Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 562 152. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krasnalek...może zatem będzie jedna z tych osławionych wygranych proroczych?? Ale byłby numer
krasnalek życie jest pełne niespodziewanek...
krasnalek kup Nam po lizaku fajnym jak wygrasz..takim starodawnym
krasnalek ja właśnie wysłałam spośród moich jest jedna 18
krasnalek....wooow...to gratuluję!! w rocznice to ładnie
krasnalek zobacz dostałaś tyle szans... KURCZE zacznij wysyłać!!
ah yoo
krasnalek..obyś na swoja wygrana wpadła
krasnalek..obyś na swoja wygrana wpadła
a ciekawe czy perfekcyjnie oboki nie wypadną od krasnalkowych liczb
dziś strzele parke w multi 13,47
adi98 a ja przewidziałam 25 i 41 i nie wysłałam za to inne nie weszły
profesor 1980 na moje musze otworzyc drugie konto w banku..tyle pracy uff
medea76 cześć wróżko
oby tylko 51 i 19 nie wypadło
medea76 szlaczek kurcaczek, to możliwe...bo nie wysłałam akurat dziś, miałam dosyć takiej fali dziwnych zestawów.. i na dziś z ich rezygnuje bo wysyłam jedna parke w multi i jeden zakład w dużego lotka wyjątkowo
nich*
medea76 to może podkradnę coś na jutro, można?
21 mozliwe
wujek74
medea76 dzisiejszy dzień był bardzo ciężki..jak za jakimś ekranem albo zasłoną..ta pogoda i wiatry
dusia
torsan ja też jeden zakładzik odjęłam od MM i dałam na dużego..może tu szczęśliwie będzie...tyle już nie wysyłałam, że może wpierw należało się rozgrzać hhahahha
torsan
medea76 ja się przez nią czuje dziś masakrycznie źle. Pomimo żem reumatyk młody to nie odczuwam aż tak wrażliwie ale dziś...aż psychicznie mi doskwiera...no ale, polepszy mi się jak wygram
no nieee a jak wysyłałam to pomyślałam kij tam...już 1/1 47 nie wyslę i coś zła myśl sprowadziła na manowce i 13 zaprzepaściło jakakolwiek dziś wygraną
hurraaaa nie wierze 3/6 w dużego za to troszkę podreperuje stratę
że tez 7 skreśliłam i dałam 8 byłoby 4/6 hyhhyhyh
torsan dotam dzięęęki
powiedzcie mi teraz żeby było pozytywnie, ze płacą za 3/6 z tysiąc
krasnalek
gryks76 jak zjesz jeszcze dwa to się zamienisz........W PĄCZKA
witajcie
no to i ja z Wami zapączkuję
ajjj tam, hyhhy potem będziesz pościł i na slub pójdziesz elegancki i seksowny
seven nie padną..może 60 ale chyba nie
Mam ale choć przyniosły mi np. wczoraj szczęście, można powiedzieć, to mam dziwne uczucie jakbym czuja na dziś straciła i boje się ryzykować by np. Cie w koszta nie wpędzać... wczoraj zaliczyłam ładnie i 2 razy się powtórzyło ale jak dziś sprawdzałam...to już jakby nie czuje tego samego dobrego wrażenia do liczb... obawiam się i o swoje obstawienie
44,52 44,79 32,79 52,79 44,32,58,79,73
masz..może cos strzeli.. ale jeszcze kusza liczby 70,53,51
angierski witaj
seven róznie to bywa, zdarzają się i pretensje z tego co widziałam...dlatego mówie jak jest
dokładnie
myslę, że 3 liczby dziś z nich padną lub dokładne oboki
zobaczymy...po losowaniu ale dziś ciezki dzień (bo jak pisałam psychicznie nie czuję)...2 dni temu patrząc na tablice losowań poprzednich..nie znając wynikow o losowanie do przodu byłam w stanie patrząc na liczby wytypować poprawnie aż kilka powyżej 5...i załuje , że nie zaufałam wrażeniu i nie typowałam na więcej niż 2/2 i 5/5
może wrażenie wróci, to było dosyć miłe zobaczyć , że się wygrało 2x 2/2 i 4/5
Rrrooobbbeeerrrttt dziś liczymy na Twojego czuja
seven TAK JEST PRAWIE ZAWSZE...nie dadza Nam poważnie wygrać KOMBINATORZY
seven mysle, że z mniejszymi to już kwestia tego, że az takiego przesiewu się nie da zrobić systemowo wśród tylu ludzki i kombinacji ilu ludzi....na duże da..ale mniejsza może sie wliczyc nawet w najbardziej wykombinowany zakład od TS
ludzi i kombinacji ilu ludzi*
Robert ostatnio im większe dziwadło tym lepiej...jak widać kombinacje padaja prześmieszne...
