Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 224 433. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
tomecki72 dziękuję za podpowiedź
powiem Ci, że moja wygrana w dużego ...i jakiekolwiek mniejsze już od niej(największa 100 chyba pare? o ile dobrze pamiętam...a w ogólę to się Wam pochwalę ze stałych zestawów niedawno miałam kuuuupe kasy, ktorej nie otrzymałam, bo oczywista oczywistość nie wysłałąm sądząc, że nie wygram a byłoby tego jak obliczył system coś okolo 23 tysięcy) ....to tak czy owak!! wpadało mi zawsze coś jak skreślałam nie myśląc o numerkach i na szybko właśnie
człowiek wysyła i coś czasem się zwróci...ale się zastanawiam....czy nie lepiej byłoby zaoszczędzić na tych wszystkich wysłanych zakładach....
a daj spokój myślałam, że spuchnę jak zobaczyłam...ale szczerze pisząc to już większe pieniążki by tak wysyłać po kilkanaście zakładów czy choćby kilka co losowanie ...dlatego nie wysłałam w głównej mierze...nie sądząc, że cokolwiek wpadnie....i kto co b było gdybym wysłała....mogę się wręcz założyć ze TS....akurat wylosowałby inne liczby
TS na święta może da 10 mln
krasnalekja w mini nie mogę kompletny brak szczęścia..jakoś nawet czuję, że to nie moja gra...
jacklogan47 a zgarnij całą pulę
EstyMy
krasnalek dziękuję za życzenia!
Witajcie Zebrani Multipaskowicze!
Chciałabym Wam Wszystkim, korzystając z przerwy w robieniu świątecznych potraw, życzyć przede wszystkim zdrowych ale i radosnych, sytych Świąt spędzonych w gronie bliskich, z którymi będziecie grzać serduszka w te święta Bożego Narodzenia. Nie wiem czy się zobaczymy, a zatem i wspaniałomyślnego, hojnego wejścia z TS w Nowy Rok , niech Wam kieszenie od pieniążków zaciążą znacząco!!
Chciałabym Wam Wszystkim, korzystając z przerwy w robieniu świątecznych potraw, życzyć przede wszystkim zdrowych ale i radosnych, sytych Świąt spędzonych w gronie bliskich, z którymi będziecie grzać serduszka w te święta Bożego Narodzenia. Nie wiem czy się zobaczymy, a zatem i wspaniałomyślnego, hojnego wejścia z TS w Nowy Rok , niech Wam kieszenie od pieniążków zaciążą znacząco!!
Jocia dziękuję, oby Twoje typowania przyniosły Ci 10/10 bez względu na ilości 1 i 7
Dusiu !
Pozostali Czatowicze
Panie Pasko....niech Nam Pan stworzy w prezencie system...dzięki, któremu wszyscy rozbijemy bank TS
Dusiu !
Pozostali Czatowicze
Panie Pasko....niech Nam Pan stworzy w prezencie system...dzięki, któremu wszyscy rozbijemy bank TS
Jeszcze zapytam Wszystkich korzystając z okazji: nie wiecie może czy szykuje się świąteczna kumulacja??
multi_ulka dziękuję i ja
cześć poświątecznie!
jak tam numerki? mamy już jakiegoś milionera w gronie?
jak tam numerki? mamy już jakiegoś milionera w gronie?
Cześć Wszystkim!!
Powodzenia w losowaniu!!
Powodzenia w losowaniu!!
medea76 jak Ci idzie wróżko ? Wygrałaś już sporą sumkę?
ja ostatnio długo nie moge trafić na mój zestaw liczb... ale teraz juz zrezygnować to jak czekać...aby w następnym losowaniu wypadły
medea76 cóż Ci dolega? Ja ostatnio ograniczam się do jednego góra dwóch zakładów... za to udało mi sie coś ustrzelić niedawno w mini
roninr
medea76 duuużo zdrówka zatem!
jackwar..i dobrze! ile to można o Williams, niech inna zdolna zawodniczka najwyższych sukcesów liźnie
jackwar..i dobrze! ile to można o Williams, niech inna zdolna zawodniczka najwyższych sukcesów liźnie
chyba prędzej w ten sposób
poświęcę jeden nawet jako gospodyni ...niech no stracę zyskując ..., a tak poważniej ktoś poważnie powinien się nimi prawnie zająć...
Witajcie wieczornie
snopek6 brawo za farbowanie
snopek6 brawo za farbowanie
Witajcie wszyscy!! Buu, 6 liczb, w tym 3 powtórkowe, ktorych nie skreśliłam. Ach losie! oby bonus się nie zmniejszył, grać znowu będzie warto hahah!
