirka ...ale!! wygraj bo pies potrzebuje już nawet nie bądź taki samolubny ale dla psiesa wygraj!!
AlbinLotto
krasnalek no właśnie..a miałam zagrać..tymczasem skutecznie mi umilacie czas
krasnalek no właśnie..a miałam zagrać..tymczasem skutecznie mi umilacie czas
hyhhhy a na moje przeczucie będzie dopiero jutro o 21
Serw witaaajobstawiaj i gadaj
m_max ja też, jak byłam dziecięciem to mnie znaleziono w budzie z jednym i nie uwierzyłabym..ale pamiętam co nieco jak przez mgłę..ponoć całe osiedle zszukano i odnaleziono mnie dopiero u dalszego sąsiedztwa śpiąca razem z "miśkiem" w budzie..ot historii miłych ciąg dalszy hahahah
Serw, który raz już ten zestaw obstawiasz?
15 minuuuut i wszyscy to czują...przybywa i śledzących
m_max hhahaha żeby po losowaniu nie być w złym humorze?
torsan
tesa
tesa
m_max pies ma dobre wyczucie 12 minut
krasnalka no i widzisz musisz wygrać ...bo na nic nie stać człowieka, a trzeba
nieszczesnik
i tak można zmierzyć..miał większego pecha jak szczęście..albo na owdrot, nie wiadomo co by było gdyby miał kase...może cos go ustrzeglo..
buu a u mnie nie włącza się
haaaa!! mówiłam 11 !!!!!!!!!!!!
krasnalka m_max
2/2 wygrałam jeeeeeeeest hurrrra
i 3/5 hurrra
krasnalek żeby tak dodac wasze 40 buuu
max jaka dupka...trzeba sprawdzić te powtorki...ciekawa jestem
Witajcie
mój zakład nie wejdzie chyba...zatem proszę komuś, a może się powiedzie jeśli ktoś trafi jeszcze wysłać 14,55,73,23,39
krasnalek jak się miewasz dziś?
wysłałaś swoje typy? Moje nie chcą wejść coś znowu ze stroną mają, przez promocje, która robią i kurcze znowu będę stratna o zakład:/ bo albo wkliknie na następny raz albo w ogóle nie wejdzie. Mając taką klientelę powinni mieć lepsze serwery czy cuś...
wysłałaś swoje typy? Moje nie chcą wejść coś znowu ze stroną mają, przez promocje, która robią i kurcze znowu będę stratna o zakład:/ bo albo wkliknie na następny raz albo w ogóle nie wejdzie. Mając taką klientelę powinni mieć lepsze serwery czy cuś...
dusia i herbatka ...bo chyba chorujesz?
niech mi moich liczb tylko nie wypluje owy bęben
32,50 ..32,55,...32,73..29,73...23,55..ciekawe czy ktoras z tych 2 wpadnie
krasnalek czyli oszczędzasz portfel będzie zasobniejszy..albo więcej na kolejne losowania
32,73 ooo wytypowałam dobrze
gratulacje wygranym i powodzenia!!
No co za dranie, a ja się połaszczyłam na dwa zakłady i NIC. Nawet wśród 10 tylko 2 hyhhhy. Gdybym wytypowała 2/2 to chociaż bym cos ustrzeliła wrrr!
wygranym
mercedes1313 nie martw się , dziś to nie Nasz dzień. Nadejdzie. Tylko cierpliwości żeby nie zabrakło i finansów, i głowa aby mądrzejsza nie zmieniała tak ciągle hahaha, do tej pory może już coś bym ugrała(na pewno sprawdzając kombinacje , które padły)
mercedes1313 nie martw się , dziś to nie Nasz dzień. Nadejdzie. Tylko cierpliwości żeby nie zabrakło i finansów, i głowa aby mądrzejsza nie zmieniała tak ciągle hahaha, do tej pory może już coś bym ugrała(na pewno sprawdzając kombinacje , które padły)
gryks76
medea76
torsan
ja...NIC
gratulacje i powodzenia
medea76
torsan
ja...NIC
gratulacje i powodzenia
jakieś kiepskie 2 ostatnie losowania może by tak co 4 grac zatem ahhahahahah
torsan bo bliżej niż ja
Eee na to de szkoda kasy..prędzej szwedzkie, eurom. i inne ale nie de czy uk
krasnalek
bastek8809 jak się gra przez strony oferujące to raczej te mniejsze wygrane zawsze wypłacają, jeszcze mi się nie zdarzyło żeby nie wypłacili..no ale ja pierwszorzędnych wygranych jeszcze nie wygrałam...ale oni zarabiają dużo więcej na tym biznesie zatem tak czy owak raczej wypłacą i te większe jak trafisz...
mrowka_faraona
Witajcie!