ja dochodze do wniosku, ze chyba na 1/1 zaczne grac...prawie zawsze trafiam jak sobie po cichutku wytypuje, tylko człowiek się na wieksza wygrana kusi i niekiedy kase straci
ja też długo....i strzeliło dwa razy mi 9/10 z 2 zbiorów ale hmm czy by były jakbym wysłała? NIE WIADOMO...
hahahhaha
seven masz ...jak przewidziałam...trafily 3 liczby i ci dalam pewniaczka plus wytypowalam Ci 2/2 hyhhhy czyli jednak czuj i dziś nie zawiodl....a sama wyslalam 44 hahhhaha szkoda, ze ne z plusem i 2/5 z 44 tylko bez plusa wiec dziś nic ..ale zwrocilo się jeden i pol
torsan
cześć niewitanym
krasnalek
wujek74
PapaSmerf
masterszef
wujek74
PapaSmerf
masterszef
a ja podawałam wcześniej ale wydaje mi się, ze seven nie skorzystał
PapaSmerf a zjem nawet zaraz drugiego na dziś
wujek74 a tylko ...bo za dużo tych bab już masz
PapaSmerf!! no musiałeś?? naprawdę?? ja nie z tych co mi tam idzie, tzn idzie ale biednie
PapaSmerf..mięsień ćwiczony...nie będzie w zaniku chociaż, niech i ronsia będzie
seven udowodnij ;P
PapaSmerf..to dodam informacje, ze i nie z biedry tez słabo, szlaczek kurczaczek, idzie!
ajj Papi ! tendencji nie zmienisz... ja zawsze mała i drobna i ciężko cokolwiek wrzucić było a już w ogóle w te wymarzone partie
grzes500 ?? co chcesz obczajać?
Hmm kiedyś bym napisała "no pomóżmy, trzeba sobie pomagać, czemu nie...a teraz sobie myślę...to jakies żarty? " grzes500 to LOTEK wiesz "szczęście i pech" nikt Ci niczego nie zagwarantuje... ile Nas tyle kombinacji i liczb i nikt pewnych nie ma ..także strzel co Ci się wydaje..najlepiej 2/2 albo 1/1, a może uzbierasz czasami coś (szczerze)
seven to teraz Ty pomóż nowemu i Nam mi teraz liczb brakuje i myśle nad jakimiś...