EstyMy wygrywamy jak nie wysyłamy
Witajcie ponownie
chyba pora pomyśleć nad liczbami, oby tylko nie jak na 14 weszly grrr.
multi_ulka ja gram online na stronie kuponylotto, jak wyjść z domu akurat nie mogę. Tylko na 14 jak chcesz żeby poszły to dnia wcześniejszego do 19.40 musisz zaznaczyć zakład na dwa losowania...wtedy wejdzie na wieczorne i na 14 dnia kolejnego, GRRR. No ale jak mi się trafia coś to nigdy nie mam problemu z wypłatą(może też dlatego,że zazwyczaj to jakieś zwroty są tylko ahhahah)
chyba pora pomyśleć nad liczbami, oby tylko nie jak na 14 weszly grrr.
multi_ulka ja gram online na stronie kuponylotto, jak wyjść z domu akurat nie mogę. Tylko na 14 jak chcesz żeby poszły to dnia wcześniejszego do 19.40 musisz zaznaczyć zakład na dwa losowania...wtedy wejdzie na wieczorne i na 14 dnia kolejnego, GRRR. No ale jak mi się trafia coś to nigdy nie mam problemu z wypłatą(może też dlatego,że zazwyczaj to jakieś zwroty są tylko ahhahah)
Ech, gdyby tak tylko zakładzik w MM był tańszy...
A nie ma za co multi_ulka
EstyMy
z grą online jest jeden szkopuł...jeżeli jakiś serwis już oferuje multi to z gra na 14 są zazwyczaj problemy (trzeba np na dwa losoowania wlaśnie) no i doliczają sobie często jakąś prowizje. Ech, chyba większość stron już sprawdziłam ahhahah, hmm na lottoland dbrze mi sie gra też w inne gry...mini i dużego...można też w zagramaniczne(choć tu lepiej z zakładem na ostatnią chwilę nie czekać)
EstyMy
z grą online jest jeden szkopuł...jeżeli jakiś serwis już oferuje multi to z gra na 14 są zazwyczaj problemy (trzeba np na dwa losoowania wlaśnie) no i doliczają sobie często jakąś prowizje. Ech, chyba większość stron już sprawdziłam ahhahah, hmm na lottoland dbrze mi sie gra też w inne gry...mini i dużego...można też w zagramaniczne(choć tu lepiej z zakładem na ostatnią chwilę nie czekać)
czibuk
qjaster
qjaster
WITAM Wszystkich serdecznie!
Panie Pasko!! Ne wiem czy Waść czytujesz może akurat...
Coś się dzieje z możliwością typowania...,już któryś raz mam problem z zamieszczeniem typowania MM... wyrzuca komunika, że każda liczba winna być oddzielona przecinkami i liczba NaN jest nieprawidłowa..wszystko jednak po kilkunastokrotnym sprawdzeniu jest ok...dziś nie mogłam właśnie zatypować.
Panie Pasko!! Ne wiem czy Waść czytujesz może akurat...
Coś się dzieje z możliwością typowania...,już któryś raz mam problem z zamieszczeniem typowania MM... wyrzuca komunika, że każda liczba winna być oddzielona przecinkami i liczba NaN jest nieprawidłowa..wszystko jednak po kilkunastokrotnym sprawdzeniu jest ok...dziś nie mogłam właśnie zatypować.
Jak tam Wasze typowania zgrywus, torsan, Lucyna , EstyMy? u mnie 6/10 i reszta liczb w innym zakładziku bu....żeby to wiedział ....
Panie Pasko już patrzę! Przepraszam, byłam zrobić sobie kolacyjkę
Panie Pasko: "podaj 10 oddzielonych liczb przecinkami" Złośliwość rzeczy martwych czy co
Brjan ..witaj również!
Wiesz gdybym nie zjadła wtedy to dopiero koszmary bym miała, nie mówiąc już , że moje długie zasypianie wydłuża się wtedy dwukrotnie ahhahah. Taki organizm, rano brak śniadań, wieczorem syte późne kolacyjki
Wiesz gdybym nie zjadła wtedy to dopiero koszmary bym miała, nie mówiąc już , że moje długie zasypianie wydłuża się wtedy dwukrotnie ahhahah. Taki organizm, rano brak śniadań, wieczorem syte późne kolacyjki
Pasko otrzymałam komunikat , który wywalił mi kolejno wierszami wszystkie liczby i żebym zaznaczyła krateczkę o braku wysyłania komunikatów do mnie....
