Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 151 700. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
oby dla Wszystkich mniej lub bardziej
cześć!
no i po losowaniu! ...HM! jest 3/6 z plusem
zadziwiające, że przed losowaniem człowiek pomyśli padnie ta i ta i faktycznie pada..ale z kuponem mało co się zgadza :} ..
no i po losowaniu! ...HM! jest 3/6 z plusem
zadziwiające, że przed losowaniem człowiek pomyśli padnie ta i ta i faktycznie pada..ale z kuponem mało co się zgadza :} ..
medea76 Ty mi lepiej powiedz kiedy będzie szczęśliwy dzień dla mnie, czas
medea76, jocia, Monet, astrolog, kondi, zloty, emerytka_46
no i nie ma mi komu podskoczyć z numerkami wczoraj padlo 3/6 z plusem dziś mam wrażenie, że moje numerki ładnie się układają w przerwy i coś może wyjść ...a zatem będę pewnie miała niezrealizowaną wygraną o ironio
73,35,46,2,59,75/71,62 zobaczymy czy coś z tej 6 padnie
a może 44 hmm
hahahaha, to brzmi jakbyście mieli sobie zacząć zaglądać w majty na szczęście przed losowaniem...to część tradycji te moherstringi?..co wejdę to latają
jocia ...szlaczek kurczaczek! nie wiedziałam, że trzeba się ukrywać...ja brzoza, ja brzoza
medea76 a to Ci dopiero....no ale zamiast nieudanej próby...można przecież jako historyczne szyfry dla ZMYŁKI innym...wówczas mają skuteczność zatem 100%
ja niedługo "majty posagowe" zacznę nosić jeśli dobrze nie ugram..
ja niedługo "majty posagowe" zacznę nosić jeśli dobrze nie ugram..
torsan
no i prosze
smocznego jocia
czeka..na któreś z Nas..
od wypatrywania cyferek do tej pory..i ronionych lezza cyferkami, ktore w ilosci 5/5 padły....niewysłane
mundanus...niekoniecznie.. moja zawsze do mnie biegnie jak do kogoś kto jest skłonny przemówić, skłonić inną osobę w rodzinie do wyjścia z nią na spacer
halapek
system z cyferkami przez złotą piątkę mi się rozbił...w sensie liczyłam na nie ale jeszcze nie tym razem przez 36(niedawno padło) ...stąd niewysłane..teraz się zastanawiam czy do innej grupy liczb czuję pociąg
halapek ..ja tez bym chętnie coś przekąsiła...jakieś mięsko najlepiej
mundanus ..wiem, zauważyłam ...ale okazja dobra by "złotej myśli" zadać kłam
mundanus ..wiem, zauważyłam ...ale okazja dobra by "złotej myśli" zadać kłam
gonzaga
halapek oby pączek poszedł w strategiczne partie ciała
jocia gonzaga ponownie i znikam w mapki przed snem
bry wieczór
jocia nocna zmiana Cię zastaje?
no i czy Oni nie szukają dziur w typowaniach...po takich liczbach widać ewidentnie...
dzień dobry Państwu
dzień dobry Państwu
zloty cześć
multi_multi_plus_1984
multi_multi_plus_1984
Już jakąś chwilę jestem...ale tak to mój pierwszy nick i pierwsza przygoda z Wami. Wcześniej krótko przed jako "niezrzeszona" korzystałam ze strony w testach czy mapkach, podpatrywałam typowania....
smocznego
fuuuj z orzechami!
witaj EstyMy
witaj EstyMy
2 zł ?
hej hej
no ja zdecydowanie czekam na wygraną... wczoraj się trafiło 12 zł więc dziś może na wieczór coś wyślę...ale liczby dziwne w ostatnim losowaniu...
no ja zdecydowanie czekam na wygraną... wczoraj się trafiło 12 zł więc dziś może na wieczór coś wyślę...ale liczby dziwne w ostatnim losowaniu...
EstyMy...ale, że za jednym zamachem?