pewnie przygnieciony tymi popaczkowymi walizami
12,29,40 może reszta dla mnie niewidoczna
grzes500 wejdź na strone lotto tam jest rozpiska ile placa... takie stawki ustalone...z góry
seven ale jedna bądź 2 z nich nie wpadna ahhahahah...tylko jeśli już w ogole ktores to te
i 40 mozliwe
seven jakos nie widza mi się liczby na wieczor
Papi no wlasnie ...a ja tak na nia i 13 liczylm kiedyś hahahah
to potem i ja proszę hyhhy
bo mam naprawdę jakiś widokowy rozgardiasz i ni nie czuje z liczb, tzn czuje ale za dużo hahahaha
a tu bryknie 53
69 może ale hmm pewnie będzie 79, 2 i 6 bym wywalila..(może ale raczej nie), może pasc 25,26
ja tam bym poatakowala jakiegoś "paczka"lezacego obok
20? NOŁ ..29 MOZLIWE takie fluidy...usmiechala się do mnie ale chyba nie..chociaż ..no kurcze na wieczor dziś ciężko wymyslic...chyba się zastanowię nad mini i duzym
grajcie system w mini prędzej wygracie
seven tylko znaczek Ci się zmienil przy nicku
PapaSmerf bierz
dziś coś w radju zaslychnelam audycje o nalogach i mówili glownie o hazardzistach..i wspominal specjalista sprawę mężczyzny z mazowsza, któremu zycie się posypalo..przez odwojna wygrana 6 w lotka ...przyczepila się mafia i kłopoty ze zdrowiem zaraz, rozpad rodziny etc...ciekawe... ktoś musi sypać z rękawa, kto wygrywa albo czatują na biednych wygranych
PapaSmerf..a skad , ja mam zajęte serduszko ze srednim odzewem... ale liczby możesz podciagac jak sa
krasnalek mini z 7 liczb bo 7 zl to jeszcze nie grzech ale przy 8... większe szanse ..zatem może lepiej nie grac przez jakiś czas i za iles tam lepszy system rzucic?? ja się zawsze karce bo z moich zestawow zawsze cos pada chyba tylko te 4 losowania przed zmiana kombinacji..mam gorsze a tak to zawsze ktorys wysypuje. Kiedys nawet zbigniew_q pytal czy wyslalam bo była 4 w mini, wyslalam ale glupia jedna liczbe odcedzilam i ECHH
krasnalek dłużej pisałam ahahhaha
z 7 liczb strzel. musimy się ugadac i podzielić w razie czego ahahahha(zart) większy przesiew by był...gdybyśmy się tak wszyscy ugadywali to TS by z reklamówkami latal a nie na hawaje
z 7 liczb strzel. musimy się ugadac i podzielić w razie czego ahahahha(zart) większy przesiew by był...gdybyśmy się tak wszyscy ugadywali to TS by z reklamówkami latal a nie na hawaje
krasnalek no cos takiego..wiem bo wysylalam na stronie (w kolekturze jakos mi się nie sklada i zawsze mnie stresują gapie..poza tym kiedyś na mnie syczeli w kolejce jak odbierałam wygrana 150 , no żarty...przecież inni wygrywają i po 150 tysiecy)
krasnalek z maszyny ustawia jednemu graczowi...NA SWOJE!! zobacz ze jak wytypujesz to w przeciągu 4 losowan do 6 zawsze cos wpada..(jeśli jest się cierpliwym)
krasnalek 26 to już trochę boli przy stracie...(ale może być i szczęście)
ahhaha zauwazylas?? zawsze jakos te gry się wyrecza numerami!! tez tak miewam ahhahaha
krasnalek
Papi 3 sa ryzykowne, ktoras Ci układ popsuje(ale kto to zna czyjes szczęście)
krasnalek mam przeczucie, ze dziś padna 2 x 20stki i jakies trzy "nastolatki"od 10 do 20) albo od 1 do 10 ewentualnie duzy rozrzut? ALE MINI TO DLA MNIE ZAGADKA...taki ekstremalny chybil trafil skreslajac 5 liczb tylko hahaha
krasnalek sluszna myśl, ja coraz częściej się zastanawiam nad odlozeniem odrobinki pieniazkow na system..tylko się boje takiego układu 1,2,3,4 hahahaha
ojeeej 8-9 to ładnie hyhyhyhy
ja ostatnio po dluuuugiej przerwie zagrałam w dl i bum 3/6 ahhaahaha i gdybym nie zmienila 7 z 8 to byłoby 4/6
PapaSmerf nie chciw się obstaw pewniaczka na przeczekaniu
krasnalek...to po ile wyszlo?
Papi ??o co pytasz? ja krasnalka pytam po ile im wyszlo do zaplaty na glowe w takiej ilości osob...za system
krasnalek ...no dokładnie
PapaSmerf to jesteś z tych czujących akurat te gre..ja prędzej trafiałam w euromillions niż w mini ahahhaha
PapaSmerf to jesteś z tych czujących akurat te gre..ja prędzej trafiałam w euromillions niż w mini ahahhaha