Hahahhahha, racja, siusiaka brak, zagladałam...przez chwilę moje długoletnie męskie nawyki sprawiły, że z wieścią Pasko...aż się pokusiłam o gruntowniejsze obadanie sprawy
Poza tymi liczbami nic...ale mam złą wieść ....zaznaczyłam krateczkę,.. bo juz miałam dośc komunikatów..
Paso tak...pojawił sie wczesniej jak juz pisałam....komunikat o przecinkach...i liczbie NaN....ale nic poza tym a teraz jak Waść prosiłeś.....i poczyniłam typowanie...już sam komunikat o liczbach i ten rzadek kolejno liczba pod liczbą......i wówczas też zaznaczyłam krateczkę. Ech
Pasko:dziwna rzecz...najpierw wywaliło mi komunikat, że 10 liczb itd..potem pojawiło się kolejne okno dialogowe....(jakby nie posluchalo komendy z krateczka o niewywalaniu okien) ...a nastepnie odswiezylam, kliknelam i zapisało pomyślnie. Zatem chyba działa acz.... było już tak , że nie działało zadziałało a potem znowu ciężko...Ale dzięki!! Poprosze o skasowanie typowania jutro zgłoszę się jakby co
zgrywus ja trafiłam chyba 2/2 ?? tzn gdzieś miałam Chyba wczoraj....
Dziękuję i poproszę
Panie Pasko bądź Pan litościwy ahahhaaha teraz mi Pan chyba zabrnił całkiem typowac już !! nie wciska się "Zatypuj" sprawdzałam 2 razy
Ja już kurcze NIE WIEM!
Nie jestem na chromie ale mam i mozarelle
Nie jestem na chromie ale mam i mozarelle
Nic. nie wciska się.
Panie Pasko ja już muszę uciekać ale trudno. Bedę typowała przez stałe zakłady, może odechce się robić urządzonku kłopoty kiedy w kolejnych dniach dziekuje za starania!!
Witajcie
A może 16,43,23,75?
chociaz mam dziwne wrazenie, ze moga wypaść siódemki i piątki
To ja zgarniam Wasze pieniądze w przeciwnych wypadkach
21,2,46,62,73
Witaaaam! Życzę powodzenia Wszystkim !!
Nie wysłałam dziś i Mamuśka dostała gorszy prezent achhh
wooow na szybko przed losowaniem wytypowałam 3/5 hurra tylko czemu na pusto
Witajcie
To i ja z Wami potypuje...ciekawe czy 2 tych 20 dziesiątka strzeli 6,7,12,29,9,36,32,15,35,75,27,25,18,37,52,62,68,80,74,22
Cześć Niewitanym
krasnalek gotowa na losowanie?
Faral40 ściskaj kupony łapką
ja ostatnio skromniej wysyłać postanowiłam, za dużo TS zarabiał na mnie, zwroty dużo mniejsze, w dodatku jak nie widzę większej KUMULACJI....to jakoś tak...
krasnalek to ja jestem bardzo potrzebująca jak wygrasz w dużego hyhhy
Wydaje mi się, że powinna istnieć jakaś komórka lub organizacja(nie mafijna ) sprawdzająca istnienie wygrywających ...
krasnalek dooobra dziewczyna jesteś skoro tak! Obyś wygrała
tak sobie myślę...chyba za każdą chęcią wygrania jakaś potrzeba się kryje
Żona i córka hmm, nieładnie, choć na dobra sprawę...może przez życie z nim przebyte są takie? No chyba, że dobrym człowiekiem był(a zakładam, że tak skoro synowa chce go zabrać) a one zwyczajnie wyrodne...
krasnalek nie denerwuj się...myśl pozytywnie, przyciągaj swoją wygraną
ooo prezent na dzień dzieciaczka, dziękować Faral40
Krasnalek.. no to Ci powiem, że znam bardzo podobną historie tylko Pan już nie żyje, w ostatnich miesiącach swojego życia został oddany do domu opieki a w mieszkaniu wygodnym były 3 dorosłe, silne osoby, zawsze ktoś był w domu, żona, córka i wnuczka, codziennie tez jako wizytujący wnuczek. Dziadek był dobry dopóki dawał więcej kasy jak mógł.... do końca nie leżał sam wszystko robił tylko ze wzrokiem miał kłopoty słuchem i taka przygaszoną mowe...
