Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 549 650. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
PapaSmerf , no to życze Ci szczerze...wygraj i poproszę herbatkę dobrą
26,61,72 i może jeszcze jakieś takieś
nie załącza się ..zatem ja losowania nie pooglądam..ale poczekam na wyniki, może to na szczęście
3/5 i 2/5 z pierwszego zestawu powtorzylo z niewyslanych w południe bo za pozno weszly...na szczęście powtorzylo wiec jakas zlotoweczka na kolejne będzie ufff
torsan krasnalek dzięki
lorey gratulacje!!
to co do kolejnego zostania milionerami
lorey gratulacje!!
to co do kolejnego zostania milionerami
dziś będzie 1
Cześć Waaam
Cześć Waaam
ojjj się zasiedziałam w mapkach i przy muzyce pretty lights-finally moving
m jak max 1 ...to rozpocząłeś ładnie dzień !! a zamiast malej czarnej proszę herbatkę gorącą, ja zdecydowanie z tych herbacianych , ogrzałabym dłonie przy kubku i pod kołdra by się zaraz miło zrobiło...
m jak max 1 ...to rozpocząłeś ładnie dzień !! a zamiast malej czarnej proszę herbatkę gorącą, ja zdecydowanie z tych herbacianych , ogrzałabym dłonie przy kubku i pod kołdra by się zaraz miło zrobiło...
żeby tak strzelić, żeby tak strzelić... co by im ubyło jak daliby mi wygrać
podzielicie się przyjemnym utworem muzycznym? lub ulubionym...?
lorey cześć i papa
zbigniew_q hahahah to poważnie coś do posłuchania?? \
macca Cie nie pomaca zbereźniku!
macca Cie nie pomaca zbereźniku!
zaraz poleci i drugi! Dzieki zbigniew_q i m_max
krasnalka
mercedes1313
krasnalka
mercedes1313
m_max lubie iris w przeciwieństwie do kocham cie jak Irlandie(chyba tylko ja np. na ten kawalek mam uczulenie). Iris bardzo mi odpowiada a i z repertuaru zbigniewowych znajde cos dla siebie i znam.. Lubię żywe instrumenty, klasyke mocny rock a i utwory takie jak ten np. https://www.youtube.com/watch?v=x_CzD0GBD-4 jeśli macie ochotę to sprawdźcie słuchając do końca
udaje Wam się trafnie kiedykolwiek obstawić te z jedynkami ?? Nigdy nie mogę się wstrzelić obecnie czekam na 61
ahahhahaha
jajcarze
zbigniew_q Twoja ulubiona i pewnie często pada...
nie padnie
m_max no ba!
a z boku widzę nawet guns n'roses stare i dobre, jare kawałki..
po with or without you...przypomniał mi się tez ain't no sunshine when she's gone...
po with or without you...przypomniał mi się tez ain't no sunshine when she's gone...
jaka wtopa?? tamten kawałek był super
zbigniew_q też ze mnie trochę taki hardcore mały
https://www.youtube.com/watch?v=ijxk-fgcg7c
https://www.youtube.com/watch?v=wp43OdtAAkM
https://www.youtube.com/watch?v=wp43OdtAAkM
m_max no pewnie i tommy lee chyba z ladunkiem
dzikuska się naogląda zaraz hyhhy
m_max łądne czasy...ja jestem z tych co za małego oglądali było sobie życie, złote miasto z kondorem, a z filmow na wariackich papierach, pułapki, brucea lee ile to ja razy za małego deski rozkładałam wyimaginowanie albo ściany przebijałam ufff...
to ja dokładam you tube "chce kurczaka z rozna"
aż mam chęc na "ła ła ła ła my little runnaway"crime story
Szukałam tej piosenki miesiącami jak wypadła z głowy bo i filmu i utworu przypomnieć sobie nie mogłam poza chodzeniem i pytaniem każdego jak nuciłam "ła ła ła..." coz to za piosenka i film był hahahaha
zbigniew_q nie mam 44 młoda w sumie jestem...ja tylko trochę inaczej niż moi rówieśnicy się interesowałam... i miałam zawsze taki swój świat. Mam 29 skończone można powiedzieć 30 hahaha aż się dziwnie pisze chyba człowiek na pewnym wieku się zatrzymuje i tak już trwa...
