Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 524 008. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Czesc Wszystkim!!
torsan
echh ja tam nic nie wygrałam, WRR
echh ja tam nic nie wygrałam, WRR
torsan na swieta i gwiazdke powinien snieg lezec! hahah już z kilka lat u mnie nie ma a dopiero po swietach
masterszef skreslic wygrane liczby?
masterszef 11,22,31,32,44,53,62,73,69,15,4 masz taka strzelona grupke
torsan...a ja na saneczki tak chcialam
Mariuszbemowo witaj!
muzyczkę słychać delikatne
muzyczkę słychać delikatne
witaj drapku!!
73,19,54??
78,54,25?
19,25,54,44,73,7,2,34,
Witajcie
78,54,25?
19,25,54,44,73,7,2,34,
Witajcie
Powodzenia
zbigniew_g
torsan
przegrywamy dziś z kretesem?
zbigniew_g jak wygrasz biję Ci brawo...i OBY
ja może kiedy wyślę mini...żeby mieć chociaż ze dwie jakieś niby pewne liczby, ech ale mini to nie moja gra...
ja może kiedy wyślę mini...żeby mieć chociaż ze dwie jakieś niby pewne liczby, ech ale mini to nie moja gra...
rurek im się po świętach zachciewa ahhahahah
KACZOR001 pomaga to co wstawiasz? Nauczyłbyś mnie trafnie obstawiać, widzę często, że Ci dobrze idzie...
torsan ja nie oglądałam, czekam jeszcze na wyniki
11 padło ?????? kurcze a zastanawiałam się
Krzysio dzięki
torsan tak zawsze jest, a ja się zastanawiałam czy na następne losowanie z zestawem nie poczekać i chyba bym lepiej zrobiła...bo nic nie padło dokładnie pary i przeciwności, które odrzuciłam..niekiedy się odechciewa...
Witajcie
panoramix
torsan
torsan
torsan..mam nadzieję, że moje teraz nie padną ...niech padną Twoje jeśli wytypowałeś inne od moich
mi jakoś z maszyny jeszcze nic nie dały kiedykolwiek oszuści
2/5 na wieczor padły
Krzysio hmm..jaka będzie według Ciebie liczba pewniakowa na wieczór??
Cześć
Powodzenia w losowaniach
Powodzenia w losowaniach
może jakaś dwójeczka 63,70 ? albo 22,63?
zbigniew_q niestety marnie na pewno na plusie nie jestem mało wygranych i sporadycznie...trzymaj za mnie mocniej w kciuki bo jestem rozzalona za niedawne ostatnie losowanie kiedy to poprawnie wytypowałam liczby i głupol sama rozbiłąm na zakłady...udanych łowów w Nowym Roku Zbigniewie!
medea76 cześć wróżko powodzenia na Nowy Rok!!
medea76 cześć wróżko powodzenia na Nowy Rok!!
Większość pewnie na Sylwka się przygotowuje, strzyga i czeszą się..
Albo kryja się wśród 140 osób
Pan Pasko powinien dla Nas opracowywać zakłady, jako prowadzący ma już takie doświadczenie, że mógłby strzelać na prawo i lewo poprawne kombinacje
Panu Pasko życzę również dużych wygranych na Nowy Rok!
już 173
zaraz to do zera spadnie
ahhahahahah patrz jak szybko nowych osóbek przybywa w jednej chwili i wszyscy się jednoczą przed losowaniem
514
dno i wodorosty
i znowu padły liczby, które lubie 9,12,25,78,53,64 MASAKRA a jakbym wysłałą to by ich pewnie nie było....
o...to Krzysio się ukrywał...
brawo dotam
dobra Panowie... lepiej podzielcie się dobrą strategią cienko widzę mój portfel z takim unikaniem liczb przez TS...a już chyba wszystko wypróbowałam
Cześć
fikcyjnie 31,56,10,49,73
i parka real 10,49 10,29
Powodzenia
fikcyjnie 31,56,10,49,73
i parka real 10,49 10,29
Powodzenia
mimam61
drapek
megamocny
wujek74 hej ho
drapek
megamocny
wujek74 hej ho
islandorka30,5 mnie tez coś do 3 ciagnelo
Cześć Niewitanym
idealne oboki poza jedną
28,5 ; 28,43 ; 43,5 ; 57,28,73
powodzenia!!
