Wpisy użytkownika Mi_Chal
Łącznie 739 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 411 549. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Zbigniew a żadnego monopolowego z maszyną lotto nie masz pod nosem?
Cezary nikt nie kpi z Twoich porad
Nawet sam do Pana napisałem priv na @
Nawet sam do Pana napisałem priv na @
Podatkowy też pasuje
Bo z wygranej większej niż 2500 złote niestety się podatek płaci
Bo z wygranej większej niż 2500 złote niestety się podatek płaci
lorey inni juz mieli tyle razy czas do wypowiedzi to nikogo wina że potrafią tylko jadem pluć tylko i nic więcej
Witaj malinka
Odpowiedz jest jedna
I tak i nie
To jest łud szczęścia
Odpowiedz jest jedna
I tak i nie
To jest łud szczęścia
Jeśli chcesz grać na swoich stałych liczbach polecam grać nimi non stop do tego co jakiś czas możesz sobie jeden zakład pościć taki patrząc jakie liczby się przeważnie powtarzają bądź tak zwane oboki
https://m.youtube.com/watch?v=dtZsthUcIlI
Oby ktoś z was mógł to jutro zaśpiewać
Oby ktoś z was mógł to jutro zaśpiewać
Dziękuję za gratulacje co do ekstra pensji
[*] Dla mojego czteronoznego przyjaciela niestety dla niego juz 7 żyć nie istnieje
Ale to pewnie myślę ktoś zagrał na chybił no chyba że ktoś miał szczęśliwy ołówek i długopis i zagrał na swoje liczby
W moim mieście padła główna wygrana w moim wczoraj to już nie wygram
Witam wszystkich
Dopiero teraz o tym pomyślałem dziś wysłałem lotto i mini na chybił trafił niestety trafiłem na jakąś awarie maszyny otrzymałem kupony gdzie ponad 75% ich nie widać jakby brakło tuszu widać tylko ledwo numer kolektury i mały numer pod tym noi tez w 90% ten jakby kod kreskowy
Wiec nie mam teraz jak sprawdzić tych kuponów nawet i 5 zloty poszło sobie?
Dopiero teraz o tym pomyślałem dziś wysłałem lotto i mini na chybił trafił niestety trafiłem na jakąś awarie maszyny otrzymałem kupony gdzie ponad 75% ich nie widać jakby brakło tuszu widać tylko ledwo numer kolektury i mały numer pod tym noi tez w 90% ten jakby kod kreskowy
Wiec nie mam teraz jak sprawdzić tych kuponów nawet i 5 zloty poszło sobie?
Nom właśnie nie jutro jak będzie dobre światło dodam na profilowe
Mulag człowiek mądry po szkodzie babka powiedziała że niby i tak można ten kupon sprawdzić
Mulag człowiek mądry po szkodzie babka powiedziała że niby i tak można ten kupon sprawdzić
Niech Nowy Rok zabłyśnie dla Was tęczy kolorami
I rozsypie się nad głowami szczęście i uśmiechów moc
I niech zostanie na 12 miesięcy z Wami
Nie tylko w tę Sylwestrową noc.
Szczęśliwego nowego 2019 roku
I rozsypie się nad głowami szczęście i uśmiechów moc
I niech zostanie na 12 miesięcy z Wami
Nie tylko w tę Sylwestrową noc.
Szczęśliwego nowego 2019 roku
Witam
Niestety stałej 10 nie wysłałem wolałem grać w Keno i 520 zloty w multi multi przeszło koło nosa
Niestety stałej 10 nie wysłałem wolałem grać w Keno i 520 zloty w multi multi przeszło koło nosa
A u was znowu jakiś ból czterech liter że ktoś gra za więcej niż 10 zloty dziennie bądź miesięcznie?
Ludzie trochę powagi
Nie wasz portfel więc po grzyba to komentować
Ludzie trochę powagi
Nie wasz portfel więc po grzyba to komentować
Nie zamierzam wdawać się w dyskusję zawistnymi ludźmi bo komuś się układa może pozwolić sobie wydać więcej pieniędzy na grę podnieść sobie adrenalinę i jak się uda to nawet odebrać z zyskiem wygranę
Ja miałem dziś szansę od losu i za 2.50 odebrać 520 zloty trochę człowiek jest na siebie zły bo zysk spory ale czasu cofnąć się nie da wiec tylko mogę na siebie być zły bo wolałem w Keno wrzucić 10 zloty i być tylko do przodu o 2 złote
To lepiej niech nie wstaje bądź nie wchodzi na multipasko
Choć dobrze że to nie było upragnione 5/5
Choć dobrze że to nie było upragnione 5/5
« Poprzednie 100Kolejne »