m_max hahahaha przepraszam nie zdawałam sobie sprawy z tego jak to przekomicznie może wyglądać ..pomijając fakt, że miło wspominam moje wysiłki, nadruszone dłonie...bo i np. pokonywałam Chucka. Latałam kondorem złotym, a jak mówiłam "himen przybywaj..posepny czerepie", to mało się nie połamałam stojąc na kamieniu i wyczyniając różne takie... a pięści smoka..no cóż. Achh jakie miłe wspomnienia...
zbigniew_q nieeee, a kto by takiego stwora dziwnego jak ja chciał ja tylko kocham i kocham,.. i chyba już będę, dosyć długo to trwa i się na zmianę w sercu nie zanosi..
mercedes1313 o to my jurne babeczki!
m_max to ja się bardzo cieszę, nawet jak ze mnie się śmieją...a niech się ludzie cieszą...trzeba powody mieć
zbigniew_q masz Ty racje, na szczęście trochę już inne czasy i za czarownice nie uznają paląc na stosie.
zbigniew_q masz Ty racje, na szczęście trochę już inne czasy i za czarownice nie uznają paląc na stosie.
mercedes1313 to Ci właśnie spódnice podarowałam? ahhahah mam nadzieje że jak Rob Royowi Ci podwieje...
hahaha ja byłam pozytywnie tym uraczona , że się zmieniły...ale czym dalej tym mniej pewna jestem. Może tak już jest, że nawet Ci mniej stworzeni do ożenku...w końcu swojego czasu doczekują tylko aby za późno nie byłokiedy powołanie poczują, samotność etc
m_max ale ja wiem wiem o co Ci chodziło tylko pisze , że śmiej się bo to zdrowie i jestem do usług ...można i ze mnie jak nie ma już ostatecznie z czego
gryks76
powodzenia
powodzenia
https://www.youtube.com/watch?v=xwtdhWltSIg
zbigniew_q hmmm, tak naprawdę jak nie w tę to w drugą. Żadna łaska...przy takich warunkach jakie zapewniają ludziom i rodzinom. ludzie z tych 800,1000+ utrzymywali latami ich fantazje i kozackie zapędy w wydawaniu pieniędzy, dzielenia nagrodami..etc, To powinno iść z ich osobistych pieniędzy(ku chwale ojczyzny i przyrostowi). Pomogłoby wielu rodzinom i nie oszukujmy się pieniądze w gospodarce wrócą..ekonomiści wiedzą.
m_max... ja atari miałam
długo
krasnalek
Niektórzy muszą robić i się martwić od świtu do nocy i tak do końca, a z drugiej strony dzięki temu nie jest bezsensownie(choć pewnie i złapać oddech by się przydało)
I nazwą przedobrączkowym
m_max zostaw już teda, nie oglądaj! Zajmuj się ważnymi sprawami kraju
m_max właściwie to dobrą komedie ciężko znaleźć...1 ted ok,bo coś innego itd ale drugiej części trailer mnie trochę odsunął. Za to hangovera nie miałam w zamiarze a jedna z części w towarzystwie oglądana okazała się dosyć śmieszna. Ja tu znowu czasy Seksmisji, Gila i innych... Była dobra komedia ale jaka...nie pamiętam(słaba pamięć, prędzej horrory przypomnę sobie )
I wyścig szczurów z wygranymi kuponami, Wszyscy wygrywają potem się okaże, ze sami emeryci i długo się nie pocieszą...
gryks76 ja jestem za....zawsze, za i na
krasnalek tam przynajmniej efekty jakieś widać...hmm
Hyhhy mówiłam, że 1 padnie i gdybym połączyła z drugiego zestawu, z pewniaczkiem 33 to chociaż 2/2 by było
Cześć niewitanym i gratulacje wygranym
Cześć niewitanym i gratulacje wygranym
m_max ooo, to bardzo mi przykro tez tak miewam raz na jakiś czas4/5 i zawsze unikna jakos tego jednego numerka
krasnalek dobrej nocy
do następnego przegrania!
