Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 440 234. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a z liczb, ktore podalam gdyby ktoś oboki skreslil, echhh...ale się ciesze!! bo wlasnie dziś miałam przestać grac hyhyhy
zbigniew_q, sony71 dziękuję
zbigniew_q, sony71 dziękuję
hipopotan
EstyMy
wiem, ze to niewiele ale i tak się ciesze po ostatniej suchocie
EstyMy
wiem, ze to niewiele ale i tak się ciesze po ostatniej suchocie
EstyMy...właśnie siedze i myślę i pewnie, że podam, a co! ale jakoś się słabo czuje teraz w sensie niepewna w liczbach...więc podam ale może lepiej żebys wybrała oboki albo i to, i to
Cześć Wszystkim!!
No i wieczorem ja na pusto tzn zero zwrotu...
EstyMy!! widzisz pisałam jednak te oboki ... na jutro nie wiem czy próbować
No i wieczorem ja na pusto tzn zero zwrotu...
EstyMy!! widzisz pisałam jednak te oboki ... na jutro nie wiem czy próbować
Gratulacje wygranym
Witajcie
ladna para ...posypać im kwatki
nie widze jak tam się maja moje liczby MM przegapiłam chyba?
ladna para ...posypać im kwatki
nie widze jak tam się maja moje liczby MM przegapiłam chyba?
odkurzacz chodzi
ani jednej...jakaś masakra 5 zakładów i żeby nie trafić 3/3 boakurat nie wpadła żadna 30....
Witajcie Czatowicze
Dołączam na oczekiwanie losowania z liczbami 2,79 ; 12,22,25,33,52,55,73,79
Za Wszystkich i siebie trzymam
Dołączam na oczekiwanie losowania z liczbami 2,79 ; 12,22,25,33,52,55,73,79
Za Wszystkich i siebie trzymam
ulala śmiałabym się gdyby padły : 13,21,19
ulala oboki ja wybrałam 2,79 i 2 zakłady z większą ilością liczb..gdzieś tam wyżej pisałam swoje trzymam kciuki...bo jak nie moje to oboki będą więc kto wie!
ja bym chciała dwójeczkę tylko i mogę dalej grać , jak nic nie padnie to na 2 dni przerwa chyba będzie....
trafiasz często? ja tu chyba ze 2 czy 3 losowaniu temu tez zgarnęłam 2/2 ale od tej pory jeszcze nc, a połaszczyłam się na więcej i pupa blada...nie wpadło nic, teraz tez będę tylko na mniejszą ilość bo prędzej czy później coś wpadnie
darek/max i chyba gratulacje wygranej? nie wiem czy dobrze przypominam sobie, chyba wygrałeś coś?
sony71 cześć, cześć...ściskasz kupony?
darek/max realnie? to wielke gratulacje!! teraz możesz śmiało ostro grać dalej
o nie od razu trzy liczby z innego zestawu echhh....oboki
dokładnie oboki na 5liczb....
darek/max WYSZARP im ile tylko zdołasz...niech dziady schudną!
ulala mówiłam 29,36
no dziś na pewno ktoś zdobył bonus z takimi liczbami
Cześć Wszystkim
A ja dziś wybrałam sobie:
79,73,2
79,73,12
79,73,65
79,2 , a wysłałam tylko dwie z kombinacje ...zobaczymy...
A ja dziś wybrałam sobie:
79,73,2
79,73,12
79,73,65
79,2 , a wysłałam tylko dwie z kombinacje ...zobaczymy...
hipopotan
torsan
hipopotam, przyda się..
hipopotam, przyda się..
był śnieg, przesunęłą się jedynie ale tak jest już od kilku lat ...przynajmniej w mazowieckim...
a w tym roku wszystko kalendarzowo przychodzi...myślę hipopotam , że zima.. czy śnieg, czy nie...będzie mroźna,..jeśli dożyjemy i ta asteroida/kometa/planeta nie doleci
Niech dadzą szybciej losowanie
hipopotam..każda pora ma swój urok, ja lubię i pięknie skrzącą, mroźną zimę..od kilku lat na saneczki i kulig się wybieram, może w końcu w tym roku...
