Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 467 356. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
buuu przewidziałam 5/5 i nie wysłałąm a było 79,69,29,47,73 bo na 10 ryzykowałam pewna, ze znowu wyminą 5
Witajcie
ja dziś sprawdzam miedzy innymi 73,10
Potypowaliście wszyscy? Ciężko cokolwiek ostatnio trafić
ja dziś sprawdzam miedzy innymi 73,10
Potypowaliście wszyscy? Ciężko cokolwiek ostatnio trafić
Cześć
Dziś Pan bizon losuje no to wygrywajmy
Dziś Pan bizon losuje no to wygrywajmy
o jaaa i znowu, przewidziałam 7 liczb, a nie wyslalam ...bo uznałam, ze się powtarzają za bardzo wrrrrrrr głupi totalizator powodzenia Wszystkim i gratulacje
czesc Paniom i Panom
to typujemy i czekamy...a oboki
to typujemy i czekamy...a oboki
dusia
medea76
medea76
Dziewczyny wlasnie mi cos przyszlo w pokrętnym umysle...podajcie 5 swoich liczb z zestawow jeśli możecie...chciałabym zrobić maly eksperyent przed losowaniem....
to medea76 dusiu....zobaczmy czy oboki typu 8,32,45,73,..i ewentualnie z ciągu dusi 2,6 będą...ciekawa jestem jak daleko ewentualne oboki padna... to sa także mniej wiece i moje oboki z tego co widze...
nie wysyła sie wiec może nie będzie rzeczy typu "ominęli"... ja mam wyslane 9,46,73,79,i cos tam jeszcze nie pamiętam(nie zerkam w kupon ...na szczęście przed losowaniem hyhyhy)
jakiś czas temu wyslalam oboki przed ostatnia chwila i 20 zeta trafiłam...ciekawe czy teraz będą, nie wysylam teraz ale jak się powtorzy, to będzie można zrywac oboki z typowanych zestawow częściej hahaha
medea76 dokładnie tak jest jak piszesz, doswiadczylam wiele razy....zatem
często padaja mi calymi ciągami w przeciagu 2 losowan w innych grach, a bardzo często i w pierwszych. Ostatnio 4 razy na sucho parki wytypowalam w mm:} a za 5 razem, wczoraj jak wyslalam, nic ahhahah.
Za to np. koleżance podalam na szybko przed losowaniem 6 liczb do gry i wygrala 200 zł...a ja nie mogę ustrzlic sobie, może moje szczęście jeszcze nie nadeszlo..
często padaja mi calymi ciągami w przeciagu 2 losowan w innych grach, a bardzo często i w pierwszych. Ostatnio 4 razy na sucho parki wytypowalam w mm:} a za 5 razem, wczoraj jak wyslalam, nic ahhahah.
Za to np. koleżance podalam na szybko przed losowaniem 6 liczb do gry i wygrala 200 zł...a ja nie mogę ustrzlic sobie, może moje szczęście jeszcze nie nadeszlo..
oj taaaak, tez się zalilam, wiele razy, ze wchodzą jak nie wysylam ...ale to przegięcie, nie wierze, ze nie ma sterowania.. bo wysylalam bardzo długo nie 3,4 razy, a naprawdę długo i w odpuszczone losowane cale 7 weszlo..przypadek-nie sadze
gdyby byo mnie stać na gre systemami, o w inne bym grala, jakos częściej pojawiają się obmyślone liczby np. mini i zagramaniczne
ciekawe czy jedna z parek : 9,14 ; 16,32 ; 73,79, ; 75,66 ...padnie
krzysztof_c
Majpan zgadza się...z pewnością JAKIEŚ wylosują
Majpan zgadza się...z pewnością JAKIEŚ wylosują
to trochę i wina człowieka..gdyby być systematycznym.., może by zostać człowiek i nagrodzony
ciekawe jak tam torsanowi się wygrywa..
dziś britney losuje
musze sprawdzić bo wydaje mi się ze drugi zestaw miałam poprawny
2 trafiłam ioboki
islandorka wyślij na kolejne!!
zmien 14,13 może się trafic
mrowka faraona akomu daja
Cześć Wszystkim
czas start oczekiwanie na losowanie...
czas start oczekiwanie na losowanie...