Witajcie!
to ja strzelam 8,13,19,30,33,34,36,45,49,52
Pozdrawiam
to ja strzelam 8,13,19,30,33,34,36,45,49,52
Pozdrawiam
ja Cie krece az tyle liczb padlo z tego co na sucho strzeliłam w ostatniej chwili??
torsan zobacz jak na sucho to 6/10 od reki hahahh
torsan wlasnie dlatego pisałam hahahaha, ze JAK na sucho, na mokro nie mogłam nic ustrzelić ostatnio
torsan to Ci gratuluję z caaaałych sił i życzę troszkę poważniejszej wygranej albo chociaż stale po trochu?
Lila trzymam za słowo albo chociaż niedługo...
torsan ale nie znika całe 2,50 czy 5,00 hyhhy
torsan typuj 2/2 i wygrywaj
emeryt gratulki za 2/2
hahah nie chciw sie tak od razu
torsan ja tak, udawało się wygrać razchyba z podwojna stawka tylko jak policzyć ile czekałam to mało co odbilo..ale dobre i to...niekiedy trzeba cierpliwości zatem nie grałam tak caly czas, no i za bardzo lubie zmieniac
w sumie przy dobrych wiatrach i mapkach torsan moglbys może trafic...
leb witaj ja NIC na razie i opuszcza mi się niektóre losowania a teraz i za kase trzeba się trzymac
dzięki torsan i ja Tobie też starczy tych pieniędzy, które od Nas zbierają dla Wszystkich
Wow, właśnie się dowiedziałam, że ze stałych w mini wczoraj , miałabym 4 tysiące chyba coś. Zawsze coś z tych mini mi trafia a niekiedy z 2 zestawów naraz.., że tez człek nie może trafić jak wyśle...
Lila to prawda, sama szukam, a że jestem niepełnosprawna to jeszcze ciężej z pracą
torsan dużo jest ogłoszeń na opiekunów, niekiedy zakwaterowanie, wyżywienie i 4 tysiące na rękę, a jak masz prawko albo do tego odrobinę języka to do 5 tysięcy u mnie są takie ogłoszenia a nawet znam 2 Panie, które wyjeżdżają i się wymieniają do pewnego dziadka
musze używać wózeczka ponieważ mam RZS i dalszych met nie mogę pokonywać bez, jednak całkiem pełnosprawna jestem umysłowo i w rączkach, dodatkowo dyspozycyjna i chętna poświecić się pracodawcy potencjalnemu. Dziś nawet Pani dzwoniła z ogłoszenia, dotyczyło pracy biurowej/obsłygi sklepu internetowego dostałam propozycję rozmowy kwalifikacyjnej. Potem coś mnie tknęło i dopytując dowiedziałam się, że to magazyn a na prace biurową to dopiero za 2 miesiące potem powiedziałam. Także początkowa radość odpadała. A już myślałam, że Pani rekrutująca będzie moim aniołem i zbuduje mi nastrój na kolejne dni
Lilka** wybacz proszę niczka Twojego urwało
torsan, a dlaczego na Niemcy? może odrobinę angielskiego przyswój, nie jest trudny...dla mnie przyjemniejszy niż niemiecki łatwiejszy w nauce i jak Lila pisała chyba lepiej się go uczyć w praniu
Lila wątpliwe, miasto niezbyt duże na wszystkie ogłoszenia ze stron już od lat trafiły się 2 możliwości i z góry zajęte(co sama Pani kierownik z urzędu miasta przyznała) a nawet dla pełnosprawnych ...są prace dla samych mężczyzn i to fizyczne w większości jak wózki widłowe, budowlanki...etc. Jest masakrycznie ciężko Lila, koleżanki ze studiów nie są w stanie się gdziekolwiek załapać,... a jednej powiedzieli, że do sklepu ma za dobre wykształcenie! Trafiła mi się raz propozycja ale z dalszego miasta aż a sama nie mogę sobie pozwolić na wyjazd i zmianę otoczenia NIESTETY. To była piękna chwila, sam kierownik dzwonił prosić o rozmowę, dobre warunki, międzynarodowa ekipa, praca przy komputerze. Nie jestem wybredna mogłabym chociaż ceny drukować ale NIC nie ma. TAK CZY OWAK wiem, że i pełnosprawnym ciężko, zawsze trzymam za ludzi kciuki!!