jak wygram w multi ulti
powinniśmy obstawić zbiorowo trochę kombinacji i podzielić się za każdym razem dla innego jak się trafi, hahaha masacreble...a poważnie...czemu tak ciężko trafić, obstawi się trójkę czy piątkę...w kolejne kombinacji oboki..a w trzeciej o dwie czy trzy dalej lub pomieszane..a i tak nie ma, sporadycznie..naprawdę coś nie tak
w mini systemem 7, 8 idzie dość często coś wygrać ale ja tylko na sucho bo kasy brak(zatem może byłoby jak i w multi) w mini miałam chyba raz 4..i kilka razy trójeczkę ...ale na tyle zagrań, że ostatecznie zrezygnowałam.
torsan raz miałam chyba 9/12 jakoś na początku jak gra się pojawiła...
a ja się cały czas zastanawiam....torsan czy można puścić te same liczby na kolejne czy za każdym razem nowo wylosowane?
hipopotam dla mnie za drogo przy takich możliwościach trafienia i takich niskich wygranych, za mniejsza ilość liczb
zbierają na każdym kroku...ale wygranych tyle co kot napłakał, a niby ktoś wygrywa
sony71 cześć
29,65,35,45 myślałam....echh!
no i kurcze nie mam 2/2 bo tylko jednaliczba a chciałam skreslic jako jedna , pewniaczka, następnym razem nie gram, wrrr
1/2 i 3/6
Cześć Wszystkim
cześć
ja dziś startuję z 10,26 i 5,39,63,76
ja dziś startuję z 10,26 i 5,39,63,76
sony71 odważnie jak na 10... powodzenia!!
isla
ale numer, echhh...miałam dać dwa bo wzrokowotrzeci raz powtorka się widziala ale umysl skrecil na 5...i 36 tak samo:/ , ludzkie pojecie przechodzi zestawianie liczb ostatnio...czy oboki, czy nie
I kolejna porażka...,te które są w większości w mojej kombinacji zostały wyelimonowane, prawie same oboki bez jednej, nawet pewniaczek. W mini 2/5.
Cześć
dusia sony71
trzy zakłady, które znowu pominięte obokami, jak jutro odpuszczę, oni puszcza nie odpuszczę, niech sobie nie myślą, w końcu musza paść(i pewnie rozbija po 2, 3 liczby) a miałam taką chęć na 2,73 i 39, uchhh, dranie
hahahha, uśmiać się można zrezygnowałam z zakładu z obokami i bum....4/5 są ahhahahaah to przechodzi ludzkie pojęcie
Witajcie
ja dziś tylko zwrot 2 zł
miałam przeczucie na powtórke 73,79 ... puściłam oboki , znieważając własne przewidywania i na dobre nie wyszło ujęłam jedynie w 10 wytypowanej a się okazało, że za mało na cokolwiek...1/2 4/10/ i nic . Gratulacje wygranym i powodzenia
ja dziś tylko zwrot 2 zł
miałam przeczucie na powtórke 73,79 ... puściłam oboki , znieważając własne przewidywania i na dobre nie wyszło ujęłam jedynie w 10 wytypowanej a się okazało, że za mało na cokolwiek...1/2 4/10/ i nic . Gratulacje wygranym i powodzenia
gryks76
Cześć
no to czekamy, zobaczymy czy dziś jest szczęśliwy dzień
no to czekamy, zobaczymy czy dziś jest szczęśliwy dzień
buuu ale miałam przeczucie do 29,32,47,73,11, ze tez dalam w 10
Cześć Wszystkim
krasnalek, ja tak samo w duzego
3,6,35 ..a 25 chciałam dać jako końcówkę do 35...tylko, ktoregos razu już były w parze (nie pamietalam czy w dużego, czy gdzie indziej...i nie dalam)
3,6,35 ..a 25 chciałam dać jako końcówkę do 35...tylko, ktoregos razu już były w parze (nie pamietalam czy w dużego, czy gdzie indziej...i nie dalam)