Witajcie
zgrywus witaj ładnie!
dusia Janosik_2009
i inni śledzący właściwie Czatowicze
to jakimi dziś liczbami wygramy?
to jakimi dziś liczbami wygramy?
dusia..wydaje mi się, że będzie 50 zamiast 40 i może bez 14 hmmm
plusa możesz ustrzelić tym zestawem, jak ja któregos dnia skreśliłam 2 po 5/5 i miałam w nich 2/5 ale na szczęście plusa ustrzeliłam i wyszło po 10 zeta aż się zdziwiłam hyhhy bo miałam wyrzucać sobie, że straciłam...
dusia to weź odwrotność plus 10zawszetak mam, ze jak skresle to np. zamiast 41 wychodzi 51..albo zamiast 39=49 itd. albo oboki
ja jeszcze obmyślam 5/5
zawsze mam się ograniczyć do 2/2 i chciwie się brzydko...
dusia mhmmmmm hm , może lepiej zatem np. nie tak często a z plusem? mnie wiele razy ratowal...a rezygnuje tylko w przypadku tych małych jak 2/2, chociaż raz zalowalam bo trafiłam 73,79 i jedna z nich był plusem a to chyba jakies 180 zeta?(nie pamiętam dokładnie)
m_max witaaaaj
a już chciałam zapytać co dziś gramy?
krasnalek
Krzysztof_24
m_max taaaak
Krzysztof_24
m_max taaaak
Krzysztof_24 ale zawsze trafi się jedna, może dwie a 3 gdzies zwieje...i nici z tak bogatego planu
krasnalek 11 trafi musi hyhhhhy
i 22,23 jak nie dziś to jutro ale pewnie w pelnym zestawie
chociaż ze mnie slaby wrozbita, inaczej siedziałabym na brzegu winnicy w cieplych krajach, wieczorem dusznym i popijala wino , palila cygaro.... sluchala miejscowego grania
smialabym się gdyby krasnalka wyslala te liczby i nimi ustrzelila 9/10
krasnalek wybij z tego 5 i dodaj reszte obokow i wygraj
spoconych udach
uuu , żeby tak można było 6/20 skreślić hahahhahah ECH...szczerzemówiąc to na 80 liczb...trochę mało tych 10 z taka mozliwościa wariacji i tak małym płaceniem za te 4/10 i 5/10
m_max nio ja dopowiedziałam że powinny być....cóż to i Moje miłe zycie albo raczej marzenie "na"
no i jeszcze żeby tak się przelecieć migiem, potem wspominać i prowadzic mily, cieply, otwarty na gości dom
m_max Ty mi lepiej od razu gotowy zestaw podaj....wiesz to lotek zanim trafie to minie z 20 lat, jak ten Pan co kiedyś tam trafil, zawalu dostal i na szybko kupon przekazal..
o to za 4 i 5 razem trafi krasnalku!!
hahhahahaah, rozweseliłaś mnie...no tak, bidulek
obstawmy orientacyjnie powtorki żeby potem potem srawdzic ja mowie, ze będzie 5 liczb
i będą to 9,36,45,22,2
i będą to 9,36,45,22,2
zdublowalo echhh(niepotrzebne skreslic prosze )
te 58 minut to tak ciężko już doczekać, że uchhh
ooo, nic dziwnego Andrew też bym była zła
ale te na czuja, na ostatnia chwile często wchodzą...
dopiero się dopatrzyłam, że kaskada 2razy dziennie??!!
To masz Ty szczęście Andrew
będzie 11 i 50
Andrew no właśnie!! To była ironia, współczuje...dlatego można w takich przypadkach pęknąć ze złości na siebie, sama tak miałam...
minuty wolno upływają chyba poram chwileczkę malutką żeby szybciej upłyneło
m_max , trzeba być pięknym...żeby zaszkodziło
oj zdarzyło się chyba z raz czy dwa każdemu m_max..mi np. często nie wchodziły na jedno losowanie..i na drugie dopiero( bo internetowo) a i np. bywało, że jak wytypowałam i poprawnie wysłałam to jakiś czuj strzela w człowieka i na takim luzie pomyślisz o liczbach,... a potem za kilka minut są w przeciwieństwie do tych wysłanych
krasnalek jak wygrasz będziesz tak bogata, że masztowcem będziesz żeglować
krasnalek..zrób koniecznie plany... żeby być bliżej wygranej
i kasa się znajdzie!! myśl myśl, aż wymyślisz dobry zestaw..tylko się nie zrujnuj
krasnalek ...o!! to już bardzo mało brakuje...mówie Ci czekaj na swoja kolej
przecież dla każdego starczy...zawsze się zastanawiam tylko, która jestem w kolejce, którym zestawem mogę się przybliżyć czy dać kroka uchh
krasnalek hahaha ładniejsiejsza okolica upatrzona?