torsan trzymam kciuki, pewnie się stresujesz. Swoją drogą wszystkie rozmowy i egzaminy są często niemiarodajne..przykre w ten sposób wiele osób odpada(przez stres z egzaminem związany etc..)
torsan hyhhhy pamiętaj żeby wyłączyć emocje związane z rekrutującymi, musisz zwyczajnie zrobić swoje do potrzeb tylko też mogą na każdą stronę wertować czego możliwe, że nie będziesz potrzebował...
Lila wzajemnie
nok66 to trzymaj ją obiema rączkami i zębami jak masz
wow i nie ma nok66 osób do pracy....aż dziwne, przy takich warunkach
torsan zgadza się!!
myślę, że znajdą się pracownicy,... jeszcze pięknie podziękują
Czesc
8,22,34,49..
powodzenia
8,22,34,49..
powodzenia
czesc
Potypowali Czatowicze? Może dziś trafimy na szczęśliwy dzień?
Cześć
ja obmyślam właśnie zakładzik, a jak u Was?? Ciężko cokolwiek wygrać ...szlaczek kurczaczek!
ja obmyślam właśnie zakładzik, a jak u Was?? Ciężko cokolwiek wygrać ...szlaczek kurczaczek!
krasnalek hyhhhy ładnie napisane, nie chcą trafiać w Nasze numery....ech!!
torsan to ja pierwsza dziś Cię przywitam! <macha kuponem> witaj!
emerytka_46 witaj pięknie!!
Nie wiem jak Wam ale mi dziś było wyjątkowo ciężko liczby wybrać...nic się nie składało...
Nie wiem jak Wam ale mi dziś było wyjątkowo ciężko liczby wybrać...nic się nie składało...
torsan...mnie z maszyny tylko oszukują
ostatnio poprosiłam Pania zaznajomioną o keno, multi i mini plus kaskade....i NIC.. a w mieście padło tego wieczoru 300 tysięcy czy tam ileś ...ECH
chyba się obłożę króliczymi łapkami i innymi rzeczami na szczęście, pójdę taka obładowana i powiem żeby się nie ważyli nawet dać mi niewygranego kuponu
m_max ahhahah no właśnie ja jak Was czytam to sobie myslę niekiedy "ale szczęściarze" !! Z maszyny i wygrali...ja to muszę być pod naprawdę pechową gwiazdą...robiona
krasnalek ...POWODZENIA
Andrew123
dusia
m_max to gratuluje 5/5 ja tez miałam jak sama...i tak ciężko mi odejść od liczb, które mam ochotę skreślać ale od teraz będę podwójnie skreślać raz....te co mam chęć i drugi oboki...i tylko te oboki chyba zacznę wysyłać
m_max to gratuluje 5/5 ja tez miałam jak sama...i tak ciężko mi odejść od liczb, które mam ochotę skreślać ale od teraz będę podwójnie skreślać raz....te co mam chęć i drugi oboki...i tylko te oboki chyba zacznę wysyłać
co myślicie o 23,58 na dziś?
m_max powodzenia
ja też większość boków wysłałam, musiałabym sprawdzić ale wiem, że mam 23,58,35
ja też większość boków wysłałam, musiałabym sprawdzić ale wiem, że mam 23,58,35
lorey
medea76 cześć wróżko
Cześć i powodzenia Wszystkim!! Mi kupon nie wszedł na 14 już tylko na 21 zatem mam nadzieję, że nie trafię o 14
Bry wieczór
krasnalek
torsan
torsan
Niniejszym ogłaszam światu, że dziś chcę wygrać!! Jestem otwarta na wszelkie pozytywne fluidy i pomoc "wygrać , wygrać, wygrać"
Dla mojej drugie 76 proszę
Serw powodzeniaaa
lorey wygraj