Jeśli tak to zazdraszczam pozytywnie i gratuluję....coś w tym jest, że się nie mówi...może chodzi o sam fakt chwalenia? zauważyłam, że jak się coś powie to potem...pusto...a z drugiej strony ja np negatywnie nie zazdroszczę..
Jeśli tak to zazdraszczam pozytywnie i gratuluję....coś w tym jest, że się nie mówi...może chodzi o sam fakt chwalenia? zauważyłam, że jak się coś powie to potem...pusto...a z drugiej strony ja np negatywnie nie zazdroszczę..
DariuszW
to mamy podobnie, ja również chciałabym pomóc troszkę sobie(aby los się odmienił) ale i bardzo innym, bliskim i jednej osobie poza... taka naiwność...
dlatego życzę Ci ogromnej wygranej...nie ma znaczenia, która pierwsza wygra, oby obie...
dlatego życzę Ci ogromnej wygranej...nie ma znaczenia, która pierwsza wygra, oby obie...
hyhy, to na dobrą sprawę i trochę straciłaś... będzie więcej...
byłaś konsekwentna i praktycznie na jakieś stałe zestawy...? czy zmieniasz?
byłaś konsekwentna i praktycznie na jakieś stałe zestawy...? czy zmieniasz?
rozumiem założenie jednak to złe podejście....jest uczciwie i czysto, opłacasz udział i kombinujesz własnymi szarymi komórkami na liczby a zatem bez wstydu...jednak rozumiem "prace rąk" też tak mam,z resztą jakoś tak to jest, że zazwyczaj czego ciężko nie zarobię to mi nie dadzą...ale może ten jeden raz....to"szczęście" się uśmiechnie...
EstyMy potrzebuję, szczęście można puścić w obieg ...aby szczerze
hahahha, coś w tym pewnie jest..
ale już tak od innej strony...ja też nie chciałabym za nie kupić nie wiadomo jakiego dobra materialnego...ale coś zupełnie właśnie innego...
ale już tak od innej strony...ja też nie chciałabym za nie kupić nie wiadomo jakiego dobra materialnego...ale coś zupełnie właśnie innego...
a popijajcie w ciszy razem ze mną zapraszam..
trisetum <--tylko herbatka!
hahah zaraz zrobię , ponoć smaczna wychodzi jak na niepijącą osobę, która stara się przyrządzać więc papucie na stopy rozsiądź się i
hahah zaraz zrobię , ponoć smaczna wychodzi jak na niepijącą osobę, która stara się przyrządzać więc papucie na stopy rozsiądź się i
J-23
dusia hej ho
dusia hej ho
i na te kombinacje, których większość nie skreśli
a tak poważniej...żebym to ja nie czuła się źle wybierając czasami liczby z ostatniego losowania, to już kilka razy możliwe, że spore sumy bym wygrała...
w tym losowaniu..patrząc po liczbach, oczekujące powinny wpaść ale myślę, że będzie psikus...30tki i 60tki(chociaż te budzą ciepłe uczucia) pewnie wcale w takiej dużej ilości nie wpadną no chyba, że dużo osób postawi na ten wariant...i jeden szczęściarz..zrobi na przekór..
a tak poważniej...żebym to ja nie czuła się źle wybierając czasami liczby z ostatniego losowania, to już kilka razy możliwe, że spore sumy bym wygrała...
w tym losowaniu..patrząc po liczbach, oczekujące powinny wpaść ale myślę, że będzie psikus...30tki i 60tki(chociaż te budzą ciepłe uczucia) pewnie wcale w takiej dużej ilości nie wpadną no chyba, że dużo osób postawi na ten wariant...i jeden szczęściarz..zrobi na przekór..
pewnie tak inaczej byłoby ich może i z 12...totalizator przy takich wygranach i tak byłoby stać
wygranych*
cześć cześć
trisetum , jocia
cześć multimilionerzy
kto losuje dziś?
szczęściara ...ja sie kiedyś nabrałam na te.. smsy z rmf
zwieraczek losuje
Marysiu wylosuj mi ...