krasnalek, Faral40, zbigniew_q pozostałym Czatowiczom
21,56,62
wzajemnie Anka29
w 10 skreślonych cos chyba będę miała ale z 3 chyba jedna albo nic:/
ja pierdziele, pomyliło mi się i byłam pewna, że wysłałam drugą 10 :/:/:/ a tu 8 liczb!! w depresje można popaść
Witajcie
No i kolejny raz się okazuje, że gdyby człowiek nie kombnował z liczbami nie uważał, że ostatnio za dużo razy wypadły to np. dziś mogłabym złapać 8/10 albo 8/8 z drugiej strony jakby się wysłało, może wcale nic by nie było
No i kolejny raz się okazuje, że gdyby człowiek nie kombnował z liczbami nie uważał, że ostatnio za dużo razy wypadły to np. dziś mogłabym złapać 8/10 albo 8/8 z drugiej strony jakby się wysłało, może wcale nic by nie było
medea76 chyba będę też musiała odwyk zrobić
Witajcie
Witajcie
ewa102 nie dziękuje i wzajemnie
emeryt a i dla Ciebie
Serw
Panie Pasko poprosimy wyniki
albo Pan Pasko wygrał i skacze ze szczęścia właśnie
dusiu
właśnie widze liczby...masakra
zrobiłam zakład i oboki....i uniknęli w sposób aż nazbyt oczywisty...przecież to już nawet nie jest śmieszne, naprawdę powinno się powołać specjalną komisję..
jak przekonywująco powiedział prowadzący "jest pusty"
WITAJCIE
WITAJCIE
ktoś zgarnie
kolejny raz ominęli ahhahaha... to normalnie chore
Witaaajcie
EstyMy jak tam wygrane?
Ja mam coraz bardziej dość chyba i innym znajomym będę granie odradzała...za dużo się wtapia za mało zyskuje. Ostatnio nawet zaryzykowałam grę systemem na dwa zakłady
Ja mam coraz bardziej dość chyba i innym znajomym będę granie odradzała...za dużo się wtapia za mało zyskuje. Ostatnio nawet zaryzykowałam grę systemem na dwa zakłady
EstyMy to jak i u mnie...może czas zacząc trzymać kciuki za przegrane? tak na odwrót i wyniki tez na odwrót padać będą??
Tia mądrale to niech dadzą losowośc w losowaniach a nie ustawianie, wygramy z pewnością
proszę na starcie już dwie odwrotności moich
dobra dziś to na bank ktoś zgarnie...
ESTY liczymy na tak duża losowośc, że i kciuki są tu takim samym pewnikiem
3/10
Witajcie
O widze macie takie same wyniki z wygranymi jak ja
Odechciewa się grać , zmniejszam stopień grywania. A jak zdenerwują kompletnie przestane sama i odradzę bliskim podkarmianie oszukańczych dup TS
Odechciewa się grać , zmniejszam stopień grywania. A jak zdenerwują kompletnie przestane sama i odradzę bliskim podkarmianie oszukańczych dup TS
torsan
Serw
Serw
bolek31 oby w realu
a ja 3/10 trafnie pzewidziane 41,45 echh oszuści
a ja 3/10 trafnie pzewidziane 41,45 echh oszuści
Witajcie!
Hahhaha Oni razem wygladaja jak taka para.. biznesmena i Pani obok
Hahahha jakie oboki az krzyczy...
Witajcie Panowie!
No to trzymam kciuki następnym razem
No to trzymam kciuki następnym razem
Znowu oboki...ale pomyslalam, hmmm będzie 36,29.... reszta ideaaanie bliziutko
Torsan , zostajemy i dalej wysyłamy te same?
REALNIE zbigniew_q?
2 liczb w pensji
Cześć
to co?.. dziś czekamy na kolejne wielkie NASZE wygrane
to co?.. dziś czekamy na kolejne wielkie NASZE wygrane
szczyty głupoty z tymi losowaniami
koniec grania na jakiś czas
koniec grania na jakiś czas
torsan