Jak tam? Padły wygrane wśród grona Czatowiczów multipaskowych?
Ja ostatnio...marniutko
Ja ostatnio...marniutko
zbigniew_q hej, hej
islandorka30,5 oj ja dziś wyjątkowo dłuuugo potem z jedzonkiem, żeberka trzeba zrobić zatem dłużej poczekam... SMACZNEGO isla!
islandorka30,5 oj ja dziś wyjątkowo dłuuugo potem z jedzonkiem, żeberka trzeba zrobić zatem dłużej poczekam... SMACZNEGO isla!
manewr witaj bilionerze powodzeeenia
ALE WYGRANA!
uff a ja jakos ustrzelilam 2/2
zbigniew_q hhaha tak całe 16 zł ahahhaha ...polowałam dłużej i gdybym głupia nie zrezygnowała w ostatniej chwili z 37 to bym miała 2/2 i 3/3 a tak lipa
Cześć i powodzenia
Cześć Wszystkim
Powodzenia w losowaniu
Powodzenia w losowaniu
urodziwa parka dziś losuje
torsan ob. dziś nie wylosowali moich liczb bo nie weszly, za pozno już poszly
torsan ob. dziś nie wylosowali moich liczb bo nie weszly, za pozno już poszly
Haaaaahahahah i już na wstępie wszystkie sa
torsan tego nawet pechem nie można nazwac...do końca losowania zapamiętanych 7 liczb weszlo!! padło z tych, które od 2 dni wysyłałam..a których na dziś już nie wysłało tylko losowanie później ... 140 chyba zeta
torsan to Ci zdradzę jeszcze jedna rzecz, ostatnio poluje na zagranicznej jednej grze co losowanie zakładzik jeden bądź dwa... i dziś miałam wszystkie liczby z jednej zrezygnowałam bo stwierdziłam ze powtórkowa a reszte ostatecznie rozbiłam zamiast zostawić w jednym...NO PECH.. chyba naprawdę trzeba mieć niebywale szczęście w swoim czasie...TAK CZY OWAK...trzymam za Was kciuki , chociaż może poczytam o wygranych innych grajacych
TORSAN dokładnie
krasnalek
Cześć Wszystkim! I gratulacje wygranym!
Ja niestety nie zaliczyłam potężnej wygranej
Ja niestety nie zaliczyłam potężnej wygranej
Panie Pasko: co z mapami na lotto maps??
49s nieaktualizowana
Czy można dodać szwedzkie lotto??
49s nieaktualizowana
Czy można dodać szwedzkie lotto??
Witajcie
73,79 ; 73,79,58 ; 73,79,12
a ja herbaciana i herbate popijam
może choć dziś liczb nie ominą?
torsan
mrówka_faraona
mrówka_faraona
torsan nogi już masz przed oczami?
torsan achh, gdzie ta tradycja zatem...
trzymaj kciuki!! nich wylosują Nam liczby
coś mam wrażenie, że będę niezadowolona z losowania
trzymaj kciuki!! nich wylosują Nam liczby
coś mam wrażenie, że będę niezadowolona z losowania
ahhaha jakoś HD jest??
oooo, dobrze wytypowalam poza jedna
już nie mogli dac i trzeciej uje muje
a może 5,4,9,75,38?
Witajcie!!
ciekawe kiedy moja parka padnie...
Witajcie!!
ciekawe kiedy moja parka padnie...
znowu, echh
to do następnego losowania!!
to do następnego losowania!!
Witajcie Wszyscy
no to typujemy i wygrywamy...
no to typujemy i wygrywamy...
Mogliby
ALE KACZOR001 dobrze sobie radzi u buka...może też by spróbować się przydało....
Witajcie
Powodzenia w losowaniu
Moje zakłady już na 14 nie weszły tylko moment i zmieniło na 21 ...zatem liczby mogą paść teraz
Powodzenia w losowaniu
Moje zakłady już na 14 nie weszły tylko moment i zmieniło na 21 ...zatem liczby mogą paść teraz
Wiecie może kto losuje liczby, tak przy okazji?
torsan
Robal_36 czemu tak się kładziesz ze śmiechu?