jakiś żart..
wszystkie przytulone obok ...Marysia!! nie dotykaj się do losowania!
ale masakra, odrzucilam bo co tam nie beda trzeba te obok wziąć...i akurat , że te obok padły??!! Oni powinni zostać zinwigilowani!
torsan
no właśnie już myślałam, że to coś u mnie nie tak z odświeżaniem..
cześć
nie wysłałam, a zatem liczę na dużą wygraną
nie wysłałam, a zatem liczę na dużą wygraną
krasnalku
no i proszę...trzeba było taksówkarzowi ale dać kupon
dlaczego tak mało za piątkę chyba nie w temacie jestem...
cześć
czy ktoś chce mnie wspomóc w walce z przegraną i zasponsorować wygraną? chyba tak zacznę rzucać hasłami..., o tak!
wasyl_piaski
browar i film? może dobre regionalne piwo bym wypiła...albo lampeczke wina do kolacji hmm
no i zawszechętnie na wygrany kupon haaahahah
no i zawszechętnie na wygrany kupon haaahahah
śledzik i 0,6 HM! ktoś widzę święci środek tygodnia galaretka dobra mniam!
kto o czym? ....ja chyba nie w temacie..
wasylu ...to Ty taki spec od "swojaków"?
kadarka
a tak poważniej nie pogardziłabym znowu herbatką pyszną ...
o masz Ci los...ja pić herbatkę..palić "głupa"chociaż rzadko) ,a ostatnie...żeby tak to ukochane męskie ramię akurat pod bokiem było...
czy Ty umiesz zaradzić na wszystko?
czuje się rozpieszczona! ..poproszę!
czuje się rozpieszczona! ..poproszę!
kiedy poza jednym....żadne ramie nie jest dobre wasylu
gryks76 hej ho
wasyl_piaski mazowsze okolice Łomży
wasyl_piaski mazowsze okolice Łomży
przepłukać wodą przegotowaną z solą ...i łyżka miodu samego...powoli z języka w kierunku gardła przesuwać(nie połykać za szybko)..dwa trzy razy dziennie, dobrze jest też nie podrażniać zbyt gorącym czy zbyt zimnym, odchrzakiwać bardzo delikatnie, w niepełny sposób , zawinąć siedząc w domu w szalik szyję i tak cały dzień aż do skutku...mi zawsze szybko mija jeśli przestrzegam...
gryks76 bakterie z zapaleniem...nic dziwnego, że stan gardła taki..tak a propo ...alko to niespecjalnie dobry sposób na samo gardło
nie całuj na mrozie oziębłych kobiet
nie całuj na mrozie oziębłych kobiet
subtelne porównanie wasyl
a ja w liczby, o
zloty a można, jasne....
wasyl....zerkam czasami dlatego bądź grzeczny i nie gorsz
Panowie, Panie mocca na liczb polowanie.idzie O
zloty
a to można, np do zmywania naczyń,... itd?
Lila
gonzaga
i Dobranoc Multipaskowiczom
gonzaga....a nie wiem ja tu chwilkę nie byłam...
uciekam na wyrko
witam zacne towarzystwo !
emerytka_46
trisetum
witający się i Ci, którzy się nie witają
trisetum
witający się i Ci, którzy się nie witają
potypowane? polosowane? czekamy na wygrane?
od dwóch dni nic nie trafiłam
przegramy jednym albo wygramy jednym
Liczby robią sobie ze mnie żarty w sensie TS...drwi sobie z ludzi.
Dobry wieczór!
Przydałaby się burza mózgów i moc jasnowidzenia, choćby dla kogoś innego kto ich ogra
Dobry wieczór!
Przydałaby się burza mózgów i moc jasnowidzenia, choćby dla kogoś innego kto ich ogra
gonzaga
witam!
Kochani, dziwna rzecz....wysłałam zakłady wcześniej...i jeden mi wszedł na losowanie, a drugi nie ...HM! zobaczymy czy to mojej wygranej nie wpuścili ahahahhahh