To oczekujemy wyników
To oczekujemy wyników
krasnalku ja dziś z 2/2 a Ty??
echh szybciej by mogło już nadejść
11,72 ciekawe czy padnie, znając życie to dopiero za 2 losowania albo trzeba będzie zmienić ale...kto wie
ciekawe czy gryks76 naprawdę trafił takie wieści zawsze pokrzepiają
Witajcieeee
Andrew123
krasnalek achh dzisiaj mecz , prawda?
20:30 chyba?
Andrew123 chyba tak hahaahah
Andrew123 chyba tak hahaahah
medea76 jak Ci idzie gra? Mi trochę marnie choć i 2/2 zaliczyłam kilka razy i jakies 4/5
Brjan
a za darmo i dużo zdrowia życzę!
ta emota jest przyjemna ...choć pewnie oklepana
To co, dziś wygrywamy na całej liniiiii? w multi także?
szybciej, szybciej wyniiiki
508 osób
o , jak na zawołanie!
jaaa i tak się obawiałam o te 12 i 44:/ i tylko jedna mam 72:/
co za dusi skapcy
no i dziś mogłabym łatwo 5/5 zgarnąć gdyby nie głupota włąsna i rozbijanie 2, przeczuwana 19, 68,37,39,...albo by i nie było gdybym wysłała , na 2 zakłady z plusem uniknęli prawie wszystkich liczb
13,27,38,51,73 73,79,7,22,45
Cześć
Cześć
torsan
25,33,35,42,49,51,73,79
Witaaajcie
0/8 no ladnie znowu ominęli, dając oboki....a przy tym powtorzyli liczy, które w sumie naprawdę nie powinny wypaść kolejny raz pod rząd...losowo(tak, tak a kto powie losowo co powinno..)
Cześć
19,51
19,51,25,73,79,13,42,41,39,26
19,51
19,51,25,73,79,13,42,41,39,26
zbigniew_q
No to już przesada...18 tysięcy?? czy wygrana pierwszego stopnia nie powinna być zabezpieczana?? Moim zaniem jak toś reklamuj, że do wygrania 300 tysięcy to choćby i 10 dostało trafiając te 5/5 powinni otrzymać swoje..(tak wiem...ilośc trafień procenty etc)
No to już przesada...18 tysięcy?? czy wygrana pierwszego stopnia nie powinna być zabezpieczana?? Moim zaniem jak toś reklamuj, że do wygrania 300 tysięcy to choćby i 10 dostało trafiając te 5/5 powinni otrzymać swoje..(tak wiem...ilośc trafień procenty etc)
sony71 hej ho
masakra!
u mnie padło dosyć sporo wysokich wygranych i mniejszych, jedna nawet przy mnie sprawdzana w keno...niestety i wysoka wygrana w mini i lotka i keno...NIE MOJA
zbigniew_q jakbym wygrala 18 tysi to i tak bym się cieszyła tylko smuteczek....bo w końcu 5/5 i TYLKO 18 ...ale...i tak główna wygrana hyhhhy
mimam61
krzysio
krzysio
beti Tobie również
0/2 i 2/10 masacreble! gratuluje wygranym!!
greg ahhahaa zobacz na innych! nie wybrzydzaj
greg, kasy zbraknie jak tyle będziesz inwestował a oni tylko oszukują!
Witaj
Witajcie
lorey
Brjan
krasnalek
Brjan
krasnalek
3/8 no szalejemy widze... tyle tosmy jeszcze nie wygrywali chyba co w ostatnim czasie
torsan
ECH!! trzeba chyba odczekać aż te szemrane kombinacje się skończą!
ECH!! trzeba chyba odczekać aż te szemrane kombinacje się skończą!
lorey...ciężki początek, koniec i środek!
ja naprawdę widzę koniec Totalizatora jak my tak szaleć z wygranymi będziemy
a że tak dobrze idzie to strzelę 10/10 ze stawką x 100 . strzele z plusem...i mają pozamiatane...
Już wyczekujecie nóg i kiecek?
Witajcie
Witajcie
sony71
wysłałam ale coś czuje, że dziś ciąg dalszy dziwnych kombinacji będzie
ZNOWU
Oni sposobu by nie znaleźli? HA!
mówiłam, głupota, ludzkie pojęcie przechodzi
zbigniew_q bo to są nie kupony z zakładami a bilety na show
Hej ho
Jak tam?
Ja może na wieczór wyślę tyko parke..skoro tak kantują dziady ostatnio...
A tu.. jak na złość wypadną dziś oczywiste liczby i to w całym zestawie
Ja może na wieczór wyślę tyko parke..skoro tak kantują dziady ostatnio...
A tu.. jak na złość wypadną dziś oczywiste liczby i to w całym zestawie
krasnalek
Andrew123
Hmm, ciekawe czy jakieś tam liczby ze snu wyszłyby...kiedyś pamiętam jocia obrobiła mi cztery czy trzy wyrazy..z zabawy słownej i były