Serw a proszę Cię bardzo jak padną to będę szczęśliwa...jak wszystko wygrasz, podziel się złotówka na rozruch tylko albo komuś innemu daj....
a liczby, które mam puszczone na wieczór są trochę inne, mam 5/10 i 2/10
Robal_36 czemu tak się kładziesz ze śmiechu?
Serw a proszę Cię bardzo jak padną to będę szczęśliwa...jak wszystko wygrasz, podziel się złotówka na rozruch tylko albo komuś innemu daj....
a liczby, które mam puszczone na wieczór są trochę inne, mam 5/10 i 2/10
Serw wysyłasz w sieci??
Mi nie weszły jak kliknęłam odśwież miałam już na 21 gdzie wysyłasz?
Mi nie weszły jak kliknęłam odśwież miałam już na 21 gdzie wysyłasz?
Hahahha , a ja nawet nie wiem na co czekam chyba i nie chcę wiedzieć jak padną
2/5 padło, hmm chyba będę musiała znowu wysłać ale ze zmieniona wypadającą dwójką
Serw ale Ty poważnie?
Ostatnio wchodziła często kombinacja liczb, które lubie i chyba z rok wysyłałam : 29,36,79,73, 43/47 , 64/63 53/54 jakoś tak pamiętam , że 29,36 padało często niedawno
Robal_36 a widzisz ja nie zakładam z góry, że coś jest nie tak albo ktoś kłamie... i Tobie też nie radzę A jakbyś dokładniej czytał to i mniej zabawnie by było...bo byś wiedział, że niektórzy wysyłają internetowo, a wtedy owszem akceptowanie płatności trwa chwilę i kiedy już chwilę a dokładnie pół godziny przed się klika to przy 8-12 minutowym opóźnieniu niekiedy akceptuje już na kolejne losowanie płatność i odnośnie niej zakład. Zatem czytaj dokładnie potem nawet pisałam więcej...
islandorka30,5 na lottolandzie wysyłam...niekiedy 3gry w dni kiedy dużego losują. Czasami kolektura jeśli mam okazję wyjść. W zeszłym miesiącu kilka razy złapałam 2/2 praktycznie codziennie ostatnio 1/1 ale nie wysyłam, a może i źle, bo chciwość sprawia brak zysku i chyba ze 2 razy 6/10. Wcześniej coś szczęście ładniej dopisywało.
Robal_36 nic do Ciebie nie mam ale tak a propo wiedząc, że taka możliwość jest równie dobrze mogłeś założyć prawdę w pisaniu przez kogoś zamiast odwrotnie i się podśmiewać, ewentualnie dopytać? (nie zrozum mnie źle, sama lubię sypać ironią i być podszczypliwą ale niekiedy... mądrość powinna brać górę)
Co do wpisu może z 471?? powinieneś się połapać bądź choćby nabrać wątpliwości w pewność Twoich wniosków ...ale jak pisałam, nie zakładaj zaraz z góry, że coś jest nie tak kiedy nie ma ku temu podstaw
Co do wpisu może z 471?? powinieneś się połapać bądź choćby nabrać wątpliwości w pewność Twoich wniosków ...ale jak pisałam, nie zakładaj zaraz z góry, że coś jest nie tak kiedy nie ma ku temu podstaw
islandorka30,5 lottoland zawsze mi wypłacał , gram też w zagraniczne gry, raz wygrałam 200 zeta w zagraniczne lotto i wypłacili bez problemu automatem. Plusem jest to, że nie biorą prowizji. Deklarują, że nie dają cynków hahaha lotto...acz nie wiem jak to jest, bo w multi jakoś mniej wygrywam...jednak to może być kwestia szczęścia. Wygoda duża i w porównaniu z innymi stronami właśnie mogę na każde losowanie wysłać.
Serw hahaha jak tak mało wygrałeś to się nie dziel podziel się tylko z dużej wygranej z kimś,... wiesz coś na zasadzie karmy i puszczenia szczęścia w świat Ja kiedyś nie wysłałam liczb z profilu ale znajomej dałąm i miała 5/5 także zazdrościłam...ale pozytywnie( w końcu dla każdego starczy)
"Szpoooko" , nie ma sprawy Robal_36
Rrrooobbbeeerrrttt do odważnych świat należy ale ja bym nie puściła bo prawie! na 100% nie padnie wtedy. Jednak jeśli możesz sobie pozwolić....daj znać czy się udało , chętnie będę gratulowała!