Smutne. Sama choruję i mam nadzieję, że taki los mnie nie spotka...ale życie jest różne pomimo tego, że jest się dobrym dla bliskich można nie dostać równie wiele serca..
Tak to jest jak człowiek sam wszystkiego nie może, żyć choćby spokojnie ale pełną piersią...szkoda teścia...tyle lat przeżył z szacunku do osoby jako człowieka...wydaje się, że każdy powinien dożyć spokojną starością...
krasnalek ...choć nie wiem, niektórzy i joby potrafią olać
ooooo
krasnalek tak mi przykro!!
Ja ten dzień tez odnotowuje jako skromnie pisząc nienajlepszy
A niedawno też byłam w szoku jak dużo młodszego brata koledzy , dwaj bracia, się utopili..... i to tacy , którzy o rodzine dbali mimo bardzo młodego wieku, jeden za drugim wskoczył ratować...i tylko trzeci, został nie dał rady ich wyłowić...masakra, tak szkoda dzieciaczków. Ten dzieciak do końca życia sobie chyba nie daruje, że poszli a w dodatku rozpacz taka, że i obcemu by się serce rwało...
Ja ten dzień tez odnotowuje jako skromnie pisząc nienajlepszy
A niedawno też byłam w szoku jak dużo młodszego brata koledzy , dwaj bracia, się utopili..... i to tacy , którzy o rodzine dbali mimo bardzo młodego wieku, jeden za drugim wskoczył ratować...i tylko trzeci, został nie dał rady ich wyłowić...masakra, tak szkoda dzieciaczków. Ten dzieciak do końca życia sobie chyba nie daruje, że poszli a w dodatku rozpacz taka, że i obcemu by się serce rwało...
Wędrowca netowy Majpan
Wędrowca netowy zagraj w Euro Millions albo szwedzkie lotto 7/35 z możliwością kumulacji od ręki do 66 mln jeśli dodatkowo numer odgadniesz ale bez numeru też się opłaca i w sumie nie tak ciężko cokolwiek wygrać..a koszt względnie niewielki i dwa razy na raz losują numery
krasnalek ogromnie smutne! dzieciak dopiero rozpoczynal zycie....
Gdybym była bogatsza obecnie pokusiłabym się o szwedzkie (koszt 1,50 zł ale na 2 losowania za jednym zamachem 3 zł).... 3 razy grałam i za drugim wygrałam więcej jak zwrot..,a liczby z czwartego typowania na pusto też wypadły w ilości, która dałaby zgarnąć 20 tysięcy echhh, mam pecha zawsze trafiam jak nie wysyłam
krasnalek.....czarna rozpacz....na miejscu syna chyba bym się nie pozbierała
krasnalek ale może odrobine nastrój poprawi Ci dziejsza wygrana
zgrywus już rozpoczyna pozytywne przyciąganie?
a więcej jak dwa złote dali Ci wygrać?
Jeśli tak to gratuluję ogromnie! I kolejnych....może wyższych wygranych!
Jeśli tak to gratuluję ogromnie! I kolejnych....może wyższych wygranych!
zgrywus....a w co wygrałeś w takim razie?
herbatkę wypijemy za to?
to też superrrrr
Kiedyś próbowałam ale poza bocznymi gierkami typu keno czy hi low u bet365 nie miałam szczęścia, dziś praktycznie w nic nie gram poza jakąś grą typu multi lub mini raz na tydzień, ważniejszy jest chlebek i opłaty, z którymi i tak bywa ciężko.
zgrywus mam nadzieję, że wyciągniesz z tego ładną pensje!
zgrywus a jaka to jest pensja dla Ciebie?
greg witaaaaj
gwiazdor możliwe, że nie typowałeś ciągle a z przerwami...i dlatego....
ojej jak czas zleciał, zaraz losowanko i kolejni bogacze wśród Nas
no, no ...bo jak życzyć komuś czegoś to przecież nie marnych 2 złotych a najlepszych wyników
a w ogóle to wiadomo kto dziś wygrywającym numerki losuje?
medea76 wróżko
Rzuciłam dziś takich 20 liczb(ciekawe czy coś z nich padnie, a raczej czy 10
6,7,12,29,9,36,32,15,35,75,27,25,18,37,52,62,68,80,74
6,7,12,29,9,36,32,15,35,75,27,25,18,37,52,62,68,80,74
zgrywus z 35,15,80,68
torsanie od nóg
torsan wycałowałeś aż kręci się w głowie...
zgrywus serio??? ..to jedna zjadło , dodajmy 65!
hahhaha, sama nie chciała być w zbiorze?! możliwe