Robal_36 pobierają kasę legalnie i działają całkiem legalnie(jakby tak się przyglądać to żadna z tych firm nie powinna być dopuszczona )
Jest regulamin jeśli chcesz możesz poczytać
Jest regulamin jeśli chcesz możesz poczytać
Zmykam, będę na wieczorne losowanie.
Powodzenia Wszystkim
Powodzenia Wszystkim
Witajcie wieczorowo
torsan
sony71
Panowie i Panie
sony71
Panowie i Panie
Serw teraz będą dokładne oboki i ze dwie liczby o dwie bądź trzy do 5 dalej jakies takie mam wrazenie...wyslalam ale niewiele nie mam kasy obstawiać obokow tym razem
panoramix ' ie powodzenia!
gdybym wygrala....bylabym wiem, że mi są potrzebne pieniądze i innym też. Jakoś tak człowiek łudzi się, że wygra. Są też i takie chwile, że człowiek i "anioły" na swojej drodze spotyka, kto wie...
2/5 i 1/2 MASACREBLE
jest? ja tych nie wysłałam...
Serw a podkradaj tylko te lepiej zatypowane ahhahahahhahaha ...wyślij przez 4 razy...zmieniając jakies liczby o zawsze autentycznie pada np. 5,6 w przeciągu 4,5 razy niewyslanych po losowaniu....kto wie...o ile Cie stac
Rrrooobbbeeerrrttt żeby to wiedział!!
Serw ja poprobuje pokombinować albo zmienić taktykę...tylko, ze ja taka uprzedzona do liczb jestem, ze uchhhh
widzisz Serw dziś padły moje ulubione liczby: 32,2,12,79 ...wystarczylo dodac z jedna trafiona...:/ ale człowiek glupi(bądź ts omija)
przeczucie na 71 i 80 razem miałam 2 dni temu ale nie trafilam
jocia witaj
Nie martw się wygrasz jeszcze. Widać, że obok Ciebie chodzi wygrana, kiedyś na nią trafisz...
Nie martw się wygrasz jeszcze. Widać, że obok Ciebie chodzi wygrana, kiedyś na nią trafisz...
Serw a ja jakiś czas temu wytypowałam 5 w multi i a profilu jest , teraz z ciekawoci sprawdziłam, padlo 4/5 dodaloby się ta 2 i bylby komplet 5/5
krzysio zamiast zrzędzić pomógłbyś wytypować poprawnie dodając te swoje pewniaczki!
Cześć
13,56,32; 73,79
13,56,32; 73,79
Powodzenia
dusia
zigniew_q
medea76
torsan
islandorka30,5
zigniew_q
medea76
torsan
islandorka30,5
islandorka30,5 kiepsko...a dziś też nie weszło ale za późno się zorientowałam...zatem moja wina:/ i martwię się żeby nie padło podwójna luka to już bardzo niebezpiecznie hahaha, wiem, że lada chwila siądą , a byłoby zabawnie gdyby w całym komplecie, bo poza nimi to na razie nie mam pomysłu na liczby
no i są dwie i jedna oboczna , plus dodatkowa, także wychodząca z mapek...ale moja dwójka nie weszła i cała trójka ni piątka też..
mrówka_faraona jak ładnie pogratulować trzeba angierski
islandorka30,5 ooo jakiś ciekawy program? Może się podzielisz nazwą żeby można było pokombinować ?
medea76 77 zł? gratulacjeee
islandorka30,5 hmmm ja nie niedowierzam....szczęście ogólnie można mieć, a i wskazania programu przy dobrej intuicji...mogą dać WSZYSTKO. Oby to wszystko Ci dał i korzystającym z niego, starczy dla Wszystkich z tylu milionów ile TS wyciąga
islandorka30,5 to ja zapytałam na mailu, jeśli można?
medea76 a moja mama pierwszy raz wzięła zdrapkę z tych świątecznych edycji i się zdenerwowała, bo nic nie było...bieeedna
islandorko witaaaaaj dziekuje i powodzenia!